Basia&Safi Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 asiaczku super było sie poznac :) chwile to trwało ale i tak miło :) a z tego co usłyszalam to Asiaczek o szampanie wspominał ;) to chyba super poszło Quote
Asiaczek Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 deer_1987 napisał(a):powodzenia!! gosiaja napisał(a):trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: dzasta napisał(a):No to powodzenia dzisiaj!!! Trzymam mocno :kciuki: Elitesse napisał(a):powodzenia !! No i dobrze, że trzymałyscie kciuki, bo... się przydały! Zaraz napiszę parę słów... Cerber napisał(a):przyszlam sie przywitac na razie, bo musze jeszcze wysprzatac mieszkanie, a u Ciebie to ja sie nigdy odnalezc nie moge i znowu z 10-20 stron musze przeleciec wstecz. No ale wpadniemy dzis jeszcze :) Wpadaj, wpadaj i nadrabiaj zaległości... agaciaaa napisał(a):Przygoda z sąsiadem niefajna :shake: dobrze, że nic się nikomu nie stało. Nie ma jeszcze żadnych wieści z Katowic? :cool3: Rozmawiałam z zieloną, ale pewnie nie miała czasu wstawić info... Iza. napisał(a):No nie wierze. co tu tak cicho ? Jak poszło Asiaczkom ? Dobrze poszło! Tengusia napisał(a):przyznaje sie ze Asiaczka widzialam, przywitalam sie, mialam potem wrocic ale jakos czasu braklo a potem musialam juz leciec ... ale nastepnym razem obiecuje dluzsza rozmowe :grins: co do wynikow to niestety nie wiem nic :( Potwierdzam;) Widziałam się z Tengusią, ale razem z Basią szybko uciekły... Zuza i Noddy napisał(a):OFI BIS BABY IV SEREK BIS PUPPY III (albo II) BENJI BIS JUNIOR IV To tak skrótowo na razie ;) Zuzka, cfffaniara, od razu dała najwazniejsze informacje... Basia&Safi napisał(a):asiaczku super było sie poznac :) chwile to trwało ale i tak miło :) a z tego co usłyszalam to Asiaczek o szampanie wspominał ;) to chyba super poszło Szampan był z innego powodu - Cruft's... Miło było:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Poszło nam bardzo dobrze. Oto wyniki: OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - w.o.1, Best Baby, BIS BABY4!!! Brawo dla Malucha. PIęknie wyrósł, jest jeszcze mocno niezdarny, ale jak go coś zaciekawi - stójka wychodzi mu fantastycznie:) Z bieganiem nie ma żadnych problemów. Brawo Zuzka za super socjalizację Ofika-Tofika i za pracę włożoną w jego ułożenie - Twoją prace z Ofikiem było widać:) Kanibaru FROMAJE FRAIS - w.o.1, Best Puppy, BIS PUPPY3!!! Tym razem u Serka trochę szwankował bieg. Ze stójka było zdecydowanie lepiej, szczególnie na BIS PUPPY. Cieszę się, że taki rozbiegany, zaaferowany smarkacz potrafi jednak w 1 sekundzie skupić się i robi piękna stójkę:) BUNDUSTAR African Elite FCI - dosk.1, Zwyc. Młodzieży, Najlepszy Junior, BIS JUNIORÓW4!!! Cieszę się, że mój podwójny wnuczek tak dzielnie sobie poczyna na ringu. Jednak pod koniec wystawy widać było, że jest zmęczony i chetnie by sobie pospał na kolanach, a tu trzeba było jeszcze biegać na finałach. A na finałach Benji pobiegł z Mateuszem L. i naprawde zasłuzyli na tę lokatę. Tak na marginesie, to pierwsze lokatowe miejsce BUNDUSTARA:) Brawo dla psa, Właścicielki i handlera:) JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, Zwycięzca. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran. Na ringu oceniała nas sędzina z Brazylii. BIS BABY - Ewa Pyrchała BIS PUPPY - Carlos Salas Melero BIS JUNIOR - Stefan Sinko Zgłoszonych było 19 basków, 4 nie dojechały. Ale i tak towarzystwo było międzynarodowe - stawkę basenji wzmocniły siły czeskie - ukłony dla Mirki i Romana:) Pogoda przepiękna, droga do Katowic prosta, a na lodowisku nawet nie było az tak zimno. Nie wiem kiedy ten czas minął... Pzdr. Quote
Darianna Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A ja się załapałam na jabłecznika ;) Dziękuję Asiaczku, teraz czekam na kartę i będę szaleć :) Mam nadzieję, że u Ciebie po przeliczeniu wszystko gra? ;) Quote
Asiaczek Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Kochana, nawet nie liczyłam, jakos nie było czasu;) Pzdr. Quote
agaciaaa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Gratulacje :multi: Asiaczki jak zawsze niezawodne :) Quote
Elitesse Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 :cunao:piekne wyniki ! GRATULACJE !! :cunao: ja sie powolutku szykuje we Wroclawiu deszcze leje strasznie - mam nadzieje ze w Katowicach bedzie lepiej :roll: Quote
Asiaczek Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='agaciaaa']Gratulacje :multi: Asiaczki jak zawsze niezawodne :) Jak to miło, że Was nie zawiodłam:) [quote name='Elitesse']:cunao:piekne wyniki ! GRATULACJE !! :cunao: ja sie powolutku szykuje we Wroclawiu deszcze leje strasznie - mam nadzieje ze w Katowicach bedzie lepiej :roll: W W-wie pochmurno, wieje dosyć silny wiatr i rano (podczas moich porannych spacerków) troche pokropiło. Ciśnienie niby idzie w górę, ale... jestem strasznie ospała, a tu tyle do zrobienia.. Elitesse - my za Was równiez mocno trzymamy:) [quote name='deer_1987']Gratulacje i od nas!!!!! Rrrrrany, o tej porze, to ja byłam na spacerach:) Pzdr. Quote
taxelina Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Ja niestety czy do pracy czy nie to budzie sie o 5-6... psiaki spia z Tz jak maja okazje :D Quote
dzasta Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Asiaczku Gratulacje !!!! Tym razem Felki BIS Weteran zgarnął nasz zaprzyjaźniony staffik Dziadunio Babej :) U nas obrzydliwa pogoda ledwo co się dobudziłam i zmusiłam żeby z psami wyjść na spacerek.... Quote
Agasia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Hej Asiaczki ! :) Trafilam akurat na relacje z Katowic a wiec.... WIELKIE GRATULACJE! Nic sie u Was pod tym wzgledem nie zmienilo :D I znowu to jestem do tylu z nowymi, mlodymi Asiaczkami, no nigdy nie nadaze wpadajac tu raz na ruski rok! Aleee.. za tydzien prawdopodobnie bede mogla sie pochwalic moim skarbkiem, a jak ze skarbka cos wyrosnie (oby!) to moze i na wystawie sie zobaczymy :) Caluje goraco, tak dawno Was nie widzialam! Quote
Asiaczek Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 deer_1987 napisał(a):Ja niestety czy do pracy czy nie to budzie sie o 5-6... psiaki spia z Tz jak maja okazje :D Ja nawet na emeryturze wstaję 5-5.30; jakoś tak się przyzwyczaiłam... dzasta napisał(a):Asiaczku Gratulacje !!!! Tym razem Felki BIS Weteran zgarnął nasz zaprzyjaźniony staffik Dziadunio Babej :) U nas obrzydliwa pogoda ledwo co się dobudziłam i zmusiłam żeby z psami wyjść na spacerek.... Ooooo, dziadek Babej dziarsko sobie poczynał na BIS'ie... Widziałam ten temperament:) Agasia napisał(a):Hej Asiaczki ! :) Trafilam akurat na relacje z Katowic a wiec.... WIELKIE GRATULACJE! Nic sie u Was pod tym wzgledem nie zmienilo :D I znowu to jestem do tylu z nowymi, mlodymi Asiaczkami, no nigdy nie nadaze wpadajac tu raz na ruski rok! Aleee.. za tydzien prawdopodobnie bede mogla sie pochwalic moim skarbkiem, a jak ze skarbka cos wyrosnie (oby!) to moze i na wystawie sie zobaczymy :) Caluje goraco, tak dawno Was nie widzialam! Rrrrrany, będzie Skarbek?!?!?! Juz zapisuję się na rozmowę telefoniczną. A odbierasz go w W-wie? Jesli tak - daj znac, może uda mi się podjechac na Cargo... A może tak bez okazji wpadniesz do W-wy? Pogadamy, opowiem o nowościach... Zapraszam! Pzdr. Quote
Alicja Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 No Gratki na wyniki z Katowic :Rose: Mam nadzieję ,że i My się w końcu spotkamy ... tym razem to było niemozliwe , siły wyższe ;) Quote
gosiaja Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 GRATULUJEMY sukcesów u nas coś tak jakby przez chwile zagrzmiało ale nie pada Quote
Tengusia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Asiaczek napisał(a): Potwierdzam;) Widziałam się z Tengusią, ale razem z Basią szybko uciekły... Pzdr. mam nadzieje ze nastepnym razem uda nam sie spokojnie porozmawiac :grins: Quote
Florka_xyz Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 OGROMNIASTE GRATULACJE!!! PIĘKNE wyniki !!! Mówiłam ze za BISy trzeba trzymać kciuki :) Quote
Asiaczek Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='Alicja']No Gratki na wyniki z Katowic :Rose: Mam nadzieję ,że i My się w końcu spotkamy ... tym razem to było niemozliwe , siły wyższe ;) Zaraz do Was lecę poczytac, jak Ozzi zniósł zabieg... [quote name='gosiaja']GRATULUJEMY sukcesów u nas coś tak jakby przez chwile zagrzmiało ale nie pada U nas kropi, wieje dosyć silny wiatr i jest... beznadziejnie... chodze jakaś taka przytłumiona. dobrze, że zielona ma do nas wpaść, to może trochę rozrywki będzie;) [quote name='Tengusia']mam nadzieje ze nastepnym razem uda nam sie spokojnie porozmawiac :grins: Liczę na to! [quote name='Błyskotka']Gratulacje :) :) :). Hejka, Aniu, wczoraj wyglądałaś na trochę zmęczoną. Czy mi się tylko tak wydaje...? [quote name='Florka_xyz']OGROMNIASTE GRATULACJE!!! PIĘKNE wyniki !!! Mówiłam ze za BISy trzeba trzymać kciuki :) No, młodzież ładnie poszła na BIS'ach! Jestem zadowolona z Następców:) Pzdr. Quote
Agasia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Asiaczek napisał(a): Rrrrrany, będzie Skarbek?!?!?! Juz zapisuję się na rozmowę telefoniczną. A odbierasz go w W-wie? Jesli tak - daj znac, może uda mi się podjechac na Cargo... A może tak bez okazji wpadniesz do W-wy? Pogadamy, opowiem o nowościach... Zapraszam! Pzdr. Po Skarbka lece osobiscie bo tym razem to nie USA ale... wylatuje z Warszawy i to w czwartek, a juz w srode po poludniu bede w W-wa. Potem w piatek jestem na Okeciu jakos rano, a czekam az TZ siostry bedzie wracal do Tomaszowa autkiem po poludniu, zeby nie tluc sie ze Skrabkiem pociagiem... Wiec czasu w Warszawie spedze naprawde duzo! :) Koniecznie sie musimy zgadac jakos! Quote
Asiaczek Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Agasia - nic nie rozumiem, co napisałaś. Napisz to jakoś porządniej ... Najlepiej na maila lub PW. a, i poodaj jakieś przyblizone godziny... Pzdr. Quote
Darianna Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 I ja gratuluję, bo zakręcona jestem okrutnie i nie wiem, czy już gratulowałam, czy nie ;) Quote
Asiaczek Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Nieważne, czy gratulowałaś czy nie. Wiem, że nam dobrze zyczysz:) Pzdr. Quote
Agasia Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Asiaczek napisał(a):Agasia - nic nie rozumiem, co napisałaś. Napisz to jakoś porządniej ... Najlepiej na maila lub PW. a, i poodaj jakieś przyblizone godziny... Pzdr. Haha faktycznie zamotalam ! Wysle zaraz PW Quote
Asiaczek Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Agasia napisał(a):Haha faktycznie zamotalam ! Wysle zaraz PW OK, czekam z niecierpliwością:) Pzdr. Quote
Recommended Posts