Asiaczek Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 My juz powoli zaczynamy pakowanie na jutrzejszą wystawę w Katowicach. Na potwierdzeniu napisano, że powinnam miec oryginał rodowodu psa. Hm, woziłam, woziłam, z letka się wysmotruchały te rodowody. Ale nic to. Trzeba zapakować na na nowo, coby miec pod ręką:) Jabłuszka na szarlotkę juz przygotowane, po popołudniowych spacerkach będę piekła. Pewnie znowu będzie zbyt krucha; nic na to nie poradzę - wczoraj zupełnie nie miałam na to czasu... No i biorę szampana; wszak trzeba oblać wyniki Jumaszkowe na Cruft'cie, prawda? pzdr. Quote
Darianna Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 No, koniecznie szampana :D I do szarlotki pasuje! Quote
Asiaczek Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Darianna napisał(a):No, koniecznie szampana :D I do szarlotki pasuje! No i po ocenie będziemy oblewać:) Nasza ocena zaczyna sie o 110tej. Myslę, że o 12-tej będziemy juz po. Zapraszam:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Darianna napisał(a):to tak jak u nas :) Wpadnę na pewno ;) Będziemy wypatrywać:) Pzdr. Quote
Darianna Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 I proszę mi trzymać kawałek jabłecznika, bo go uwielbiam odkąd sama zrobiłam wg Twojego przepisu ;) Quote
Zuza i Noddy Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ja właśnie wróciłam ze szkoły i zaraz zaczynam szykowanie Ofciaka. Jeszcze go troszkę przeczyszczę, bo białe łapki po harcach na dworze lekko poszarzały i biorę się za biologie. Ofi właśnie pastwi się nad moim plecakiem, bo w środku została jeszcze jedna kanapka, a muszę przyznać, ze w otwieraniu plecaka i dojadaniu po mnie kanapek jest prawdziwym mistrzem :evil_lol: A sukces Jumci oczywiście trzeba uczcić. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Darianna napisał(a):I proszę mi trzymać kawałek jabłecznika, bo go uwielbiam odkąd sama zrobiłam wg Twojego przepisu ;) OK, myślę, że troszkę zostanie;) Zuza i Noddy napisał(a):Ja właśnie wróciłam ze szkoły i zaraz zaczynam szykowanie Ofciaka. Jeszcze go troszkę przeczyszczę, bo białe łapki po harcach na dworze lekko poszarzały i biorę się za biologie. Ofi właśnie pastwi się nad moim plecakiem, bo w środku została jeszcze jedna kanapka, a muszę przyznać, ze w otwieraniu plecaka i dojadaniu po mnie kanapek jest prawdziwym mistrzem :evil_lol: A sukces Jumci oczywiście trzeba uczcić. O, następna zdolność harcerza Ofiego - otwieranie plecaka i zjadanie kanapek poszkolnych:) Pzdr. Quote
Alicja Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 buuuuuuuu.... to jak ja nie jade do Katowic na wystawę to Asiaczki jadą :obrazic: Quote
Asiaczek Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='Błyskotka']Do zobaczenia jutro :). Do zobaczenia! [quote name='Alicja']buuuuuuuu.... to jak ja nie jade do Katowic na wystawę to Asiaczki jadą :obrazic: No tak, specjalnie tak robisz...;) Pzdr. Quote
jenis Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 No to powodzenai zycze w Katoicach.Jak nic znowó mi nie wyoadnei to widzimy się w Opolu :) Quote
Florka_xyz Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Trzymam Mocno Kciuki za Asiaczki!!! Bisy są wasze jutro :) Quote
Alicja Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Asiaczek'] No tak, specjalnie tak robisz...;) Pzdr. ja ...... o nie ....to Ty .... :obrazic: ... ;) Quote
despera Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Życzę powodzenia w Katowicach, choć i bez tego i tak zawojujecie sędziów :D Quote
Asiaczek Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='jenis']No to powodzenai zycze w Katoicach.Jak nic znowó mi nie wyoadnei to widzimy się w Opolu :) Super! Ja do Opola juz wysłałam dokumenty:) Musi się udać nasze spotkanie:) [quote name='Florka_xyz']Trzymam Mocno Kciuki za Asiaczki!!! Bisy są wasze jutro :) Ha, żeby to można było tak przewidzieć;) [quote name='Alicja'] ja ...... o nie ....to Ty .... :obrazic: ... ;) O, nie! To TY! 3mam kciukaski za Ozzulka; jak wrócę do od razu zajrzę na DGM, co tam u Faceta:) [quote name='despera']Życzę powodzenia w Katowicach, choć i bez tego i tak zawojujecie sędziów :D Obyc była dobrym prorokiem:) Odmeldowuję się; o 3.00 zbiórka, o ok. 5.00 - Częstochowa (stamtąd zabieramy Ofika) i potem to juz prosta droga do Katowic:) Pzdr. Quote
dzasta Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 No to powodzenia dzisiaj!!! Trzymam mocno :kciuki: Quote
Cerber Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 przyszlam sie przywitac na razie, bo musze jeszcze wysprzatac mieszkanie, a u Ciebie to ja sie nigdy odnalezc nie moge i znowu z 10-20 stron musze przeleciec wstecz. No ale wpadniemy dzis jeszcze :) Quote
agaciaaa Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Przygoda z sąsiadem niefajna :shake: dobrze, że nic się nikomu nie stało. Nie ma jeszcze żadnych wieści z Katowic? :cool3: Quote
Iza. Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 No nie wierze. co tu tak cicho ? Jak poszło Asiaczkom ? Quote
Tengusia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 przyznaje sie ze Asiaczka widzialam, przywitalam sie, mialam potem wrocic ale jakos czasu braklo a potem musialam juz leciec ... ale nastepnym razem obiecuje dluzsza rozmowe :grins: co do wynikow to niestety nie wiem nic :( Quote
Zuza i Noddy Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 OFI BIS BABY IV SEREK BIS PUPPY III (albo II) BENJI BIS JUNIOR IV To tak skrótowo na razie ;) Quote
Recommended Posts