M&S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Asiaczek napisał(a):...i wszystko jasne! Pzdr. A Ty pewnie już zapomniałaś.....Wolna Kobieto jak ja Ci zazdroszczę!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Taaaak, od 10 stycznia br. jest WOLNA!!! od pracy.... I zyję pełnią zycia. Wstaję, o której chcę... Kładę się spać, o której chcę... Robię, co chcę... Możecie się dopisywac do tej listy, nie zabraniam. Przynajmniej będe wiedziała, CO JESZCZE MOGE ROBIĆ na emeryturze:) Pzdr. Quote
gosiaja Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 ja to za ........ lat przejdę na emeryturę o ile jeszcze będą bo może coś innego wymyślą Quote
M&S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Asiaczek napisał(a):Taaaak, od 10 stycznia br. jest WOLNA!!! od pracy.... I zyję pełnią zycia. Wstaję, o której chcę... Kładę się spać, o której chcę... Robię, co chcę... Możecie się dopisywac do tej listy, nie zabraniam. Przynajmniej będe wiedziała, CO JESZCZE MOGE ROBIĆ na emeryturze:) Pzdr. ...Wstajesz, o której chcą baski:eviltong: itd. itp. ale jesteś wolna i niepodległa kupić autko :lol: Quote
M&S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 gosiaja napisał(a):ja to za ........ lat przejdę na emeryturę o ile jeszcze będą bo może coś innego wymyślą spoko, bedziemy pracować do ukichanej.........aż nas wyniosą:evil_lol:;) Quote
Elitesse Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 oj trzymam kciuki mcno !!! szczegolnie cobyscie dojechali hihi Quote
Zuza i Noddy Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 I ja się dołączam do trzymania kciukasów. Quote
M&S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 ...a ja nie będę trzymać, bo i tak Asiaczki wezmą co trzeba;) Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='Vectra']a dzie jedziesz ? Presov/SK. W ub.r. we wrześniu nie dojechaliśmy (I raz w zyciu coś t6akiego mnie spotkało); 30 km za Krakowem autko odmówiło posłuszeństwa - jeżeli dobrze pamiętam, to skrzynia biegów... [quote name='gosiaja']ja to za ........ lat przejdę na emeryturę o ile jeszcze będą bo może coś innego wymyślą Hahaha, dobre... [quote name='Maks i Spark']...Wstajesz, o której chcą baski:eviltong: itd. itp. ale jesteś wolna i niepodległa kupić autko :lol: Ooooo, właśnie, autko. Znowu w Fiacie jakies promocje są. W przyszłym tygodniu trzeba będzie się wybrac do dealera i pogadac;) A, i żeby nie było żadnego gadania - ma byc Panda! [quote name='Maks i Spark']spoko, bedziemy pracować do ukichanej.........aż nas wyniosą:evil_lol:;) Aniu, może nie bedzie tak źle.... może wyjdziesz jeszcze na swoich nóżkach...;) [quote name='Hiro']Życzymy miłej podróży i dużo tytułow! Tfu, tfu, tfu... [quote name='Błyskotka']Powodzenia :). jw.:) [quote name='Elitesse']oj trzymam kciuki mcno !!! szczegolnie cobyscie dojechali hihi Uh, az tak źle jest na drogach...? Ale w PL czy na SK? [quote name='Alicja']to zaciskam za Słowację ;) :kciuki: Zaciskaj! [quote name='Zuza i Noddy']I ja się dołączam do trzymania kciukasów. Żebyś wiedziała, jak nam miło! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Oj, zobaczymy. Jedzie Black-Manor ze swoim championem i juniorką:) Tak więc, wszystko w rękach... sędziego:) Pzdr. Quote
M&S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Asiaczek napisał(a): Ooooo, właśnie, autko. Znowu w Fiacie jakies promocje są. W przyszłym tygodniu trzeba będzie się wybrac do dealera i pogadac;) A, i żeby nie było żadnego gadania - ma byc Panda! Aniu, może nie bedzie tak źle.... może wyjdziesz jeszcze na swoich nóżkach...;) Pzdr. no dobra nie będę gadać, że fiaty są......:roll: ...mam cały czas nadziję, że jeszcze będę życ z procentów, a do pracy chodzić dla towarzystwa:evil_lol::lol: Asiaczek napisał(a):Oj, zobaczymy. Jedzie Black-Manor ze swoim championem i juniorką:) Tak więc, wszystko w rękach... sędziego:) Pzdr. Aaaa, to ja wszystkim życzę powodzenia i dobrej zabawy :lol::lol::lol: i mam prośbę, jak złapiesz troszkę czasu to zobacz, czy są wilcze :p Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Maks i Spark napisał(a):no dobra nie będę gadać, że fiaty są......:roll: ...mam cały czas nadziję, że jeszcze będę życ z procentów, a do pracy chodzić dla towarzystwa:evil_lol::lol: Aaaa, to ja wszystkim życzę powodzenia i dobrej zabawy :lol::lol::lol: i mam prośbę, jak złapiesz troszkę czasu to zobacz, czy są wilcze :p Wiem, wiem, że nie należy kupować samochodów, których nazwa zaczyna się na lit. "F", czyli Fiat, Ford i... francuskich:) Ale co ja zrobię, że mi się Panda podoba i jest OK. Ona, mimo, że z rodziny Fiata, to naprawde super autko! Ty się znasz na samochodach, więc poczytaj sobie opinie o Pandach. Są OK. Pzdr. Quote
M&S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Asiaczek napisał(a):Wiem, wiem, że nie należy kupować samochodów, których nazwa zaczyna się na lit. "F", czyli Fiat, Ford i... francuskich:) Ale co ja zrobię, że mi się Panda podoba i jest OK. Ona, mimo, że z rodziny Fiata, to naprawde super autko! Ty się znasz na samochodach, więc poczytaj sobie opinie o Pandach. Są OK. Pzdr. jak kupisz, to ja mam życzenie malutkie, obejrzeć jako pierwsza ;) Quote
M&S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Asiaczek napisał(a):Jasne, jak kuię:) Pzdr. :):):):):) jasne Quote
Elitesse Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 ja tam fiaty kocham i nie dam na nie powiedziec zlego slowa !! nie wiem skad sie ta zla opinia bierze ? Quote
gosiaja Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 hmmm źle opinie o fiatach to z czasów kiedy u nas były gorsze modele teraz to prawie każde auto nie jest dobre bo blacha źle zabezpieczona przed korozją jak i inne mankamenty raz w życiu siedziałam w pandzie i mi nie przypadła do gustu ze względu na umieszczenie skrzyni biegów ale to rzecz gustu posiadam lanosa na którego ludzie narzekają a nasz egzemplarz spisuje się dobrze (odpukać) ja życzę aby zakup był jak najlepszy :) p.s. pamiętam jak tata dostał informacje że może odebrać fiata na którego się zapisał (mieliśmy w tedy już poloneza) i to było fajne uczucie wielka hala czerwonych samochodów i wybierasz ten który Ci pasuje Quote
dzasta Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 A ja jestem fanką włoszczyzny i kofam i fiaty i alfy :) Quote
jenis Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Hm a m sie bardoz dobrze jezdziło naszym nowiutkim francuzem a i ford na poczatku super chodził no cóz teraz ze wzgledu na lata sie jzu konczy.Fiat troche sztywny jest i mi nie pasuej zreszta każdy jezdzi tym co mu sie podoba.Mamy to co lubimy ,lubimy co mamy :)))))))))) Quote
Kaya Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/180288-Muszu-maA-y-AfrykaA-czyk-w-polskich-realiach?p=14148428#post14148428 W końcu po krótkiej nieplanowanej nieobecności powstała galeria Muszu :) Zapraszamy ;) Quote
betel Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Asiaczek napisał(a):Taaaak, od 10 stycznia br. jest WOLNA!!! od pracy.... I zyję pełnią zycia. Wstaję, o której chcę... Kładę się spać, o której chcę... Robię, co chcę... Możecie się dopisywac do tej listy, nie zabraniam. Przynajmniej będe wiedziała, CO JESZCZE MOGE ROBIĆ na emeryturze:) Pzdr. Ojej, jak Ci zazdroszczę. Sądzę jednak ,że przy takiej gromadce psów i licznych wystawach i prezentacjach nie będziesz sie nudzić :) Quote
Recommended Posts