Mudik Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Spokojnej jazdy i szczęśliwego dojazdu do celi, no i trzymam kciuki jak zawsze! Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='Elitesse']ja tam fiaty kocham i nie dam na nie powiedziec zlego slowa !! nie wiem skad sie ta zla opinia bierze ? Hm, kiedys Fiat był synonimem jednoczesnie i luksusu, ale zarazem i był to ten gorszy luksus... Może to o te nalećiałości chodzi...? [quote name='gosiaja']hmmm źle opinie o fiatach to z czasów kiedy u nas były gorsze modele teraz to prawie każde auto nie jest dobre bo blacha źle zabezpieczona przed korozją jak i inne mankamenty raz w życiu siedziałam w pandzie i mi nie przypadła do gustu ze względu na umieszczenie skrzyni biegów ale to rzecz gustu posiadam lanosa na którego ludzie narzekają a nasz egzemplarz spisuje się dobrze (odpukać) ja życzę aby zakup był jak najlepszy :) p.s. pamiętam jak tata dostał informacje że może odebrać fiata na którego się zapisał (mieliśmy w tedy już poloneza) i to było fajne uczucie wielka hala czerwonych samochodów i wybierasz ten który Ci pasuje A według Ciebie to ta skrzynia jak jest umieszczona? Za nisko, za wysoko...? [quote name='dzasta']A ja jestem fanką włoszczyzny i kofam i fiaty i alfy :) To i królowa Bonę kochasz, i Zefirelli i Alberto tomba też... i inne takie...;) [quote name='jenis']Hm a m sie bardoz dobrze jezdziło naszym nowiutkim francuzem a i ford na poczatku super chodził no cóz teraz ze wzgledu na lata sie jzu konczy.Fiat troche sztywny jest i mi nie pasuej zreszta każdy jezdzi tym co mu sie podoba.Mamy to co lubimy ,lubimy co mamy :)))))))))) O, dobrze piszesz! [quote name='Kaya']http://www.dogomania.pl/threads/180288-Muszu-maA-y-AfrykaA-czyk-w-polskich-realiach?p=14148428#post14148428 W końcu po krótkiej nieplanowanej nieobecności powstała galeria Muszu :) Zapraszamy ;) Super! Zaraz tam przytupiemy:) [quote name='betel']Ojej, jak Ci zazdroszczę. Sądzę jednak ,że przy takiej gromadce psów i licznych wystawach i prezentacjach nie będziesz sie nudzić :) Wiesz, to nawet nie chodzi o psie sprawy; ja po prostu nie umiem sie nudzić... [quote name='Mudik']Spokojnej jazdy i szczęśliwego dojazdu do celi, no i trzymam kciuki jak zawsze! Jak zawsze niezawodna! Ucałuj ode mnie Rodzinę:) Pzdr. Quote
Vectra Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 na samochodach się nie znam :diabloti: pozostaje mi tylko trzymać kciuki za występ na ringu :kciuki: Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Vectra napisał(a):na samochodach się nie znam :diabloti: pozostaje mi tylko trzymać kciuki za występ na ringu :kciuki: Taaaa, nie znasz się, ale za to pan R. się doskonale zna. Czyli tak jakbyś i Ty się znała...;) Pzdr. Quote
Vectra Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Samochody się skonczyły w 1998 roku , teraz mamy wyroby samochodopodobne ... napchane elektronikom .. ale dobrze , bo to się psuje :diabloti: i kosztuje :evilbat: Dwa to wsie nowe auta , to kundle , zlepek marek w blaszce ... co ja mówię , w plastiku :diabloti: Więc miłośnicy francuskiej motoryzacji , spoko , teraz wsio jest francuskie i toyota i volvo i reszta też francuska , nawet ford ma graty francuskie ..... i włoskie też ..... jak to się pięknie psuje ahhhhhhhhh ..... PS piszę z perspektywy warsztatu samochodowego :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Wiem, z jakiej perspektywy piszesz i od razu załapałam... Moja koleżanka w latach 80-tych miała Toyotę Corolle. To w tamtych czasach to był samochód luksusowy i dosyć rzadko spotykany na drogach. Ale jak się Corollka zaczęła psuć, to WSZYSTKIE części miała od dużego Fiata;) Serio-serio. A te części załątwiał jej facet ze sklepu Motozbyt, który później został jej mężem:) Pzdr. Quote
dzasta Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 A właśnie kocham Asiaczku wszystko co włoskie łącznie i na czele z kuchnią :) Quote
Vectra Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 i jeszcze najlepsze są 3 latki , takie pogwarancyjne ... poserwisowe ... bo palcem nie tknięte w ASO :diabloti: no i po 100tysiącach .... już lepsza ta pełnoletnia toyota :) japońska przynajmniej , a nie francuska :evilbat: z plastiku ... Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Pizaa, lasagne, spaghetti i inne t6akie...? pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Odmeldowuję się. O 21.00 zbiórka, pakowanie i jazda do Presova. Trzymajcie kciuki:) Pzdr. Quote
M&S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Dżołana, a co Ty jeszcze robisz w domu????!!!!! Quote
michal_unga Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Serek najlepsze szczenię Dżezik CAC, Res. CACIB Bibi CAC, CACIB Mali najlepszy junior Maśka CAC, CACIB, BOB Erka CAC, Res. CACIB Felka najlepszy weteran GRATULACJE:multi::multi::multi::multi: Quote
jenis Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 O widze że ktos mnie ubiegł z napisaniem wyników. Czekamy na finałąy moze cos jeszcze dojdzie:) Quote
dzasta Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 O super Gratulacje i czekamy na wyniki finałów może coś dojdzie :D Quote
betel Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ja też się dołączam to gromadnego trzymania kciuków ;) Quote
Darianna Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Asiaczki szaleją, gratuluję i dalej trzymam kciuki :D Quote
Florka_xyz Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 GRATULACJE!!! Trzymamy mocno kciuki za finały :) Quote
Kaya Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='michal_unga']Serek najlepsze szczenię Dżezik CAC, Res. CACIB Bibi CAC, CACIB Mali najlepszy junior Maśka CAC, CACIB, BOB Erka CAC, Res. CACIB Felka najlepszy weteran GRATULACJE:multi::multi::multi::multi: Brawo Asiaczki brawo Black Manor :multi: czekam na wieści z bisów :) Quote
Elitesse Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 to ja mocno trzymam kciuki za bisy !! :thumbs: :thumbs: Quote
shirkan Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Gratulacje!!! Asiaczki jak zawsze niezawodne! Quote
Recommended Posts