Elitesse Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 no nie ! wrocilam z Wroclawia a tu dalej nic ?? :crazyeye: Quote
Cerber Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 ojej i dalej czekamy... hmmm coś te szczeniaki chyba nie chcą, żebyśmy je ogladali na forum i podziwiali... ja im dam...:mad: :mad: :mad: :mad: :lol: :lol: Quote
donya Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 W oczekiwaniu na babaski Felki wstawię zdjęcie innych bobasków ;) Mam nadzieję, że się nie obrazisz Asiaczku. Po bardzo przykrym końcu zeszłego roku, wczoraj zamieszkały w naszym domu dwa małe szkraby. Quote
Anecioreczek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Asiaczek sie jakos nie odzywa..czyzby była zajęta Feleczkąą?:> kotki..:placz: kocham, kotkii!!!:placz: Quote
Poświata Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Anecioreczek']Asiaczek sie jakos nie odzywa... Z tą myślą siadałam do komputera, Asia cztery godziny milczy, to może coś znaczyć :hmmmm:. I znowu nie wiem mam iść spać, czy nie ??? Może jakieś duchowe wsparcie jest potrzebne ??? [quote name='donya']Po bardzo przykrym końcu zeszłego roku, wczoraj zamieszkały w naszym domu dwa małe szkraby. Szkraby są przecudne, rozumiem że to już Twoje :-D , fajnie że dwa będą się lepiej chowały :fadein:. Quote
Czoko Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Poświata napisał(a):Z tą myślą siadałam do komputera, Asia cztery godziny milczy, to może coś znaczyć :hmmmm:. I znowu nie wiem mam iść spać, czy nie ??? Może jakieś duchowe wsparcie jest potrzebne ??? Właśnie też to zauważyłam - pozostaje nam tylko mocne trzymanie kciuków... Dobranoc Wszystkim - muszę wyłączyć Neta bo Krzyś chce iść spać. Quote
donya Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Poświata napisał(a): Szkraby są przecudne, rozumiem że to już Twoje :-D , fajnie że dwa będą się lepiej chowały :fadein:. Zapomniałam :oops: To Rysio i Miecio :lol: :lol: :lol: Zdecydowaliśmy przygarnąć dwa bo nasz 10-letni Bazyli z jednym by nie wytrzymał. A i tak obraził sie na cały świat. Quote
Poświata Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Wczoraj o 23:37 na moje pytanie czy się już zaczęło Asia w smsie tajemniczo napisała: Jeszcze nie. Ale kto wie.... Teraz dzwoniłam - nie odbiera telefonu :hmmmm: Quote
Asiaczek Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Nie odzywałam się wczoraj wieczorem i w nocy, bo miałam trochę innej roboty. Felka leżała spokojnie, choć cały czas szuka jakiegoś ciemnego schowanka... Dzisiaj śniadanie - tak sobie, mięsko na II śniadanko - niekoniecznie. Na spacerze była b.grzeczna, cały czas przy lewej nodze, jak dobrze wyszkolony ON. No i co z tego?!?!?!?:angryy::angryy::angryy: [SIZE=3]Ja już mam dosyć tego czekania, zmieniam plany na najbliższą sobotę, a nie wiem, czy i na niedzielę nie trzeba będzie zmienić... wrrrrr Ale soap opera, nie?:cool1: [SIZE=3]Pzdr.[SIZE=3] Quote
Imanca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 No nie, ja czekałam na inne wiadomości... A teraz od tego dalszego czekania, to chyba mi kciuki uschną i odpadną i jak przez Felkę zostanę kaleką, to pozwę ją o rentę - może to jej da do myślenia.:evil_lol: Piszę to po to, żeby móc palce rozprostować i żeby krew mogła dopłynąć chociaż przez tę krótką chwilę. Quote
Anecioreczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Oj Felka Felka... ale pańcie denerwujesz!:eviltong: Quote
Asiaczek Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Trochę zmienię temat. Zobaczcie, jaką miłą niespodziankę znalazłam dzisiaj w skrzynce pocztowej... Pokazałam i przeczytałam te dwa dyplomy Felce, niech się zabiera do roboty i niech mające się urodzić maluszki będą takie superowe, jak Dżezik i Żelcia.:lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Asiaczek']Trochę zmienię temat. Zobaczcie, jaką miłą niespodziankę znalazłam dzisiaj w skrzynce pocztowej... Pokazałam i przeczytałam te dwa dyplomy Felce, niech się zabiera do roboty i niech mające się urodzić maluszki będą takie superowe, jak Dżezik i Żelcia.:lol: Pzdr.:multi::multi::multi:no Felka popatrz jaka motywacja...do roboty już poprawiłam Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Asiaczek']Żelka?:crazyeye::razz: Pzdr.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Felka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pierwsza literka mnie sie spaskudziła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cerber Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ojej i jeszcze szceniaki nie przyszły na świat... no uparciuchy jedne no... Gratuluję dyplomików i zajęcia drugiego miejsca...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Elitesse Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 GRATULACJE !! :laola: a ja nigdy jeszcze nie bylam w chorzowie :shake: trzeba to nadrobic !! Quote
Asiaczek Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Naprawdę?!:crazyeye: To koniecznie musisz to nadrobić!!! W Chorzowie jest naprawdę fajnie!:lol::lol::lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Potwsierdzam! większą ilośc Hanysów widziałam tylko w Katowiacach! :lol::evil_lol::roll: jestem okropna... zawsze wierni i oddani Sosnowieccy fani!! Quote
bazylowa Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Elitesse napisał(a):GRATULACJE !! :laola: Ale robisz ludzi w bambuko :eviltong: W pierwszej chwili myślałam, że już są baskowe szczurki... Quote
Elitesse Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 mamabazyla napisał(a):Ale robisz ludzi w bambuko :eviltong: W pierwszej chwili myślałam, że już są baskowe szczurki... buahahahah :evil_lol: ale moze juz sa ? :roll: Quote
Recommended Posts