jenis Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Witam dzięki za linka do smierdzuszkó:) Quote
gosiaja Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Asiaczek napisał(a):Hahaha, ale wiesz, lakierki niedługo skończą swój zywot, a ja nie mam następnych; nigdzie nie mogę takich samych lub podobnych kupić... bu...... i co mam robić? Pzdr. może zamówić nowe u szewca ?? Quote
Darianna Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Asiaczku, jest szansa, że tran i rybka sprawi, że mój starszy niejadek nabierze apetytu? Bo to taki chudzielec, że Karmel wygląda jakby był niewiele młodszy ;) (Brando ma 15 miesięcy, Karmel 6...) Quote
Czoko Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Serdecznie gratuluję i potrzymam kciuki za następna wystawę! Nie ma mnie bo nic mi nie działa z subskrypcją włącznie - cóż dogo mnie nie chce:diabloti: Jestem właściwie tylko na miau. Tutaj nawet podpis sobie zepsułam:oops: Czasem jadę tramwajem i myślę o Was ale przez okno Cię dawno nie widziałam. Quote
Pestka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Asiaczku, ogroooomne gratulacje!!!! Cztery pudła, brawo!! Ja również sie dołączam do gratulacji :cool3: Quote
Asiaczek Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='Maks i Spark']Musisz zacząć poszukiwania kolejnych ;) Doberek ...Asiu, czy wiesz, że dziś jest MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ KOTA!!!!!!! :p A. Szukam i... nic. A o Międzynarodowym Dniu Kota to wiem z radia:) Moje kitki w ten świąteczny dzień miały dodatkową godzinę zabawy ze mną:) [quote name='gosiaja']może zamówić nowe u szewca ?? Jest to jakas myśl, ale ciekawe, ile bym za to zapłaciła... Raczej będę szukała w sklepach... [quote name='Darianna']Asiaczku, jest szansa, że tran i rybka sprawi, że mój starszy niejadek nabierze apetytu? Bo to taki chudzielec, że Karmel wygląda jakby był niewiele młodszy ;) (Brando ma 15 miesięcy, Karmel 6...) hm, nie wiem. Tran powinien pomóc, ale... nikt nie jest prorokiem... [quote name='Czoko']Serdecznie gratuluję i potrzymam kciuki za następna wystawę! Nie ma mnie bo nic mi nie działa z subskrypcją włącznie - cóż dogo mnie nie chce:diabloti: Jestem właściwie tylko na miau. Tutaj nawet podpis sobie zepsułam:oops: Czasem jadę tramwajem i myślę o Was ale przez okno Cię dawno nie widziałam. O, jak mi przykro...Może zmień przeglądarkę? Poczekajmy na wiosnę, wtedy zgadamy się na jakiś spacerek na Polach. To juz niedługo:) [quote name='Pestka']Ja również sie dołączam do gratulacji :cool3: Witaj i dziękuję! [quote name='Błyskotka']A ja już nie mam kota :(. O....['], co się stało...? A weźmiesz następnego? Pzdr. Quote
Mudik Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Asiaczek napisał(a): Jest to jakas myśl, ale ciekawe, ile bym za to zapłaciła... Raczej będę szukała w sklepach... Ja znam jednego szewca w Radomiu, który robi bardzo wygodne butki na miarę, za swoje ślubne szpilki zapłaciłam ok 160 złotych to chyba nie dużo:roll: Quote
Asiaczek Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Mudik napisał(a):Ja znam jednego szewca w Radomiu, który robi bardzo wygodne butki na miarę, za swoje ślubne szpilki zapłaciłam ok 160 złotych to chyba nie dużo:roll: O, to rzeczywiście niska cena... Może i ja popytam u szewców warszawskich...? Dzięki za info! Pzdr. Quote
Frytela Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Oj jak tu cicho, nie wierzę ;) Przyszłam się przywitać, dzień doberek ;) wyrwało mnie ze snu po 6 i już spać nie mogę ;) Quote
Asiaczek Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Hej, ja wczoraj trochę zabiegana byłam; lekarze, większe zakupy w Makro itp. A w międzyczasie spacery z psami, ćwiczenia w domu.... I czas zleciał. Zaraz siadam i wstawię choć troszkę fotek, bo juz mi się zaległości porobiły. A mam kilka naprawdę niespodziewajek:) Pzdr. Quote
jenis Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Hej no to czekamy na niespodziewajki :) Quote
Elitesse Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 oooo to czekamy z niecierpliwoscia :) Quote
Zuza i Noddy Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Nasza strona została uaktualniona o wyniki i zdjecia z Rzeszowskiej wystawy, serdecznie zapraszam www.dogshowhandling.xt.pl Quote
Błyskotka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Asiaczek napisał(a): O....['], co się stało...? A weźmiesz następnego? Pzdr. Chorował :(. Ale odkąd pamiętam zawsze u mnie były koty tylko że dachowce. Na razie o kolejnym nie myslę. Mam swoje 3 psy-koty ;). Quote
Asiaczek Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Błyskotka napisał(a):Chorował :(. Ale odkąd pamiętam zawsze u mnie były koty tylko że dachowce. Na razie o kolejnym nie myslę. Mam swoje 3 psy-koty ;). Jakby co - wal do mnie jak w dym. Mam kontakty do osób, które zajmują się adopcjami kici, pomożesz jakiejs kociej bidzie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Noto na początek niespodziewajka o wdzięcznym domowym imieniu Kiwi vel Kiwaczek vel Ciasteczkowa Panienka... A w rodowodzie- SAQUI Ameba:) Wspólny spacerek z innymi domownikami:) Biegamy... Doooopki... Kiwi w śniegu... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Cd. W domku... Alarm!!! Walka o lepsza miejscówke z pinczerkiem:) I to jest ta pierwsza niespodziewajka. JakWam się podoba Kiwaczek? Pzdr. Quote
Mudik Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Po kim jest Kiwaczek? Fajna sunia,pregusek jasny , dobrze widze? Ale ma kolezanek i kolegow, hohohoho:lol: Quote
Asiaczek Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Kiwi jest po GUSIU-PRĘGUSIU i Afreya Hanacek Bajunga:). Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 a czy planujecie byc w Szczecinie w tym roku????? Quote
M&S Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 ale fajniutki owocek :) http://img200.imageshack.us/i/obraz014lh.jpg/ i ma duużo towarzystawa A. Quote
Recommended Posts