jamnicze Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 black-manor napisał(a):Fajnie macie.... Ja to już czuję ten szkolny oddech za plecami... Mam do wtorku 600-stronową "Lalkę" przeczytać ... A tu ciągle coś rozprasza :mad: A fuuuuuu, to była jedyna lektura przy której ewidentnie zasypiałam (bo uwielbiałam czytać już w łóżku), ale znam ludzi którym się podobała ;) Zdjęcia Oriego i Kiwaczka śliczne, rosną szybko pociechy :) Jeszcze trochę i te proporcje będą odwrotne :) http://img685.imageshack.us/img685/5192/dsc09700f.jpg Quote
Asiaczek Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Ja generalnie lubiłam czytać lektury, ale przy jednej juz nie strzymałam. A był to tytuł "Dzieje jednego pocisku". Tak durnej książki to ja naprawdę w życiu nie czytałam. Mam nadzieję, że nie ma jej juz w spisie lektur. Black-manor - jest ta lektura czy juz nie? Pzdr. Quote
kaskaSz Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Witanko! Dzisiaj wyjątkowo w środku tygodnia :) Widzę znowu tu się kulinarnie zrobiło :) Co do ciast, diet i marchewki to polecam ciasto marchewkowe- pychota! No i łaczy się przyjemne z pożytecznym hihi Też przechodziłam przez dietę, więc trzymam kciuki za wszystkich, którzy są na diecie :) black-manor napisał(a):Mam do wtorku 600-stronową "Lalkę" przeczytać ... A tu ciągle coś rozprasza :mad: A ja się pochwalę i napiszę, że jestem w drugim tomie na 10 rozdziale, a jest ich chyba 22 :) I całkiem mi się ta lektura podoba- nudniejsze się czytało. A co do tej książki "Dzieje jednego pocisku" to ja pierwszy raz słysze o takiej lekturze. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 kaskaSz napisał(a):Witanko! Dzisiaj wyjątkowo w środku tygodnia :) Widzę znowu tu się kulinarnie zrobiło :) Co do ciast, diet i marchewki to polecam ciasto marchewkowe- pychota! No i łaczy się przyjemne z pożytecznym hihi Też przechodziłam przez dietę, więc trzymam kciuki za wszystkich, którzy są na diecie :) A ja się pochwalę i napiszę, że jestem w drugim tomie na 10 rozdziale, a jest ich chyba 22 :) I całkiem mi się ta lektura podoba- nudniejsze się czytało. A co do tej książki "Dzieje jednego pocisku" to ja pierwszy raz słysze o takiej lekturze. Pzdr. Uf, to kamień z serca mi spadł. Bo już gorszego gniota to w życiu nie czytałam... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 ...lejesz miód na moje serce;) Pzr. Quote
Tengusia Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 rozkoszne :loveu: http://img251.imageshack.us/img251/8704/dsc09685k.jpg Quote
Korenia Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 black-manor napisał(a):No właśnie problem w tym, że są kartkówki i to baaaaaaaaaaardzo szczegółowe... No nic... Trzeba wziąć się w garsć i odłożyc baskowo-wystawowo-wyzlowe tematy ;) Zapamiętaj rozmiar rękawiczek Izabeli ;) i jakie zwierze widziała w zoo :eviltong: pamiętam jeszcze te pytania z Lalki z liceum ;) Tak BTW fajna lektura :) Bywały gorsze :eviltong: Quote
black-manor Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 No nie jest źle, przyznaję :) Nawet ciekawe ;) Ale... spokojnie zdążę przeczytać ;) Quote
Asiaczek Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Tengusia napisał(a):rozkoszne :loveu: http://img251.imageshack.us/img251/8704/dsc09685k.jpgWiesz, małe to zawsze sa rozkoszne...;) Korenia napisał(a):Zapamiętaj rozmiar rękawiczek Izabeli ;) i jakie zwierze widziała w zoo :eviltong: pamiętam jeszcze te pytania z Lalki z liceum ;) Tak BTW fajna lektura :) Bywały gorsze :eviltong: Zgadza się. "Lalka" nie jest jeszcze taka najgorsza:) black-manor napisał(a):No nie jest źle, przyznaję :) Nawet ciekawe ;) Ale... spokojnie zdążę przeczytać ;) No to dobrze. W sumie masz cały weekend przed sobą, prawda? Pzdr. Quote
Hiro Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Asiaczek napisał(a):Wiesz, małe to zawsze sa rozkoszne...;) Zgadza się. "Lalka" nie jest jeszcze taka najgorsza:) No to dobrze. W sumie masz cały weekend przed sobą, prawda? Pzdr. To jedyny klasyczny utwór, który przeczytałam w ramach nauki języka polskiego. Mi się spodobało. P.S. nie mogę czytać waszą stronę w ciągu tygodnia.Zaczyna mi się chcieć jeść w pracy...:placz: Quote
Asiaczek Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Hiro napisał(a):To jedyny klasyczny utwór, który przeczytałam w ramach nauki języka polskiego. Mi się spodobało. P.S. nie mogę czytać waszą stronę w ciągu tygodnia.Zaczyna mi się chcieć jeść w pracy...:placz: Hahaha... gosiaja napisał(a):a był ten przepis czy przegapiłam ?? Nie, przepisu jeszcze nie było. Muszę go znaleźć... Pzdr. Quote
M&S Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Hiro napisał(a):To jedyny klasyczny utwór, który przeczytałam w ramach nauki języka polskiego. Mi się spodobało. P.S. nie mogę czytać waszą stronę w ciągu tygodnia.Zaczyna mi się chcieć jeść w pracy...:placz: Łał, wypada tylko pogratulować!!!!! "Lalka" nie była taka tragiczna, ale postać Izabelli....:diabloti: Bardzo Si współczuję, musisz śniadanka do pracy zabierać;) Cześć Baski:lol: Quote
Paula&Goofi Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Dzień Dobry ;) Mam pytanko, wybiera się może pani ze swoimi baskami do Berlina? A i u nas nowe fotki :D Pozdrawiam! Quote
Darianna Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Asiaczku, jabłecznik przepyszny!!!! Dziękuję za przepis :) Quote
Tengusia Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Asiaczek napisał(a):Wiesz, małe to zawsze sa rozkoszne...;) Pzdr. male jest poprostu piekne :grins: Quote
gosiaja Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 oj chyba wszyscy na spacerkach dziś taka ładna słoneczna pogoda miłego dzionka życzymy Quote
Darianna Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 U mnie było ładnie wczoraj, dziś paskudnie - siąpi deszcz i ziiimno.... Quote
Mudik Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Asiu masz jakieś namiary na miejsce skąd zamawiasz smaczki rybie?? Quote
Asiaczek Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Maks i Spark napisał(a):Łał, wypada tylko pogratulować!!!!! "Lalka" nie była taka tragiczna, ale postać Izabelli....:diabloti: Bardzo Si współczuję, musisz śniadanka do pracy zabierać;) Cześć Baski:lol: Zgadzam się. "Lalka" jako taka - nawet ciekawa i momentami śmieszna. Ale sama postać Izabeli - taka bezjajeczna pannica... Paula&Goofi napisał(a):Dzień Dobry ;) Mam pytanko, wybiera się może pani ze swoimi baskami do Berlina? A i u nas nowe fotki :D Pozdrawiam! Raczej juz nie zmieszczę wystaw w Niemczech w tym roku... A fotki to oglądnę chyba dopiero jutro. Dzisiaj juz nie zdążę... Darianna napisał(a):Asiaczku, jabłecznik przepyszny!!!! Dziękuję za przepis :) Na zdrowie! black-manor napisał(a):hmmmm... coś tu dziś pusto.... Pusto, bo w piatek musiałam rano być w pracy, potem lekarze, a potem Sekcja w Oddziale... I tak dzień przeszedł... gosiaja napisał(a):oj chyba wszyscy na spacerkach dziś taka ładna słoneczna pogoda miłego dzionka życzymy Pogoda może nie była zbyt słoneczna, ale było cieplutko... Darianna napisał(a):U mnie było ładnie wczoraj, dziś paskudnie - siąpi deszcz i ziiimno.... No, właśnie. Dokładnie tak jest i w W-wie... Mudik napisał(a):Asiu masz jakieś namiary na miejsce skąd zamawiasz smaczki rybie?? www.fish4dogs.pl Możesz powołać się na mnie, serio:) Pzdr. Quote
Mudik Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Dzięki, zaraz do Ciebie dryndnę w tej sprawie OK? Quote
Asiaczek Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Jeżeli możesz to zadzwoń tak ok.16.00 Ja juz wtedy będę po spacerach i będe czekała na Gosci:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Jeszcze raz wklejam link do tematu o mozliwości zakupy suszonej ryby i tranu dla naszych psiaków. Jeszcze można zamówić:) http://www.dogomania.pl/threads/179696-Ryby-suszone-i-olej-rybi-tran-dla-starych-chorych-gA-odnych-suk-i-klaczy-do-17-02 Pzdr. Quote
Recommended Posts