Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Ja się właśnie dopiero do szkoły zbieram ;)[/QUOTE]
Fajnie ci ja własnie jestem w szkole, dzisiaj miałam na 9.10 :(

Posted

Nie, skończyłam jak zawsze czyli 14.55 i właśnie weszłam do domu, ale po prostu nie było 2 polskich, trzeci był w-f, wiec poszłam dopiero na czwartą lekcje, a mogłam dzisiaj iść na jedną czyli chemie, bo straszne nudy były.
Jutro tez jadę później ale tylko o godzinkę.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Teraz zauważyłam jak Sercio ma świetnie ogonek skręcony :)
Tak, mnie tez się podoba ten mocny skręt.

[quote name='jamnicze']Tylko chwilkę nie było mnie na dogo, a tu proszę !!!
Wielkie, wielkie gratulacje Asiaczku :)
Ale mi dzisiaj to DGM muli ....
I to nie prawda, że mało kciukasków było, ja trzymałam :)
Dogo muli i to tak, że wczoraj wstawienie tych 5 fotek zajęło mi 20 minut... Masakra...

[quote name='agaciaaa']Dopiero dotarłam z gratulacjami ;) Wieeeelkie gratulacje!!! Szczególnie dla Jumy i dla Serka za bardzo udany debiut :)
http://img3.imageshack.us/img3/6197/resizeofimg5446.jpg maluchy się chyba zmęczyły :lol: a swoją drogą fajnie muszą grzać takie małe termoforki ;) na zimowe mroźne wieczory jak znalazł :lol:
Serek - debiut - bardzo udany, Jumcia - szaleje jak zawsze!
A termoforki sa czasami az za ciepłe:)

pzdr.

Posted

[quote name='black-manor']Pozdrawiam z nuuuuudnej i wykańczającej szkoły :P Buziaki dla chłopaczków i dziewczynek :)
O, czyżby akurat nudna lekcja informatyki była...?

[quote name='Zuza i Noddy']Ja się właśnie dopiero do szkoły zbieram ;)
Zuzka, jakos nie mogę sobie przypomniec, kiedy szłam do szkoły na 8.45 lub 9.30... Zawsze jakos ta godz. 8.00 mi dźwięczała w głowie;)

[quote name='Izabela124.']http://img706.imageshack.us/img706/889/resizeofimg5500jpga.jpg jak ładnie Serek się prezentuje
Ćwiczylismy:)

[quote name='dzasta']Bardzo ładnie się Serowaty prezentował :)
Śliczny jest :) Mam nadzieję że jak mrozy zelżeją to go wreszcie zobaczę :D
To znaczy mogę liczyc na Twoja wizytę? Czy myslisz o jakiejś wystawie...?

[quote name='Błyskotka']No świetne rozpoczęcie sezonu wystawowego :).
Czekam na resztę fotek :).
Zaraz sprawdzę, jak dogo przyjmuje fotki. Wczoraj myślałam, że w nocy będzie lepiej, a tu ... kaszana była...
A fotek jest naprawdę sporo:)

[quote name='Kaya']Fajnie ci ja własnie jestem w szkole, dzisiaj miałam na 9.10 :(
A cóż to za dziwna godzina 9.10...?

Pzdr.

Posted

[quote name='black-manor']za to pewnie późno konczysz :P
ja mam dzien, kiedy zaczynam o 7.10, czyli o 6.30 wychodze z domu i kończe lekcje o 16.05, czyli kolo 17.40 wracam :P
To cały dzień w szkole...

[quote name='Zuza i Noddy']Nie, skończyłam jak zawsze czyli 14.55 i właśnie weszłam do domu, ale po prostu nie było 2 polskich, trzeci był w-f, wiec poszłam dopiero na czwartą lekcje, a mogłam dzisiaj iść na jedną czyli chemie, bo straszne nudy były.
Jutro tez jadę później ale tylko o godzinkę.
To taka laba przed feriami...?

[quote name='betel']http://img706.imageshack.us/img706/889/resizeofimg5500jpga.jpg- zarówno Asiaczek jak i Serek wyglądają bardzo dostojnie. Pozdrowienia :)
Hahaha, ja i dostojność...? Nieeeee...
Na nastepnych fotkach zobaczysz, jakie miny robię i wcale ale to wcale nie jestem dostojna:)

Pzdr.

Posted

[quote name='black-manor']za to pewnie późno konczysz :P
ja mam dzien, kiedy zaczynam o 7.10, czyli o 6.30 wychodze z domu i kończe lekcje o 16.05, czyli kolo 17.40 wracam :P[/QUOTE]

Oj znam ten ból, gdy o 6.30 trzeby wyjść z domu i w te mrozy na dodatek do szkoły przez Kartuską biegnąć ;) Gdy wychodze ciemno i gdy wracam też :P

[quote name='Asiaczek']O, czyżby akurat nudna lekcja informatyki była...?

Zuzka, jakos nie mogę sobie przypomniec, kiedy szłam do szkoły na 8.45 lub 9.30... Zawsze jakos ta godz. 8.00 mi dźwięczała w głowie;)

A cóż to za dziwna godzina 9.10...?

Pzdr.[/QUOTE]

Ja dzisiaj miałam taką nudną lekcje angielskiego, miałam czas na spokojne spr. poczty i poszperanie troche po stronkach, żeby zerknąć jakie nowości u znajomych są :)

Tak, tradycyjnie chyba godz. 8 w większości szkołach jest godz. która rozpoczyna lekcje, u nas takie dziwne są te lekce, bo np. 0 godz. zaczyna się o 7.30, 1 o 8.15 dopiero ;) Na szczęście tylko raz mam tą "przyjemność" przychodzić na 7.30 ;P

Posted

[quote name='Asiaczek']Zuzka, jakos nie mogę sobie przypomniec, kiedy szłam do szkoły na 8.45 lub 9.30... Zawsze jakos ta godz. 8.00 mi dźwięczała w głowie;)[/QUOTE]
No ja też zawsze miałam zakodowaną 8.00, a tu teraz w liceum zerówka jest o 7.40(na szczęście w tym roku się bez niej obyło) a ja chodzę na pierwszą godzinę na 8.30. Dla mnie to tak akurat, bo gdyby była 8.15i musiałabym lecieć na pociąg godzinę wcześniej a tak to mam 7.50, a powrotny 15.40 ;)

[quote name='Asiaczek']To taka laba przed feriami...?[/QUOTE]
A no tak na nasze szczęście w tym tygodniu pochorowało się 3 uczących nas nauczycieli:evil_lol:
Nie żebym komuś źle życzyła, ale jak tu się nie cieszyć :lol:
Ten tydzień mija błyskawicznie, ale jeszcze przed feriami czeka nas kilka sprawdzianików.

Posted

[quote name='Florka_xyz']No to fakt Asiaczek z Serkiem rewelacyjnie wygadaja :) Super duet - czuje ze to bedzie HIT SEZONU 2010 a pozniej ho ho ho daleko w przyszłosc :)[/QUOTE]

Nasuneło mi się tylko ... Hity na czasie :P

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']A no tak na nasze szczęście w tym tygodniu pochorowało się 3 uczących nas nauczycieli:evil_lol:
Ten tydzień mija błyskawicznie, ale jeszcze przed feriami czeka nas kilka sprawdzianików.[/QUOTE]

:evil_lol:

Na razie mój kalendarz nie jest jakoś bardzo zapisany, tylko w weekendy jak zwykle ostatnimi czasy mam szczęście niańcze koty i dotrzymuje towarzystwa braciom mojej przyjaciółki, która w tym czasie dobrze bawi się na wystawie :P

Posted

[quote name='Florka_xyz']No to fakt Asiaczek z Serkiem rewelacyjnie wygadaja :) Super duet - czuje ze to bedzie HIT SEZONU 2010 a pozniej ho ho ho daleko w przyszłosc :)[/QUOTE]
Pożyjemy, zobaczymy...

[quote name='Kaya']Oj znam ten ból, gdy o 6.30 trzeby wyjść z domu i w te mrozy na dodatek do szkoły przez Kartuską biegnąć ;) Gdy wychodze ciemno i gdy wracam też :P
Ja dzisiaj miałam taką nudną lekcje angielskiego, miałam czas na spokojne spr. poczty i poszperanie troche po stronkach, żeby zerknąć jakie nowości u znajomych są :)
Tak, tradycyjnie chyba godz. 8 w większości szkołach jest godz. która rozpoczyna lekcje, u nas takie dziwne są te lekce, bo np. 0 godz. zaczyna się o 7.30, 1 o 8.15 dopiero ;) Na szczęście tylko raz mam tą "przyjemność" przychodzić na 7.30 ;P[/QUOTE]
Widzę, że w szkołach równiez godziny rozpoczęcia zajęć się pozmieniały...

[quote name='Zuza i Noddy']No ja też zawsze miałam zakodowaną 8.00, a tu teraz w liceum zerówka jest o 7.40(na szczęście w tym roku się bez niej obyło) a ja chodzę na pierwszą godzinę na 8.30. Dla mnie to tak akurat, bo gdyby była 8.15i musiałabym lecieć na pociąg godzinę wcześniej a tak to mam 7.50, a powrotny 15.40 ;)
A no tak na nasze szczęście w tym tygodniu pochorowało się 3 uczących nas nauczycieli:evil_lol:
Ten tydzień mija błyskawicznie, ale jeszcze przed feriami czeka nas kilka sprawdzianików.[/QUOTE]
A pewnie, niech choruja. To taka mała pozytywna niespodzianka dla Was;)

Pzdr.

Posted

Spróbuję wstawić trochę następnych fotek. Może dzisiaj pójdzie mi to trochę sprawniej...Jeszcze Serek:)Nie patrzcie na moje zmiany ubraniowe; po prostu dokonkurencji finałowych miałysmy inny strój. To wszystko...Pzdr.