Elitesse Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 a ja swego czasu mialam watpliwosci czy zmywarka jest w domu absolutnie niezbedna ..... :evil_lol: Asiu orientujesz sie jakiej narodowosci sedzia bedzie ocenial baski na Qruft's ?? Quote
Asiaczek Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Uczciwie? Nie mam zielonego pojęcia. Czekam, az Inga mi to wszystko napisze i... opisze swoje wrażenia. Pzdr. Quote
halgre Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Witanko ... ****************************** [SIZE="3"] [FONT="Courier New"] http://halgre.posadzdrzewo.pl[/FONT] Quote
Asiaczek Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Witanko! Przeczytajcie, jaki cudny mail dostałam w/s Zinki - PEACH ANGEL Asiaczek FCI: "...nas podgryza ale jest kochana uwielbia spać w łóżeczku i na podusi z nami zasypia w koszyczku ale potem cwaniara wskakuje między nas jest po następnych szcepieniach i kontroli u naszego zaprzyjażnionego weterynarza jest okazem zdrowia chociaż strasznie sie żaliła po zastrzykach już czekamy na wiosnę by móc wychodzić na dłuższe spacery by mogła pobiegać w niedzielę spotkalismy rodziców właściciela drugiej suni czyli siostry ziny i oazało sie że mieszkamy blisko siebie a dziś w sklepie zoologicznym właściciel powiedział że byli po wyprawkę dla swojej suni niektórzy mylą maluszka z amstafem a nawey shar pej codziennie rano biegnie do pokoju córki i budzi ja buziakami i mokrym noskiem a i zawsze wita szcześliwa swojego pańcia kiedy wraca z pracy uwielbia spąć na jego kolanach lub wciska się między nogi i tak zasypia jest poprostu kochana a i staszny z niej złodziejaszek porywa kapcie skarpety i ucieka z nimi po całym mieszkaniu dla zabawy w tej chwili śpi ale kontroluje jednym okiem bo pan je jabłko wiec coś się dzieje pozdrawiamy..." Kazdy chciałby takie maile odstawac, prawda? Za chwilę fotki Zinki:) Pzdr. Quote
Darianna Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Takie maile to miód na serce :) I gratulacje dla hodowcy, że zaufał właściwym ludziom powierzając im szczeniaka. Quote
Cerber Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 łał przebrnęłam :D gratuluję wystawy za granicą i tego minimum, które chciałaś na nim zdobyc :) zdjęcia sąświetne, przepiękne wydoki i budynki :) czekam zatem na więcej zdjęć, tym razem Zinki :] Pozdr. Luiza :) Quote
Asiaczek Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Darianna napisał(a):Takie maile to miód na serce :) I gratulacje dla hodowcy, że zaufał właściwym ludziom powierzając im szczeniaka. Ale to Kupujący nas sobie wybrali...;) Cerber napisał(a):łał przebrnęłam :D gratuluję wystawy za granicą i tego minimum, które chciałaś na nim zdobyc :) zdjęcia sąświetne, przepiękne wydoki i budynki :) czekam zatem na więcej zdjęć, tym razem Zinki :] Pozdr. Luiza :) Hej, Cerberku! cieszęsię, że do nas zajrzałaś:) Zdjęcia Zinki- post powyżej:) pzdr. Quote
Darianna Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wiem, ale każdemu kto się do Ciebie zgłosił od ręki szczeniaka nie dawałaś, no nie? ;) Quote
Asiaczek Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Fakt, kilkakrotnie trzeba było odmówic, nawet po rozmowach wstępnych i wizytach... pzdr. Quote
gosiaja Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 jak miło z rana fajne fotki obejrzeć a i lew był świetny :) Quote
Cerber Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 super, Zinka jak w Bajkowym świecie księżniczki :) śliczne! Quote
halgre Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Jaki słodziutki ten piesio, fajniste te zmarszczki na główce ... ****************************** [SIZE="3"] [FONT="Courier New"] http://halgre.posadzdrzewo.pl[/FONT] Quote
alive Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 hej, hej :) Oczywiście wielkie gratulacje! Zawsze jak tu zaglądam to gratulować muszę! :) Maluchy przepiękne jak zawsze! Mnie teraz czeka ciężki okres wyboru właścicieli dla szczeniaczków ech... (usg dopiero jutro ale patrząc na Czuchę jestem prawie pewna, że zaczęła rosnąć :) ) Z poprzednich jestem bardzo zadowolona i mam nadzieję, że teraz też uda mi się dobrać fajnych ludzi. Asiaczek napisał(a): Przeczytajcie, jaki cudny mail dostałam w/s Zinki - PEACH ANGEL Asiaczek FCI: "............" Kazdy chciałby takie maile odstawac, prawda? Pzdr. Widać, że właściciele po uszy zakochani! Ale ja takich maili w życiu nie chciałabym dostawać bo jak płachta na byka działa na mnie jak ktoś pisze w ten sposób! To istny koszmar polonisty! Jestem w stanie zrozumieć, że ktoś odpuszcza sobie przecinki ale wyrzucić z siebie taki słowotok bez zadania sobie trudu na podzielenie go na zdania to dla mnie MASAKRA! Buziaki :* Quote
M&S Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Cześć :) Są już jakieś wieści ze Zjednoczonego Królestwa? Quote
Zuza i Noddy Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Świetne wiadomości z nowego domku, a Zinka prześliczna :loveu: Quote
Tengusia Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 to ja po cichutku wspomne ze czeka u mnie taka mala gorka naczyn do umycia :diabloti: http://img718.imageshack.us/img718/6360/pina.jpg Quote
Asiaczek Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='gosiaja']jak miło z rana fajne fotki obejrzeć a i lew był świetny :) Mnie tez się lewek baaaardzo spodobał; ma taki usmiechnięty pyszczek:) [quote name='Cerber']super, Zinka jak w Bajkowym świecie księżniczki :) śliczne! No, bo zinka to Księżniczka:) [quote name='halgre']Jaki słodziutki ten piesio, fajniste te zmarszczki na główce ... ****************************** [SIZE="3"] [FONT="Courier New"] http://halgre.posadzdrzewo.pl[/FONT] I dlatego nic dziwnego, że ludziska mylą ją z shar-pei'em... [quote name='Elitesse']ciekawe co u Jumaszki :roll: Wysłałam SMS'a - cisza... [quote name='alive']hej, hej :) Oczywiście wielkie gratulacje! Zawsze jak tu zaglądam to gratulować muszę! :) Maluchy przepiękne jak zawsze! Mnie teraz czeka ciężki okres wyboru właścicieli dla szczeniaczków ech... (usg dopiero jutro ale patrząc na Czuchę jestem prawie pewna, że zaczęła rosnąć :) ) Z poprzednich jestem bardzo zadowolona i mam nadzieję, że teraz też uda mi się dobrać fajnych ludzi. Widać, że właściciele po uszy zakochani! Ale ja takich maili w życiu nie chciałabym dostawać bo jak płachta na byka działa na mnie jak ktoś pisze w ten sposób! To istny koszmar polonisty! Jestem w stanie zrozumieć, że ktoś odpuszcza sobie przecinki ale wyrzucić z siebie taki słowotok bez zadania sobie trudu na podzielenie go na zdania to dla mnie MASAKRA! Buziaki :* Pod kątem j.polskiego - fakt, trudno się czyta. Ale za to jaka TREŚĆ!:) [quote name='Maks i Spark']Cześć :) Są już jakieś wieści ze Zjednoczonego Królestwa? Niestety, nic nie wiem... [quote name='Zuza i Noddy']Świetne wiadomości z nowego domku, a Zinka prześliczna :loveu: Cieszę się, że Zinka podoba się:) [quote name='Tengusia']to ja po cichutku wspomne ze czeka u mnie taka mala gorka naczyn do umycia :diabloti: http://img718.imageshack.us/img718/6360/pina.jpg No to musisz uśmiechnąć się do właściciela mieszkającego w Gdańsku...:) Pzdr. Quote
Darianna Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Dziwne, wg rozkładu basenji sa w piątek http://www.crufts.org.uk/files/kclub-crufts/crufts2010schedule.pdf strona 25 Quote
Asiaczek Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='Darianna']Dziwne, wg rozkładu basenji sa w piątek http://www.crufts.org.uk/files/kclub-crufts/crufts2010schedule.pdf strona 25 Właśnie przeed chwilą dostałam SMS'a od Ingi, że baski sa w piątek. Widocznie, jak pisała mi maila, to musiała się pomylić:) Cóż, nerwy... Tak więc jutro trzeba trzymac kciukasy... pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 No to trzymam jutro kciuki za Jumaszkowo-Godowy duecik, bo oczywiście Jumkowa prywatna handlerka pojechała razem z nim? Quote
Asiaczek Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):No to trzymam jutro kciuki za Jumaszkowo-Godowy duecik, bo oczywiście Jumkowa prywatna handlerka pojechała razem z nim? Tak, oczywiście. Goda jest z Jumą:) Dojo napisał(a):Cross fingers for tomorrow!!!! Thnx:) I'll inform all of you when I 'll receive the results:) Pzdr. Quote
Recommended Posts