Mudik Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Asiaczek napisał(a): No to nie wiem, jak Wam pomóc. Może daj więcej fotek...? Chociaz nie wszyscy sa fanami maluszków ludzkich. Wolą psiowe...;) Pzdr. Ale te nowe fotki są właśnie psiowe... Quote
Darianna Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Mudik - popraw linka do galerii co masz w podpisie ;) Quote
Asiaczek Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Mudik napisał(a):Ale te nowe fotki są właśnie psiowe... Byłam, widziałam i potwierdzam:) Maks i Spark napisał(a):Cześć Aśki:):) Hejka, zaraz wstawię fotki Kiwaczka velSAQUI. A wieczorkiem może będzie albo Rzeszów albo Presov. Nie wiem,cowolicie... Pzdr. Quote
gosiaja Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ja się dziś obudziłam i coś białego było na chodnikach aż się zdziwiłam że znów śnieg padał i chyba mnie jakieś choróbsko bierze bo miałam 37 chyba że to od zęba Quote
Asiaczek Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Fotki Kivi vel Kiwaczek vel SAQUI Ameba:) Pańcia, tu jestem! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Cd. Fotki Kivi vel Kiwaczek vel SAQUI Ameba:) Pańcia, przyprowadziłamkolegę;) Siła basków na pinczerka:) Uffff, juz spokój, pinczerekprzeżył:) Polowanie... Cdn. Pzdr. Quote
jenis Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Witanko Wchodze a tu na powitanie Kiwaczek:) Quote
Asiaczek Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Cd. Biegi Na dachu(?) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Cd. Miłe stadko, prawda? Biegi dookoła... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Cd. I ostatni post z fotkami od zasypanej śniegiem Ani - właścicielki tego stadka i słodkiej SAQUI:) Biegi po odśnieżonej ścieżce;) I to by było na tyle:) Wieczorkiem - fotki z wystaw... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 gosiaja napisał(a):ja się dziś obudziłam i coś białego było na chodnikach aż się zdziwiłam że znów śnieg padał i chyba mnie jakieś choróbsko bierze bo miałam 37 chyba że to od zęba To ten śnieg to jakieś omamy, prawda? Powiedz, że to omamy... I co? Temp.to od zęba...? Czy, nie daj boshe, jakieś choróbsko? jenis napisał(a):Witanko Wchodze a tu na powitanie Kiwaczek:) hjenis - a możesz przekopiowac te 5 postów do siebie? Ania wie, że fotki będa u mnie i u Ciebie. A ja zaraz musze szykować się do lekarza. To jak będzie? Pzdr. Quote
jenis Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 oki przekopijue jak bede umiałą :) A co znowu lekarz? Pozdrowionka :) Quote
Asiaczek Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 jenis - to nic trudnego! Po prostu zaznaczasz wszystkie fotki (podświetlasz), klikasz Ctrl+C, szukasz swojej Galerii, klikasz Ctr+V i... po sprawie. Wracasz do mojej Galerii, zaznaczasz fotki w następnym poscie .......I tak 5 razy;) Tak, z lekarzami to ja jeszcze i w przyszłym tygodniu powalczę, bo robię KomisjęLekarską w/s mojej emerytury/renty... Pzdr. Quote
jenis Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Posty skopiowane już u mnie w galeri :) Quote
jenis Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 To powodzenia u lekarzy,trzymam kciuki żeby było po twojej mysli:) Quote
Asiaczek Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 jenis napisał(a):Posty skopiowane już u mnie w galeri :) Widziałam, gratuluję;) jenis napisał(a):To powodzenia u lekarzy,trzymam kciuki żeby było po twojej mysli:) Trzymaj, trzymaj... Pzdr. Quote
Hiro Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Asiaczek napisał(a):I ostatni post z fotkami ORI. Puste miseczki - dla basenji tragedia... Ale sie wcisnął... I na koniec - znowu jesteśmy Aniołkami:) Pzdr. Extra zdjęcia! Widać, że mały Aniołek bardzo przeżywa klęskę żywiołową))) Quote
gosiaja Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Asiaczek napisał(a):To ten śnieg to jakieś omamy, prawda? Powiedz, że to omamy... I co? Temp.to od zęba...? Czy, nie daj boshe, jakieś choróbsko? Pzdr. niestety to białe to nie był omam musiałam też auto odśnieżać co do temp to się okaże jutro czy dalej będzie czy sobie pójdzie Quote
Mudik Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Darianna napisał(a):Mudik - popraw linka do galerii co masz w podpisie ;) Faktycznie,ale ja juz zmieniałam po zmianach na dogo, ki diabeł wrrrr dzięki,że mnie poinformowałaś. Próbuję ,ale dalej pokazuje,że nic tam nie ma , a do galerii link działa nie rozumiem:shake::angryy: Quote
M&S Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 cudna buzia:lol::loveu: http://img69.imageshack.us/i/obraz026r.jpg/ ...kto pierwszy;) http://img72.imageshack.us/i/spacer017.jpg/ ładne psiuchy:p Quote
gosiaja Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Mudik napisał(a):Faktycznie,ale ja juz zmieniałam po zmianach na dogo, ki diabeł wrrrr dzięki,że mnie poinformowałaś. Próbuję ,ale dalej pokazuje,że nic tam nie ma , a do galerii link działa nie rozumiem:shake::angryy: spróbuj skasować stary zatwierdź zmiany i wstaw nowy Quote
Vectra Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Dzień dobry , ja w sprawie szarlotki :diabloti: była pyszna , ale większa blacha mi nie wejdzie do piekarnika ... Poproszę o jakiś przepis :) Quote
gosiaja Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Vectra wstaw jakieś zdjęcie szarlotki Quote
black-manor Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 gosiaja napisał(a):Vectra wstaw jakieś zdjęcie szarlotki Jak ma wstawić ja juz jej nie ma....??? :P Quote
Recommended Posts