Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

gosiaja napisał(a):
jaszcze nie kładłam kafelek ale mam do położenia w komórce na podłodze to sobie potrenuję a i jeszcze w kuchni na ścianie
i pewnie jeszcze by się trochę rzeczy znalazło których nie robiłam
a co do firmy to mam za małe umiejętności żeby u kogoś robić sobie jak coś zknocę to jeszcze ujdzie ale u kogoś to już nie bardzo

Tak czy siak - podziwiam!

Izabela124. napisał(a):
W takim razie czekamy dziś na fotki ;)

Tak, tak, dzisiaj będa.
Mam tez fotki od Ingi, więc ppłd. je posegreguję i wstawię. Oj, troszkę tych fotek w Kowna będzie:)

Pzdr.

Posted

jenis napisał(a):
Hej Asiu jak dobrze pójdzie to zobaczymy się w Rzeszowie.Dostałas niespodziankę od Gosi ?super bardzo mi sie podoba:)

Super! Juz ciesze się na tę wystawę:0 Będzie tyle znanych osób...
TAK, dzisiaj dostałam przesyłkę, pięknie opakowaną w twardą tekturkę. Doszła w stanie nienaruszonym:)
gosiaja! Super pomysł, ja juz 2 lata usiłuję coś takiego zrobic i... brak czasu mi to uniemożliwia...

gosiaja napisał(a):
jenis to znaczy że już dotarła ??

Ja bym rozumiała, że tak, dotarła:)

Pzdr.

Posted

Dzien dobry!!
Widziałam Cie z tydzień temu znowu.. ale samochód za mną jechał, więc się już nie zatrzymywałam..

Gratuluje wyniku Jumaszki i pewnie jeszcze inne się nazbierały.. ale to będę nadrabiać za jakieś 2 tygodnie.

Pozdrawiam cieplutko i wracam do nauki

Posted

Agappe napisał(a):
Dzien dobry!!
Widziałam Cie z tydzień temu znowu.. ale samochód za mną jechał, więc się już nie zatrzymywałam..
Gratuluje wyniku Jumaszki i pewnie jeszcze inne się nazbierały.. ale to będę nadrabiać za jakieś 2 tygodnie.
Pozdrawiam cieplutko i wracam do nauki

Jak to dobrze, że ja chodzę swoimi starymi trasami...
Czekamy na Was:)

Izabela124. napisał(a):
Będą dziś zdjęcia? ;)

Będą, będą, właśnie siedzę nad fotkami od Ingi:)

dzasta napisał(a):
O super Gratulacje dla Jumaszki za BIS 2 i wilekie graty dla Ciebie i całej twojej baskowej Drużyny!!!

Dzięki, Kochana!

Pzdr.

Posted

Paula&Goofi napisał(a):
Witam :)
Gratuluje wielkiego sukcesu i chciałam zapytać czy wybiera się pani do Leszna ? :)
Pozdrawiam!

Tak, chcę byc w na Championach i na Prestige'u... Ale czekam na sędziów.

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
...
TAK, dzisiaj dostałam przesyłkę, pięknie opakowaną w twardą tekturkę. Doszła w stanie nienaruszonym:)
gosiaja! Super pomysł, ja juz 2 lata usiłuję coś takiego zrobic i... brak czasu mi to uniemożliwia...
Pzdr.

ciesze się że przesyłka do was dotarła i się podoba :)
to takie moje podziękowanie za chłopaków

Posted

Paula&Goofi napisał(a):
O to się zobaczymy ! :)
P.S. Zapraszam do mnie na nowe fotki !

Wpadnę, ale chyba albo dzisiaj późnym wieczorem albo jutro...

Zuza i Noddy napisał(a):
Ja już nie mogę się doczekać foteczek wystawowych, szczególnie (małego) gryzonia debiutanta :lol:

Wiesz, Serek juz nie jest taki mały. Zresztą widziałaś go.Jakieś 2 tygodnie temu...?

gosiaja napisał(a):

Pomysł super!
Dziękuję:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiesz, Serek juz nie jest taki mały. Zresztą widziałaś go.Jakieś 2 tygodnie temu...?

Dlatego celowo napisałam mały w nawiasie, bo nijak by ten przymiotnik do niego pasował :evil_lol:
Jeszcze nawet nie 2 tygodnie, a już nie długo znowu spotkanie.
Ostatnio odkryłam, ze Ofi najlepiej współpracuje na swoją karmę, głodomorek mały :lol:

Posted

No to zaczynamy z fotkami z wystawy w Kownie. Najpierw, jak na debiutanta przystało, Serek, czyli Kanibaru FROMAJE FRAIS:)

Młody nie bał się nawet i na stoliku...

Nawet trochę pobiegał...

Cdn.
Pzdr.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Dlatego celowo napisałam mały w nawiasie, bo nijak by ten przymiotnik do niego pasował :evil_lol:
Ostatnio odkryłam, ze Ofi najlepiej współpracuje na swoją karmę, głodomorek mały :lol:

A tak. One wszystkie za smakoszki duzo zrobia...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
...
Pzdr.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):

A tak. One wszystkie za smakoszki duzo zrobia...

Pzdr.

Posted

Tylko chwilkę nie było mnie na dogo, a tu proszę !!!
[quote name='Asiaczek']Jak widać, wróciliśm,y cali i zdrowi z Kowna. Wystawa baaaardzo udana, choc tak mało kciuków było trzymanych;)

Ale wiecie dlaczego wystawa taka udana? Bo... zapomniałam kanapek (zostały w lodówce) i... kasy!Kasa, oczywiście, leżała sobie spokojnie na stoliku w pokoju... Dobrze, że Inga pozyczyła mi eurasków , aby opłacić wystawe,. Bez Jej pomocy - z sukcesów nici...
Inga, jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję za pomoc i zyczliwość:)

A teraz wyniki:
Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - w.o.1, Naj.Szczenię, BIS Szczeniąt2! (debiut wystawowy Serka)

JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - dosk.1, CWC.

JUMA MONGO Asiaczek FCI (Jumaszka) - dosk.1, CWC, NDPwR, BOB, BOG1!!!!!! (Jumaszka czeka na niedzielny BIS:)
Info z ostatniej chwili: [FONT=Comic Sans MS]JUMA MONGO Asiaczek FCI - BIS2!!!!!!
[/FONT]

MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (Maśka) - dosk.1, CAJC, Naj.Junior, BIS Juniorów - pierwsza siódemka. Tutaj, niestety, zabrakło ociupinkę szczęścia, bo Maśka pokazała się świetnie:) NOWY MŁODZIEŻOWY CHAMPION LITWY!!!

LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - dosk.1, CWC, NDSwR.

Para hodowlana - II miejsce.

Grupa hodowlana - II miejsce.

Abotere's WAHZIRI - II miejsce w konk. Młody prezenter, gr. starsza z prezenterką z Łotwy - Marija Ziemlanskaya:)

Aj, jaka jestem zadowolona! Jak kot, który opił się śmietanki:)

Pzdr.

Wielkie, wielkie gratulacje Asiaczku :)

Ale mi dzisiaj to DGM muli ....
I to nie prawda, że mało kciukasków było, ja trzymałam :)