Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izuuus']No, wkońcu i tu nam się udało trafić! :)
Widziałam jakieś sukcesiki wystawowe? Także gratulacje!
A dziękować:)

[quote name='Korenia']Jakieś? Dziewczyno! Tu ciągle wieeeelkie sukcesy wystawowe!!
Korenia, dzięki wielkie za dbanie o właściwe wpisy w tej Galerii:)

[quote name='agnethka']jeeeeeny.... też bym tak chciała :p
Staram się jednak, aby moje wyjazdy nie przekroczyły 2 w miesiącu. Wiesz, finanse...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dzieki!
Jak tam Muszu?
Ja dzisiaj tak ok. 13-tej weszłam na DGm i... o dziwo, wszystko działa jak nalezy:)
Zobaczymy, jak długo...

Pzdr.

Muszu dzisiaj jedzie na kolejne szczepienie, wetki zapewne się ucieszą, bo to ich nowy pupilek (wcześniej była kolorowa Fiolka :P ). Zdjęcia ciągle czekają na dłuższą chwile, żeby je wrzucić i na dobrze funkcjonujące dogo, teraz jest ok, ale zaraz szkoła...

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak na szybko wstawię wyniki z I dnia wystawy w Wilnie (13.3.2010 r.).
PSY
Kanibaru FROMAJE FRAIS - w.o.1, Best Puppy
JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, BOS, Zwyc. Litwy 2010.

SUKI
MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Best Junior, BOB, Młodzieżowy Zwyc. Litwy 2010
LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, Zwyc. Litwy 2010.
FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Best Weteran.

Tradycyjnie Maśka (MALMSEY IN RED A.) pokazała się z tej super strony, wykosiła importowanego juniora z Finlandii. No i po raz kolejny wygrała rasę:) Ah, te dziewuchy...
Na BIS'ach nie zostaliśmy zauważeni, ale i tak plan minimum wykonany:)

Pzdr.
asiu, nie mogłam, przez 2 dni (a może nawet więcej) tu się zalogować, więc dopiero składam gratulacje!!!! Jeszcze mam takie małe pytanko, tajski ridgeback, czarnej maści skończył też chempionat Litwy (to sunia naszej koleżanki) wodziliście ją, może macie jakiś zdjęcia?
Pzd

Posted

Kaya napisał(a):
Muszu dzisiaj jedzie na kolejne szczepienie, wetki zapewne się ucieszą, bo to ich nowy pupilek (wcześniej była kolorowa Fiolka :P ). Zdjęcia ciągle czekają na dłuższą chwile, żeby je wrzucić i na dobrze funkcjonujące dogo, teraz jest ok, ale zaraz szkoła...
Jasne,
szkoła wazniejsza. Poczekamy:)
Napisz mi, jak tam było na zastrzyku:)

Darianna napisał(a):
Asiaczku a jakieś zdjęcia będą? :D Np. Jumci na Cruftsie? Rzecz jasna jak już wrócą do domu :)

Mam kilka fotek z Cruft'sa. Może dzisiaj uda mi się je wstawić. Ale podejrzewam, że Inga ma ich całą masę:) I to nie tylko Jumaszki...

Hiro napisał(a):
asiu, nie mogłam, przez 2 dni (a może nawet więcej) tu się zalogować, więc dopiero składam gratulacje!!!! Jeszcze mam takie małe pytanko, tajski ridgeback, czarnej maści skończył też chempionat Litwy (to sunia naszej koleżanki) wodziliście ją, może macie jakiś zdjęcia?
Pzd

W katalogu na Wilno nie był żadnego TR...
Hiro, będziecie w piątek na Sekcji?

Pzdr.

Posted

O to ja czekam na zdjęcia z Crufts'a :)
A może i jakiś filmik się gdzieś w sieci znajdzie bo te filmiki super oddają atmosferę tej wystawy aczkolwiek nie ma to jak być osobiście a ja zawsze mówię sobie że za rok na pewno uda mi się dojechać :D

Posted

Korenia napisał(a):
Jakieś? Dziewczyno! Tu ciągle wieeeelkie sukcesy wystawowe!!

Czyli nic nowego - nuda, nuda, nuda, nuda :evil_lol::eviltong:
Pzdr

Posted

[quote name='bety']Czyli nic nowego - nuda, nuda, nuda, nuda :evil_lol::eviltong:
PzdrI to jaka nuuuuudaaaaaa......

[quote name='dzasta']http://img441.imageshack.us/img441/5851/cruftsjuma.jpg
Świetne zdjęcie i wielka pamiątka!
Oj, tak!
Prawdopodobnie więcej zdjęć nie będzie, bo na hali był zakaz robienia zdjęc z lampa błyskową. Inga ma jeszcze przejrzeć w domu to, co ma w aparacie i ewent. dosłac. Ale powiedziała, aby na więcej nie liczyć...

[quote name='NATKA']Wow śliczna pannica i to prawda bezcenna pamiątka :lol:
Która to pannica taka sliczna...????

[quote name='Hiro']Bardzo ładny zdjęcia!!!!
Tak, Asiu,na 100% będę!:loveu:Super!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, ta wystawa jest w naszych planach:)

Pzdr.

Mhm, ale teraz sprawdziłam i wychodzi na to, że nawet jeśli bym się pojawiła to i tak się nie spotkamy, bo V jest w niedziele, a III w sobote :(