Iza. Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 http://img168.imageshack.us/img168/7095/kaunasziema126kaledinet.jpg uwielbiam takie zdjęcia :loveu::loveu: http://img168.imageshack.us/img168/7025/kaunasziema145kaledinet.jpg wygląda jakbyście się wpatrywali oboje w tą białą niteczkę na dywanie :evil_lol: Serek stoi jak marzenie !! :loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Mam nadzieje, że Ofek też będzie się tak ładnie prezentował :) Quote
Asiaczek Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='black-manor']U mnie też prawdziwa teksanska masakra............................... niechec i zmeczenie ogarniaja czlowieka :P Nic tylko przytulic sie do ukochanego i zasnac :) W TV mówią coś o gwałtownym spadku cisnienia o 38 punktów. No, ale to dotyczy ludzi, a dlaczego DGM tak szaleje? A właściwie nie szaleje, tylko..., no właśnie, śpi, zasypia...? [quote name='Darianna']Asiaczku, co trzymasz w buzi? kabanoska? :) Hahaha, suszona rybke z firmy Fish4dogs:) Niezły śmierdziuszek... [quote name='Iza.']http://img168.imageshack.us/img168/7095/kaunasziema126kaledinet.jpg uwielbiam takie zdjęcia :loveu::loveu: wygląda jakbyście się wpatrywali oboje w tą białą niteczkę na dywanie :evil_lol: Serek stoi jak marzenie !! :loveu::loveu: Jeszcze trochę fotek Serka mam. Ale to juz jutro; może DGM jutro poczuje się lepiej...? [quote name='Zuza i Noddy']Mam nadzieje, że Ofek też będzie się tak ładnie prezentował :) ... a może nawet lepiej...? Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 sliczne foteczki")")")::D:D:D:D:D o jak dobrze ze ja zaocznie studiuje :P:P:P:P:P boszzzzzzzzz na 7.40 do szkoly olaboga!!!! ja niedlugo do pracki wyrusze to bede miala przyjemnosc chodzenia na 6/:: Quote
Kaya Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Asiaczek'] http://img204.imageshack.us/img204/4210/kaunasziema147kaledinet.jpg To takie moje małe zboczeie, ale w drugim planie dostrzegam noge blog cockera amerykańskiego i goldena ;) Serek super bym go nie poznała teraz tak wyrósł, a jaki poważny :P Quote
Asiaczek Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='ewelinabuck']sliczne foteczki")")")::D:D:D:D:D o jak dobrze ze ja zaocznie studiuje :P:P:P:P:P boszzzzzzzzz na 7.40 do szkoly olaboga!!!! ja niedlugo do pracki wyrusze to bede miala przyjemnosc chodzenia na 6/::[/QUOTE] Czyli o której będziesz wstawała...? O 5? [quote name='Kaya']To takie moje małe zboczeie, ale w drugim planie dostrzegam noge blog cockera amerykańskiego i goldena ;) Serek super bym go nie poznała teraz tak wyrósł, a jaki poważny :P[/QUOTE] E tam, jaki on tam powazny! Nowe otoczenie to i wrazenie chciał lepsze sprawić. Na codzięń to trzpiot, rozbójnik, łakomczuch, a jednocześnie strrraszliwa przylepka:0 Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Właśnie wróciłam z peronu, bo pociąg opóźniony 80 min, dzisiaj się ciesze, bo akurat nie mam rozszerzonych przedmiotów, ale jutro już wolałabym, żeby się nie spóźnił. Quote
ewelinabuck Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 4.30 bo psy bede musiala wyprowadzic :):) znaczy sie przez 3-4 miesiace beda mialy podworko z rana tak jak teraz ale pozniej sie wyprowadzam do bloku juz na swoje wiec bedzie 4.30. Quote
Asiaczek Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Właśnie wróciłam z peronu, bo pociąg opóźniony 80 min, dzisiaj się ciesze, bo akurat nie mam rozszerzonych przedmiotów, ale jutro już wolałabym, żeby się nie spóźnił.[/QUOTE] No tak. Uroki dojeżdżania do szkoły pociągiem... A dzisiaj to i Wwę zasypało... [quote name='ewelinabuck']4.30 bo psy bede musiala wyprowadzic :):) znaczy sie przez 3-4 miesiace beda mialy podworko z rana tak jak teraz ale pozniej sie wyprowadzam do bloku juz na swoje wiec bedzie 4.30.[/QUOTE] O, już idziesz na swoje? A które psiaki zabierasz? Bo chyba cockerek to był dla Mamy...? pzdr. Quote
Kashdog Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 http://img109.imageshack.us/img109/7701/kaunasziema149kaledinet.jpg Piękny:loveu: Quote
Asiaczek Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='Kashdog']http://img109.imageshack.us/img109/7701/kaunasziema149kaledinet.jpg Piękny:loveu: Podoba się Serek? To się cieszę:) [quote name='agnethka']jest postęp - teraz jest 12stopni, ale od rana się coś gotuje non stop.. w kominku się pali jakby chciało a nie mogło - naturalnie po naszej drodze zostały wspomnienia, cieszyliśmy się nią 3 dni... psy powtulane w siebie, w ciuchach, na dwór nie chcą wychodzic nawet na siku - zresztą ja też niechętnie wychodzę,ale muszę palic w kozie w łazience, żeby nam znowu czegoś nie rozsadziło ;/ bo już ta zima nam dała zajęcie na wiosnę/lato - remont w łazience...heh. haha piszę w rękawiczkach. Tak, to sa uroki mieszkania poza miastem. W lecie - super, łąki, spacery, trawa itp., ale zima, przy takich niskich temperaturach - problemy. Współczuję tej zimy. 12 stopni to tez nie za wiele. Ale lepsze niż 8, prawda? pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Trzymaj się, jeszcze trochę tej zimy będzie, niestety. A jak Ty do Rzeszowa dojedziesz...? Pzdr. Quote
Izabela124. Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 http://img109.imageshack.us/img109/7701/kaunasziema149kaledinet.jpg ale on już duży jest Quote
Asiaczek Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='agnethka']bądźmy dobrej myśli - do Rzeszowa to jeszcze może nas 10 razy zasypać ;) nie wiem jeszcze jak się będę umawiać Ja, mimo różnych przeciwności losu, nadal jestem optymistką:) I dlatego wierzę, że się spotkamy w Rz. [quote name='Izabela124.']http://img109.imageshack.us/img109/7701/kaunasziema149kaledinet.jpg ale on już duży jest Noooo, prawie równy z Dżezikiem, jezeli chodzi o wzrost... Pzdr. Quote
Mudik Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='agnethka']jest postęp - teraz jest 12stopni, ale od rana się coś gotuje non stop.. w kominku się pali jakby chciało a nie mogło - naturalnie po naszej drodze zostały wspomnienia, cieszyliśmy się nią 3 dni... psy powtulane w siebie, w ciuchach, na dwór nie chcą wychodzic nawet na siku - zresztą ja też niechętnie wychodzę,ale muszę palic w kozie w łazience, żeby nam znowu czegoś nie rozsadziło ;/ bo już ta zima nam dała zajęcie na wiosnę/lato - remont w łazience...heh. haha piszę w rękawiczkach.[/QUOTE] Współczuję wiem jak to jest, ja jednej zimy miałam rano zero w kuchni i lód na kranie, a jak w rurze została resztka wody to poszły i rury, jak sie nagrzało trociniakiem to max 12-15 stopni było, okropne brrr.. do tej pory mam traumę NIENAWIDZĘ ZIMNA! Quote
Asiaczek Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Mudiku, ale teraz jesteście z Olą w Łodzi czy w T.? Pzdr. Quote
betel Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 U nas tez sypie i to całkiem , całkiem. Jednak zapowiadali , że to tylko dzisiaj tak ma padać. Miejmy nadzieję że nie będzie problemów z jazdą. W każdym razie życzę powodzenia i szerokiej drogi do tego Rzeszowa. Quote
Vectra Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Agnethka , ja bym uciekła z Twojego domu .. u mnie jest 20 stopni i mi zimno Quote
Asiaczek Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='betel']U nas tez sypie i to całkiem , całkiem. Jednak zapowiadali , że to tylko dzisiaj tak ma padać. Miejmy nadzieję że nie będzie problemów z jazdą. W każdym razie życzę powodzenia i szerokiej drogi do tego Rzeszowa.[/QUOTE] Wiesz, do czasu wystawy w Rz. jest jeszcze trochę czasu. Wystawa jest 13 i 14 lutego...Może do tego czasu pogoda się ustabilizuje i nie będzie aż takich mrozów i opadów... [quote name='agnethka']spotkamy się, bo ja MUSZĘ być w Rzeszowie - ta wystawa to tak w zasadzie tylko "przy okazji" jest dla mnie ;) nom... u nas znowu już zaczyna spadać... przed chwilką sprawdziłam i jest 10stopni :( to oznacza, że wieczorny mróz się zbliża... dobrze, że w pokoju u moich rodziców jest cieplej to tam moja pociecha będzie spać, a ja z psami u mnie.[/QUOTE] O, znaczy się jedziesz załatwiać interesy, tak? [quote name='Vectra']Agnethka , ja bym uciekła z Twojego domu .. u mnie jest 20 stopni i mi zimno[/QUOTE] To trzeba się pieskami obłożyć i będzie zdecydowanie cieplej. Dać Ci parę basków, obecnie nie wszystkie sa wykorzystane...;) pzdr. Quote
dzasta Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ja mogę wziąć parę basków bo u mnie też zimno :( Quote
Vectra Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Może być i pare basków :) jakoś mi one przypadły do gusty , szczególnie Rysia poproszę , to sobie z nim pogadam ;) W wyrku , jeszcze trochę miejsca na mnie jest , więc niewielkie baski się zmieszczą , a one jak prosiaki , lubią leżeć na człowieku piętrowo :evil_lol: Co do zimna , to jestem niereformowana , ja musze mieć ciepło Quote
ewelinabuck Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 no na swoje bo bede musiala ......( problemy z rodzicami -podzial majatku i takie tam)napewno w wakacje juz bede na swoim :) a zabieram dwa moje Bucka i Chapsiastego:D bedzie ciezko z kasa ale dam rade :D:D:D:D Quote
Asiaczek Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='dzasta']Ja mogę wziąć parę basków bo u mnie też zimno :([/QUOTE] To jak przyjdziesz, to sobie wybierzesz ze 2 tłuściutkie baski;) [quote name='agnethka']trzeba pracować nad kondycją zdrowotną - jeszcze troche i morsem zostanę :evil_lol: nom... przekazuję psa na "wakacje" :evil_lol: o to to - ja tak w nocy się obkładam staffikami i mi cieplutko :loveu: ale wiecie - nie ma tego złego - jest szansa, że tej zimy przytyję, bo z zimna non stop coś jem :D[/QUOTE] Noooo, wreszcie jakis pozytyw z tej zimy;) [quote name='Vectra']Może być i pare basków :) jakoś mi one przypadły do gusty , szczególnie Rysia poproszę , to sobie z nim pogadam ;) W wyrku , jeszcze trochę miejsca na mnie jest , więc niewielkie baski się zmieszczą , a one jak prosiaki , lubią leżeć na człowieku piętrowo :evil_lol: Co do zimna , to jestem niereformowana , ja musze mieć ciepło[/QUOTE] Oj, tak, babaski leżą piętrowo. A Rysio nie jest wymagający, parę klepnięć, parę głąsków i juz brzuszek pokazuje. A jeszcze jak do niego zagadasz miłym głosem, to chłopaczyna się całkiem rozkleja:) [quote name='ewelinabuck']no na swoje bo bede musiala ......( problemy z rodzicami -podzial majatku i takie tam)napewno w wakacje juz bede na swoim :) a zabieram dwa moje Bucka i Chapsiastego:D bedzie ciezko z kasa ale dam rade :D:D:D:D[/QUOTE] Wierzę, że sobie poradzisz. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Na nockę, do pooglądania - jeszcze troche Serkowatego:0 Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts