Asiaczek Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Wiesz co? Ja myslę, że one z główek to wszystkie "poszły" w Dojo. Żelka tutaj niewiele miała do powiedzenia;) pzdr. Quote
jamnicze Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Druga niespodziewajka też mi sie podoba :) Ori ma bardzo ładne, wyraziste pręgi http://img521.imageshack.us/img521/3377/draco0221.jpg Quote
Asiaczek Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Tak, pregowania są superowe! O takie właśnie upręgowienie mi chodziło:) Pzdr. Quote
jenis Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Asiaczek napisał(a):Kiwi jest po Wahzirku i ONLY Stellanova:) Pzdr. Sprostowanie Kiwaczek jest po Gusiu pregusiu i Afrey Hanacek Bajunga :) oj cos babci Asi sie pokręciło ;) Quote
Asiaczek Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 jenis napisał(a):Sprostowanie Kiwaczek jest po Gusiu pregusiu i Afrey Hanacek Bajunga :) oj cos babci Asi sie pokręciło ;) Oj, ale wstyd i sromota, popierniczyło mi się dokumentnie... Już poprawiam:) Pzdr. Quote
jenis Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ori jest super pręgowany i takie miały być u mnie :) Quote
Asiaczek Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Trzeba poprosić zieloną, aby nam rozpisała,dlaczego takie słabsze pręgowanie wyszło. Ona wie wszystko:) Pzdr. Quote
jenis Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 To prosze popros zielona( znacie się lepiej),jestm ciekawa czemu tak wyszło :) Quote
M&S Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 uszy jak u osiołka :) http://img716.imageshack.us/i/draco0271.jpg/ urocze Quote
Frytela Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Łał, piękny ma kolorek :loveu: bardzo fajna niespodziewajka ;) Quote
gosiaja Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 druga niespodziewajka też bardzo mi się podoba :) Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='jenis']To prosze popros zielona( znacie się lepiej),jestm ciekawa czemu tak wyszło :) Powinnyśmy sioę widziec dzisiaj, to porozmawia z Moniką. [quote name='Maks i Spark']uszy jak u osiołka :) http://img716.imageshack.us/i/draco0271.jpg/ urocze Faktycznie, taki osiołek z niego:) [quote name='Frytela']Łał, piękny ma kolorek :loveu: bardzo fajna niespodziewajka ;) Cieszę się, że się spodobała. [quote name='Maks i Spark']Asiu, a które baski jadą na wystawę? Jedzie Serek, Dżez, Maśka, Erka i Felka. No i towarzysko Wahzirek. [quote name='gosiaja']druga niespodziewajka też bardzo mi się podoba :) Mam jeszcze parę niespodziewajek dla Was, ale nie wiem, czy dzisiaj się z nimi wyrobię. Rano Lekarz, potem spacery, o 15.00 przyjeżdża koleżanka i zabiera pozostałą trójkę do siebie (na czas mojej nieobecności), potem spacery, pakowanie i.... o 21.00 zbiórka. Jedzie nas 5 osób, takwięc raczej bedzie wesoło, choć jak znam siebie to po 2-3 godzinach jazdy pójdę spac, hahaha, taki to ze mnie kompan do jazd... Pzdr. Quote
M&S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Asiaczek napisał(a): Jedzie Serek, Dżez, Maśka, Erka i Felka. No i towarzysko Wahzirek. Mam jeszcze parę niespodziewajek dla Was, ale nie wiem, czy dzisiaj się z nimi wyrobię. Rano Lekarz, potem spacery, o 15.00 przyjeżdża koleżanka i zabiera pozostałą trójkę do siebie (na czas mojej nieobecności), potem spacery, pakowanie i.... o 21.00 zbiórka. Jedzie nas 5 osób, takwięc raczej bedzie wesoło, choć jak znam siebie to po 2-3 godzinach jazdy pójdę spac, hahaha, taki to ze mnie kompan do jazd... Pzdr. To silna grupa :) Widze, że masz jeszcze troszkę zajęć przed wyjazdem..... Lekarz mnie niepokoi.....mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje? A. Quote
gosiaja Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 damy radę i poczekamy jak wrócisz z nowymi wspaniałymi wieściami z ringu a potem kolejną niespodziewajką nas zaskoczysz :) :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Hiro Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Witam wszystkich! Nam też bardzo się spodobały niespodziwajki! A Ori jest bardzo podobny do Ofi,którego my mieli przyjemność poznać w Rzeszowie! Asiu, zapomniałam, na którą wystawę sięwybierasz? Będziemy trzymać kciuki! Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Maks i Spark napisał(a):To silna grupa :) Widze, że masz jeszcze troszkę zajęć przed wyjazdem..... Lekarz mnie niepokoi.....mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje? A. Nienienie, lekarze ludzcy to moja powinność, bo prosiłam o Komisję Lekarską. A ten to tylko wet i będzie pobranie krwi. Nic takiego. Opowiem, jak się spotkamy, bo liczę, że może wpadniecie któregos dnia do mnie. Szczeniaków nie chciałyscie oglądać, to może po prostu na ploteczki, co? gosiaja napisał(a):damy radę i poczekamy jak wrócisz z nowymi wspaniałymi wieściami z ringu a potem kolejną niespodziewajką nas zaskoczysz :) :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Z tymi wiesciami - to poczekajmy do oceny..... A niespodziewajki, fakt, nie uciekną. Karteczka z numerkami fotek lezy przy kompie i czeka na realizację:) Hiro napisał(a):Witam wszystkich! Nam też bardzo się spodobały niespodziwajki! A Ori jest bardzo podobny do Ofi,którego my mieli przyjemność poznać w Rzeszowie! Asiu, zapomniałam, na którą wystawę sięwybierasz? Będziemy trzymać kciuki! Teraz jedziemy na Słowację, do Presova (CACIB). Pzdr. Quote
M&S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Asiaczek napisał(a):Nienienie, lekarze ludzcy to moja powinność, bo prosiłam o Komisję Lekarską. A ten to tylko wet i będzie pobranie krwi. Nic takiego. Opowiem, jak się spotkamy, bo liczę, że może wpadniecie któregos dnia do mnie. Szczeniaków nie chciałyscie oglądać, to może po prostu na ploteczki, co? Pzdr. Jak wrócisz, to się umówimy :) Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 O, i takie podejście do sprawy, to rozumiem:) Lecę myc głowę, maseczka... Po 12-tej przyjeżdża zielona z Maśką. Mały obiadek... i spacerosy... To plan na najbliższe kilka godzin:) Pzdr. Quote
M&S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Asiaczek napisał(a):O, i takie podejście do sprawy, to rozumiem:) Lecę myc głowę, maseczka... Po 12-tej przyjeżdża zielona z Maśką. Mały obiadek... i spacerosy... To plan na najbliższe kilka godzin:) Pzdr. To Maśka też jedzie...? Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Przeciez na poprzedniej stronie pisałam, kto jedzie (na prośbę Hiro). Oj, nie czyta się wcześniejszych postów, nie czyta... Pzdr. Quote
M&S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Asiaczek napisał(a):Przeciez na poprzedniej stronie pisałam, kto jedzie (na prośbę Hiro). Oj, nie czyta się wcześniejszych postów, nie czyta... Pzdr. Widać przeoczyłam:oops: Quote
Asiaczek Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Taaaa, pewnie.... Jeszcze śpisz, ot co! Pzdr. Quote
M&S Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Asiaczek napisał(a):Taaaa, pewnie.... Jeszcze śpisz, ot co! Pzdr. Aha...w pracy jestem:roll: Quote
Recommended Posts