Mudik Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Takie mam wiadomości z Rzeszowa,: Ofi lok 1/1 w baby,Najlepsze Baby Serek Najlepsze Szczenię lok 1/2 Bornani(?) African Elite lok 2/2 Erka Najlepsza Dorosłą Suka Dzezik Najlepszy Dorosły Pies, BOB? FELKA Najlepszy Weteran - Quote
Alicja Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 [FONT=Arial]brawo Asiaczki :klacz: moja Ercia :loveu: i Dżezik zuch :multi:Felcia :multi:Serek :multi:[/FONT] Quote
sabra Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Wspaniale :-) Gratulacje dla Asiaczków !!! Quote
Mudik Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Serek 2 miejsce na BIS PUPPY:multi::multi: OFI 4 na BIS BABY FELKA BIS WETERAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Frytela Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Gratulacje dla asiaczków!!!!!!!:multi::multi::multi: GRATULACJE DLA SERKA!!!! :multi::multi::multi::multi: Mi się stało tyle że mi się zgorzel robi po kolei w zębach... jutro będe mieć "fajnie" opuchniętą twarz na wystawie :shake: Quote
sylrwia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Frytela lec do apteki kup solkoseryl stomatologicznny, ale koniecznie stomatologiczny bo są też inne. I machnij nim po szczęce. Quote
Tengusia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 gratulacje [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][/FONT] Quote
michal_unga Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Dżezik III lokata na BOG GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
michal_unga Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Dziś i mnie te wyniki cieszą. Starałem się przekazać informacje na bieżąco z wystawy. Więc jeśli coś pomieszałem to przepraszam i proszę o poprawkę. Quote
jenis Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 GRATULACJE!!!! Asiaczki jak zwykle zaszalały ,a mnie tam nie było:( Quote
Asiaczek Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Kaya napisał(a):Ja również trzymam kciuki za całe towarzystwo Baskowe, a ja tak jak Florka walcze (już dzisiaj!) na 3 Bydgoskich wystawach :) My za Was też mocno zaciskamy! Mudik napisał(a):Takie mam wiadomości z Rzeszowa,: Ofi lok 1/1 w baby,Najlepsze Baby Serek Najlepsze Szczenię lok 1/2 Bornani(?) African Elite lok 2/2 Erka Najlepsza Dorosłą Suka Dzezik Najlepszy Dorosły Pies, BOB? FELKA Najlepszy Weteran - Trochę nie do końca, ale prawie... Mudik napisał(a):Serek 2 miejsce na BIS PUPPY:multi::multi: OFI 4 na BIS BABY FELKA BIS WETERAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: O, tutaj juz wszystkie info OK:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 gosiaja Tengusia Elitesse Alicja sabra Frytela Sylrwia Mudik Michał_Unga - dzięki za obsługę prasową. Przy tylu baskach 1 pomyłka to nic wielkiego;) panienkabubu jenis - kilka osób dopytywało się o "tego małegio thaia, co miał byc"; podawałam Twój telefon... - bardzo dziekuję za kciuki i gratulacje! Wiem, że pod tym względem zawsze mogę na Was liczyć:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 A teraz oficjalne wyniki z wystawy. Sędzia - Zygmunt Jakubowski OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - w.o.1, Best baby, BIS BABY4!!! Przypominam, że to był debiut Ofika-tofika i Zuzki na ringu baskowym. Co prawda było małe zamieszanie i koniec końców to ja wystawiłam Ofika na ringu do oceny, ale warto było! Mały troche fikał, ale z minuty na minute rozgrzewał się i coraz więcej sobie przypominał z ćwiczeń. A na BIS BABY to juz poszedł "po bandzie";) Ładnie stał, biegał i wprawne oko p. E. Junikiewicz wypatrzyło go spośród sporej stawki bejbików. Brawo Zuzka i brawo Ofik!!! Oby tak dalej, a z wystawy na wystawę będzie lepiej:) BORNANI African Alite FCI - w.o.2. To mój wnuczek i to podwójny, bo to jest chłopczyk po Buszce i Gusiu-pręgusiu. Troche za szczupły, ale porozmawialiśmy sobie z właścicielem i mam nadzieję, że na następnej wystawie chłopak już będzie w lepszej kondycji. Ma piekną głowę, pieknie skręcony ogonek, z sylwetki podobny do Buszki. Zaskoczył mnie tym, że potrafi ładnie stac, o czym będą świadczyć fotki, jakie zrobiłam. Troche więcej obycia ringowego i... świat jest nasz! Kanibaru FROMAJE FRAIS - w.o.1, Best puppy, BIS PUPPY2!!! Serek pokazał się z dobrej strony. Troche fikał na ringu przy ustawianiu i na BIS'ie tez, ale jak juz opanowalismy się wzajemnie, to było naprawde super:) Dobrze, że to fikanie było wtedy, kiedy nas sędzia nie widział. A sędzia to Danilo Giorgio z Włoch. Jego druga wystawa a pierwsza na polskiej ziemi - znowu BIS PUPPY2! Baaaardzo się cieszymy, oby tak dalej Serku:) JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, Zwyc., BOB, BOG3 Dzezik miał swój dzień, po prostu. Ładnie się zaprezentował na ringu i na grupie. A na grupie wybierała nas sędzia z Norwegii - pani Mona K. Selbach. Dodatkowo, Dżezik razem z Mateuszem Legietą zajął II miejsce w konkurencji Młody Prezenter, gr. starsza. Chłopcy spodobali się sobie i stąd taki dobry wynik:) Brawo Mateusz! KALIMERA Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, Zwyc, skończony Championat Polski i 3 wniosek na Interchampiona!!! Kika została zaprezentowana na ringu przez nasza koleżankę Black Manor i musze przyznac, że ja bym tak ładnie nie pokazała Kiki. W biegu - może tak, ale w stójce - na pewno nie. I dlatego bardzo ciepło dziękuję Black Manor za pomoc i dzielna walkę do końca:) LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - nieobecna. Coś jej wlazło w stopę na wieczornym spacerze i ewidentnie ulała. Więc nie było sensu wlec suczynę i na siłę ją pokazywać. Tym bardziej, że i tak ta wystawa nic jej nie dawała... FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI - dosk.1, Naj.weteran, BIS WETERANÓW1!!!!! Byłam pozytywnie zaskoczona, jak Felka nadal pięknie biegnie... Co prawda w stójce trochę jej się nie podobało, ale przypomnimy sobie i stójkę. :) Pierwsza wystawa w klasie weteranów i od razu taki sukces... Pani sędzia J. Niciewicz skutecznie wypatrzyła Felkę spośród wszystkich zgłoszonych weteranów... No i to by było na tyle. Na początku trochę bałaganu organizatorskiego, ale finały przeprowadzono nie dość, że punktualnie, to jeszcze bardzo sprawnie. Tutaj trzeba akurat tylko pogratulować Oddziałowi:) Pzdr. Quote
black-manor Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Gratuluję wczorajszych spektakularnych sukcesów :) I polecam sie na przyszłość :) Kika to naprawdę fantastyczna dziewczynka :D Pozdrawiam i do zobaczenie już za kilka dni :) PS. majonezowiec REWELACJA :) Pozdrowionka od W.B. i Malisi ;) Quote
zielona Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 black-manor napisał(a):Gratuluję wczorajszych spektakularnych sukcesów :) I polecam sie na przyszłość :) Kika to naprawdę fantastyczna dziewczynka :D Pozdrawiam i do zobaczenie już za kilka dni :) PS. majonezowiec REWELACJA :) Pozdrowionka od W.B. i Malisi ;) NOOoooo NIIeeeee.... Wyniki powalające. Moje ogromne gratylacje Quote
Kashdog Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Gratuluję wszystkich wyników! I oby tak dalej :multi::multi:! Quote
Elitesse Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 :crazyeye: to sie dzialo wczoraj :crazyeye: :cunao:GRATULUJE !! :cunao: Quote
Asiaczek Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 black-manor napisał(a):Gratuluję wczorajszych spektakularnych sukcesów :) I polecam sie na przyszłość :) Kika to naprawdę fantastyczna dziewczynka :D Pozdrawiam i do zobaczenie już za kilka dni :) PS. majonezowiec REWELACJA :) Pozdrowionka od W.B. i Malisi ;) Dzięki, dzięki! Tak, wczoraj to byl "nasz" dzięń:) do zobaczenia! Kashdog napisał(a):Gratuluję wszystkich wyników! I oby tak dalej :multi::multi:! ...tak, oby tak dalej:) zubelekm napisał(a):Gratulacje!! Tak trzymajcie!! Będziemy się starać! Witaj i dziękuję za wizytę:) Elitesse napisał(a)::crazyeye: to sie dzialo wczoraj :crazyeye: :cunao:GRATULUJE !! :cunao: Oj, działo się! A jaka ja potem (w drodze powrotnej) byłam wypluta...Jedynie - tradycyjnie - McDonald's w Radomiu podtrzymał moją akcję serca;) Pzdr. Quote
Matusz Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Wielkie Gratulacje Asiaczki !! :multi::multi::multi: Czy w tym roku planujecie może Dobre Miasto? bądź Olsztyn ? :) Quote
Recommended Posts