Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIŚKA']GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale wynik!!!!!!!!!!!
Wzięłas co tylko możliwe:multi::multi:

E, trochę zostawiłam dla innych;)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Rrrrrrrany, za młoda na emeryturę po 35 latach pracy...
Ja mam TYLKO 27 lat pracy i 4 miesiące i... byłam w sam raz;)

Pzdr.

Bo jesteś w czepku urodzona :evil_lol:;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
OK. 2 w 1, może być:)
Rozumiem, że mimo fatalnego samopoczucia, zjawisz się u nas, co? Śniegów juz nie ma, słoneczko wystaje, więc...?

Pzdr.

śniegu mamy jeszcze dużo , olimpiadę by zrobił .... czuje się nieźle ... zmiana sposobu żywienia jednak pomaga ...
słoneczko natomiast , bardzo optymistycznie na mnie wpływa .. jest pięknie , ciepło .. tylko wsio pływa i mam bajoro na podwórku ... ale to nic , wiosna idzie :multi:

Posted

Idzie wiosna idzie , bo widzę na podłodze to ;) sierściucha leci z psiurów zimowa ....
niech ten syf tylko stopnieje i wyschnie , trawka zacznie się zielenić ... wtedy leżaczek , podwóreczko , potem rowerek , spacerki ... żyć się chce ...
ta zima mnie na maxa wykończyła i zdołowała ... ale to nie tylko mnie , więc tym bardziej każdy promyk słońca teraz optymistycznie nastawia ...

Posted

Asiaczek napisał(a):
To jest dieta Vectry. Ja jej nie uzywam, bo na razie nie muszę;)

Pzdr.

Ale taka dla zdrowotności czy zmniejszjąca obwód....;)

Posted

kilogramy to ja nie muszę , ja się dobrze mam ... chodzi mi o to bym się lepiej czuła , by mnie łeb nie bolał ciągle ..
to może żadna tam dieta , zmiana nawyków żywieniowych .... więcej ciekawostek i bardziej urozmaicone ...
no i uczę się jeść śniadań .... a to jak pisałam u mnie nie jest proste , bo mi jest rano niedobrze jak coś jem ..

teraz robię żeberka w sosiku z ziołami i tymiankiem ... zobaczymy co z tego wyjdzie .. do tego surówka z kapusty kiszonej i druga surówka z papryki i ogórka konserwowego .... no i ryż :)

Posted

michal_unga napisał(a):
Serek najlepsze szczenię
Dżezik CAC, Res. CACIB
Bibi CAC, CACIB
Mali najlepszy junior
Maśka CAC, CACIB, BOB
Erka CAC, Res. CACIB
Felka najlepszy weteran
SUPER!!!
GRATULACJE

GRATULACJE:multi::multi::multi::multi:

Cała przyjemnaść wracać z wystawy z takimi wynikami!!!

Posted

Vectra napisał(a):
kilogramy to ja nie muszę , ja się dobrze mam ... chodzi mi o to bym się lepiej czuła , by mnie łeb nie bolał ciągle ..
to może żadna tam dieta , zmiana nawyków żywieniowych .... więcej ciekawostek i bardziej urozmaicone ...
no i uczę się jeść śniadań .... a to jak pisałam u mnie nie jest proste , bo mi jest rano niedobrze jak coś jem ..

teraz robię żeberka w sosiku z ziołami i tymiankiem ... zobaczymy co z tego wyjdzie .. do tego surówka z kapusty kiszonej i druga surówka z papryki i ogórka konserwowego .... no i ryż :)

ja śniadań nie jadam, rano nie mam czasu, a i przez gardło nic poza kawą mi nie przechodzi...

Posted

Asiaczek napisał(a):

A według Ciebie to ta skrzynia jak jest umieszczona? Za nisko, za wysoko...?
Pzdr.

jak dla mnie za wysoko umieszczona

Asiaczek napisał(a):
No to teraz wyniki:)
Jeszcze tylko dopiszę, że na ringu sędziował nas Goran BODEGUARD/Szwecja
Bis Puppy - Boja Matakovic/Chorwacja
Bis Weteranów -mMiroslav VACLAVIK/Słowacja
BOG - Goran Bodegard/Szwecja

Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - w.o.1, Naj.Puppy, BIS PUPPY2! (to jego 3 wystawa w klasie puppy i 3 raz BIS PUPPY2!)

JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - dosk.1, CWC, r.CACIB

MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (Maśka vel Pirania) - dosk.1, CWC, CACIB, BOB, BOG3 (to jej pierwsza wystawa w kl. pośredniej; zaczęty Interchampionat i zaczęty Championat Słowacji)

LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - dosk.1, CWC, r.CACIB (zaczęty Championat Słowacji)

FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka) - dosk.1, Naj.Weteran, BIS WETERAN1!!! (zaczęty Championat Słowacji Weteranów)

Na Parze hodowlanej oraz Grupie hodowlanej- nie zostaliśmy zauważeni, trudno. Ale gorące podziękowania należa się Black-Manor, która mi pomogła w prezentacji Grupy. Wiem, że prezentacja grupy podobała się, było troszkę inaczej niż dotychczas, lecz równiez ładnie:) Dziekuję!

Pzdr.

GRATULUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Maks i Spark napisał(a):
ja śniadań nie jadam, rano nie mam czasu, a i przez gardło nic poza kawą mi nie przechodzi...

o to to to właśnie ..... kawa źródłem życia :diabloti: