black-manor Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Asiaczek napisał(a):Zgadzam się. "Lalka" jako taka - nawet ciekawa i momentami śmieszna. Ale sama postać Izabeli - taka bezjajeczna pannica... Takie pudło to miałabym ochote rozszaprać... A Wokulski to też pajac nad pajacami... Quote
M&S Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 black-manor napisał(a):Takie pudło to miałabym ochote rozszaprać... A Wokulski to też pajac nad pajacami... ....Wolkulski był tylko romantykiem;) a to link do naszego sklepu http://zooshop.pl/index.php?oscsid=3e78324d94e29b70e9f87e161d926682 Quote
Pusiakowa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 heeej. ;) przyszłam spytać jak u was z pogodą? :D . bo u nas chlapa + błotko = nie wychodź z domu, bo ugrzęźniesz po kolana. :roll: . i zapraszamy na filmik i zdjęcia. :D Quote
Iza. Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 black-manor napisał(a):Takie pudło to miałabym ochote rozszaprać... A Wokulski to też pajac nad pajacami... Izabela straszna to fakt, ale Wokulski to zakochany po prostu był :eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 black-manor napisał(a):Takie pudło to miałabym ochote rozszaprać... A Wokulski to też pajac nad pajacami... Co do Izabeli - zgadzam się. Ale co do Wokulskiego - hm, miłośc go zaślepiła... Zakochany facet to też koszmar... dla innych;) Maks i Spark napisał(a):....Wolkulski był tylko romantykiem;) a to link do naszego sklepu http://zooshop.pl/index.php?oscsid=3e78324d94e29b70e9f87e161d926682 no tak, taka epoka... W sklepiku byłam, ale drogawo tam... Pusiakowa napisał(a):heeej. ;) przyszłam spytać jak u was z pogodą? :D . bo u nas chlapa + błotko = nie wychodź z domu, bo ugrzęźniesz po kolana. :roll: . i zapraszamy na filmik i zdjęcia. :D W W-wie nie jest aż tak źle. Ja dzisiaj byłam z psiakami na trochę dłuższych spacerach i na chodnikach sucho. Dalej, tzn. na trawniki, nie wchodziłam...;) Iza. napisał(a):Izabela straszna to fakt, ale Wokulski to zakochany po prostu był :eviltong: Otóż to:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Hej, hej, Goście, możecie przychodzić:) Ja już gotowa i niespodziewajka też:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 To ja już się melduje. Chociaż zaraz muszę iść Nodziaka wyprać. Quote
Pusiakowa Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 a o czym wy mówicie? jaka Izabela i jaki Wokulski ? :evil_lol: Quote
Iza. Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Pusiakowa napisał(a):a o czym wy mówicie? jaka Izabela i jaki Wokulski ? :evil_lol: Jak urośniesz to będziesz wiedziała :diabloti: Quote
gosiaja Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 black-manor napisał(a):O "Lalce" B. Prusa :) ja polecam audiobooki są świetne jak się słucha i śledzi tekst w książce a w ten sposób więcej zapamiętuje Quote
kaskaSz Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Witanko! Jaka rozprawa o "Lalce" :D Co do audiobook'ów to chyba warto spróbować, choć przy słuchaniu "Potopu" nie wytrzymałam i zasnęłam. Co dziś słychać w Asiaczkowie? Quote
black-manor Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Jeszcze mam 2 dni na przeczytanni 200 stron- zdążę spokojnie ;) Co do audiobook`ów- hmmm.... słuchałam 2 razy i zawsze był jeden lektor, który wszystko mówił jednym tonem- masakra Quote
Pusiakowa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Dobry ! :) . miłego dzionku życzymy :D . i do nas na foty zapraszamy . ;) Iza. napisał(a):Jak urośniesz to będziesz wiedziała :diabloti: nie bądź taka mądra, bo głupich zabraknie. :diabloti: black-manor napisał(a):O "Lalce" B. Prusa :) aha . ;) Quote
bety Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Nadrobiłam to co miałam, ale nagadane tu było. GRATKI za sukcesy wystawowe wszystkie jakie były jak mnie nie było :) Co do lektur to: "Lalka", "Potop" i "Krzyżacy" to jedyne kobylaste lektury przez które nie przebrnęłam - no po prostu się nie dało. A ja należę do osób lubiących i czytających książki. Pzdr Quote
Vectra Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 bety napisał(a): Co do lektur to: "Lalka", "Potop" i "Krzyżacy" to jedyne kobylaste lektury przez które nie przebrnęłam - no po prostu się nie dało. A ja należę do osób lubiących i czytających książki. Pzdr ale tego się nie da czytać :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 bety napisał(a):Nadrobiłam to co miałam, ale nagadane tu było. GRATKI za sukcesy wystawowe wszystkie jakie były jak mnie nie było :) Co do lektur to: "Lalka", "Potop" i "Krzyżacy" to jedyne kobylaste lektury przez które nie przebrnęłam - no po prostu się nie dało. A ja należę do osób lubiących i czytających książki. Pzdr Ja myślałam, ze przez Krzyżaków nie przebrnę, ale nawet mi się podobali. Quote
Recommended Posts