Poświata Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Asiaczek']I znowu noc przespana pod kołderka...:lol: Poświatko- a jak u Ciebie? Co się dzieje? Może rzeczywiście 4-5, a nie 2-3 styczeń...?:crazyeye: pzdr. U mnie dziękuję wszystko w porządku, wyspałam się :lol: . Poświata zjadła kolację, widocznie stwierdziła, że u Felki to jeszcze nie czas :evil_lol:. Nie wiem jak z terminami u suk, ale z ludzkimi tysz różnie bywa :hmmmm:. Już 2-3 to napewno nie będzie :evil_lol: . Pewnie małe będą jutro, Gabrysia ma bal w szkole, będzie co świętować :multi: , tak sobie pomyślałam jak podałaś ten pierwszy termin :lol: . Teraz wymyślaj "balowe" imiona Karnawał, Kotylion, Krynolina, i co tam jeszcze :evil_lol: . Quote
Poświata Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Asiu zobacz czego się dogrzebałam w moim bałaganie :lol: Quote
Alicja Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 :razz:no i cisza;) Poświatko imiona the best tylko co jak się trafi szczęśliwa 7:evil_lol:...będzie co wymyślać Quote
Asiaczek Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Poświata - byłam w Twojej Galerii i juz wczesniej widziałm to zdjecie. Jak dla mnie - super!!! Imiona będa na lit. "K", ale raczej z jęz. angielskiego. Nie wiem tylko, czy będe w stanie wymysleć tyle imion na te literę. Bo w j. angielskim trochę małowato wyrazów na "K" w słowniku... Ala - dzięki za sekundowanie! Może to dzisiaj będzie? Pzdr. Quote
Poświata Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no i cisza;) Poświatko imiona the best tylko co jak się trafi szczęśliwa 7:evil_lol:...będzie co wymyślać Korek, Koktajl, Królowa Balu, Koniak itp. itd... miałybyśmy pole do popisu, ale Asia chce po angielsku :placz: i nie będzie balowo :placz: . Quote
Czoko Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Wieczór net odmówił mi posłuszeństwa ale zanim zajmę się klientami sprawdzam subskrypcję a Was odwiedzam...a najważniejsze wydzarzenie dzisiejszego dnia oczywiście przegapię - może u suczek jest inaczej ale mojemu Krzysiowi nie spieszyło się na świat przez 3 tygodnie... Poświata - zdjęcie maleństw cudowne!!! Quote
Asiaczek Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Czoko - wypluj to słowo!!! Ja mam wolne tylko do konca tygodnia... Felka - proszę Cię, weź sie za robotę!!!! Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 jeszcze nic ?? a myslalam ze jak wstane to beda juz zdjatka kluseczkow :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Chciałabym, aby tak było... Pzdr. Quote
Czoko Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Bardzo posłusznie już wypluwam - dziś siedzę przy swoim komputerze - zaczynają inne prace podczas inwentaryzacji mam zająć się swoimi klientami ale dla Was robię wyjątek z nieujawnianiem się i to zbyt Ważne wydarzenie i kibicuję...Dołączam do prośby do Felusi żeby zabrała się do pracy bo skończy Ci się urlop specjalnie dla Niej przeznaczony... Quote
aga1215 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Witaj Asiaczku :multi: Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku :buzi: Czy Fela może mieć tricolorki? Acha - link z Twojego banerka przekierował mnie na smakowite rogaliki :multi: Quote
Elitesse Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 aga1215 napisał(a):W Czy Fela może mieć tricolorki? to chyba same potrojne wyjda :) Quote
Cerber Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Witam, widzę, ze jeszcze się nie spółzniłam... ojej długo coś idzie to rodzenie widzę... ale trzymam kciuki... Quote
Asiaczek Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Hej, jesteśmy już po spacerku (komplecik!). II śniadanko (sama pyszna wołowinka, a co, niech przyszła mamusia ma!) zjedzone, ale bez entuzjazmu... tak jakby na trzy tury...(bo ją postraszyłam, że zawołam Hipkę, Sonika i Żelkę do pomocy...). Tyłeczek jest z lekka opuchnięty... Tyłeczek, jak tyłeczek, ale co się będę wyrażała, nie? Czoko - pewnie się powtarzam, ale trzymaj kciuki! Aga, Elitesse - mogą być i trikolorki i rudo-białe... Sama jestem ciekawa... Cerberku - zaglądaj i w międzyczasie też trzymaj kciuki! Pzdr. Quote
Poświata Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Wróciłam właśnie z miasta, i co, i co??? Quote
Imanca Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Hmmm, ja też trzymam kciuki pomimo, że do tej pory się nie chwaliłam. Ale adrenalina rośnie z godziny na godzinę, ciśnienie skacze za każdym razem jak widzę nowe wiadomości u Was, więc już musiałam się wygadać! Quote
Asiaczek Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Cudnie!:lol: Im więcej kciuków, tym większa szansa, że Felka się ugnie, przemyśli sprawę i zacznie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 No właśnie! A ja tylko wypatruję oznak zbliżającego się porodu i... coraz mniej widzę... Pzdr. Quote
Poświata Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='sylrwia']Felka niezłe napięcie wprowadza:razz:Bo ona sobie napewno myśli tak - skoro takie zainteresowanie wzbudzam, jak ta gwiazda jakaś, to sobie jeszcze w tej ciąży jeszcze pochodzę, a co :evil_lol: , bo potem zainteresowanie wzbudzać będą moje dzieci nie ja :eviltong: . Quote
Alicja Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 :mad:FELKA NO WEŹ NIE DENERWUJ ASIACZKA o rany a ja z pracy , pedem i do kompa...liczyć baski bobaski:roll: Quote
Anecioreczek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Asia.. Ta szafa Była Tylko Jej! i w drugim Pokoju! bo Miśka(tak sei nazywała) tam spała zawsze w nocy..i tam ciuchów nie było! w sumie to też seiu zastanawiam jak mogli nie zauwazyć... no ale jak oni w domku mieskają i tam sie miska na Polku wylatyała to odrazu to Szafy pedem i tyle:P Quote
Cerber Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Asiaczek ja już wytrzymać nie mogę, tak bardzo chciałabym, zeby amluchy sie urodziły, a potem fotki... kurcze doczekać się nie mogę... będą boskie...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Wszyscy macie rację... Ale cóż ja, biedna, mogę... Poświata - dobre... Ala - jeszcze będziesz liczyć... FELKA, FELKA, FELKA, FELKA... [SIZE=3]pZDR. Quote
Recommended Posts