Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Paula&Goofi']Zdjęcia jak zwykle super ;) A tak szczerze, to mi się Dżezik bardziej podoba, ale ja się tam na baskach nie znam :P A na resztę wiadomości, które pani pisała nie mam słów po prostu :( Pozdrawiam. Mnie tez się bardziej podoba dżezik, ale ja się nie znam. Ale i Jumaszkę kochał:) [quote name='kaskaSz']Witanko sobotnie! [SIZE=3][FONT=Calibri]Rzeczywiście są podobni, ale nie identyczni. To tak jak mnie facet na spacerze zapytał czy rozpoznałabym swojego Foxiego w stadzie westów- jestem pewna, że tak. Ehhh ci ludzie to czasami nie mają co wymyśleć... Ciekawe jak to będzie jak ja w przyszłości będę wystawiała swojego psa, bo też trochę się nasłuchałam o westowym świecie, który jest większy niż baskowy. Ale to chyba wszędzie tak jest. Ja bym nawet zaryzykowała, że nie "chyba", ale wszędzie... [quote name='Florka_xyz']Asiaczku no tak , nie powinnaś jezdzić na wystawy bo masz okropne psy , jak to w ogole możliwe żeby Maśka wygrywała czy jakikolwiek pies z Twojej hodowli :diabloti: Zdjęcia super! :lol: Miło nacieszyć oczy baskami :cool3: i to takimi z wyższej półki :lol: Hahaha, a wystawisz jeszcze kiedys jakiegoś mojego koszmarka? [quote name='Zuza i Noddy']Nie ma co się przejmować takimi wypowiedziami, choć pewnie czasem ma się tego serdecznie dosyc. Asiaczkowe baski prezentują się jak zawsze cudnie, aż miło popatrzeć ;) Ciesze się, że Was zobaczę w Rz. [quote name='Izabela124.'] A co do spekulacji na temat Twoje hodowli to nie ma czym sie przejmować. Zawsze w świecie kynologii była zazdrość, rywalizacji i raczej zawsze będzie. Chodź znam wielu wystawców, którzy mimo spekulacji nie zwracają na to uwagi. Więc, nie przejmuj się :buzi: I tak przecież każdy wie, że znęcasz się nad swoimi psami, nie dbasz o nie i trzymasz w koszmarnych warunkach :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cholibka, to jak przyjedziesz kiedyś do mnie, to broń boshe, nie bierz aparatu, OK? [quote name='Iza.']Ok, ok to czekam :cool3: taaa i to przez te wady wygrywa haha :evil_lol: Widzę, ze u Ciebie to chyba całe stado kontrowersyjne :diabloti: Ciesz sie znaczy, ze masz ładne psy! :cool3: hahaha to z tym ciastem rozwaliło mnie kompletnie :evil_lol::evil_lol: W końcu się wyjaśniło dlaczego Asiaczku ciasto na wystawy robisz :evil_lol: A swoją drogą to uważam że ta chora rywalizacja jest jakaś nienormalna :roll: U mnie w razie z tego co sie już zorientowałam jest tak samo, takie historie nie raz się słyszy, ze aż żal. ale super pomysł z tym balonikiem ! No i co najgorsze, to obiecałam upiec ciasto do Rz. [quote name='Kaya']I dlaczego tak szybko schodzi :P ... hm, no właśnie... pzdr. Quote
Izabela124. Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Asiaczek'] Cholibka, to jak przyjedziesz kiedyś do mnie, to broń boshe, nie bierz aparatu, OK? pzdr.[/QUOTE] Ha ha ok :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Porannie podczas gotowania wpadam z niedzielnym dzień dobry :hand: Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Witaj, ja juz od 5-tej na nogach. Zrobiłam obiad na dzisiaj/jutro, upiekłam ciasto. Teraz chwila odpoczynku i potem sprzątanie. Jutro przyjeżdża do mnie Kaya i będzie aż do środy/czwartku. Juz się ciesze na Jej przyjazd.:multi: Pzdr. Quote
Matusz Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Już po sesji Asiaczku, i jestem oficjalnie na IV semestrze :multi:;) no i teraz tydzień ferii :lol: Quote
Darianna Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Obrotna kobieta z Ciebie Asiaczku, ja jeszcze schabu nawet nie rozmroziłam ;) Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Matusz']Już po sesji Asiaczku, i jestem oficjalnie na IV semestrze :multi:;) no i teraz tydzień ferii :lol: Gratuluję tego IV semestru! Cieszę się, że zaliczasz, choć nadal trudno pogodzić mi się z Twoją/Wasza nieobecnością na DGM... [quote name='Darianna']Obrotna kobieta z Ciebie Asiaczku, ja jeszcze schabu nawet nie rozmroziłam ;) A, byłam , oczywiście, na porannym spacerku z psami tez;) Zaraz wieszam pranie, uprałam w międzyczasie tez 2 chodniczki dla psów;) Pzdr. Quote
Matusz Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Asiaczek']Gratuluję tego IV semestru! Cieszę się, że zaliczasz, choć nadal trudno pogodzić mi się z Twoją/Wasza nieobecnością na DGM... Pzdr. Asiaczku, są przecież telefony jeszcze :eviltong: e-maile etc ;) Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Tak, ale tutaj, to tak swojsko było, pogaduszki... Mail to mail... No, telefon lepszy, ale z kolei kosztowne te rozmowy sa;) Pzdr. Quote
Matusz Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Asiaczek']Tak, ale tutaj, to tak swojsko było, pogaduszki... Mail to mail... No, telefon lepszy, ale z kolei kosztowne te rozmowy sa;) Pzdr.[/QUOTE] no masz rację :) ale kiedyś były inne czasy, teraz już nie jest tak jak kiedyś.... Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 O, jaki staruszeczek się znalazł... Pzdr. Quote
Matusz Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Asiaczek']O, jaki staruszeczek się znalazł... Pzdr.[/QUOTE] no taka prawda ;] Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 ... może, dziadku, jakąś podporę na starośc Ci załatwić PKPS'ie, co? pzdr. Quote
Vectra Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Asiaczek']Witaj, ja juz od 5-tej na nogach. Zrobiłam obiad na dzisiaj/jutro, upiekłam ciasto. Teraz chwila odpoczynku i potem sprzątanie. Pzdr.[/QUOTE] a jakie ciasto ? bo ja ciasta ne mam , moge upiec ... pominę sprzątanie :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Asiaczek']Witaj, ja juz od 5-tej na nogach. Zrobiłam obiad na dzisiaj/jutro, upiekłam ciasto. Teraz chwila odpoczynku i potem sprzątanie. Jutro przyjeżdża do mnie Kaya i będzie aż do środy/czwartku. Juz się ciesze na Jej przyjazd.:multi: Pzdr.[/QUOTE]Po co ciasto piekłaś? Przecież dziś żadnej wystawy nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Vectra']a jakie ciasto ? bo ja ciasta ne mam , moge upiec ... pominę sprzątanie :evil_lol:[/QUOTE] Znowu majonezowiec, ale w troszke zmienionej wersji niz ostatnio. Inny zapach, więcej kakao... [quote name='agnethka']Asiaczku - nom widzimy się ;) będę miała dużo czasu, bo staffiki na ring planowo mają wejść dopiero o 13:50....[/QUOTE] My planujemy byc w Rz. juz ok. 8.00. A na ring wchodzimy o 10.50 (ring 11) - ale to wszystko wiesz, bo sama to sprawdzałas:) [quote name='Izabela124.']Po co ciasto piekłaś? Przecież dziś żadnej wystawy nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ha, tutaj cie zaskoczę. Jutro przyjeżdża do mnie Kaya i to na Jej przyjazd to ciacho.:) Mam tylko taka błoga nadzieję, że Kaya się nie odchudza, bo... bedzie przechlapane. Kto to wtedy zje? Pzdr. Quote
Izabela124. Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Asiaczek'] Ha, tutaj cie zaskoczę. Jutro przyjeżdża do mnie Kaya i to na Jej przyjazd to ciacho.:) Mam tylko taka błoga nadzieję, że Kaya się nie odchudza, bo... bedzie przechlapane. Kto to wtedy zje? Pzdr.[/QUOTE]A to chyba, że :lol: A jak Kaya nie będzie chciała to możesz mi do bursy przesłać, na pewno znajdę tam kilku chętnych, łącznie ze mną :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Iza - w przyszłym tygodniu będę u zielonej pod Olsztynem. Może wpadniesz...? Pzr. Quote
Błyskotka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Asiaczek'] My planujemy byc w Rz. juz ok. 8.00. A na ring wchodzimy o 10.50 (ring 11)[/QUOTE] No to się spotkamy :). My wychodzimy po baskach. W Rzeszowie też będę wcześniej bo po drodze muszę ekipę pozbierać ;). Quote
Izabela124. Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Asiaczek']Iza - w przyszłym tygodniu będę u zielonej pod Olsztynem. Może wpadniesz...? Pzr.[/QUOTE]Bardzo bym chciała, ale weekend mi odpada, bo na studniówkę idę... Gdyby to było w innym terminie to bardzo chętnie I już zaciskam kciuki za Rzeszów :) Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Błyskotka']No to się spotkamy :). My wychodzimy po baskach. W Rzeszowie też będę wcześniej bo po drodze muszę ekipę pozbierać ;).[/QUOTE] O, to super! Będzie troche czasu na pogadanie no i na foteczki:) [quote name='Izabela124.']Bardzo bym chciała, ale weekend mi odpada, bo na studniówkę idę... Gdyby to było w innym terminie to bardzo chętnie I już zaciskam kciuki za Rzeszów :)[/QUOTE] Nie, no, nie ma szans! Studniówki nie można odpuścić! Ja moją wspominam z wielkim sentymentem... fajnie było, wytańczyłam się za wszystkie czasy, żarełko - tez super! Eh, wspomnienia:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Asiaczek']O, to super! Będzie troche czasu na pogadanie no i na foteczki:) Nie, no, nie ma szans! Studniówki nie można odpuścić! Ja moją wspominam z wielkim sentymentem... fajnie było, wytańczyłam się za wszystkie czasy, żarełko - tez super! Eh, wspomnienia:) Pzdr.[/QUOTE]To nie jest moja studniówka. Swoją będę miała za około 2 lata ;) Idę tam z kolegą Quote
Zuza i Noddy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Asiaczek']Ha, tutaj cie zaskoczę. Jutro przyjeżdża do mnie Kaya i to na Jej przyjazd to ciacho.:) Mam tylko taka błoga nadzieję, że Kaya się nie odchudza, bo... bedzie przechlapane. Kto to wtedy zje? Pzdr.[/QUOTE] To Kaya już ferie ma? Może by tak do Rzeszowa po drodze zajrzała :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Izabela124.']To nie jest moja studniówka. Swoją będę miała za około 2 lata ;) Idę tam z kolegą[/QUOTE] Nieważne! Ja tez bylam rok wcześniej na studniówce klas IV-tych (a byłam wtedy w III). I tez było cudownie:) No, a potem, za rok to juz była MOJA studniówka... Tak czy siak - baw sie dobrze:) [quote name='Zuza i Noddy']To Kaya już ferie ma? Może by tak do Rzeszowa po drodze zajrzała :evil_lol:[/QUOTE] Co do ferii to ja się nie wypowiadam, nie wiem... A do Rz. to chyba nie dojedzie, z Gdańska to kawał drogi... Poza tym "coś" jej by przeszkadzało w jeździe;) Nic więcej nie powiem. [quote name='Paula&Goofi']Witamy się ;D[/QUOTE] Witaj, Pańcia Goofiego i Berka:) Pzdr. Quote
Recommended Posts