Zuza i Noddy Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja wybieram się jeszcze na "Stare wygi", "Scherlock Holmes" i na coś jeszcze, ale tytuł mi umknął... A Avatar - warto! Pzdr. Byłam na tym "Stare Wygi" ze znajomymi, całkiem fajny film, chociaz nie jakas rewelwcja, takie typowe kino familijne. Holmes'a będę miała na płytce, bo... i tu już mniej miła rzecz, muszę z niego napisać prace na angielski. Na Avatarze byłam w święta. Akurat na wersji 3D i to mnie zawiodło, chociaz może to przez nasze kino takie słabe efekty, ale film ogólnie tez mi się podobał. Asiaczek napisał(a):My ruszamy dopiero o 1.30 w sobote. Tak więc jeszcze mam trochę czasu. No i nie upiekłam jeszcze ciasta. Zrobię to PO spacerach popołudniowych:) A spakowana jestem tylko częściowo... Pzdr. My wyjeżdżamy tak ok 4 ;) Quote
Asiaczek Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Błyskotka napisał(a):My ruszamy o 3 rano albo troszeczkę przed. Po drodze trzeba pozbierać ekipę z Katowic i Libiąża i do Rzeszowa. Trzymajcie kciuki za dobre i suche drogi ;). Nawzajem trzymajmy kciuki! NATKA napisał(a):Przyszłam się przywitać piątkowo :multi: Witaj, Piątkowa! Zuza i Noddy napisał(a):Byłam na tym "Stare Wygi" ze znajomymi, całkiem fajny film, chociaz nie jakas rewelwcja, takie typowe kino familijne. Holmes'a będę miała na płytce, bo... i tu już mniej miła rzecz, muszę z niego napisać prace na angielski. Na Avatarze byłam w święta. Akurat na wersji 3D i to mnie zawiodło, chociaz może to przez nasze kino takie słabe efekty, ale film ogólnie tez mi się podobał. My wyjeżdżamy tak ok 4 ;) Nooo, o te 200 km macie bliżej, prawda? Na angielski pracę po angielsku o Holmesie, tak? Pzdr. Quote
Frytela Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Byłam na tym "Stare Wygi" ze znajomymi, całkiem fajny film, chociaz nie jakas rewelwcja, takie typowe kino familijne. Holmes'a będę miała na płytce, bo... i tu już mniej miła rzecz, muszę z niego napisać prace na angielski. Na Avatarze byłam w święta. Akurat na wersji 3D i to mnie zawiodło, chociaz może to przez nasze kino takie słabe efekty, ale film ogólnie tez mi się podobał. Ja też byłam na 3d i byłam zachwycona ;) No ja jutro całe szczęście nie muszę jechać na wystawę ;) My od nas w niedziele wyjedziemy pewnie ok. 5, może 4.30. Muszę z ludźmi z ekipy porozmawiać ;) Quote
Asiaczek Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Ja tam lubię wystawy w soboty, bo... potem mam niedzielę do wypoczynku:) Pzdr. Quote
Frytela Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Asiaczek napisał(a):Ja tam lubię wystawy w soboty, bo... potem mam niedzielę do wypoczynku:) Pzdr. Co prawda to prawda, ja jestem uzależniona od taty trochę który w soboty pracuje, co prawda teraz ruchu nie ma (budowlanka) ale w sezonie to przeszkadza, w końcu to mój główny kierowca ;) Jeszcze kilka miesięcy i sobie tatusiek odpocznie :) w sumie to w tym roku aż takiej ilości wystaw jak w tamtym nie zalicze, no chyba że w II połowie roku, może jakieś nowe stworzenie się pojawi do wystawiania :] Quote
Zuza i Noddy Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Asiaczek napisał(a):Nooo, o te 200 km macie bliżej, prawda? Na angielski pracę po angielsku o Holmesie, tak? Pzdr. Tak, tak to trasa co my jeździmy do Wa-wy to google wylicza dokładnie 199 km ;) A co do pracy to mam do wyboru albo recenzja albo opis ulubionej postaci. Frytela napisał(a):Ja też byłam na 3d i byłam zachwycona ;) No ja jutro całe szczęście nie muszę jechać na wystawę ;) My od nas w niedziele wyjedziemy pewnie ok. 5, może 4.30. Muszę z ludźmi z ekipy porozmawiać ;) No czyli pewnie to przez nasze kino. W niedziele to ja tez nie będę musiała wcześnie wstawiać, bo śpię pod Rzeszowem ;) Asiaczek napisał(a):Ja tam lubię wystawy w soboty, bo... potem mam niedzielę do wypoczynku:) Pzdr. Ja tez bardzo coś takiego lubię, a teraz to i niedziela mi pasuje, bo wreszcie doczekałam się 2 tygodni ferii. Quote
Asiaczek Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Frytela napisał(a):Co prawda to prawda, ja jestem uzależniona od taty trochę który w soboty pracuje, co prawda teraz ruchu nie ma (budowlanka) ale w sezonie to przeszkadza, w końcu to mój główny kierowca ;) Jeszcze kilka miesięcy i sobie tatusiek odpocznie :) w sumie to w tym roku aż takiej ilości wystaw jak w tamtym nie zalicze, no chyba że w II połowie roku, może jakieś nowe stworzenie się pojawi do wystawiania :] Jakby co - daj znac, a będziemy się ścieśniać w busie, abyś się zmieściła;) Czekamy na więcej info i foto nowego członka stada, OK? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Tak, tak to trasa co my jeździmy do Wa-wy to google wylicza dokładnie 199 km ;) A co do pracy to mam do wyboru albo recenzja albo opis ulubionej postaci. Ja tez bardzo coś takiego lubię, a teraz to i niedziela mi pasuje, bo wreszcie doczekałam się 2 tygodni ferii. I co będziesz pisac? Recenzję czy opis postaci? A jeżeli opis - to jakiej postaci? Tez pewnie wolałabym przenocowac w Rz. i potem spokojnie pojechac do domu, ale wiesz, jaka jest u mnie sytuacja, jeżeli chodzi o psy. Podczas wystawy w Rz. moja koleżanko-sąsiadka wyjdzie z pozostałą trójką:) Pzdr. Quote
Frytela Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Zuza i Noddy napisał(a): No czyli pewnie to przez nasze kino. W niedziele to ja tez nie będę musiała wcześnie wstawiać, bo śpię pod Rzeszowem ;) Ja tez bardzo coś takiego lubię, a teraz to i niedziela mi pasuje, bo wreszcie doczekałam się 2 tygodni ferii. No mi się też właśnie ferie zaczynają, no cóż, ja tam od 1,5 tygodnia i tak w domu siedzę ;P niestety większość tego czasu nie była zbyt przyjemna... Asiaczek napisał(a):Jakby co - daj znac, a będziemy się ścieśniać w busie, abyś się zmieściła;) Czekamy na więcej info i foto nowego członka stada, OK? Pzdr. Ok, będe krzyczeć w razie czego ;) Co do nowego członka stada, jak na razie to jeszcze że tak powiem nie został spłodzony, a raczej spłodzona ;) krycie będzie równo mniej więcej z kryciem naszej rudej, więc czasu jeszcze duuużo :) Quote
Asiaczek Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 No to pozostaje nam jedynie myślenie pozytywne, coby się ONA urodziła, prawda? Bo i pod tym względem los bywa złośliwy... Pzdr. Quote
Frytela Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Asiaczek napisał(a):No to pozostaje nam jedynie myślenie pozytywne, coby się ONA urodziła, prawda? Bo i pod tym względem los bywa złośliwy... Pzdr. Oj tak... Czekam na to szczenie już drugi rok... długa historia ;) Mam nadzieje że tym razem finał będzie pozytywny :) Quote
Zuza i Noddy Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Asiaczek napisał(a):I co będziesz pisac? Recenzję czy opis postaci? A jeżeli opis - to jakiej postaci? Tez pewnie wolałabym przenocowac w Rz. i potem spokojnie pojechac do domu, ale wiesz, jaka jest u mnie sytuacja, jeżeli chodzi o psy. Podczas wystawy w Rz. moja koleżanko-sąsiadka wyjdzie z pozostałą trójką:) Pzdr. Jeszcze nie wiem. Po polsku to wole opis, ale nie wiem czy po angielsku uda mi się taka dłuższą pracę napisać. Pewnie zadecyduje jak obejrzę. No tak z ta opieką w czasie wystaw nad psiakami to juz pewnie taka etatowa praca dla sąsiadki. Quote
Asiaczek Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Sąsiadka albo hotelik... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Idę spać. O 22.00 pobudka i spacerki a o 1.00 - zbiórka pod blokiem. Jeszcze tylko umyc głowę przed wyjazdem:) O, bym zapomniała - Trzymajcie kciuki za debiut Ofika-Tofika i za debiut Serka na polskiej ziemi:) Pzdr. Quote
Frytela Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Trzymam kciuki :) no a u mnie twarz spuchła, o 8 do lublina do kliniki... wesoło ;) Quote
Mudik Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Asiaczek napisał(a):Idę spać. O 22.00 pobudka i spacerki a o 1.00 - zbiórka pod blokiem. Jeszcze tylko umyc głowę przed wyjazdem:) O, bym zapomniała - Trzymajcie kciuki za debiut Ofika-Tofika i za debiut Serka na polskiej ziemi:) Pzdr. Kciuki zapewnione, poprosze Olę , też będzie trzymać, a chwyt ma mocny, ciagle trzyma kciuki hihihihi Quote
Matusz Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Iza. Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Asiaczku, i ja trzymam kciuki za jutro :kciuki: :kciuki: Powodzenia! szczególnie tym debiutującym ! Quote
jenis Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ja tez kciukasy zaciskam za Asiaczki i za moja weimarke któ pirwszy raz bezemnie bedzie na wystawie no i za wystawiajaca demiutanteke żeby daął rade:)))))))))))) Quote
jenis Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ja tez kciukasy zaciskam za Asiaczki i za moja weimarke która pirwszy raz bezemnie bedzie na wystawie no i za wystawiajaca debiutanteke żeby dała rade:)))))))))))) Quote
sylrwia Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Powodzenia Asiaczki i spokojnej drogi. Quote
Florka_xyz Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Asiaczku trzymam jutro za Was kciuki :)! ja walcze na wszystkich 3 wystawach w Budgoszczy :) Szkoda ze się nie spotkamy ale mam nadzieję ze bedzie jeszcze nie jedna okazja :) Quote
Asiaczek Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Frytela napisał(a):Trzymam kciuki :) no a u mnie twarz spuchła, o 8 do lublina do kliniki... wesoło ;) Qrcze, co się stało?! Mudik napisał(a):Kciuki zapewnione, poprosze Olę , też będzie trzymać, a chwyt ma mocny, ciagle trzyma kciuki hihihihi Hahaha, mądrala, wie, jak przypodobac się Rodzicom i ciotkom;) Matusz napisał(a)::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: O, i Matusz będzie trzymał kciuki:) Iza. napisał(a):Asiaczku, i ja trzymam kciuki za jutro :kciuki: :kciuki: Powodzenia! szczególnie tym debiutującym ! Tak, tak, przekażę te zyczenia debiutantom. Na pewno dodadza otuchy:) jenis napisał(a):Ja tez kciukasy zaciskam za Asiaczki i za moja weimarke któ pirwszy raz bezemnie bedzie na wystawie no i za wystawiajaca demiutanteke żeby daął rade:)))))))))))) Czyli juz masz prezentera? Czyżby to Aga? sylrwia napisał(a):Powodzenia Asiaczki i spokojnej drogi. Tfu, tfu... Florka_xyz napisał(a):Asiaczku trzymam jutro za Was kciuki :)! ja walcze na wszystkich 3 wystawach w Budgoszczy :) Szkoda ze się nie spotkamy ale mam nadzieję ze bedzie jeszcze nie jedna okazja :) No to my za Was tez trzymamy, choc jednak wirtualnie:) Pzdr. Quote
Kaya Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ja również trzymam kciuki za całe towarzystwo Baskowe, a ja tak jak Florka walcze (już dzisiaj!) na 3 Bydgoskich wystawach :) Quote
gosiaja Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts