Asiaczek Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Wierzę, że każde pozytywne mysli moga Jumaszce pomóc, dzieki! Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Czytam piękna ZINKA ,:evilbat: taaaak, moja ZINKA-najpiękniejsza na świecie:loveu::loveu::loveu:, ale cos mnie tkneło. i cofnełam sie , ..i czytam... i to Twojego szczylka ASIACZKU ..nazwali ZINKĄ????:crazyeye:, Ha,ha,ha, i prawda , poasiaczkowa ZINKA tyż pikna!!!!!:multi::multi: To juz teraz na świecie są dwie najpiekniejsze ZINKI!!!!!!! JAMNISIOWA I BASKOWA!!!!:klacz::klacz: Trzymam kciuki za Jumaszkę:thumbs::thumbs: Quote
bety Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Tu są wstępne wyniki http://crufts.fossedata.co.uk/Breed.asp?ShowYear=2010&GroupID=HOU&ScheduleID=83 Jumcia wygrał swoją klasę - hurrrrrrrrra!!! Pzdr :) :) :) Quote
hanacek Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 SUPER,SUPER,SUPER-OGROMNE GRATULACJE JUMASZKA!!!!:multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [quote name='AMIŚKA']Czytam piękna ZINKA ,:evilbat: taaaak, moja ZINKA-najpiękniejsza na świecie:loveu::loveu::loveu:, ale cos mnie tkneło. i cofnełam sie , ..i czytam... i to Twojego szczylka ASIACZKU ..nazwali ZINKĄ????:crazyeye:, Ha,ha,ha, i prawda , poasiaczkowa ZINKA tyż pikna!!!!!:multi::multi: To juz teraz na świecie są dwie najpiekniejsze ZINKI!!!!!!! JAMNISIOWA I BASKOWA!!!!:klacz::klacz: Trzymam kciuki za Jumaszkę:thumbs::thumbs: Hahaha, tak mamy 2 Zinki, najpiękniejsze na świecie:) [quote name='bety']Tu są wstępne wyniki http://crufts.fossedata.co.uk/Breed.asp?ShowYear=2010&GroupID=HOU&ScheduleID=83 Jumcia wygrał swoją klasę - hurrrrrrrrra!!! Pzdr :) :) :) [SIZE=6]JUMA MONGO Asiaczek FCI (basenji) - Best of Sex!!! Ja chyba śnię....... aż nie mogę w to uwierzyc i rycze w klawiaturę... Zapisanych 31 psów, doprowadzonych do oceny - 28... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Asiaczek']Hahaha, tak mamy 2 Zinki, najpiękniejsze na świecie:) [SIZE=6]JUMA MONGO Asiaczek FCI (basenji) - Best of Sex!!! Ja chyba śnię....... aż nie mogę w to uwierzyc i rycze w klawiaturę... Zapisanych 31 psów, doprowadzonych do oceny - 28... Pzdr. Barwo brawo Juma zaszalał :multi: Gratulacje za wyhodowanie takiego psiaka :multi: Quote
Dojo Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Huge Congratulations to Juma's BOS (Best of opposite Sex)!!!!! This result is fantastic!!!! Quote
Unbelievable Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 No i teraz to ja ia pogratuluję! świetna robota :mdleje: :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Dzieki Kochani, siedzę przed kompem i ... płaczę. Żal, że mój Jacek ["] tego nie doczekał, Jennifer (właścicielka ojca Jumy) tez nie doczekała ["]... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Dzieki Kochani, siedzę przed kompem i ... płaczę. Żal, że mój Jacek ["] tego nie doczekał, Jennifer (właścicielka ojca Jumy) tez nie doczekała ["]... Pzdr. Quote
michal_unga Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='Asiaczek']Właśnie przeed chwilą dostałam SMS'a od Ingi, że baski sa w piątek. Widocznie, jak pisała mi maila, to musiała się pomylić:) Cóż, nerwy... Tak więc jutro trzeba trzymac kciukasy... pzdr. My trzymaliśmy, chociaż teraz możemy napisać. [quote name='bety']Tu są wstępne wyniki http://crufts.fossedata.co.uk/Breed.asp?ShowYear=2010&GroupID=HOU&ScheduleID=83 Jumcia wygrał swoją klasę - hurrrrrrrrra!!! Pzdr :) :) :) [quote name='Dojo']Huge Congratulations to Juma's BOS (Best of opposite Sex)!!!!! This result is fantastic!!!! Gratulacje:multi::multi: Quote
Darianna Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Gratulacje Asiaczku! I gratulacje dla Jumy i jego handlerki! Quote
dzasta Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Joasiu bardzo bardzo się cieszę to naprawdę wielki sukces!!! Szkoda że Jacek [ ' ] tego nie doczekał.... Quote
Asiaczek Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [quote name='michal_unga']My trzymaliśmy, chociaż teraz możemy napisać. Gratulacje:multi::multi: Dzięki! [quote name='Darianna']Gratulacje Asiaczku! I gratulacje dla Jumy i jego handlerki! Dzieki! [quote name='dzasta']Joasiu bardzo bardzo się cieszę to naprawdę wielki sukces!!! Szkoda że Jacek [ ' ] tego nie doczekał.... Dzieki! [quote name='agnethka']Asiaczku - GRATULUJĘ! zawsze mówilam, że masz najpiękniejsze baski ;) Hahaha, a na pewno TEN JEDEN jest najpiękniejszy:) Pzdr. Quote
jenis Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Super twoje wysiłki hodowlane odnoszą spore sukcesy no i nic nie idzie na marne .GRATULUJE GRATULUJE GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [quote name='Tengusia']i ja przylacze sie do gratulacji Dziękuje! [quote name='jenis']Super twoje wysiłki hodowlane odnoszą spore sukcesy no i nic nie idzie na marne .GRATULUJE GRATULUJE GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!! dzięki! Pzdr. Quote
Korenia Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Wieeeeelkieeee gratulacjee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [quote name='Tengusia']i ja przylacze sie do gratulacji Dziękuje! [quote name='jenis']Super twoje wysiłki hodowlane odnoszą spore sukcesy no i nic nie idzie na marne .GRATULUJE GRATULUJE GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!! dzięki! Pzdr. Quote
Recommended Posts