Izabela124. Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Asiaczek']Nieważne! Ja tez bylam rok wcześniej na studniówce klas IV-tych (a byłam wtedy w III). I tez było cudownie:) No, a potem, za rok to juz była MOJA studniówka... Tak czy siak - baw sie dobrze:) Pzdr.[/QUOTE]Dziękuję! Żegnam się już, bo niedługo do bursy jadę. Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Trzymaj się, uważaj na siebie i... w najbliższy weekend - baw sie dobrze! Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Asiaczek']Co do ferii to ja się nie wypowiadam, nie wiem... A do Rz. to chyba nie dojedzie, z Gdańska to kawał drogi... Poza tym "coś" jej by przeszkadzało w jeździe;) Nic więcej nie powiem. Pzdr.[/QUOTE] Tak się zastanawiałam z tymi feriami, bo ma w tygodniu przyjechać. A co do tego "czegoś" to coś jej się ostatnio wyrwało jak gadałyśmy, ale nic konkretnego nie zdradziła. Chyba muszę ją troszkę pomęczyć, bo strasznie ciekawa jestem. Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Myslę, że sama napisze już w środę lub w czwartek:) Pzdr. Quote
Matusz Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Asiaczek']... może, dziadku, jakąś podporę na starośc Ci załatwić PKPS'ie, co? pzdr. tak, poproszę! Quote
Darianna Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 my od 10:55 wkraczamy na ring, będziemy na 14 :) Quote
Anna Rapp Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Witaj Asiaczku, Przejżałam sobie wstecz posty na Twoim forum i chcę przede wszystkim pogratulować tak pięknych sukcesów wystawowych w Kownie, znasz moją opinię na temat Twoich piesków, Twojej hodowlanej pasji i dośwaidczeniu. Życzę powodzenia w Rzeszowie! Aby do wiosny :) wtedy wrócą spacerki na Polach :) Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Matusz']tak, poproszę! No bo wiesz, w grę wchodza ubrania, buty, czasami ciepły posiłek...;) [quote name='Darianna']my od 10:55 wkraczamy na ring, będziemy na 14 :) To ja rozumiem, że Wasza rasa zaczyna się o 10.55, a Twoje Rude są na ringu od 14-tej, tak? dobrze rozumiem? [quote name='Anna Rapp']Witaj Asiaczku, Przejżałam sobie wstecz posty na Twoim forum i chcę przede wszystkim pogratulować tak pięknych sukcesów wystawowych w Kownie, znasz moją opinię na temat Twoich piesków, Twojej hodowlanej pasji i dośwaidczeniu. Życzę powodzenia w Rzeszowie! Aby do wiosny :) wtedy wrócą spacerki na Polach :) Tfu, tfu... Mnie tez juz brakuje takich dłuzszych spacerów, a PM to już bardzo-bardzo...:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 A, to to potwierdzenie, o którym pisałaś na innym watku, tak? No, wiesz. Pomyłki zdarzają się wszędzie... Pzdr. Quote
Matusz Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Asiaczek']No bo wiesz, w grę wchodzą ubrania, buty, czasami ciepły posiłek...;) jestem samowystarczalny, a ostatnio od 3 dni nic prawie nie jem ;) Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Matusz']jestem samowystarczalny, a ostatnio od 3 dni nic prawie nie jem ;) No to mogę Ci załatwić ciepły posiłek, ale tylko raz dziennie... [quote name='agnethka']nom, tak tak ;) wiem, że się zdarzaja - dobrze, że moje potwierdzenie doszło gdzie trzeba, a nie znalazło się na Ukrainie ;) O, widzisz, juz jest kolejny pozytyw:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Jasne. Wszystko można zorganizować, jak się chce:) Pzdr. Quote
Matusz Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ale bezmięsny, suchy chleb wystarczy bo i tak za dużo ważę :P Quote
Florka_xyz Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Asiaczku co to za pytanie w ogole....OCZYWISCIE ze wystawie takie paszkwile nawet z wielka przyjemnoscia :):):) Quote
Kaya Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']To Kaya już ferie ma? Może by tak do Rzeszowa po drodze zajrzała :evil_lol:[/QUOTE] Ferie tak nieoficjalnie mam już od piątku od 12 godz. :P Ale oficjalnie to od 14 lutego :) Do Rzeszowa nie zajadę, bo muszę po moje małe spanielkowe biedactwo pojechać co by wymęczyć je na wystawie w Bydgoszczy ;) Quote
Kaya Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Asiaczek']Ha, tutaj cie zaskoczę. Jutro przyjeżdża do mnie Kaya i to na Jej przyjazd to ciacho.:) Mam tylko taka błoga nadzieję, że Kaya się nie odchudza, bo... bedzie przechlapane. Kto to wtedy zje?[/QUOTE] Jeden kawałek mi nie zaszkodzi :P Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Matusz, znaczy spasłes się na tym studenckim wikcie...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='bianka19']Cześć Asiaczki :D[/QUOTE] Hejka! [quote name='Florka_xyz']Asiaczku co to za pytanie w ogole....OCZYWISCIE ze wystawie takie paszkwile nawet z wielka przyjemnoscia :):):)[/QUOTE] No to musimy się jakoś zgadac co do wystaw:) [quote name='Kaya']Ferie tak nieoficjalnie mam już od piątku od 12 godz. :P Ale oficjalnie to od 14 lutego :) Do Rzeszowa nie zajadę, bo muszę po moje małe spanielkowe biedactwo pojechać co by wymęczyć je na wystawie w Bydgoszczy ;)[/QUOTE] Chyba jamnicze tez będzie w Bydgoszczy...cos mi kołacze po głowie... [quote name='Kaya']Jeden kawałek mi nie zaszkodzi :P[/QUOTE] No to resztę weźmiesz na wynos!:evil_lol: Pzdr. Quote
betel Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Wy tu o studniówkach, studiach, feriach - o samych fajnych rzeczach, miło się wspomina. Niestety u mnie już jest po feriach , że o reszcie nie wspomnę. Miłej zabawy i wypoczynku życzę i pozdrawiam Quote
Darianna Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 setery irlandzkie zaczynaja sie od 10.55 a my jesteśmy na ringu numer 14 :) Quote
Vectra Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Piekę majonezowca z kakao i orzechami :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='betel']Wy tu o studniówkach, studiach, feriach - o samych fajnych rzeczach, miło się wspomina. Niestety u mnie już jest po feriach , że o reszcie nie wspomnę. Miłej zabawy i wypoczynku życzę i pozdrawiam[/QUOTE] Oj, ja pamiętam też te niefajne rzeczy związane ze szkołą... Było kilka takich... [quote name='Darianna']setery irlandzkie zaczynaja sie od 10.55 a my jesteśmy na ringu numer 14 :)[/QUOTE] Juz zapisuję. Nie wiem, czy podadzą plan ringów, ale jakby co - mam już to na kartce. My - ring 11, godz. 10.50. [quote name='Vectra']Piekę majonezowca z kakao i orzechami :diabloti:[/QUOTE] Hahaha, jak będziesz tak często piec to ciasto, to się Panu R. znudzi... I co Ty, biedna poczniesz, co? Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Pewnie , koniecznie musimy sie zgadac! :) Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Florka_xyz']Pewnie , koniecznie musimy sie zgadac! :)[/QUOTE] Ale to juz na PW lub SMS lub telefon, OK? Pzr. Quote
Recommended Posts