Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Elitesse']ja tam fiaty kocham i nie dam na nie powiedziec zlego slowa !!
nie wiem skad sie ta zla opinia bierze ?
Hm, kiedys Fiat był synonimem jednoczesnie i luksusu, ale zarazem i był to ten gorszy luksus... Może to o te nalećiałości chodzi...?

[quote name='gosiaja']hmmm źle opinie o fiatach to z czasów kiedy u nas były gorsze modele
teraz to prawie każde auto nie jest dobre bo blacha źle zabezpieczona przed korozją jak i inne mankamenty
raz w życiu siedziałam w pandzie i mi nie przypadła do gustu ze względu na umieszczenie skrzyni biegów
ale to rzecz gustu
posiadam lanosa na którego ludzie narzekają a nasz egzemplarz spisuje się dobrze (odpukać)
ja życzę aby zakup był jak najlepszy :)
p.s. pamiętam jak tata dostał informacje że może odebrać fiata na którego się zapisał (mieliśmy w tedy już poloneza) i to było fajne uczucie wielka hala czerwonych samochodów i wybierasz ten który Ci pasuje
A według Ciebie to ta skrzynia jak jest umieszczona? Za nisko, za wysoko...?

[quote name='dzasta']A ja jestem fanką włoszczyzny i kofam i fiaty i alfy :)
To i królowa Bonę kochasz, i Zefirelli i Alberto tomba też... i inne takie...;)

[quote name='jenis']Hm a m sie bardoz dobrze jezdziło naszym nowiutkim francuzem a i ford na poczatku super chodził no cóz teraz ze wzgledu na lata sie jzu konczy.Fiat troche sztywny jest i mi nie pasuej zreszta każdy jezdzi tym co mu sie podoba.Mamy to co lubimy ,lubimy co mamy :))))))))))
O, dobrze piszesz!

[quote name='Kaya']http://www.dogomania.pl/threads/180288-Muszu-maA-y-AfrykaA-czyk-w-polskich-realiach?p=14148428#post14148428
W końcu po krótkiej nieplanowanej nieobecności powstała galeria Muszu :) Zapraszamy ;)
Super!
Zaraz tam przytupiemy:)

[quote name='betel']Ojej, jak Ci zazdroszczę. Sądzę jednak ,że przy takiej gromadce psów i licznych wystawach i prezentacjach nie będziesz sie nudzić :)
Wiesz, to nawet nie chodzi o psie sprawy; ja po prostu nie umiem sie nudzić...

[quote name='Mudik']Spokojnej jazdy i szczęśliwego dojazdu do celi, no i trzymam kciuki jak zawsze!
Jak zawsze niezawodna! Ucałuj ode mnie Rodzinę:)

Pzdr.

Posted

Vectra napisał(a):
na samochodach się nie znam :diabloti: pozostaje mi tylko trzymać kciuki za występ na ringu :kciuki:

Taaaa, nie znasz się, ale za to pan R. się doskonale zna. Czyli tak jakbyś i Ty się znała...;)

Pzdr.

Posted

Samochody się skonczyły w 1998 roku , teraz mamy wyroby samochodopodobne ... napchane elektronikom .. ale dobrze , bo to się psuje :diabloti: i kosztuje :evilbat:
Dwa to wsie nowe auta , to kundle , zlepek marek w blaszce ... co ja mówię , w plastiku :diabloti:
Więc miłośnicy francuskiej motoryzacji , spoko , teraz wsio jest francuskie i toyota i volvo i reszta też francuska , nawet ford ma graty francuskie ..... i włoskie też ..... jak to się pięknie psuje ahhhhhhhhh .....

PS piszę z perspektywy warsztatu samochodowego :evil_lol:

Posted

Wiem, z jakiej perspektywy piszesz i od razu załapałam...

Moja koleżanka w latach 80-tych miała Toyotę Corolle. To w tamtych czasach to był samochód luksusowy i dosyć rzadko spotykany na drogach. Ale jak się Corollka zaczęła psuć, to WSZYSTKIE części miała od dużego Fiata;) Serio-serio. A te części załątwiał jej facet ze sklepu Motozbyt, który później został jej mężem:)

Pzdr.

Posted

i jeszcze najlepsze są 3 latki , takie pogwarancyjne ... poserwisowe ... bo palcem nie tknięte w ASO :diabloti:
no i po 100tysiącach ....

już lepsza ta pełnoletnia toyota :) japońska przynajmniej , a nie francuska :evilbat: z plastiku ...

Posted

[quote name='michal_unga']Serek najlepsze szczenię
Dżezik CAC, Res. CACIB
Bibi CAC, CACIB
Mali najlepszy junior
Maśka CAC, CACIB, BOB
Erka CAC, Res. CACIB
Felka najlepszy weteran

GRATULACJE:multi::multi::multi::multi:

Brawo Asiaczki brawo Black Manor :multi: czekam na wieści z bisów :)