dzasta Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Przez to szwankujące Dogo już się Joasiu pogubiłam czy gratulowałam Litwy ale w każdym bądź razie gratuluję !!! Quote
Asiaczek Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Jeśli nawet - to będzie na potem:) Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Pani Asiu, a planuje pani Opole na koniec kwietnia? :) Ja mam na razie plany :D Quote
Asiaczek Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Paula&Goofi napisał(a):Pani Asiu, a planuje pani Opole na koniec kwietnia? :) Ja mam na razie plany :D Tak, ta wystawa jest w naszych planach:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Dzięki! To był sukces, na pewno:) Pzdr. Quote
Korenia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Hmmm... jak ktoś już tutaj pisał ;p ciągle tu gratulacje i gratulacje ;) Oby tak dalej :P:P :* Quote
Asiaczek Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Hahaha, no wystawy sa tak +/- 2-3 razy w miesiącu. Ale teraz mam 2 tygodnie przerwy:) Pzdr. Quote
Izuuus Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 No, wkońcu i tu nam się udało trafić! :) Widziałam jakieś sukcesiki wystawowe? Także gratulacje! Quote
Korenia Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Izuuus napisał(a): Widziałam jakieś sukcesiki wystawowe? Jakieś? Dziewczyno! Tu ciągle wieeeelkie sukcesy wystawowe!! Quote
Asiaczek Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 [quote name='Izuuus']No, wkońcu i tu nam się udało trafić! :) Widziałam jakieś sukcesiki wystawowe? Także gratulacje! A dziękować:) [quote name='Korenia']Jakieś? Dziewczyno! Tu ciągle wieeeelkie sukcesy wystawowe!! Korenia, dzięki wielkie za dbanie o właściwe wpisy w tej Galerii:) [quote name='agnethka']jeeeeeny.... też bym tak chciała :p Staram się jednak, aby moje wyjazdy nie przekroczyły 2 w miesiącu. Wiesz, finanse... Pzdr. Quote
Kaya Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Asiaczek napisał(a):Dzieki! Jak tam Muszu? Ja dzisiaj tak ok. 13-tej weszłam na DGm i... o dziwo, wszystko działa jak nalezy:) Zobaczymy, jak długo... Pzdr. Muszu dzisiaj jedzie na kolejne szczepienie, wetki zapewne się ucieszą, bo to ich nowy pupilek (wcześniej była kolorowa Fiolka :P ). Zdjęcia ciągle czekają na dłuższą chwile, żeby je wrzucić i na dobrze funkcjonujące dogo, teraz jest ok, ale zaraz szkoła... Quote
Darianna Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Asiaczku a jakieś zdjęcia będą? :D Np. Jumci na Cruftsie? Rzecz jasna jak już wrócą do domu :) Quote
Hiro Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Asiaczek']Tak na szybko wstawię wyniki z I dnia wystawy w Wilnie (13.3.2010 r.). PSY Kanibaru FROMAJE FRAIS - w.o.1, Best Puppy JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, Zwyc. Litwy 2010. SUKI MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Best Junior, BOB, Młodzieżowy Zwyc. Litwy 2010 LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, Zwyc. Litwy 2010. FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran. Tradycyjnie Maśka (MALMSEY IN RED A.) pokazała się z tej super strony, wykosiła importowanego juniora z Finlandii. No i po raz kolejny wygrała rasę:) Ah, te dziewuchy... Na BIS'ach nie zostaliśmy zauważeni, ale i tak plan minimum wykonany:) Pzdr. asiu, nie mogłam, przez 2 dni (a może nawet więcej) tu się zalogować, więc dopiero składam gratulacje!!!! Jeszcze mam takie małe pytanko, tajski ridgeback, czarnej maści skończył też chempionat Litwy (to sunia naszej koleżanki) wodziliście ją, może macie jakiś zdjęcia? Pzd Quote
Asiaczek Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Kaya napisał(a):Muszu dzisiaj jedzie na kolejne szczepienie, wetki zapewne się ucieszą, bo to ich nowy pupilek (wcześniej była kolorowa Fiolka :P ). Zdjęcia ciągle czekają na dłuższą chwile, żeby je wrzucić i na dobrze funkcjonujące dogo, teraz jest ok, ale zaraz szkoła...Jasne, szkoła wazniejsza. Poczekamy:) Napisz mi, jak tam było na zastrzyku:) Darianna napisał(a):Asiaczku a jakieś zdjęcia będą? :D Np. Jumci na Cruftsie? Rzecz jasna jak już wrócą do domu :) Mam kilka fotek z Cruft'sa. Może dzisiaj uda mi się je wstawić. Ale podejrzewam, że Inga ma ich całą masę:) I to nie tylko Jumaszki... Hiro napisał(a):asiu, nie mogłam, przez 2 dni (a może nawet więcej) tu się zalogować, więc dopiero składam gratulacje!!!! Jeszcze mam takie małe pytanko, tajski ridgeback, czarnej maści skończył też chempionat Litwy (to sunia naszej koleżanki) wodziliście ją, może macie jakiś zdjęcia? Pzd W katalogu na Wilno nie był żadnego TR... Hiro, będziecie w piątek na Sekcji? Pzdr. Quote
dzasta Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 O to ja czekam na zdjęcia z Crufts'a :) A może i jakiś filmik się gdzieś w sieci znajdzie bo te filmiki super oddają atmosferę tej wystawy aczkolwiek nie ma to jak być osobiście a ja zawsze mówię sobie że za rok na pewno uda mi się dojechać :D Quote
NATKA Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 OJ TAKIE FOTKI Z CRUFTS'A TO BĘDZIE DOPIERO MIŁA NIESPODZIANKA :p:p:p Quote
bety Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Korenia napisał(a):Jakieś? Dziewczyno! Tu ciągle wieeeelkie sukcesy wystawowe!! Czyli nic nowego - nuda, nuda, nuda, nuda :evil_lol::eviltong: Pzdr Quote
Asiaczek Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 No to macie niespodziewajkę:) Mam kilka zdjęc Jumy z wystawy + zdjęcie suczki z tytułem BOB. JUMA MONGO Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Cd. Dla porównania... I jeszcze suczka - BOB. I 2 najładniejsze suczki... Pzdr. Quote
dzasta Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 http://img441.imageshack.us/img441/5851/cruftsjuma.jpg Świetne zdjęcie i wielka pamiątka! Quote
NATKA Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Wow śliczna pannica i to prawda bezcenna pamiątka :lol: Quote
Hiro Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Bardzo ładny zdjęcia!!!! Tak, Asiu,na 100% będę!:loveu: Quote
Asiaczek Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 [quote name='bety']Czyli nic nowego - nuda, nuda, nuda, nuda :evil_lol::eviltong: PzdrI to jaka nuuuuudaaaaaa...... [quote name='dzasta']http://img441.imageshack.us/img441/5851/cruftsjuma.jpg Świetne zdjęcie i wielka pamiątka! Oj, tak! Prawdopodobnie więcej zdjęć nie będzie, bo na hali był zakaz robienia zdjęc z lampa błyskową. Inga ma jeszcze przejrzeć w domu to, co ma w aparacie i ewent. dosłac. Ale powiedziała, aby na więcej nie liczyć... [quote name='NATKA']Wow śliczna pannica i to prawda bezcenna pamiątka :lol: Która to pannica taka sliczna...???? [quote name='Hiro']Bardzo ładny zdjęcia!!!! Tak, Asiu,na 100% będę!:loveu:Super! Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Asiaczek napisał(a):Tak, ta wystawa jest w naszych planach:) Pzdr. Mhm, ale teraz sprawdziłam i wychodzi na to, że nawet jeśli bym się pojawiła to i tak się nie spotkamy, bo V jest w niedziele, a III w sobote :( Quote
Recommended Posts