gosiaja Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 a co tam też pokażę jednego na oparciu kanapy Quote
dzasta Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Świetna ta Pinacolada Asiaczku i jak na Pinacoladę przystało ma pewnie jeszcze piękny szczeniaczkowy zapach :D Quote
Zuza i Noddy Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Świetna sunia z Piny, a w jakich okolicach sunia zamieszkała? Quote
Mudik Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Asiu co to za miot na P jakoś nie kojarzę, nie w temacie jestem czy co? Quote
Asiaczek Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Hiro napisał(a):Dziewszynka jest ładna,jak każdy Asiaczek))) Oooo, jaki lizuszek;) gosiaja napisał(a):a co tam też pokażę jednego na oparciu kanapy Kradnę!:) dzasta napisał(a):Świetna ta Pinacolada Asiaczku i jak na Pinacoladę przystało ma pewnie jeszcze piękny szczeniaczkowy zapach :D A tego to ja juz nie wiem... Zuza i Noddy napisał(a):Świetna sunia z Piny, a w jakich okolicach sunia zamieszkała? Sunia mieszka chyba w Gdańsku, jezeli dobrze pamiętam. A i druga sunia PEACH ANGEL Asiaczek FCi - tez jest mieszkanka Gdańska albo Gdyni... Mudik napisał(a):Asiu co to za miot na P jakoś nie kojarzę, nie w temacie jestem czy co? Miot "P" Abotere's WAHZIRI x Abotere's ZULIKA, 8 szczeniat, 4 suczki i 4 chłopaków, wszystkie rude:) Imiona suczek: PEACH ANGEL Asiaczek FCI PINACOLADA IS A GIRL Asiaczek FCI PROFESSIONAL PANCAKE Asiaczek FCI POWERFULL SUNRISE Asiaczek FCI Imiona chłopaków: PARADISE CAN WAIT Asiaczek FCI POSH MIRACLE Asiaczek FCI PEPPERMINT FRIEND Asiaczek FCI PASSION WITH CARAMEL Asiaczek FCI Jak Wam się podobają? pzdr. Quote
PANGEA Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Asiaczek napisał(a): Witaj, PANGEA!!! Kope lat, co? Hohoho, to widze, że klasa weteranów rozrasta się... oj, będzie się w tej klasie działo:) I cieszę się, że moje male podobają się:) Pzdr. No kope faktycznie. Na nic ostatnio czasu nie mam. Wiesz to rozkrecanie sklepu, zajmuje mi mniej wiecej 20 godzin z doby.... reszte spie HIhihi Obledu mozna dostac. Nie mielismy pradu przez 2 tyg w styczniu.... my.... cala gmina nie miala... i oczywiscie enion nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci, odszkodowan nei bedzie, bo stanu kleski nie wprowadzono. WIesz jak sie prowadzi sklep internetowy bez pradu, telefonow i internetu???? Teraz nadrabiamy straty.... powoli Remont nadal trwa. Mam go juz dosc i troche To tak w telegraficznym skrocie Quote
Asiaczek Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Hm, według mnie nie da się prowadzic sklepu internetowego bez prądu. No, chyba, że macie netbooki b/przewodowe. Ja taki mam i czasami go sobie chwalę;) A od kiedy planujecie normalne funkcjonowanie? Pzdr. Quote
PANGEA Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Asiaczek napisał(a):Hm, według mnie nie da się prowadzic sklepu internetowego bez prądu. No, chyba, że macie netbooki b/przewodowe. Ja taki mam i czasami go sobie chwalę;) A od kiedy planujecie normalne funkcjonowanie? Pzdr. NIC SIE NIE DA BEZ PRADU!!!!!!! Jest zimno, ciemno, glodno... tragedia A co do funkcjonowania. To mam nadzieje, ze juz jest normalniej. Jest prad, kompy dzialaja, internet slabo ale daje rade...... Chcesz cos to zamawiaj :)) Zapraszam serdecznie Quote
Błyskotka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 No nawet sporo basków ma być w Katowicach :). Quote
Asiaczek Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Błyskotka napisał(a):No nawet sporo basków ma być w Katowicach :). A skąd wiesz? Pzdr. Quote
Darianna Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Ja się przyszłam pochwalić i poreklamować ;) Asiaczku, mogę? Jakby co to usunę treść, ale może ktoś z odwiedzających Asiaczkowo się skusi na rozety na zamówienie? Zapraszam do podpisu Rozety jeszcze bez wykończonych środków :) Jakby ktoś miał pytania - proszę na PW żeby Asiaczkowi nie zaśmiecać totalnie galerii :) Quote
gosiaja Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Asiaczek napisał(a): Kradnę!:) Sunia mieszka chyba w Gdańsku, jezeli dobrze pamiętam. A i druga sunia PEACH ANGEL Asiaczek FCi - tez jest mieszkanka Gdańska albo Gdyni... pzdr. ok kradnij na zdrowie to trzeba będzie się na mieście rozejrzeć za baskami Quote
Asiaczek Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 [quote name='Darianna']Ja się przyszłam pochwalić i poreklamować ;) Asiaczku, mogę? Jakby co to usunę treść, ale może ktoś z odwiedzających Asiaczkowo się skusi na rozety na zamówienie? Zapraszam do podpisu Rozety jeszcze bez wykończonych środków :) Jakby ktoś miał pytania - proszę na PW żeby Asiaczkowi nie zaśmiecać totalnie galerii :) Reklamuj się! Ja sama parę razy zamawiałam rozety u naszej forumowej koleżanki - agnethki. Mnie podoba się ta: http://img24.imageshack.us/img24/6430/wiele.jpg [quote name='gosiaja']ok kradnij na zdrowie to trzeba będzie się na mieście rozejrzeć za baskami Nonono, 2 sunie przybyły na Pomorze:) [quote name='Asiaczek']A skąd wiesz? Pzdr. Ja tez już wiem, ile będzie basków w Katowicach:) Pzdr. Quote
Tengusia Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 alez slodkosci :loveu: http://img704.imageshack.us/img704/4786/dsc8998.jpg Quote
Florka_xyz Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Nonono, 2 sunie przybyły na Pomorze Super będę miała blisko do Asiaczków ;p Witaj Asiaczku :) Ja tez przyszłam z dobra wiadomoscia moj bouvier został tatusiem ślicznej 3 ( 2 chłopców i 1 dzewczynka) ;-) Quote
Asiaczek Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 [quote name='Tengusia']alez slodkosci :loveu: http://img704.imageshack.us/img704/4786/dsc8998.jpg Uważaj na kolerie;) [quote name='Florka_xyz']Nonono, 2 sunie przybyły na Pomorze Super będę miała blisko do Asiaczków ;p Witaj Asiaczku :) Ja tez przyszłam z dobra wiadomoscia moj bouvier został tatusiem ślicznej 3 ( 2 chłopców i 1 dzewczynka) ;-) Hohoho, to najpierw gratulacje dla bouvierka, babciu;)!!! Pinacolada ma byc prezentowana na wystawach, a co do Brzoskwinki - to nie wiem. Zobaczymy, co czas przyniesie:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 [FONT=Arial]Wraca maz ze szpitala , gdzie odwiedzal ciezko chora tesciowa i zly jak nieszczescie mowi do zony .[/FONT] [FONT=Arial]Twoja matka jest zdrowa jak kon , niedlugo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami .[/FONT] [FONT=Arial]Nie rozumie-mowi zona-wczoraj lekarz powiedzial mi , ze mama jest umierajaca ![/FONT] [FONT=Arial]Nie wiem co on tobie powiedzial , ale mnie kur.. radzil przygotowac sie na najgorsze.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mały Jasio ogląda z wielkim zainteresowaniem swojego siusiaka.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- Mamo, czy to mój mózg?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- Nie synku, jeszcze nie....[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Każdy Chińczyk powinien w życiu zrobić trzy rzeczy:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- buty[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- dżinsy[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- magnetofon[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przychodzi hipochondryk do lekarza i mówi:* * [FONT=Comic Sans MS]- Panie doktorze, żona mnie zdradza, a nie rosną mi rogi.[/FONT][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- Proszę pana, z tymi rogami to tylko takie powiedzenie.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- Uff, a już myślałem, że mam niedobór wapnia.*[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mała firma podupada finansowo. Szef przychodzi do swych kilku[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pracowników.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- Wiecie, że nie wiedzie się nam ostatnio najlepiej. Niestety,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]muszę kogoś zwolnić. Nie podjąłem jeszcze decyzji kogo. Może ktoś z[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Was dobrowolnie odejdzie? Zastanówcie się.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wszyscy spojrzeli po sobie. Murzyn mówi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- Mnie nie możesz zwolnić. To byłby rasizm![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- Mnie też nie - mówi jedyna kobieta - to byłby seksizm![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]- Mnie tymbardziej - odzywa się kulawy dziadek - to byłaby[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]dyskryminacja niepełnosprawnych![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Spojrzenia wszystkich powędrowały w kierunku młodego, pracowitego[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]człowieka. - Hmmm - mówi powoli chłopaczek - coś mi się ostatnio[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]zdaje, że chyba jestem gejem...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Pzdr. Quote
shirkan Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Hej Asiaczku! A zaglądam sobie czasami:-). Baski od jakiegoś czasu wpadły mi w oko.Ja od zawsze kocham konie czystej krwi arabskiej i taka jakaś mała analogia mi się nasuwa.Szczególnie kiedy widzę "płynącego" po ringu basenji. Quote
gosiaja Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 witamy się piątkowo i życzymy mało śniegu (u nas znów pada to białe) Quote
Asiaczek Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 bianka19 napisał(a):Jakie fajne. :D Haha ! ;) Cześć.! ;D O, witaj, jak zawsze niezawodna:) Elitesse napisał(a):dobre !!!! Mnie to się najbardziej podoba ten o mózgu...;) shirkan napisał(a):Hej Asiaczku! A zaglądam sobie czasami:-). Baski od jakiegoś czasu wpadły mi w oko.Ja od zawsze kocham konie czystej krwi arabskiej i taka jakaś mała analogia mi się nasuwa.Szczególnie kiedy widzę "płynącego" po ringu basenji. Bardzo dobre porównanie; cos w tym jest:) gosiaja napisał(a):witamy się piątkowo i życzymy mało śniegu (u nas znów pada to białe) A u nas jakas ohydna mżawka.... br..... dobrze, że ja dzisiaj wyjeżdżam na Łotwę. Myslę, że tam będzie jakaś zdecydowana pogoda... Pzdr. Quote
Hiro Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 shirkan napisał(a):Hej Asiaczku! A zaglądam sobie czasami:-). Baski od jakiegoś czasu wpadły mi w oko.Ja od zawsze kocham konie czystej krwi arabskiej i taka jakaś mała analogia mi się nasuwa.Szczególnie kiedy widzę "płynącego" po ringu basenji. Coś w tym jest:loveu: Quote
Elitesse Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ja rano wstaje a tu bialo za oknem :crazyeye: az przecieralam oczy ze zdumienia ale mysle ze szybko stopnieje bo temperatura sie w ok zera ksztaltuje Quote
Darianna Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 U nas nawet pogodnie na podkarpaciu :) Powodzenia na Łotwie! Quote
Recommended Posts