Asiaczek Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='Elitesse']wrr nie mam ostatnio sil zmagac sie z DGM :angryy: jeszcze przegladac daje rade ale jak chce cos napisac to trwa to pol dnia :shake: wiec wiedz ze jestem i czytam :lol: A ja juz myślałam, że to tylko u mnie takie problemy... Cieszę się, że jesteś! [quote name='Zuza i Noddy']Dokładnie, dgm ostatnio powariowało. A fotki z Presova prześliczne, psiaki prezentują się super. Dżez jaką fajną towarzyszkę miał, super razem wyglądaliście :loveu: A tak przy okazji wysłałam priv ;) Tak, tak, ale wczoraj to ja zupełnie nie miałam czasu. Postaram się dzisiaj, OK? [quote name='Poświata']Asiu przepraszam, że ja tak jak królik z kapelusza wyskakuję, ale może ktoś coś mądrego wymyśli, Donya dzwoniła do mnie po pomoc, ale Wojtecki powiedział zdecydowane NIE i nie wiem jak Jej pomóc, jutro mały trafi do schroniska http://www.dogomania.pl/threads/180952-PILNE-Szczeniak-w-typie-sznaucera-olb-znaleziony-na-drodze-k-Nadarzyna?p=14219106 POMOCY Qrczę, byłam na wątku. Popytam wśród znajomych... Pzdr. Quote
dzasta Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ja też już kilka razy podchodziłam do napisania cokolwiek w jednej galerii się uda a w drugiej nie ehhh... Fotki super najbardziej mi się podobała Twoja weteranka :D Quote
Hiro Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Asiaczek']Cd. Presova. Dżezik - JAZZY BOY Asiaczek FCI. Maśka - MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (BOG3!) I Erka - LOVE IS ON THE AIR Asiaczek FCI. Cdn. Pzdr. Śliczny pokaz! Quote
Asiaczek Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='dzasta']Ja też już kilka razy podchodziłam do napisania cokolwiek w jednej galerii się uda a w drugiej nie ehhh... Fotki super najbardziej mi się podobała Twoja weteranka :D No, właśnie. W jednej Galerii post zapisuje się idealnie i bardzo szybko, a w innej - dubluje się kilkakrotnie... Felka (weteranka) będzie teraz pokazywana właśnie w kl.weteranów. Co ma siedzieć w domu, jak kondycyjnie wygląda OK. A żebyś wiedziała, jak przyjemnie się z nia biega, poprostu "ringówka w psem to przedłużenie twojej ręki" - sprawdza się to powiedzenie:) Uwielbiam z nia biegać na ringu:) [quote name='Maks i Spark'] Cześć baski Jeeeee, jaki super kicio! Dzięki:) [quote name='Hiro']Śliczny pokaz! To jeszcze nie wszystkie foteczki. Zaraz dokończę Presov:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Jeszcze kilka fotek z Presova... BIS PUPPY - Serek dzielnie walczy... I taki oto efekt tej walki:) Cdn. Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Felko boj sie ! w pazdzierniku w weterany wskakuje Tess :P Quote
Asiaczek Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 I jeszcze kilka fotek nasze gwiazdki - Maśka na BOG... I jeszcze 2 fotki otrzymane od D.B.Arctic - dziekuję! I to koniec relacji z Presova. Jeszcze raz dziekuję Black-Manor za pomoc na ringu jednym i drugim, Szybowcowi, Donya, D.B.Arctic, bargest ... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Elitesse napisał(a):Felko boj sie ! w pazdzierniku w weterany wskakuje Tess :P Jesoooo, to Felka chyba przestanie byc prezentowana...;) A tak swoja drogą - to przynajmniej będzie okazja do zobaczenia się (chociaż!) i zamienienia kilku słów,prawda? Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 dzis nastala wiekopomna chwila - nasze auto jest naprawione :multi: przypominam ze zepsulo sie dzien przed wrzesniowym Presovem :cool3: najpierw nie bylo pieniedzy na nowy silnik, potem Przemo znalazl ale nie taki bo nie dzialala skrzynia biegow, pozniej byly same zlomy na sprzedaz ale w piatek znalazl 100 km od nas ale pojechal, przywiozl, 4 dni montowal ... i dziala :multi::multi::multi: juz nawet zdolal przetestowac ze bez problemu do 160 km na godzine na wiejskiej drodze wyciaga hihihi jeszcze tylko przeglad techniczny auta bo sie akurat w sobote skonczyla waznosc i mozna jezdzic nawet nie wiesz jak sie ciesze !! bo czulam sie uziemiona, szczegolnie jak gdzies z Madzia trzeba bylo podjechac :razz: Quote
Asiaczek Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Ha, cieszę się razem z Wami! Ten Twój Przemo to - jak widać - Skarb, pani kochana, Skarb!!!:) Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Asiaczek napisał(a):Ha, cieszę się razem z Wami! Ten Twój Przemo to - jak widać - Skarb, pani kochana, Skarb!!!:) Pzdr. tylko ciut leniwy :evil_lol: z ostatniej chwili - Przemo wlasnie dzwonil ze autko bez problemu przeszlo przeglad huraaaaaa :multi: Quote
Asiaczek Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Elitesse napisał(a):tylko ciut leniwy :evil_lol: z ostatniej chwili - Przemo wlasnie dzwonil ze autko bez problemu przeszlo przeglad huraaaaaa :multi: A który chłop nie jest leniwy...? Ale widocznie umiesz Go zmobilizować, i to się liczy:) jenis napisał(a):Supre fotki jak zwykle czekamy na następne:) Za chwilę dam fotki z Rzeszowa:0 Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Witam się :) Fotorelacja oczywiście super! :loveu: Jeszcze raz wielkie gratulacje ! :) Czekam na fotki z Rzeszowa. Pozdrawiam ! Quote
Asiaczek Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Witaj, Kochana! Widziałam u Was cudnego Berka na nowym łóżeczku:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Asiaczek napisał(a):Tak, tak, ale wczoraj to ja zupełnie nie miałam czasu. Postaram się dzisiaj, OK? Pzdr. Pewnie, nie śpieszy mi się. Już nie mogę się doczekać rzeszowskich fotek. Quote
Asiaczek Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 No to powoli zaczynam wstawiać fotki z Rzeszowa. Na poczatek OFI - fotki tak bardzo wyczekiwane przez jego właścicielkę - Zuzkę:) Zuzka -oczywiście możesz skopiować te fotki do swojej Galerii:) Z Mateuszem L. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Cd. OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - OFIk vel Tofik:) Na ringu. Niestety, z uwagi na zbieznośc godzin eliminacji do MP i oceny na ringu - to ja zaprezentowałam Ofika na ringu. Alez miałam emocji;) Cdn. Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 stoi jak stary wyjadacz wystawowy a nie debiutant :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 I jeszcze OFIK:) Sesja, tym razem Ofika prezentuje Zuzka:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Elitesse napisał(a):stoi jak stary wyjadacz wystawowy a nie debiutant :crazyeye: Naprawdę to był jego debiut. Ale faktycznie i u mnie w domu, i u Zuzki Mały Tofik ćwiczył stójke. Troche gorzej biegał po ringu - tam było tyle zapachów.... Ciężko go było opanować. No, ale z bejbikami to tak bywa:) Pzdr. Quote
M&S Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 ....Serek, Serkiem, ale mina Pańci bezcenna:cool3: http://img163.imageshack.us/i/resizeofimg9588.jpg/ cudny scylek:loveu: http://img695.imageshack.us/i/resizeofimg9373.jpg/ ...jaka powaga na "twarzy";) http://img715.imageshack.us/i/resizeofimg9375.jpg/ Quote
Asiaczek Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Oj, tam, do diabła z moja miną... nie jestem fotogeniczna i pewnie juz nie będę...;) Pzdr. Quote
M&S Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Asiaczek napisał(a):Oj, tam, do diabła z moja miną... nie jestem fotogeniczna i pewnie juz nie będę...;) Pzdr. ....bardzo ładnie wyszłaś, widać żeś duuuumna!!!!:) I dobrze Quote
Recommended Posts