Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Elitesse']wrr nie mam ostatnio sil zmagac sie z DGM :angryy:
jeszcze przegladac daje rade ale jak chce cos napisac to trwa to pol dnia :shake:
wiec wiedz ze jestem i czytam :lol:
A ja juz myślałam, że to tylko u mnie takie problemy...
Cieszę się, że jesteś!

[quote name='Zuza i Noddy']Dokładnie, dgm ostatnio powariowało.
A fotki z Presova prześliczne, psiaki prezentują się super. Dżez jaką fajną towarzyszkę miał, super razem wyglądaliście :loveu:
A tak przy okazji wysłałam priv ;)
Tak, tak, ale wczoraj to ja zupełnie nie miałam czasu. Postaram się dzisiaj, OK?

[quote name='Poświata']Asiu przepraszam, że ja tak jak królik z kapelusza wyskakuję, ale może ktoś coś mądrego wymyśli, Donya dzwoniła do mnie po pomoc, ale Wojtecki powiedział zdecydowane NIE i nie wiem jak Jej pomóc, jutro mały trafi do schroniska
http://www.dogomania.pl/threads/180952-PILNE-Szczeniak-w-typie-sznaucera-olb-znaleziony-na-drodze-k-Nadarzyna?p=14219106
POMOCY
Qrczę, byłam na wątku. Popytam wśród znajomych...

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też już kilka razy podchodziłam do napisania cokolwiek w jednej galerii się uda a w drugiej nie ehhh...
Fotki super najbardziej mi się podobała Twoja weteranka :D

Posted

[quote name='Asiaczek']Cd. Presova.
Dżezik - JAZZY BOY Asiaczek FCI.

Maśka - MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (BOG3!)

I Erka - LOVE IS ON THE AIR Asiaczek FCI.

Cdn.
Pzdr.

Śliczny pokaz!

Posted

[quote name='dzasta']Ja też już kilka razy podchodziłam do napisania cokolwiek w jednej galerii się uda a w drugiej nie ehhh...
Fotki super najbardziej mi się podobała Twoja weteranka :D
No, właśnie. W jednej Galerii post zapisuje się idealnie i bardzo szybko, a w innej - dubluje się kilkakrotnie...
Felka (weteranka) będzie teraz pokazywana właśnie w kl.weteranów. Co ma siedzieć w domu, jak kondycyjnie wygląda OK. A żebyś wiedziała, jak przyjemnie się z nia biega, poprostu "ringówka w psem to przedłużenie twojej ręki" - sprawdza się to powiedzenie:) Uwielbiam z nia biegać na ringu:)

[quote name='Maks i Spark'] Cześć baski
Jeeeee, jaki super kicio! Dzięki:)

[quote name='Hiro']Śliczny pokaz!
To jeszcze nie wszystkie foteczki. Zaraz dokończę Presov:)

Pzdr.

Posted

I jeszcze kilka fotek nasze gwiazdki - Maśka na BOG...

I jeszcze 2 fotki otrzymane od D.B.Arctic - dziekuję!

I to koniec relacji z Presova.
Jeszcze raz dziekuję Black-Manor za pomoc na ringu jednym i drugim, Szybowcowi, Donya, D.B.Arctic, bargest ...

Pzdr.

Posted

Elitesse napisał(a):
Felko boj sie ! w pazdzierniku w weterany wskakuje Tess :P

Jesoooo, to Felka chyba przestanie byc prezentowana...;)
A tak swoja drogą - to przynajmniej będzie okazja do zobaczenia się (chociaż!) i zamienienia kilku słów,prawda?

Pzdr.

Posted

dzis nastala wiekopomna chwila - nasze auto jest naprawione :multi:

przypominam ze zepsulo sie dzien przed wrzesniowym Presovem :cool3:

najpierw nie bylo pieniedzy na nowy silnik, potem Przemo znalazl ale nie taki bo nie dzialala skrzynia biegow, pozniej byly same zlomy na sprzedaz ale w piatek znalazl 100 km od nas ale pojechal, przywiozl, 4 dni montowal ... i dziala :multi::multi::multi: juz nawet zdolal przetestowac ze bez problemu do 160 km na godzine na wiejskiej drodze wyciaga hihihi

jeszcze tylko przeglad techniczny auta bo sie akurat w sobote skonczyla waznosc i mozna jezdzic

nawet nie wiesz jak sie ciesze !! bo czulam sie uziemiona, szczegolnie jak gdzies z Madzia trzeba bylo podjechac :razz:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ha, cieszę się razem z Wami!
Ten Twój Przemo to - jak widać - Skarb, pani kochana, Skarb!!!:)

Pzdr.

tylko ciut leniwy :evil_lol:

z ostatniej chwili - Przemo wlasnie dzwonil ze autko bez problemu przeszlo przeglad huraaaaaa :multi:

Posted

Elitesse napisał(a):
tylko ciut leniwy :evil_lol:
z ostatniej chwili - Przemo wlasnie dzwonil ze autko bez problemu przeszlo przeglad huraaaaaa :multi:

A który chłop nie jest leniwy...? Ale widocznie umiesz Go zmobilizować, i to się liczy:)

jenis napisał(a):
Supre fotki jak zwykle czekamy na następne:)

Za chwilę dam fotki z Rzeszowa:0

Pzdr.

Posted

No to powoli zaczynam wstawiać fotki z Rzeszowa. Na poczatek OFI - fotki tak bardzo wyczekiwane przez jego właścicielkę - Zuzkę:)
Zuzka -oczywiście możesz skopiować te fotki do swojej Galerii:)

Z Mateuszem L.

Cdn.
Pzdr.

Posted

Cd.
OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - OFIk vel Tofik:)
Na ringu.
Niestety, z uwagi na zbieznośc godzin eliminacji do MP i oceny na ringu - to ja zaprezentowałam Ofika na ringu. Alez miałam emocji;)

Cdn.
Pzdr.

Posted

Elitesse napisał(a):
stoi jak stary wyjadacz wystawowy a nie debiutant :crazyeye:

Naprawdę to był jego debiut. Ale faktycznie i u mnie w domu, i u Zuzki Mały Tofik ćwiczył stójke. Troche gorzej biegał po ringu - tam było tyle zapachów.... Ciężko go było opanować. No, ale z bejbikami to tak bywa:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, tam, do diabła z moja miną... nie jestem fotogeniczna i pewnie juz nie będę...;)

Pzdr.

....bardzo ładnie wyszłaś, widać żeś duuuumna!!!!:)
I dobrze