Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

"Spieszmy się jeść rogaliki, tak szybko znikają...".

OMG :evil_lol:. Tarzać się ze śmiechu :evil_lol:.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam dosc słodkości po SWylwestrze..zostały 4 blachy ciast...chyba z 5 opakowaniań delicji.. i inne słodkości...MASAKRA
ale na rogala chętnie bym sie skusiła:roll:
a Te Twoje Persy Tak pieknie Patrzą:roll:

Guest Kamcia_14
Posted

Ja mam dosc słodkości po SWylwestrze..zostały 4 blachy ciast...chyba z 5 opakowaniań delicji.. i inne słodkości...MASAKRA

Ja to zawsze mam apetyt :diabloti:. Na wszystko :diabloti:.
I jestem mega szczupła ( nie chwalę się ) :diabloti:

Posted

Kamcia_14 napisał(a):
Ja to zawsze mam apetyt :diabloti:. Na wszystko :diabloti:.
I jestem mega szczupła ( nie chwalę się ) :diabloti:

ja też jestem szczupła:roll:
:evil_lol:
Bedziemy sie kłócić iktóra bardziej?:evil_lol::lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie tylko ładnie wyglądają ale i są (a wkrótce "będą" - czas przeszły) baaardzo smaczne.
Jak się wyrobię, to na Wasze przyjście (mizianie maluszków) postaram się upiec następna partię.:lol: A jeżeli nie - to może uda mi się na nasze najbliższe spotkanko...?

Donya - dla Ciebie i Rodziców również dużo dobrego w Nowym Roku!
pzdr.

Ja na mizianie maluszków też się piszę ;) ;) ;)
Dziękuję za zyczenia - rodzicom przekazałam

Posted

Ala - dla mnie te rogaliki pozostają jako "Rogaliki Ali". I żadne Galerie Smaczków tego nie zmienią...

Donya - ja o robieniu rogalików dla uczczenia miziania babasków pisałam z myślą o Tobie. A tak poza tym to akurat Ciebie chyba nie muszę specjalnie zapraszać, co?:razz:

Moje Szczupłe Koleżanki - ja i tak jestem z Was najszczuplejsza... hahaha:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
I uwielbiam słodycze. Praktycznie ciągle się odchudzam po to, aby móc jeść słodycze...hahaha...hahaha...hahaha
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Donya - ja o robieniu rogalików dla uczczenia miziania babasków pisałam z myślą o Tobie. A tak poza tym to akurat Ciebie chyba nie muszę specjalnie zapraszać, co?:razz:

Zapraszac nie musisz i tak przyjdę :razz: :lol: :lol:

Posted

Tak mnie ten rogalikowy widok zmotywowal, ze .........................................................................................
Tez upieklam swoje:loveu: :eviltong:
Szkoda tylko, ze jutro do pracy ide:shake: , bo jak wroce, to pewnie juz ich nie bedzie :-( :placz:
Asiaczku nie tylko BISow ale przede wszystkim slicznych malych "Asiaczkow" i suuper wlascicieli dla nich :loveu: .

Posted

Ajajaj, jaką wielką siłę oddziaływania mają rogaliki... Dobre były...?

A ja nie idę nie tylko do szkoły, ale również nie idę do pracy!!! Czekam na Felusiowe bobaski... Bo to jutro zaczynamy odliczanie...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ajajaj, jaką wielką siłę oddziaływania mają rogaliki... Dobre były...?

A ja nie idę nie tylko do szkoły, ale również nie idę do pracy!!! Czekam na Felusiowe bobaski... Bo to jutro zaczynamy odliczanie...
Pzdr.

Dobre, mniam :loveu:
To bede w pracy trzymac kciuki. W tajemnicy Ci powiem, ze jestem wetem, ale ciiii

Posted

[quote name='Asiaczek']Pangea - to trudno Ci będzie trzymać kciuki, ale dzięki nawet za dobre myśli...:lol:
Pzdr.

Spokojnie, uda sie ( z tymi kciukami )
Mam juz wprawe :loveu: W tym roku mam juz porod flatow za soba ( 12 sztuk ), a dwa dni temu 2 dogowe :eviltong: hihi
Tylko na moim kontynencie nic sie nie rodzi ostatnio:placz:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Praktycznie ciągle się odchudzam po to, aby móc jeść słodycze...hahaha...hahaha...hahaha
Pzdr.

A ja się nie odchudzam i ciągle jem słodycze...
Czuję, że nadciąga katastrofa :placz:
PS Czekam na baski bobaski :cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czekam na Felusiowe bobaski... Bo to jutro zaczynamy odliczanie...
Pzdr.

Cześć i czołem, wyprawiłam towarzystwo do szkoły i pracy (oj ciężko było ich pozbierać po tych kilku dniach wolnych:roll: ) i biegusiem przyleciałam zobaczyć co u (bo)basków :cool3: . Ale widzę że narazie spokój, więc biorę się za sprzątanko, narazie :bye: .