M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 AMIŚKA;14160358[B napisał(a):Ale wynik!!!!!!!!!!! Wzięłas co tylko możliwe:multi::multi: ....jak szaleć, to szaleć prawda?!;) Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 [quote name='AMIŚKA']GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale wynik!!!!!!!!!!! Wzięłas co tylko możliwe:multi::multi: E, trochę zostawiłam dla innych;) Pzdr. Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Rrrrrrrany, za młoda na emeryturę po 35 latach pracy... Ja mam TYLKO 27 lat pracy i 4 miesiące i... byłam w sam raz;) Pzdr. Bo jesteś w czepku urodzona :evil_lol:;) Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Co do czepka - to się nie wypowiadam, ale ta moja emerytura to taki mały usmiech losu... pzdr. Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a): moja emerytura to taki mały usmiech losu... pzdr. No właśnie:) i niech się śmieje dalej Quote
Vectra Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 To teraz i ja Ci GRATULUJE !!! cekałam as wrócić by tego dokonać ;) Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Vectra napisał(a):To teraz i ja Ci GRATULUJE !!! cekałam as wrócić by tego dokonać ;) A czego Ty mi Kochana gratulujesz, co? Wyników czy emerytury...? pzdr. Quote
Vectra Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a):A czego Ty mi Kochana gratulujesz, co? Wyników czy emerytury...? pzdr. wyników , a może być i emerytury .... i to i to :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 OK. 2 w 1, może być:) Rozumiem, że mimo fatalnego samopoczucia, zjawisz się u nas, co? Śniegów juz nie ma, słoneczko wystaje, więc...? Pzdr. Quote
Vectra Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a):OK. 2 w 1, może być:) Rozumiem, że mimo fatalnego samopoczucia, zjawisz się u nas, co? Śniegów juz nie ma, słoneczko wystaje, więc...? Pzdr. śniegu mamy jeszcze dużo , olimpiadę by zrobił .... czuje się nieźle ... zmiana sposobu żywienia jednak pomaga ... słoneczko natomiast , bardzo optymistycznie na mnie wpływa .. jest pięknie , ciepło .. tylko wsio pływa i mam bajoro na podwórku ... ale to nic , wiosna idzie :multi: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Podoba mi się Twoje nastawienie, no i dobrze, że zmiana diety juz działa, serio-serio:) Pzdr. Quote
Vectra Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Idzie wiosna idzie , bo widzę na podłodze to ;) sierściucha leci z psiurów zimowa .... niech ten syf tylko stopnieje i wyschnie , trawka zacznie się zielenić ... wtedy leżaczek , podwóreczko , potem rowerek , spacerki ... żyć się chce ... ta zima mnie na maxa wykończyła i zdołowała ... ale to nie tylko mnie , więc tym bardziej każdy promyk słońca teraz optymistycznie nastawia ... Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Podoba mi się Twoje nastawienie, no i dobrze, że zmiana diety juz działa, serio-serio:) Pzdr. Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ...a o jakiej diecie mówicie, jeśli wolno zapytać? Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 To jest dieta Vectry. Ja jej nie uzywam, bo na razie nie muszę;) Pzdr. Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a):To jest dieta Vectry. Ja jej nie uzywam, bo na razie nie muszę;) Pzdr. Ale taka dla zdrowotności czy zmniejszjąca obwód....;) Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Dla zdrowotności:) Pzdr. Aaa, też dobrze:) Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 ... ale potem to i chyba kilogramy tez zjeżdżają... Może Vectra coś napisze...? Pzdr. Quote
Vectra Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 kilogramy to ja nie muszę , ja się dobrze mam ... chodzi mi o to bym się lepiej czuła , by mnie łeb nie bolał ciągle .. to może żadna tam dieta , zmiana nawyków żywieniowych .... więcej ciekawostek i bardziej urozmaicone ... no i uczę się jeść śniadań .... a to jak pisałam u mnie nie jest proste , bo mi jest rano niedobrze jak coś jem .. teraz robię żeberka w sosiku z ziołami i tymiankiem ... zobaczymy co z tego wyjdzie .. do tego surówka z kapusty kiszonej i druga surówka z papryki i ogórka konserwowego .... no i ryż :) Quote
Hiro Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 michal_unga napisał(a):Serek najlepsze szczenię Dżezik CAC, Res. CACIB Bibi CAC, CACIB Mali najlepszy junior Maśka CAC, CACIB, BOB Erka CAC, Res. CACIB Felka najlepszy weteran SUPER!!! GRATULACJE GRATULACJE:multi::multi::multi::multi: Cała przyjemnaść wracać z wystawy z takimi wynikami!!! Quote
Zuza i Noddy Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 U nas troszkę nowych fotek Ofiego zapraszamy ;) Quote
M&S Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Vectra napisał(a):kilogramy to ja nie muszę , ja się dobrze mam ... chodzi mi o to bym się lepiej czuła , by mnie łeb nie bolał ciągle .. to może żadna tam dieta , zmiana nawyków żywieniowych .... więcej ciekawostek i bardziej urozmaicone ... no i uczę się jeść śniadań .... a to jak pisałam u mnie nie jest proste , bo mi jest rano niedobrze jak coś jem .. teraz robię żeberka w sosiku z ziołami i tymiankiem ... zobaczymy co z tego wyjdzie .. do tego surówka z kapusty kiszonej i druga surówka z papryki i ogórka konserwowego .... no i ryż :) ja śniadań nie jadam, rano nie mam czasu, a i przez gardło nic poza kawą mi nie przechodzi... Quote
gosiaja Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Asiaczek napisał(a): A według Ciebie to ta skrzynia jak jest umieszczona? Za nisko, za wysoko...? Pzdr. jak dla mnie za wysoko umieszczona Asiaczek napisał(a):No to teraz wyniki:) Jeszcze tylko dopiszę, że na ringu sędziował nas Goran BODEGUARD/Szwecja Bis Puppy - Boja Matakovic/Chorwacja Bis Weteranów -mMiroslav VACLAVIK/Słowacja BOG - Goran Bodegard/Szwecja Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - w.o.1, Naj.Puppy, BIS PUPPY2! (to jego 3 wystawa w klasie puppy i 3 raz BIS PUPPY2!) JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - dosk.1, CWC, r.CACIB MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (Maśka vel Pirania) - dosk.1, CWC, CACIB, BOB, BOG3 (to jej pierwsza wystawa w kl. pośredniej; zaczęty Interchampionat i zaczęty Championat Słowacji) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - dosk.1, CWC, r.CACIB (zaczęty Championat Słowacji) FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI (Felka) - dosk.1, Naj.Weteran, BIS WETERAN1!!! (zaczęty Championat Słowacji Weteranów) Na Parze hodowlanej oraz Grupie hodowlanej- nie zostaliśmy zauważeni, trudno. Ale gorące podziękowania należa się Black-Manor, która mi pomogła w prezentacji Grupy. Wiem, że prezentacja grupy podobała się, było troszkę inaczej niż dotychczas, lecz równiez ładnie:) Dziekuję! Pzdr. GRATULUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Vectra Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Maks i Spark napisał(a):ja śniadań nie jadam, rano nie mam czasu, a i przez gardło nic poza kawą mi nie przechodzi... o to to to właśnie ..... kawa źródłem życia :diabloti: Quote
Recommended Posts