Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']I znowu noc przespana pod kołderka...:lol: Poświatko- a jak u Ciebie?
Co się dzieje?
Może rzeczywiście 4-5, a nie 2-3 styczeń...?:crazyeye:
pzdr.
U mnie dziękuję wszystko w porządku, wyspałam się :lol: . Poświata zjadła kolację, widocznie stwierdziła, że u Felki to jeszcze nie czas :evil_lol:.
Nie wiem jak z terminami u suk, ale z ludzkimi tysz różnie bywa :hmmmm:. Już 2-3 to napewno nie będzie :evil_lol: .
Pewnie małe będą jutro, Gabrysia ma bal w szkole, będzie co świętować :multi: , tak sobie pomyślałam jak podałaś ten pierwszy termin :lol: . Teraz wymyślaj "balowe" imiona Karnawał, Kotylion, Krynolina, i co tam jeszcze :evil_lol: .

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Poświata - byłam w Twojej Galerii i juz wczesniej widziałm to zdjecie. Jak dla mnie - super!!!
Imiona będa na lit. "K", ale raczej z jęz. angielskiego. Nie wiem tylko, czy będe w stanie wymysleć tyle imion na te literę. Bo w j. angielskim trochę małowato wyrazów na "K" w słowniku...

Ala - dzięki za sekundowanie! Może to dzisiaj będzie?
Pzdr.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:no i cisza;)
Poświatko imiona the best tylko co jak się trafi szczęśliwa 7:evil_lol:...będzie co wymyślać
Korek, Koktajl, Królowa Balu, Koniak itp. itd... miałybyśmy pole do popisu, ale Asia chce po angielsku :placz: i nie będzie balowo :placz: .

Posted

Wieczór net odmówił mi posłuszeństwa ale zanim zajmę się klientami sprawdzam subskrypcję a Was odwiedzam...a najważniejsze wydzarzenie dzisiejszego dnia oczywiście przegapię - może u suczek jest inaczej ale mojemu Krzysiowi nie spieszyło się na świat przez 3 tygodnie...
Poświata - zdjęcie maleństw cudowne!!!

Posted

Bardzo posłusznie już wypluwam - dziś siedzę przy swoim komputerze - zaczynają inne prace podczas inwentaryzacji mam zająć się swoimi klientami ale dla Was robię wyjątek z nieujawnianiem się i to zbyt Ważne wydarzenie i kibicuję...Dołączam do prośby do Felusi żeby zabrała się do pracy bo skończy Ci się urlop specjalnie dla Niej przeznaczony...

Posted

Witaj Asiaczku :multi:
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku :buzi:

Czy Fela może mieć tricolorki?

Acha - link z Twojego banerka przekierował mnie na smakowite rogaliki :multi:

Posted

Hej,
jesteśmy już po spacerku (komplecik!). II śniadanko (sama pyszna wołowinka, a co, niech przyszła mamusia ma!) zjedzone, ale bez entuzjazmu... tak jakby na trzy tury...(bo ją postraszyłam, że zawołam Hipkę, Sonika i Żelkę do pomocy...).
Tyłeczek jest z lekka opuchnięty... Tyłeczek, jak tyłeczek, ale co się będę wyrażała, nie?

Czoko
- pewnie się powtarzam, ale trzymaj kciuki!

Aga, Elitesse - mogą być i trikolorki i rudo-białe... Sama jestem ciekawa...

Cerberku - zaglądaj i w międzyczasie też trzymaj kciuki!
Pzdr.

Posted

Hmmm, ja też trzymam kciuki pomimo, że do tej pory się nie chwaliłam. Ale adrenalina rośnie z godziny na godzinę, ciśnienie skacze za każdym razem jak widzę nowe wiadomości u Was, więc już musiałam się wygadać!

Posted

[quote name='sylrwia']Felka niezłe napięcie wprowadza:razz:Bo ona sobie napewno myśli tak - skoro takie zainteresowanie wzbudzam, jak ta gwiazda jakaś, to sobie jeszcze w tej ciąży jeszcze pochodzę, a co :evil_lol: , bo potem zainteresowanie wzbudzać będą moje dzieci nie ja :eviltong: .

Posted

Asia..
Ta szafa Była Tylko Jej!
i w drugim Pokoju!
bo Miśka(tak sei nazywała) tam spała zawsze w nocy..i tam ciuchów nie było!
w sumie to też seiu zastanawiam jak mogli nie zauwazyć...
no ale jak oni w domku mieskają i tam sie miska na Polku wylatyała to odrazu to Szafy pedem i tyle:P

Posted

Asiaczek ja już wytrzymać nie mogę, tak bardzo chciałabym, zeby amluchy sie urodziły, a potem fotki... kurcze doczekać się nie mogę... będą boskie...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: