Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sabra']Właśnie oglądałam fotki Serka.Jest fantastyczny :-) Nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę go na żywo.
Gratuluję Asiu !
.
Cieszę się na nasze spotkanie. A na zywo Serek jest jeszcze ciekawszy, mały rozbójnik...

[quote name='Kaya']http://img42.imageshack.us/img42/984/zszep.jpg
Mina Buszi mnie rozbroiła :)
Hahaha, widze, że nie tylko Tobie ta fotka się spodobała...

Pzdr.

Posted

[quote name='sabra']Właśnie oglądałam fotki Serka.Jest fantastyczny :-) Nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę go na żywo.
Gratuluję Asiu !
.
Cieszę się na nasze spotkanie. A na zywo Serek jest jeszcze ciekawszy, mały rozbójnik...

[quote name='Kaya']http://img42.imageshack.us/img42/984/zszep.jpg
Mina Buszi mnie rozbroiła :)
Hahaha, widze, że nie tylko Tobie ta fotka się spodobała...

Pzdr.

Posted

[quote name='Russellka']Śliczna Buszi :loveu: Ale wrzucanie młodszych w śnieg jest nie fair :diabloti:[/QUOTE]

Buszi miała nadzieję,że jak Małą wciśnie w śnieg,to o niej zapomnimy i znowu będzie sama na włośniach ;).

Posted

[quote name='Asiaczek']Mudiku, ale teraz jesteście z Olą w Łodzi czy w T.?

Pzdr.

Jesteśmy w Łodzi

[quote name='Asiaczek']Wiesz, do czasu wystawy w Rz. jest jeszcze trochę czasu. Wystawa jest 13 i 14 lutego...Może do tego czasu pogoda się ustabilizuje i nie będzie aż takich mrozów i opadów...
pzdr.

My też mamy nadzieję na ustabilizowanie się pogody na Rz. Michał jedzie z Yankeesem i Delikiem.

Posted

Korzystam z okazji, że dogo NARESZCIE jako tako działa (ciekawe na jak długo) - to się zamelduję.
Zaległości nadrobiłam.
Spóźnione GRATULACJE ZA KOWNO!!!!!

(pisane bez opcji dodatkowych tzn. emotek itp. - bo się boję że mi dogo fiknie numer jak to ostatnimi czasy robiło)

Pzdr

Posted

[quote name='betel']http://img687.imageshack.us/i/kaunasziema161kaledinet.jpg/ - super ta fotka z jęzorkiem!!!
Fotki z Buszi też bardzo ładne.
PS. No to jeśli Rzeszów w połowie lutego to rzeczywiście pogoda ma szanse całkowicie się zmienić , oby na lepsze
A ja słyszałam w TV, że w lutym ma byc nawrót zimy...

[quote name='agnethka']obyś miała rację ;)
...hm... się zobaczy...

[quote name='Paula&Goofi']Oglądnęłam sobie Serkowe zdjęcia i stwierdzam, że Serek jest cudowny :loveu:
http://img168.imageshack.us/img168/7025/kaunasziema145kaledinet.jpg
A to zdjęcie najfajniejsze :cool3: Chwila relaksu przed ringiem :lol:
Czekamy na kolejne zdjęcia.
Pozdrawiamy!
Prawie przez 2 dni nie mogłam wysyłac postów, już nie mówiąc o wstawianiufotek. A mam następne - z pożegnania ORI, który dzisiaj pojechał do nowego domku, do Niemiec.

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy cieplutko i zapraszamy na you tuba do akitek Kazoku Kanshin[/FONT] :loveu:

Ooooo, na pewno zajrzę:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Błyskotka']Oj ja też mam nadzieję że pogoda na Rzeszów będzie lepsza i drogi w miarę suche i przejezdne.[/QUOTE]
Zobaczymy, to jeszcze 2 tygodnie:)

[quote name='Russellka']Śliczna Buszi :loveu: Ale wrzucanie młodszych w śnieg jest nie fair :diabloti:[/QUOTE]
A kto mówi, że Buszka gra fair...?

[quote name='jenis']Asiu jestesmy zgłoszeni na Rzeszów,mam nadziej że p[ogoda bedzie ok to sie spotkamy :)wreszcie[/QUOTE]
Ooooo, udało sie Wam odkopac ze śniegu i od razu ho, do Rzeszowa, tak...? Super!

Pzdr.

Posted

[quote name='Buszki']Buszi miała nadzieję,że jak Małą wciśnie w śnieg,to o niej zapomnimy i znowu będzie sama na włośniach ;).
Pewnie tak. Na zasadzie "czary-mary, i Małej juz nie ma!"...

[quote name='Mudik']Jesteśmy w Łodzi
My też mamy nadzieję na ustabilizowanie się pogody na Rz. Michał jedzie z Yankeesem i Delikiem.
A Ty z Ola zostajecie w domku. Michał da rade z 2 chłopakami...?

[quote name='bety']Korzystam z okazji, że dogo NARESZCIE jako tako działa (ciekawe na jak długo) - to się zamelduję.
Zaległości nadrobiłam.
Spóźnione GRATULACJE ZA KOWNO!!!!!
(pisane bez opcji dodatkowych tzn. emotek itp. - bo się boję że mi dogo fiknie numer jak to ostatnimi czasy robiło)
Pzdr
bety - ja 2 dni męczyłam się z DGM. Dzisiaj, wydaje mi się, że jest ociupinkę lepiej...

Pzdr.

Posted

Ostatnie wiadomości.
Wczoraj przyjechała Ina z Niemiec po Ori. Mały zupełnie się tym nie przejmował, co będzie widać na fotkach:) Szalał z Wahzirkiem i innymi wujkami/ciociami, az miło było popatrzec. Dzisiaj był ten ważny moment: pierwsze wyjście na śnieg, no i tak długa jazda samochodem. Mam nadzieję, że w drodze nie będzie żadnych sensacji...
Mam sporo fotek a i Ina obiecała, że będzie mi przysyłała.
Niestety, jeszcze nie wierzę, że DGM może działać poprawnie, tzn. szybko, i fotki postaram się wkleić jutro.

Pzdr.

Posted

[quote name='agnethka']nawrót zimy? to ona gdzieś poszła, że ma wracać?
... czyżby mnie coś ominęło? ;)[/QUOTE]
Hahaha, no u nas na wsi - lekka odwilż, mróz tylko -6, -7 stopni...:)

Pzdr.

Posted

Witaj Asiaczku!
No w koncu i jak sie dopchałam na DGM ;/
No zdjecia od Buszki sa super, takie słodziaki w śniegu! ;-)
Super, ze Ori pojechał do Niemiec na pewno bedzie mial dobrze no i czekamy na foteczki ;-)

Miłego Dnia życzę ;-)

Lece do szkoły ;/

Posted

Witaj Asiaczku!
No w koncu i jak sie dopchałam na DGM ;/
No zdjecia od Buszki sa super, takie słodziaki w śniegu! ;-)
Super, ze Ori pojechał do Niemiec na pewno bedzie mial dobrze no i czekamy na foteczki ;-)

Miłego Dnia życzę ;-)

Lece do szkoły ;/