Izabela124. Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 W takim razie czekamy dziś na fotki ;) Quote
Asiaczek Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 gosiaja napisał(a):jaszcze nie kładłam kafelek ale mam do położenia w komórce na podłodze to sobie potrenuję a i jeszcze w kuchni na ścianie i pewnie jeszcze by się trochę rzeczy znalazło których nie robiłam a co do firmy to mam za małe umiejętności żeby u kogoś robić sobie jak coś zknocę to jeszcze ujdzie ale u kogoś to już nie bardzo Tak czy siak - podziwiam! Izabela124. napisał(a):W takim razie czekamy dziś na fotki ;) Tak, tak, dzisiaj będa. Mam tez fotki od Ingi, więc ppłd. je posegreguję i wstawię. Oj, troszkę tych fotek w Kowna będzie:) Pzdr. Quote
jenis Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Hej Asiu jak dobrze pójdzie to zobaczymy się w Rzeszowie.Dostałas niespodziankę od Gosi ?super bardzo mi sie podoba:) Quote
Asiaczek Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 jenis napisał(a):Hej Asiu jak dobrze pójdzie to zobaczymy się w Rzeszowie.Dostałas niespodziankę od Gosi ?super bardzo mi sie podoba:) Super! Juz ciesze się na tę wystawę:0 Będzie tyle znanych osób... TAK, dzisiaj dostałam przesyłkę, pięknie opakowaną w twardą tekturkę. Doszła w stanie nienaruszonym:) gosiaja! Super pomysł, ja juz 2 lata usiłuję coś takiego zrobic i... brak czasu mi to uniemożliwia... gosiaja napisał(a):jenis to znaczy że już dotarła ?? Ja bym rozumiała, że tak, dotarła:) Pzdr. Quote
Kaya Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Gratulacje kolejne dla Jumaszki, czyli mam rozumieć, że na "BIS'owskim" pudle też stanął? Quote
Asiaczek Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Tak, tak! Jumaszka stanął na pudle z tytułem BIS2 :) Pzdr. Quote
Agappe Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dzien dobry!! Widziałam Cie z tydzień temu znowu.. ale samochód za mną jechał, więc się już nie zatrzymywałam.. Gratuluje wyniku Jumaszki i pewnie jeszcze inne się nazbierały.. ale to będę nadrabiać za jakieś 2 tygodnie. Pozdrawiam cieplutko i wracam do nauki Quote
dzasta Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 O super Gratulacje dla Jumaszki za BIS 2 i wilekie graty dla Ciebie i całej twojej baskowej Drużyny!!! Quote
Asiaczek Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Agappe napisał(a):Dzien dobry!! Widziałam Cie z tydzień temu znowu.. ale samochód za mną jechał, więc się już nie zatrzymywałam.. Gratuluje wyniku Jumaszki i pewnie jeszcze inne się nazbierały.. ale to będę nadrabiać za jakieś 2 tygodnie. Pozdrawiam cieplutko i wracam do nauki Jak to dobrze, że ja chodzę swoimi starymi trasami... Czekamy na Was:) Izabela124. napisał(a):Będą dziś zdjęcia? ;) Będą, będą, właśnie siedzę nad fotkami od Ingi:) dzasta napisał(a):O super Gratulacje dla Jumaszki za BIS 2 i wilekie graty dla Ciebie i całej twojej baskowej Drużyny!!! Dzięki, Kochana! Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Witam :) Gratuluje wielkiego sukcesu i chciałam zapytać czy wybiera się pani do Leszna ? :) Pozdrawiam! Quote
Asiaczek Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Paula&Goofi napisał(a):Witam :) Gratuluje wielkiego sukcesu i chciałam zapytać czy wybiera się pani do Leszna ? :) Pozdrawiam! Tak, chcę byc w na Championach i na Prestige'u... Ale czekam na sędziów. pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 O to się zobaczymy ! :) P.S. Zapraszam do mnie na nowe fotki ! Quote
Zuza i Noddy Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ja już nie mogę się doczekać foteczek wystawowych, szczególnie (małego) gryzonia debiutanta :lol: Quote
gosiaja Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Asiaczek napisał(a):... TAK, dzisiaj dostałam przesyłkę, pięknie opakowaną w twardą tekturkę. Doszła w stanie nienaruszonym:) gosiaja! Super pomysł, ja juz 2 lata usiłuję coś takiego zrobic i... brak czasu mi to uniemożliwia... Pzdr. ciesze się że przesyłka do was dotarła i się podoba :) to takie moje podziękowanie za chłopaków Quote
Asiaczek Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Paula&Goofi napisał(a):O to się zobaczymy ! :) P.S. Zapraszam do mnie na nowe fotki ! Wpadnę, ale chyba albo dzisiaj późnym wieczorem albo jutro... Zuza i Noddy napisał(a):Ja już nie mogę się doczekać foteczek wystawowych, szczególnie (małego) gryzonia debiutanta :lol: Wiesz, Serek juz nie jest taki mały. Zresztą widziałaś go.Jakieś 2 tygodnie temu...? gosiaja napisał(a):ciesze się że przesyłka do was dotarła i się podoba :) to takie moje podziękowanie za chłopaków Pomysł super! Dziękuję:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Asiaczek napisał(a):Wiesz, Serek juz nie jest taki mały. Zresztą widziałaś go.Jakieś 2 tygodnie temu...? Dlatego celowo napisałam mały w nawiasie, bo nijak by ten przymiotnik do niego pasował :evil_lol: Jeszcze nawet nie 2 tygodnie, a już nie długo znowu spotkanie. Ostatnio odkryłam, ze Ofi najlepiej współpracuje na swoją karmę, głodomorek mały :lol: Quote
Asiaczek Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 No to zaczynamy z fotkami z wystawy w Kownie. Najpierw, jak na debiutanta przystało, Serek, czyli Kanibaru FROMAJE FRAIS:) Młody nie bał się nawet i na stoliku... Nawet trochę pobiegał... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Dlatego celowo napisałam mały w nawiasie, bo nijak by ten przymiotnik do niego pasował :evil_lol: Jeszcze nawet nie 2 tygodnie, a już nie długo znowu spotkanie. Ostatnio odkryłam, ze Ofi najlepiej współpracuje na swoją karmę, głodomorek mały :lol: A tak. One wszystkie za smakoszki duzo zrobia... Pzdr. Quote
gosiaja Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Asiaczek napisał(a):... TAK, dzisiaj dostałam przesyłkę, pięknie opakowaną w twardą tekturkę. Doszła w stanie nienaruszonym:) gosiaja! Super pomysł, ja juz 2 lata usiłuję coś takiego zrobic i... brak czasu mi to uniemożliwia... Pzdr. ciesze się że przesyłka do was dotarła i się podoba :) to takie moje podziękowanie za chłopaków Quote
Asiaczek Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Dlatego celowo napisałam mały w nawiasie, bo nijak by ten przymiotnik do niego pasował :evil_lol: Jeszcze nawet nie 2 tygodnie, a już nie długo znowu spotkanie. Ostatnio odkryłam, ze Ofi najlepiej współpracuje na swoją karmę, głodomorek mały :lol: A tak. One wszystkie za smakoszki duzo zrobia... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Teraz zauważyłam jak Sercio ma świetnie ogonek skręcony :) Quote
jamnicze Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Tylko chwilkę nie było mnie na dogo, a tu proszę !!! [quote name='Asiaczek']Jak widać, wróciliśm,y cali i zdrowi z Kowna. Wystawa baaaardzo udana, choc tak mało kciuków było trzymanych;) Ale wiecie dlaczego wystawa taka udana? Bo... zapomniałam kanapek (zostały w lodówce) i... kasy!Kasa, oczywiście, leżała sobie spokojnie na stoliku w pokoju... Dobrze, że Inga pozyczyła mi eurasków , aby opłacić wystawe,. Bez Jej pomocy - z sukcesów nici... Inga, jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję za pomoc i zyczliwość:) A teraz wyniki: Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - w.o.1, Naj.Szczenię, BIS Szczeniąt2! (debiut wystawowy Serka) JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - dosk.1, CWC. JUMA MONGO Asiaczek FCI (Jumaszka) - dosk.1, CWC, NDPwR, BOB, BOG1!!!!!! (Jumaszka czeka na niedzielny BIS:) Info z ostatniej chwili: [FONT=Comic Sans MS]JUMA MONGO Asiaczek FCI - BIS2!!!!!! [/FONT] MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (Maśka) - dosk.1, CAJC, Naj.Junior, BIS Juniorów - pierwsza siódemka. Tutaj, niestety, zabrakło ociupinkę szczęścia, bo Maśka pokazała się świetnie:) NOWY MŁODZIEŻOWY CHAMPION LITWY!!! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - dosk.1, CWC, NDSwR. Para hodowlana - II miejsce. Grupa hodowlana - II miejsce. Abotere's WAHZIRI - II miejsce w konk. Młody prezenter, gr. starsza z prezenterką z Łotwy - Marija Ziemlanskaya:) Aj, jaka jestem zadowolona! Jak kot, który opił się śmietanki:) Pzdr. Wielkie, wielkie gratulacje Asiaczku :) Ale mi dzisiaj to DGM muli .... I to nie prawda, że mało kciukasków było, ja trzymałam :) Quote
Recommended Posts