Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paula&Goofi']Zdjęcia jak zwykle super ;)
A tak szczerze, to mi się Dżezik bardziej podoba, ale ja się tam na baskach nie znam :P
A na resztę wiadomości, które pani pisała nie mam słów po prostu :(
Pozdrawiam.
Mnie tez się bardziej podoba dżezik, ale ja się nie znam. Ale i Jumaszkę kochał:)

[quote name='kaskaSz']Witanko sobotnie!
[SIZE=3][FONT=Calibri]Rzeczywiście są podobni, ale nie identyczni. To tak jak mnie facet na spacerze zapytał czy rozpoznałabym swojego Foxiego w stadzie westów- jestem pewna, że tak.
Ehhh ci ludzie to czasami nie mają co wymyśleć... Ciekawe jak to będzie jak ja w przyszłości będę wystawiała swojego psa, bo też trochę się nasłuchałam o westowym świecie, który jest większy niż baskowy. Ale to chyba wszędzie tak jest.
Ja bym nawet zaryzykowała, że nie "chyba", ale wszędzie...

[quote name='Florka_xyz']Asiaczku no tak , nie powinnaś jezdzić na wystawy bo masz okropne psy , jak to w ogole możliwe żeby Maśka wygrywała czy jakikolwiek pies z Twojej hodowli :diabloti:
Zdjęcia super! :lol: Miło nacieszyć oczy baskami :cool3: i to takimi z wyższej półki :lol:
Hahaha, a wystawisz jeszcze kiedys jakiegoś mojego koszmarka?

[quote name='Zuza i Noddy']Nie ma co się przejmować takimi wypowiedziami, choć pewnie czasem ma się tego serdecznie dosyc.
Asiaczkowe baski prezentują się jak zawsze cudnie, aż miło popatrzeć ;)
Ciesze się, że Was zobaczę w Rz.

[quote name='Izabela124.']
A co do spekulacji na temat Twoje hodowli to nie ma czym sie przejmować. Zawsze w świecie kynologii była zazdrość, rywalizacji i raczej zawsze będzie. Chodź znam wielu wystawców, którzy mimo spekulacji nie zwracają na to uwagi. Więc, nie przejmuj się :buzi: I tak przecież każdy wie, że znęcasz się nad swoimi psami, nie dbasz o nie i trzymasz w koszmarnych warunkach :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cholibka, to jak przyjedziesz kiedyś do mnie, to broń boshe, nie bierz aparatu, OK?

[quote name='Iza.']Ok, ok to czekam :cool3:
taaa i to przez te wady wygrywa haha :evil_lol:
Widzę, ze u Ciebie to chyba całe stado kontrowersyjne :diabloti:
Ciesz sie znaczy, ze masz ładne psy! :cool3:
hahaha to z tym ciastem rozwaliło mnie kompletnie :evil_lol::evil_lol:
W końcu się wyjaśniło dlaczego Asiaczku ciasto na wystawy robisz :evil_lol:
A swoją drogą to uważam że ta chora rywalizacja jest jakaś nienormalna :roll:
U mnie w razie z tego co sie już zorientowałam jest tak samo, takie historie nie raz się słyszy, ze aż żal.
ale super pomysł z tym balonikiem !
No i co najgorsze, to obiecałam upiec ciasto do Rz.

[quote name='Kaya']I dlaczego tak szybko schodzi :P
... hm, no właśnie...

pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj, ja juz od 5-tej na nogach. Zrobiłam obiad na dzisiaj/jutro, upiekłam ciasto. Teraz chwila odpoczynku i potem sprzątanie.
Jutro przyjeżdża do mnie Kaya i będzie aż do środy/czwartku. Juz się ciesze na Jej przyjazd.:multi:

Pzdr.

Posted

[quote name='Matusz']Już po sesji Asiaczku, i jestem oficjalnie na IV semestrze :multi:;) no i teraz tydzień ferii :lol:
Gratuluję tego IV semestru! Cieszę się, że zaliczasz, choć nadal trudno pogodzić mi się z Twoją/Wasza nieobecnością na DGM...

[quote name='Darianna']Obrotna kobieta z Ciebie Asiaczku, ja jeszcze schabu nawet nie rozmroziłam ;)
A, byłam , oczywiście, na porannym spacerku z psami tez;)

Zaraz wieszam pranie, uprałam w międzyczasie tez 2 chodniczki dla psów;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Gratuluję tego IV semestru! Cieszę się, że zaliczasz, choć nadal trudno pogodzić mi się z Twoją/Wasza nieobecnością na DGM...

Pzdr.

Asiaczku, są przecież telefony jeszcze :eviltong:
e-maile etc ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak, ale tutaj, to tak swojsko było, pogaduszki...
Mail to mail... No, telefon lepszy, ale z kolei kosztowne te rozmowy sa;)

Pzdr.[/QUOTE]

no masz rację :) ale kiedyś były inne czasy, teraz już nie jest tak jak kiedyś....

Posted

[quote name='Asiaczek']Witaj, ja juz od 5-tej na nogach. Zrobiłam obiad na dzisiaj/jutro, upiekłam ciasto. Teraz chwila odpoczynku i potem sprzątanie.

Pzdr.[/QUOTE]

a jakie ciasto ? bo ja ciasta ne mam , moge upiec ... pominę sprzątanie :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Witaj, ja juz od 5-tej na nogach. Zrobiłam obiad na dzisiaj/jutro, upiekłam ciasto. Teraz chwila odpoczynku i potem sprzątanie.
Jutro przyjeżdża do mnie Kaya i będzie aż do środy/czwartku. Juz się ciesze na Jej przyjazd.:multi:

Pzdr.[/QUOTE]Po co ciasto piekłaś? Przecież dziś żadnej wystawy nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']a jakie ciasto ? bo ja ciasta ne mam , moge upiec ... pominę sprzątanie :evil_lol:[/QUOTE]
Znowu majonezowiec, ale w troszke zmienionej wersji niz ostatnio. Inny zapach, więcej kakao...

[quote name='agnethka']Asiaczku - nom widzimy się ;)
będę miała dużo czasu, bo staffiki na ring planowo mają wejść dopiero o 13:50....[/QUOTE]
My planujemy byc w Rz. juz ok. 8.00. A na ring wchodzimy o 10.50 (ring 11) - ale to wszystko wiesz, bo sama to sprawdzałas:)

[quote name='Izabela124.']Po co ciasto piekłaś? Przecież dziś żadnej wystawy nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Ha, tutaj cie zaskoczę. Jutro przyjeżdża do mnie Kaya i to na Jej przyjazd to ciacho.:) Mam tylko taka błoga nadzieję, że Kaya się nie odchudza, bo... bedzie przechlapane. Kto to wtedy zje?

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
Ha, tutaj cie zaskoczę. Jutro przyjeżdża do mnie Kaya i to na Jej przyjazd to ciacho.:) Mam tylko taka błoga nadzieję, że Kaya się nie odchudza, bo... bedzie przechlapane. Kto to wtedy zje?
Pzdr.[/QUOTE]A to chyba, że :lol: A jak Kaya nie będzie chciała to możesz mi do bursy przesłać, na pewno znajdę tam kilku chętnych, łącznie ze mną :evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']
My planujemy byc w Rz. juz ok. 8.00. A na ring wchodzimy o 10.50 (ring 11)[/QUOTE]
No to się spotkamy :). My wychodzimy po baskach.
W Rzeszowie też będę wcześniej bo po drodze muszę ekipę pozbierać ;).

Posted

[quote name='Asiaczek']Iza - w przyszłym tygodniu będę u zielonej pod Olsztynem. Może wpadniesz...?

Pzr.[/QUOTE]Bardzo bym chciała, ale weekend mi odpada, bo na studniówkę idę... Gdyby to było w innym terminie to bardzo chętnie

I już zaciskam kciuki za Rzeszów :)

Posted

[quote name='Błyskotka']No to się spotkamy :). My wychodzimy po baskach.
W Rzeszowie też będę wcześniej bo po drodze muszę ekipę pozbierać ;).[/QUOTE]
O, to super! Będzie troche czasu na pogadanie no i na foteczki:)

[quote name='Izabela124.']Bardzo bym chciała, ale weekend mi odpada, bo na studniówkę idę... Gdyby to było w innym terminie to bardzo chętnie
I już zaciskam kciuki za Rzeszów :)[/QUOTE]
Nie, no, nie ma szans! Studniówki nie można odpuścić! Ja moją wspominam z wielkim sentymentem... fajnie było, wytańczyłam się za wszystkie czasy, żarełko - tez super! Eh, wspomnienia:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']O, to super! Będzie troche czasu na pogadanie no i na foteczki:)

Nie, no, nie ma szans! Studniówki nie można odpuścić! Ja moją wspominam z wielkim sentymentem... fajnie było, wytańczyłam się za wszystkie czasy, żarełko - tez super! Eh, wspomnienia:)

Pzdr.[/QUOTE]To nie jest moja studniówka. Swoją będę miała za około 2 lata ;) Idę tam z kolegą

Posted

[quote name='Asiaczek']Ha, tutaj cie zaskoczę. Jutro przyjeżdża do mnie Kaya i to na Jej przyjazd to ciacho.:) Mam tylko taka błoga nadzieję, że Kaya się nie odchudza, bo... bedzie przechlapane. Kto to wtedy zje?

Pzdr.[/QUOTE]
To Kaya już ferie ma?
Może by tak do Rzeszowa po drodze zajrzała :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']To nie jest moja studniówka. Swoją będę miała za około 2 lata ;) Idę tam z kolegą[/QUOTE]
Nieważne!
Ja tez bylam rok wcześniej na studniówce klas IV-tych (a byłam wtedy w III). I tez było cudownie:) No, a potem, za rok to juz była MOJA studniówka...
Tak czy siak - baw sie dobrze:)

[quote name='Zuza i Noddy']To Kaya już ferie ma?
Może by tak do Rzeszowa po drodze zajrzała :evil_lol:[/QUOTE]
Co do ferii to ja się nie wypowiadam, nie wiem... A do Rz. to chyba nie dojedzie, z Gdańska to kawał drogi... Poza tym "coś" jej by przeszkadzało w jeździe;) Nic więcej nie powiem.

[quote name='Paula&Goofi']Witamy się ;D[/QUOTE]
Witaj, Pańcia Goofiego i Berka:)

Pzdr.