Darianna Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ja lubię carbonarę... Rzadko robię, ale jako odmiana po bolonese jest świetna ;) a mój brat to w ogóle ją kocha :D Quote
Vectra Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Misja wykonana :diabloti: cycki z pieczarkami w sosiku śmietanowym - palce lizać , makaron ugotowany , murzynek się piecze , polewa do murzynka stygnie ... idę pograć w piłkę ;) Quote
jamnicze Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Skoro dziś tak kulinarnie, to powiem, że dzisiaj miałam schabowe ;) No, może nie zupełnie, bo kotlety pokroiłam w paseczki i usmażyłam z kiszona kapustą (trzeba koniecznie dodać trochę masła i sporo pieprzu, no i można podlać białym wytrawnym winkiem), a to wszystko podane z ziemniaczkami :) Quote
dzasta Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jamnicze apetyczny ten Twój dzisiejszy obiadek a co za tym idzie przepis muszę wypróbować :) A u Joasi coś się kulinarnie ostatnimi czasy robi :) Quote
Alicja Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 u mnie dziś też duszone kurze cycki były w sosie spagetti , makaronik z żółtym serem ...mniammmmmmmmm Quote
Asiaczek Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Darianna']Ja lubię carbonarę... Rzadko robię, ale jako odmiana po bolonese jest świetna ;) a mój brat to w ogóle ją kocha :D Je generalnie lubię wszystko co jest z makaronem, ale jakoś do carbonary nie mogę się przekonac. Próbowałam, próbowałam i... nic... [quote name='Vectra']Misja wykonana :diabloti: cycki z pieczarkami w sosiku śmietanowym - palce lizać , makaron ugotowany , murzynek się piecze , polewa do murzynka stygnie ... idę pograć w piłkę ;) Hohoho, jaka z Ciebie Kuchareczka! Może jeszcze fartuszek masz na sobie, co? [quote name='jamnicze']Skoro dziś tak kulinarnie, to powiem, że dzisiaj miałam schabowe ;) No, może nie zupełnie, bo kotlety pokroiłam w paseczki i usmażyłam z kiszona kapustą (trzeba koniecznie dodać trochę masła i sporo pieprzu, no i można podlać białym wytrawnym winkiem), a to wszystko podane z ziemniaczkami :) O, to może byc fajne. Lubię i kapustkę kiszoną tez i winko i kotleciki... mniam... [quote name='dzasta']Jamnicze apetyczny ten Twój dzisiejszy obiadek a co za tym idzie przepis muszę wypróbować :) A u Joasi coś się kulinarnie ostatnimi czasy robi :) Hahaha, bo ja cały czas głodna chodze, nie mam czasu na obiadek. Wczoraj to na obiad miałam poranne kanapki... [quote name='Alicja']u mnie dziś też duszone kurze cycki były w sosie spagetti , makaronik z żółtym serem ...mniammmmmmmmm O, tez super! Vectra, możesz jeszcze zrobić makaron z serem pleśniowym lub makaron z serem żółtym _ czosnek itp. przyprawy. O ile, oczywiście, lubicie serki pleśniowe... Pzdr. Quote
Alicja Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 no i z samego rana zgłodniałam .... znowu o żarciu ;) pleśniowe serki .....pyszoteria a makaron zapiekałam też z owocami Quote
Darianna Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ja dziś zrobie pewnie zapiekankę z ziemniakami i serem ;) Quote
Błyskotka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 A u mnie dzisiaj ryba w sosie koperkowym z Knorra z makaronem. Quote
Izabela124. Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Pisałam dziś u Ciebie posta, ale patrzę, że go nie ma... Quote
bianka19 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Cześć Asiaczki ;) Czemu już się do nas nie odzywacie? :( Quote
Paula&Goofi Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dzień Dobry :) Czytając wątek strasznie zgłodniałam ;P Pozdrawiamy! Quote
Vectra Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ja lubię serki pleśniowe , TZ gardzi , ale on się nie zna :evil_lol: PS ja lubię gotować , ale fartuszka nie mam :placz: Quote
gosiaja Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Izabela124.']Pisałam dziś u Ciebie posta, ale patrzę, że go nie ma... http://www.dogomania.pl/threads/115678-INDORATO-Sfora-Gregora-Noddy-OFI-CHILD-OF-THE-STARS-Asiaczek-Ofi?p=14040280&viewfull=1#post14040280 w innej galerii Quote
NATKA Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Witanko :multi: Kurka ja od tych waszych pościków jedzonkowych też smaka nabrałam ;) Pozdrowionka i głaski dla precelków :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Alicja']no i z samego rana zgłodniałam .... znowu o żarciu ;) pleśniowe serki .....pyszoteria a makaron zapiekałam też z owocami O, też smakowite:) [quote name='Darianna']ja dziś zrobie pewnie zapiekankę z ziemniakami i serem ;) Mniam, mniam... [quote name='Błyskotka']A u mnie dzisiaj ryba w sosie koperkowym z Knorra z makaronem. Ryba i makaron...? A może lepiej ryz? [quote name='Izabela124.']Pisałam dziś u Ciebie posta, ale patrzę, że go nie ma... Pewnie jakis głodny przyszedł i go zjadł;) [quote name='bianka19']Cześć Asiaczki ;) Czemu już się do nas nie odzywacie? :( A bo ja ostatnio małowato jestem na DGM... [quote name='Paula&Goofi']Dzień Dobry :) Czytając wątek strasznie zgłodniałam ;P Pozdrawiamy! Wpadnij w weekend, coś upichcimy:) [quote name='Vectra']ja lubię serki pleśniowe , TZ gardzi , ale on się nie zna :evil_lol: PS ja lubię gotować , ale fartuszka nie mam :placz: E tam. Kuchareczka bez fartuszka to nie Kuchareczka... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='gosiaja']http://www.dogomania.pl/threads/115678-INDORATO-Sfora-Gregora-Noddy-OFI-CHILD-OF-THE-STARS-Asiaczek-Ofi?p=14040280&viewfull=1#post14040280 w innej galerii Hahaha, no to nam się Izunia pomyliła! [quote name='NATKA']Witanko :multi: Kurka ja od tych waszych pościków jedzonkowych też smaka nabrałam ;) Pozdrowionka i głaski dla precelków :loveu: Witaj, Kochana! Pzdr. Quote
Alicja Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Vectra']ja lubię serki pleśniowe , TZ gardzi , ale on się nie zna :evil_lol: PS ja lubię gotować , ale fartuszka nie mam :placz: to ja Ci przywiozę fartuszek a ty zrobisz zapiekanke z serkami :grins: Quote
Asiaczek Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Dobre! A ja przywioze dobre białe winko, co? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Aaaaa, i wiadomość dnia! Wczorajbylam moc zalatana, bo... pojechałam do firmy pod W-wę kupic nowy obiektyw do mojej CANON'ierki. Obiektyw kupiłam, do tego dokupiłam filtr i do poprzedniego obiektywu tez dokupiłam filtr. No i wiecie co jeszcze dokupiłam...? Jutro jadę kupić nowy aparat - CANON d40! Jasoooo, jaki on jest fajoski! A CANON EOS 400d - idzie do sprzedania. Ale się cieszę, nawet nie macie pojęcia! Pzdr. Quote
Alicja Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Asiaczek']Dobre! A ja przywioze dobre białe winko, co? Pzdr. :cool2: [quote name='Asiaczek']Aaaaa, i wiadomość dnia! Wczorajbylam moc zalatana, bo... pojechałam do firmy pod W-wę kupic nowy obiektyw do mojej CANON'ierki. Obiektyw kupiłam, do tego dokupiłam filtr i do poprzedniego obiektywu tez dokupiłam filtr. No i wiecie co jeszcze dokupiłam...? Jutro jadę kupić nowy aparat - CANON d40! Jasoooo, jaki on jest fajoski! A CANON EOS 400d - idzie do sprzedania. Ale się cieszę, nawet nie macie pojęcia! Pzdr. :multi: to porobisz nam fociaki nowym aparatem ;) Quote
Asiaczek Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Wszystkim porobię fotki! (No, prawie...;). Pzdr. Quote
Izabela124. Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='gosiaja']http://www.dogomania.pl/threads/115678-INDORATO-Sfora-Gregora-Noddy-OFI-CHILD-OF-THE-STARS-Asiaczek-Ofi?p=14040280&viewfull=1#post14040280 w innej galerii Ha ha ha no rzeczywiście, pomyliłam się To gratuluję zakupu nowego aparatu :) Quote
taxelina Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Gratuluje Canon 40d. Od prawie roku Tz go ma i ja czasami tez uzywam Quote
Vectra Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 a czym się rożni puszka 400d od d40 ? :hmmmm: Quote
Recommended Posts