Vectra Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Asiaczek']A pewnie! chodziło o to, że jak to - hodowca zostawia sobie "gorszego" psa? Poza tym Dżezik żyje tu i teraz, czyli w PL. I trzeba troche napluć na niego, bo a nuz ktoś sie nim zainteresuje? PRZECIEZ TEN PIES MA SAME WADy, proszę pań i panów... Pzdr.[/QUOTE] :):) lojalność hodowców dla dobra rasy , się to nazywa Quote
Asiaczek Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Kolejna kontrowersyjna suka... LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka)... I porónanie o Zwyc. Rasy. Od lewej: Jumaszka, Maśka, Erka... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Vectra']:):) lojalność hodowców dla dobra rasy , się to nazywa[/QUOTE] O, z ustów mnie to Paniusiu wyjęłaś...:) Pzdr. Quote
Darianna Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No kurcze, niby basenji nie są ogromnie popularne w PL, a tyle jady wśród ich właścicieli... Asiaczku, musisz mieć twardy tyłek, bo dobre serce masz na pewno ;) Quote
Asiaczek Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 I Abotere's WAHZIRI + prezenterka z Łotwy - Marija Ziemlanskaya. Oboje zajęli II miejsce w gr. starszej:) Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Darianna']No kurcze, niby basenji nie są ogromnie popularne w PL, a tyle jady wśród ich właścicieli... Asiaczku, musisz mieć twardy tyłek, bo dobre serce masz na pewno ;)[/QUOTE] A wcale nie, nie mam dobrego serca,bo moje baski trzymam w klatkach.I to pewnie piętrowo ustawionych jedna na drugiej;) Karmię raz na tydzień, wyprowadzam raz dziennie... Hm, co by tu jeszcze dorzucić...? A, psy są chore, z chorobami skórnymi, głodne, no i żeby ludzie o mnie źle nie gadali, to pasę ich na wystawach ciastem, o! Pzdr. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Para hodowlana (Dżezik i Maśka). Sami zobaczcie, jak śmiesznie wyszło zamieszanie z ich łapkami... I nasza grupa hodowlana. Inie troche trudno byłoopanowac Erkę, ale jak na jej debiut (Iny, nie Erki), to i tak było OK. BIS Juniorów - Maśka. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 I ostatni post z fotkami z Kowna. Na zakończenie - Jumaszka na BOG i BIS:) Za Jumaszką biegnie śliczny Lhasa apso, który otrzymał tytuł BIS1. Jumasz musiał się zadowolić BIS2... I po ocenie: jestem taki lekki, juz nic nie musze... Pzdr. Quote
Vectra Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Asiaczek']A wcale nie, nie mam dobrego serca,bo moje baski trzymam w klatkach.I to pewnie piętrowo ustawionych jedna na drugiej;) Karmię raz na tydzień, wyprowadzam raz dziennie... Hm, co by tu jeszcze dorzucić...? A, psy są chore, z chorobami skórnymi, głodne, no i żeby ludzie o mnie źle nie gadali, to pasę ich na wystawach ciastem, o! Pzdr. Pzdr.[/QUOTE] a ja to widziałam !!!! :evil_lol: a wygrywasz , bo masz znajomości u sędziów , dajesz łapówki , a kto wie , może i się umawiasz z sędziami hahahaha ile to się człowiek dowie na swój temat niekiedy , a o psach nie wspomnę ..... Bardzo mi opadła ambicja hodowlana , wystawowa , jakoś nie mam ostatnio natchnienia , o tą walkę za chlebem. Quote
Asiaczek Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Darianna']ale ma fajowski balonik :)[/QUOTE]Takie baloniki z rysunkiem śmieszka + numerem ringu wisiały sobie przy wejściu na ring. Fajne oznaczenie, chociaz nie wszyscy i nie tak od razu wpadli, że cyferki na balonikach to numer ringu:) [quote name='Vectra']a ja to widziałam !!!! :evil_lol: a wygrywasz , bo masz znajomości u sędziów , dajesz łapówki , a kto wie , może i się umawiasz z sędziami hahahaha ile to się człowiek dowie na swój temat niekiedy , a o psach nie wspomnę ..... Bardzo mi opadła ambicja hodowlana , wystawowa , jakoś nie mam ostatnio natchnienia , o tą walkę za chlebem.[/QUOTE] O, totototo... dokładnie! A z sędziami, tymi co młodszymi i bardziej przystojnymi, to pewnie, że się umawiam! Najgorzej, że na te łapówki kasy nie starcza...;) Pzdr. Quote
Vectra Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 nie oszukuj że nie starcza , euraski za szczeniaki same na konto wpływają ehhh dużo by pisać , zostaje jedno www.żal.pl ;) piszę to z moim wielkim , rudym kundlem z holandii , który nie jest podobny do staffika :evil_lol: siedzi mi na kolankach , ale pojadę z nią do mojego sędziego kochanka , dostaniemy dobrą ocenę , rozmnożymy i będą euraski hahahahaha :evil_lol: Quote
Paula&Goofi Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Zdjęcia jak zwykle super ;) A tak szczerze, to mi się Dżezik bardziej podoba, ale ja się tam na baskach nie znam :P A na resztę wiadomości, które pani pisała nie mam słów po prostu :( Pozdrawiam. Quote
kaskaSz Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Witanko sobotnie! [FONT=Calibri]Rzeczywiście są podobni, ale nie identyczni. To tak jak mnie facet na spacerze zapytał czy rozpoznałabym swojego Foxiego w stadzie westów- jestem pewna, że tak. [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT] [FONT=Calibri]http://img17.imageshack.us/i/img5515o.jpg/[/FONT] [FONT=Calibri]To się nazywa zadowolony hodowca [/FONT][FONT=Calibri]http://img39.imageshack.us/i/kaunasziema098kaledinet.jpg/[/FONT] [quote name='Asiaczek']A wcale nie, nie mam dobrego serca,bo moje baski trzymam w klatkach.I to pewnie piętrowo ustawionych jedna na drugiej;) Karmię raz na tydzień, wyprowadzam raz dziennie... Hm, co by tu jeszcze dorzucić...? A, psy są chore, z chorobami skórnymi, głodne, no i żeby ludzie o mnie źle nie gadali, to pasę ich na wystawach ciastem, o! Pzdr. Pzdr. Ehhh ci ludzie to czasami nie mają co wymyśleć... Ciekawe jak to będzie jak ja w przyszłości będę wystawiała swojego psa, bo też trochę się nasłuchałam o westowym świecie, który jest większy niż baskowy. Ale to chyba wszędzie tak jest. Quote
Florka_xyz Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Asiaczku no tak , nie powinnaś jezdzić na wystawy bo masz okropne psy , jak to w ogole możliwe żeby Maśka wygrywała czy jakikolwiek pies z Twojej hodowli :diabloti: Zdjęcia super! :lol: Miło nacieszyć oczy baskami :cool3: i to takimi z wyższej półki :lol: Quote
Matusz Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Witaj Asiu ! :multi::loveu: Wreszcie trochę oddechu, więc i do Was mogę zajrzeć i pozachwycać się Asiaczkami :loveu::loveu: Gratulacje spóźnione sukcesów wystawowych ! :multi: a ten balonik to świetny pomysł, bardzo oryginalny :razz: pozdr. Quote
Alicja Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 o kuna ....ale dyskusja ;) to teraz wiesz Asiaczku czemu mój Ozzulec pomimo próśb Ani , hodowczyni , by był wystawiany , by zrobił repa , nie jeździ na wystawy ... moze nie jest lux torpedo ale swój urok ma i póki jeździłam na wystawy jak gap ...byłam koleżanką , kiedy pojawiłam się na tej jednej jedynej wystawie stałam się konkurencją ... i nawet nie za bardzo miałam z kim na wystawie porozmawiać , chociaż wielu wcześniej ze mną gadało ;) Ja nie potrafię tak na zimo ... nie dałabym psychicznie rady Bowskie te baloniki ;) Quote
Zuza i Noddy Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Nie ma co się przejmować takimi wypowiedziami, choć pewnie czasem ma się tego serdecznie dosyc. Asiaczkowe baski prezentują się jak zawsze cudnie, aż miło popatrzeć ;) Quote
Izabela124. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 http://img528.imageshack.us/img528/4797/kaunasziema260kaledinet.jpg bardzo ładne zdjęcie :p http://img222.imageshack.us/img222/568/kaunasziema097kaledinet.jpg jaka zadowolona minka ;) http://img515.imageshack.us/img515/5884/kaunasziema191kaledinet.jpg hi hi śmiesznie wyglądają jak tak nierówno idą :lol: A co do spekulacji na temat Twoje hodowli to nie ma czym sie przejmować. Zawsze w świecie kynologii była zazdrość, rywalizacji i raczej zawsze będzie. Chodź znam wielu wystawców, którzy mimo spekulacji nie zwracają na to uwagi. Więc, nie przejmuj się :buzi: I tak przecież każdy wie, że znęcasz się nad swoimi psami, nie dbasz o nie i trzymasz w koszmarnych warunkach :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Asiaczek'] To ja musze popatrzec na te wszystkie parametry i dam znać na PW, OK? Ok, ok to czekam :cool3: [quote name='Asiaczek']A pewnie! chodziło o to, że jak to - hodowca zostawia sobie "gorszego" psa? Poza tym Dżezik żyje tu i teraz, czyli w PL. I trzeba troche napluć na niego, bo a nuz ktoś sie nim zainteresuje? PRZECIEZ TEN PIES MA SAME WADy, proszę pań i panów... Pzdr. taaa i to przez te wady wygrywa haha :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Kolejna kontrowersyjna suka... LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka)... Widzę, ze u Ciebie to chyba całe stado kontrowersyjne :diabloti: Ciesz sie znaczy, ze masz ładne psy! :cool3: [quote name='Asiaczek']A wcale nie, nie mam dobrego serca,bo moje baski trzymam w klatkach.I to pewnie piętrowo ustawionych jedna na drugiej;) Karmię raz na tydzień, wyprowadzam raz dziennie... Hm, co by tu jeszcze dorzucić...? A, psy są chore, z chorobami skórnymi, głodne, no i żeby ludzie o mnie źle nie gadali, to pasę ich na wystawach ciastem, o! hahaha to z tym ciastem rozwaliło mnie kompletnie :evil_lol::evil_lol: W końcu się wyjaśniło dlaczego Asiaczku ciasto na wystawy robisz :evil_lol: A swoją drogą to uważam że ta chora rywalizacja jest jakaś nienormalna :roll: U mnie w razie z tego co sie już zorientowałam jest tak samo, takie historie nie raz się słyszy, ze aż żal. http://img17.imageshack.us/img17/1508/img5534jpga.jpg ahh :loveu::loveu: http://img515.imageshack.us/img515/5884/kaunasziema191kaledinet.jpg hahah faktycznie śmiesznie te łapki wyszły :lol: http://img35.imageshack.us/img35/7335/kaunasziema353kaledinet.jpg ale super pomysł z tym balonikiem ! Quote
Kaya Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Iza.'] W końcu się wyjaśniło dlaczego Asiaczku ciasto na wystawy robisz :evil_lol: [/QUOTE] I dlaczego tak szybko schodzi :P Quote
gosiaja Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Asiaczek']Aaaaa, i wiadomość dnia! Wczorajbylam moc zalatana, bo... pojechałam do firmy pod W-wę kupic nowy obiektyw do mojej CANON'ierki. Obiektyw kupiłam, do tego dokupiłam filtr i do poprzedniego obiektywu tez dokupiłam filtr. No i wiecie co jeszcze dokupiłam...? Jutro jadę kupić nowy aparat - CANON d40! Jasoooo, jaki on jest fajoski! A CANON EOS 400d - idzie do sprzedania. Ale się cieszę, nawet nie macie pojęcia! Pzdr.[/QUOTE] no no gratuluje nowego zakupu mam nadzieję że będzie dobrze służył a jeśli dobrze pamiętam to masz 450d chyba że się mylę Quote
pati1033 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 a ja wpadlam sie przywitac po dlugiej nieobecnosci :oops: teraz baardzo rzadko zagladam na dogo :( a gadaniem ludzkim glupim nie ma sie co przejmowac- wszyscy wiemy, ze psy wygrywajace sa be, nieladne i niefajne a wygrane na bank ustawione... trzeba sobie to tlumaczyc tak- zazdroszcza Pani psiakow :evil_lol: super, ze bedzie nowy aparacik- mam nadzieje, ze uda sie na jakiejs wystawie zalapac na sesje ktoremus z moich psiakow :) Quote
Agappe Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 znowu Was widziałam ;) i z Anatką jechałam.. ale znowu nie miałam się jak zatrzymać (tym razem spacerowaliście wzdłuż Woronicza), a na parkowanie i biegnięcie do Was czasu też nie było.. siostrzeniec(Taishi) czekał na spotkanie z ciotką ;) i dziekanat na mój indeks i jeszcze kilka spraw.. Pozdrawiamy cieplutko Quote
Asiaczek Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='Vectra']nie oszukuj że nie starcza , euraski za szczeniaki same na konto wpływają ehhh dużo by pisać , zostaje jedno www.żal.pl ;) piszę to z moim wielkim , rudym kundlem z holandii , który nie jest podobny do staffika :evil_lol: siedzi mi na kolankach , ale pojadę z nią do mojego sędziego kochanka , dostaniemy dobrą ocenę , rozmnożymy i będą euraski hahahahaha :evil_lol: O, to możemy sobie rękę podac, czyż nie? [quote name='Matusz']Witaj Asiu ! :multi::loveu: Wreszcie trochę oddechu, więc i do Was mogę zajrzeć i pozachwycać się Asiaczkami :loveu::loveu: Gratulacje spóźnione sukcesów wystawowych ! :multi: Rozumiem, że sesja Ciebie dopadła, tak? I stąd ten lekki luzik? a ten balonik to świetny pomysł, bardzo oryginalny :razz: pozdr. Tak, wyglądało to naprawde fajnie, ozywiło trochę salę i prawie na każdej twarzy wywoływało usmiech:) [quote name='Alicja']o kuna ....ale dyskusja ;) to teraz wiesz Asiaczku czemu mój Ozzulec pomimo próśb Ani , hodowczyni , by był wystawiany , by zrobił repa , nie jeździ na wystawy ... moze nie jest lux torpedo ale swój urok ma i póki jeździłam na wystawy jak gap ...byłam koleżanką , kiedy pojawiłam się na tej jednej jedynej wystawie stałam się konkurencją ... i nawet nie za bardzo miałam z kim na wystawie porozmawiać , chociaż wielu wcześniej ze mną gadało ;) Ja nie potrafię tak na zimo ... nie dałabym psychicznie rady Bowskie te baloniki ;) Co właśnie. Ja, jak weszłam do Waszej Galerii, to tez w pierwszej chwili miałam się zapytac, dlaczego Ozzi nie jest wystawiany. Ale poczytałam kilkadziesiąt stron od poczatku i wszystko stało się jasne. Chociaz nadal nie mogę odzałować, że tak się stało;) [quote name='gosiaja']no no gratuluje nowego zakupu mam nadzieję że będzie dobrze służył a jeśli dobrze pamiętam to masz 450d chyba że się mylę Nie, mam JESZCZE EOS 400d. A jak kupowałam 40d, to pan przede mną kupował EOS 500d. Leciutkie cudeńko:) - dla dziecka... [quote name='pati1033']a ja wpadlam sie przywitac po dlugiej nieobecnosci :oops: teraz baardzo rzadko zagladam na dogo :( a gadaniem ludzkim glupim nie ma sie co przejmowac- wszyscy wiemy, ze psy wygrywajace sa be, nieladne i niefajne a wygrane na bank ustawione... trzeba sobie to tlumaczyc tak- zazdroszcza Pani psiakow :evil_lol: super, ze bedzie nowy aparacik- mam nadzieje, ze uda sie na jakiejs wystawie zalapac na sesje ktoremus z moich psiakow :) Bardzo żałuję, że rzadko jtutaj jesteś, ale na najblizszej wspólnej wystawie masz jak w banku sesję Bimka i Tmisi:) [quote name='Agappe']znowu Was widziałam ;) i z Anatką jechałam.. ale znowu nie miałam się jak zatrzymać (tym razem spacerowaliście wzdłuż Woronicza), a na parkowanie i biegnięcie do Was czasu też nie było.. siostrzeniec(Taishi) czekał na spotkanie z ciotką ;) i dziekanat na mój indeks i jeszcze kilka spraw.. Pozdrawiamy cieplutko A ja się cieszę, że znalazłaś czas, aby tutaj wpaść i napisac te kilka słów:) Pzdr. Quote
Recommended Posts