Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

ojej i dalej czekamy... hmmm coś te szczeniaki chyba nie chcą, żebyśmy je ogladali na forum i podziwiali... ja im dam...:mad: :mad: :mad: :mad: :lol: :lol:

Posted

W oczekiwaniu na babaski Felki wstawię zdjęcie innych bobasków ;) Mam nadzieję, że się nie obrazisz Asiaczku.
Po bardzo przykrym końcu zeszłego roku, wczoraj zamieszkały w naszym domu dwa małe szkraby.

Posted

[quote name='Anecioreczek']Asiaczek sie jakos nie odzywa...
Z tą myślą siadałam do komputera, Asia cztery godziny milczy, to może coś znaczyć :hmmmm:. I znowu nie wiem mam iść spać, czy nie ??? Może jakieś duchowe wsparcie jest potrzebne ???
[quote name='donya']Po bardzo przykrym końcu zeszłego roku, wczoraj zamieszkały w naszym domu dwa małe szkraby.

Szkraby są przecudne, rozumiem że to już Twoje :-D , fajnie że dwa będą się lepiej chowały :fadein:.

Posted

Poświata napisał(a):
Z tą myślą siadałam do komputera, Asia cztery godziny milczy, to może coś znaczyć :hmmmm:. I znowu nie wiem mam iść spać, czy nie ??? Może jakieś duchowe wsparcie jest potrzebne ???

Właśnie też to zauważyłam - pozostaje nam tylko mocne trzymanie kciuków... Dobranoc Wszystkim - muszę wyłączyć Neta bo Krzyś chce iść spać.

Posted

Poświata napisał(a):

Szkraby są przecudne, rozumiem że to już Twoje :-D , fajnie że dwa będą się lepiej chowały :fadein:.

Zapomniałam :oops:
To Rysio i Miecio :lol: :lol: :lol:
Zdecydowaliśmy przygarnąć dwa bo nasz 10-letni Bazyli z jednym by nie wytrzymał. A i tak obraził sie na cały świat.

Posted

Nie odzywałam się wczoraj wieczorem i w nocy, bo miałam trochę innej roboty. Felka leżała spokojnie, choć cały czas szuka jakiegoś ciemnego schowanka...
Dzisiaj śniadanie - tak sobie, mięsko na II śniadanko - niekoniecznie. Na spacerze była b.grzeczna, cały czas przy lewej nodze, jak dobrze wyszkolony ON.
No i co z tego?!?!?!?:angryy::angryy::angryy:
[SIZE=3]Ja już mam dosyć tego czekania, zmieniam plany na najbliższą sobotę, a nie wiem, czy i na niedzielę nie trzeba będzie zmienić... wrrrrr

Ale soap opera, nie?:cool1:
[SIZE=3]Pzdr.[SIZE=3]

Posted

No nie, ja czekałam na inne wiadomości... A teraz od tego dalszego czekania, to chyba mi kciuki uschną i odpadną i jak przez Felkę zostanę kaleką, to pozwę ją o rentę - może to jej da do myślenia.:evil_lol: Piszę to po to, żeby móc palce rozprostować i żeby krew mogła dopłynąć chociaż przez tę krótką chwilę.

Posted

Trochę zmienię temat. Zobaczcie, jaką miłą niespodziankę znalazłam dzisiaj w skrzynce pocztowej...

Pokazałam i przeczytałam te dwa dyplomy Felce, niech się zabiera do roboty i niech mające się urodzić maluszki będą takie superowe, jak Dżezik i Żelcia.:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Trochę zmienię temat. Zobaczcie, jaką miłą niespodziankę znalazłam dzisiaj w skrzynce pocztowej...

Pokazałam i przeczytałam te dwa dyplomy Felce, niech się zabiera do roboty i niech mające się urodzić maluszki będą takie superowe, jak Dżezik i Żelcia.:lol:
Pzdr.:multi::multi::multi:no Felka popatrz jaka motywacja...do roboty

już poprawiłam

Posted

[quote name='Asiaczek']Żelka?:crazyeye::razz:
Pzdr.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Felka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pierwsza literka mnie sie spaskudziła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ojej i jeszcze szceniaki nie przyszły na świat... no uparciuchy jedne no...

Gratuluję dyplomików i zajęcia drugiego miejsca...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: