Hiro Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 A na jaką następną wystawę się wybieracie? Pozdrowienai od Hiro dla basków i uściski dla Ofi)) Quote
Zuza i Noddy Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Hiro napisał(a):A na jaką następną wystawę się wybieracie? Pozdrowienai od Hiro dla basków i uściski dla Ofi)) Następne w planach są Katowice, ja jeszcze może będę w Drzonkowie, ale to bez Ofiego. A tu link do nowych fotek http://www.dogomania.pl/threads/115678-INDORATO-Sfora-Gregora-Noddy-OFI-CHILD-OF-THE-STARS-Asiaczek-Ofi/page67 Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Vectra napisał(a):kilogramy to ja nie muszę , ja się dobrze mam ... chodzi mi o to bym się lepiej czuła , by mnie łeb nie bolał ciągle .. to może żadna tam dieta , zmiana nawyków żywieniowych .... więcej ciekawostek i bardziej urozmaicone ... no i uczę się jeść śniadań .... a to jak pisałam u mnie nie jest proste , bo mi jest rano niedobrze jak coś jem .. teraz robię żeberka w sosiku z ziołami i tymiankiem ... zobaczymy co z tego wyjdzie .. do tego surówka z kapusty kiszonej i druga surówka z papryki i ogórka konserwowego .... no i ryż :) Jeeee, jak ja lubię surówkę z kapusty kiszonej... Hiro napisał(a):Cała przyjemnaść wracać z wystawy z takimi wynikami!!! Tak! Zuza i Noddy napisał(a):U nas troszkę nowych fotek Ofiego zapraszamy ;) Byłam, widziałam:) Ale co z ogonkiem...? Maks i Spark napisał(a):ja śniadań nie jadam, rano nie mam czasu, a i przez gardło nic poza kawą mi nie przechodzi... O, i ten nawyk trzeba zmienić:) gosiaja napisał(a):jak dla mnie za wysoko umieszczona GRATULUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki za info i za gratki:) Hiro napisał(a):A na jaką następną wystawę się wybieracie? Pozdrowienai od Hiro dla basków i uściski dla Ofi)) Zuzka juz odpowiedziała. A co do mnie - to za 2 tygodnie - Łotwa. Pzdr. Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Jeeee, jak ja lubię surówkę z kapusty kiszonej... O, i ten nawyk trzeba zmienić:) za 2 tygodnie - Łotwa. Pzdr. Dobra kiszona kapustka nie jest zła;) a co do nawyku, to już chyba się nie da..... a w jakim składzie baskowym Łotwa? Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Uffff, akcja logistyczna pt. "Powrót basków do domów" juz za nami:) Maśka już w domu, pojadła, dostała masę głąsków i chyba zaraz opadnie z sił;) Fariczek, Hipka i Żelka tez już sa w domu. Pojadły i teraz odsypiają gonitwy na polach hotelowych:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Serek,Dżezik, Erka, Felka, Wazi - jezeli dobrze pamiętam,bo piszę z pamięci... Pzdr. Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Serek,Dżezik, Erka, Felka, Wazi - jezeli dobrze pamiętam,bo piszę z pamięci... Pzdr. a Pirania? Quote
Zuza i Noddy Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Byłam, widziałam:) Ale co z ogonkiem...? Odpowiadam u nas ;) Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Maks i Spark napisał(a):a Pirania? Nieeeee, Pirania nie jedzie na Łotwę, ale za to jedzie do Wilna. Najpierw niech no "moje" pannice skończą Championat Łotwy, a potem przyjdzie czas i na Piranię:) Zuza i Noddy napisał(a):Odpowiadam u nas ;) Byłam, przeczytałam i wiem:) Pzr. Quote
Buszki Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 To my też się przyłączamy do gratulacji,za całokształt :evil_lol:. Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Nieeeee, Pirania nie jedzie na Łotwę, ale za to jedzie do Wilna. Najpierw niech no "moje" pannice skończą Championat Łotwy, a potem przyjdzie czas i na Piranię:) Pzr. Też prawda, Pirania ma jeszcze czas.....;) Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Hiro napisał(a):macie bardzo intensywny grafik! Oj, nie za bardzo; ze względu na brak Jacka ["], nie mogę już tak dużo jeździć, jak dawniej... Buszki napisał(a):To my też się przyłączamy do gratulacji,za całokształt :evil_lol:. O, Buszki, witaj Kochana! Maks i Spark napisał(a):Też prawda, Pirania ma jeszcze czas.....;) Ona da sobie rade w zyciu, fakt:) Pzdr. Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asiu, a co to za ogłoszenie nt. wilczych, o którym pisałaś? Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 No,. mam w domu, chcę Ci je dać w piątek.... Pzdr. Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a):No,. mam w domu, chcę Ci je dać w piątek.... Pzdr. Ok. w piątek Quote
Korenia Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ja poprosiłabym link do Galerii Noddy'ego i Ofie'ego.. bo nie działa "znajdź ostatnie posty", ani wyszukiwarka ;/, ani Zuza nie ma bannerka w podpisie! A chętnie obejrzę ;) Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Korenia napisał(a):Ja poprosiłabym link do Galerii Noddy'ego i Ofie'ego.. bo nie działa "znajdź ostatnie posty", ani wyszukiwarka ;/ A chętnie obejrzę ;) Poniżej masz link do Galerii Ofika-Tofika: http://www.dogomania.pl/threads/115678-INDORATO-Sfora-Gregora-Noddy-OFI-CHILD-OF-THE-STARS-Asiaczek-Ofi A tutaj do następnego baska - Muszu: http://www.dogomania.pl/threads/180288-Muszu-maA-y-AfrykaA-czyk-w-polskich-realiach Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Pędzę z gratulacjami za Słowację :multi: A przypędziłam dopiero, bo mam pod górkę :lol:, tak to jest jak się nad morzem mieszka :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 jamnicze - a mnie się wydaje, że z północy na południe, to jakby z górki...;) Pzdr. Quote
NESTOR.NOTABILIS Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Witajcie Asiaczki Najszczersze gratulacje za Presov!!! Powiem tylko tyle : WOW ! Jestem z Was dumna prawie tak samo jak Wy z siebie (bardziej być nie wypada). Pamiętam jak ładnych parę lat temu po raz pierwszy ujrzałam Was na jakiejś wystawie. Och.... niezapomniane doznania a widok Twoich cudnych basków zauroczył mnie i "trzyma" do dziś. Gratki, gratki!!! Quote
gosiaja Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Witamy się poniedziałkowo chłopaki się na słoneczku rano wygrzewali Quote
Recommended Posts