Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja wybieram się jeszcze na "Stare wygi", "Scherlock Holmes" i na coś jeszcze, ale tytuł mi umknął...
A Avatar - warto!

Pzdr.

Byłam na tym "Stare Wygi" ze znajomymi, całkiem fajny film, chociaz nie jakas rewelwcja, takie typowe kino familijne.
Holmes'a będę miała na płytce, bo... i tu już mniej miła rzecz, muszę z niego napisać prace na angielski.
Na Avatarze byłam w święta. Akurat na wersji 3D i to mnie zawiodło, chociaz może to przez nasze kino takie słabe efekty, ale film ogólnie tez mi się podobał.

Asiaczek napisał(a):
My ruszamy dopiero o 1.30 w sobote. Tak więc jeszcze mam trochę czasu. No i nie upiekłam jeszcze ciasta. Zrobię to PO spacerach popołudniowych:)
A spakowana jestem tylko częściowo...

Pzdr.

My wyjeżdżamy tak ok 4 ;)

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Błyskotka napisał(a):
My ruszamy o 3 rano albo troszeczkę przed. Po drodze trzeba pozbierać ekipę z Katowic i Libiąża i do Rzeszowa. Trzymajcie kciuki za dobre i suche drogi ;).

Nawzajem trzymajmy kciuki!

NATKA napisał(a):
Przyszłam się przywitać piątkowo :multi:

Witaj, Piątkowa!

Zuza i Noddy napisał(a):
Byłam na tym "Stare Wygi" ze znajomymi, całkiem fajny film, chociaz nie jakas rewelwcja, takie typowe kino familijne.
Holmes'a będę miała na płytce, bo... i tu już mniej miła rzecz, muszę z niego napisać prace na angielski.
Na Avatarze byłam w święta. Akurat na wersji 3D i to mnie zawiodło, chociaz może to przez nasze kino takie słabe efekty, ale film ogólnie tez mi się podobał.
My wyjeżdżamy tak ok 4 ;)

Nooo, o te 200 km macie bliżej, prawda?
Na angielski pracę po angielsku o Holmesie, tak?

Pzdr.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):

Ja też byłam na 3d i byłam zachwycona ;)
No ja jutro całe szczęście nie muszę jechać na wystawę ;) My od nas w niedziele wyjedziemy pewnie ok. 5, może 4.30.
Muszę z ludźmi z ekipy porozmawiać ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja tam lubię wystawy w soboty, bo... potem mam niedzielę do wypoczynku:)

Pzdr.

Co prawda to prawda, ja jestem uzależniona od taty trochę który w soboty pracuje, co prawda teraz ruchu nie ma (budowlanka) ale w sezonie to przeszkadza, w końcu to mój główny kierowca ;)
Jeszcze kilka miesięcy i sobie tatusiek odpocznie :)
w sumie to w tym roku aż takiej ilości wystaw jak w tamtym nie zalicze, no chyba że w II połowie roku, może jakieś nowe stworzenie się pojawi do wystawiania :]

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nooo, o te 200 km macie bliżej, prawda?
Na angielski pracę po angielsku o Holmesie, tak?

Pzdr.

Tak, tak to trasa co my jeździmy do Wa-wy to google wylicza dokładnie 199 km ;)
A co do pracy to mam do wyboru albo recenzja albo opis ulubionej postaci.

Frytela napisał(a):
Ja też byłam na 3d i byłam zachwycona ;)
No ja jutro całe szczęście nie muszę jechać na wystawę ;) My od nas w niedziele wyjedziemy pewnie ok. 5, może 4.30.
Muszę z ludźmi z ekipy porozmawiać ;)

No czyli pewnie to przez nasze kino.
W niedziele to ja tez nie będę musiała wcześnie wstawiać, bo śpię pod Rzeszowem ;)

Asiaczek napisał(a):
Ja tam lubię wystawy w soboty, bo... potem mam niedzielę do wypoczynku:)

Pzdr.

Ja tez bardzo coś takiego lubię, a teraz to i niedziela mi pasuje, bo wreszcie doczekałam się 2 tygodni ferii.

Posted

Frytela napisał(a):
Co prawda to prawda, ja jestem uzależniona od taty trochę który w soboty pracuje, co prawda teraz ruchu nie ma (budowlanka) ale w sezonie to przeszkadza, w końcu to mój główny kierowca ;)
Jeszcze kilka miesięcy i sobie tatusiek odpocznie :)
w sumie to w tym roku aż takiej ilości wystaw jak w tamtym nie zalicze, no chyba że w II połowie roku, może jakieś nowe stworzenie się pojawi do wystawiania :]

Jakby co - daj znac, a będziemy się ścieśniać w busie, abyś się zmieściła;)
Czekamy na więcej info i foto nowego członka stada, OK?

Pzdr.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Tak, tak to trasa co my jeździmy do Wa-wy to google wylicza dokładnie 199 km ;)
A co do pracy to mam do wyboru albo recenzja albo opis ulubionej postaci.
Ja tez bardzo coś takiego lubię, a teraz to i niedziela mi pasuje, bo wreszcie doczekałam się 2 tygodni ferii.

I co będziesz pisac? Recenzję czy opis postaci? A jeżeli opis - to jakiej postaci?

Tez pewnie wolałabym przenocowac w Rz. i potem spokojnie pojechac do domu, ale wiesz, jaka jest u mnie sytuacja, jeżeli chodzi o psy. Podczas wystawy w Rz. moja koleżanko-sąsiadka wyjdzie z pozostałą trójką:)

Pzdr.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):

No czyli pewnie to przez nasze kino.
W niedziele to ja tez nie będę musiała wcześnie wstawiać, bo śpię pod Rzeszowem ;)

No mi się też właśnie ferie zaczynają, no cóż, ja tam od 1,5 tygodnia i tak w domu siedzę ;P niestety większość tego czasu nie była zbyt przyjemna...

Asiaczek napisał(a):
Jakby co - daj znac, a będziemy się ścieśniać w busie, abyś się zmieściła;)
Czekamy na więcej info i foto nowego członka stada, OK?

Pzdr.

Ok, będe krzyczeć w razie czego ;)

Co do nowego członka stada, jak na razie to jeszcze że tak powiem nie został spłodzony, a raczej spłodzona ;) krycie będzie równo mniej więcej z kryciem naszej rudej, więc czasu jeszcze duuużo :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to pozostaje nam jedynie myślenie pozytywne, coby się ONA urodziła, prawda? Bo i pod tym względem los bywa złośliwy...

Pzdr.

Oj tak...
Czekam na to szczenie już drugi rok... długa historia ;)
Mam nadzieje że tym razem finał będzie pozytywny :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
I co będziesz pisac? Recenzję czy opis postaci? A jeżeli opis - to jakiej postaci?

Tez pewnie wolałabym przenocowac w Rz. i potem spokojnie pojechac do domu, ale wiesz, jaka jest u mnie sytuacja, jeżeli chodzi o psy. Podczas wystawy w Rz. moja koleżanko-sąsiadka wyjdzie z pozostałą trójką:)

Pzdr.

Jeszcze nie wiem. Po polsku to wole opis, ale nie wiem czy po angielsku uda mi się taka dłuższą pracę napisać.
Pewnie zadecyduje jak obejrzę.
No tak z ta opieką w czasie wystaw nad psiakami to juz pewnie taka etatowa praca dla sąsiadki.

Posted

Idę spać. O 22.00 pobudka i spacerki a o 1.00 - zbiórka pod blokiem. Jeszcze tylko umyc głowę przed wyjazdem:)

O, bym zapomniała - Trzymajcie kciuki za debiut Ofika-Tofika i za debiut Serka na polskiej ziemi:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Idę spać. O 22.00 pobudka i spacerki a o 1.00 - zbiórka pod blokiem. Jeszcze tylko umyc głowę przed wyjazdem:)

O, bym zapomniała - Trzymajcie kciuki za debiut Ofika-Tofika i za debiut Serka na polskiej ziemi:)

Pzdr.

Kciuki zapewnione, poprosze Olę , też będzie trzymać, a chwyt ma mocny, ciagle trzyma kciuki hihihihi

Posted

Ja tez kciukasy zaciskam za Asiaczki i za moja weimarke któ pirwszy raz bezemnie bedzie na wystawie no i za wystawiajaca demiutanteke żeby daął rade:))))))))))))

Posted

Ja tez kciukasy zaciskam za Asiaczki i za moja weimarke która pirwszy raz bezemnie bedzie na wystawie no i za wystawiajaca debiutanteke żeby dała rade:))))))))))))

Posted

Frytela napisał(a):
Trzymam kciuki :)
no a u mnie twarz spuchła, o 8 do lublina do kliniki... wesoło ;)

Qrcze, co się stało?!

Mudik napisał(a):
Kciuki zapewnione, poprosze Olę , też będzie trzymać, a chwyt ma mocny, ciagle trzyma kciuki hihihihi

Hahaha, mądrala, wie, jak przypodobac się Rodzicom i ciotkom;)

Matusz napisał(a):
:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

O, i Matusz będzie trzymał kciuki:)

Iza. napisał(a):
Asiaczku, i ja trzymam kciuki za jutro :kciuki: :kciuki:
Powodzenia! szczególnie tym debiutującym !

Tak, tak, przekażę te zyczenia debiutantom. Na pewno dodadza otuchy:)

jenis napisał(a):
Ja tez kciukasy zaciskam za Asiaczki i za moja weimarke któ pirwszy raz bezemnie bedzie na wystawie no i za wystawiajaca demiutanteke żeby daął rade:))))))))))))

Czyli juz masz prezentera? Czyżby to Aga?

sylrwia napisał(a):
Powodzenia Asiaczki i spokojnej drogi.

Tfu, tfu...

Florka_xyz napisał(a):
Asiaczku trzymam jutro za Was kciuki :)! ja walcze na wszystkich 3 wystawach w Budgoszczy :) Szkoda ze się nie spotkamy ale mam nadzieję ze bedzie jeszcze nie jedna okazja :)

No to my za Was tez trzymamy, choc jednak wirtualnie:)

Pzdr.