Asiaczek Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Ha, ja moja studniówkę do dzisiaj pamiętam... Było super! Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 No ja mam nadzieję ze swoja tez bede pamiętac tak długo :) Quote
vkt Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Da, ta suczka była w Kownie- Jun ex,2 Moja tricolor-Klassic's Tri-Fecta (Penda Taji's Tri-Umphant One X Klassic's Rooty Toot Toot ) Quote
Dojo Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 HUGE CONGRATULATIONS!!!! What a success! It's so fantastic!!! Nice that you all came home healthy and so proud :-D Kisses! Katrin i Dojo Quote
Dojo Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 And a new photo: This was last summer, both are waiting for a show ;-) Quote
shirkan Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Gratulacje dla Jumy za ten wspaniały wynik! I oczywiście Asiu dla Ciebie za wyhodowanie tak wyjątkowego psa!!! Quote
Asiaczek Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='vkt']Da, ta suczka była w Kownie- Jun ex,2 Moja tricolor-Klassic's Tri-Fecta (Penda Taji's Tri-Umphant One X Klassic's Rooty Toot Toot ) Ooooo, this female is from USA! Great:) [quote name='Dojo']HUGE CONGRATULATIONS!!!! What a success! It's so fantastic!!! Nice that you all came home healthy and so proud :-D Kisses! Katrin i Dojo Dojo, thank you! This was the first show in this year. So, the beginning is fantastic:) [quote name='Dojo']And a new photo: This was last summer, both are waiting for a show ;-) Oh, Dojo..... [quote name='shirkan']Gratulacje dla Jumy za ten wspaniały wynik! I oczywiście Asiu dla Ciebie za wyhodowanie tak wyjątkowego psa!!! No i dla Ingi za jego wychowanie, dla Gody za jego prezentację:) Każdemu po troszeczku... Pzdr. Quote
resurgam Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Aha, jeszcze specjalne gratulacje dla SERKA, który mnie pierwszą powitał, po wyjściu z kontenerka, na lotnisku Okęcie - muszę się nieco pochwalić, ale tak było ..... Quote
gosiaja Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Asiaczek napisał(a):C O, gosiaja! super, że do nas zajrzałaś. Ale to pewnie z nudów, co...?;) A, jeszcze nic nie dostałam... Pzdr. wczoraj to raczej miałam małą przerwę wstawiałam z bratem ościeżnice a że robiliśmy to pierwszy raz to trochę czasu nam to zajęło wieżę w pocztę polską że niedługo dojdzie Quote
Mudik Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 WOW!!!!!!!!!!!!!! Brawo Juma, Asia, Inga i Goda!!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 resurgam napisał(a):Aha, jeszcze specjalne gratulacje dla SERKA, który mnie pierwszą powitał, po wyjściu z kontenerka, na lotnisku Okęcie - muszę się nieco pochwalić, ale tak było ..... Fakt, tak było. Resurgam nic nie gadając, pojechała ze mną na lotnisko 29.9.ub.r. i przywitała Serka. Potem krótki spacerek na parkingu... A Serek, po wyjściu z kontenerka, poszedł się przywitać z Resurgam, a dopiero potem ze mną:) gosiaja napisał(a):wczoraj to raczej miałam małą przerwę wstawiałam z bratem ościeżnice a że robiliśmy to pierwszy raz to trochę czasu nam to zajęło wieżę w pocztę polską że niedługo dojdzie Matkooooo, dziewczyno, a przyznaj się, czego Ty w zyciu jeszcze nie robiłaś, co? Może jakąś firmę remontowo-budowlaną otworzycie? Podziwiam! Mudik napisał(a):WOW!!!!!!!!!!!!!! Brawo Juma, Asia, Inga i Goda!!!!!!!!!!!!! Przekażę:) Pzdr. Quote
zielona Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Gratulacje gratulacjami ale ta naprawdę to tylko Masia się napracowała haha.Miała kilka "bab" do pokonania i jednego faceta.I dała se rade. Asiaczki górą Huuuraaaaa Quote
Asiaczek Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 zielona napisał(a):Gratulacje gratulacjami ale ta naprawdę to tylko Masia się napracowała haha.Miała kilka "bab" do pokonania i jednego faceta.I dała se rade. Asiaczki górą Huuuraaaaa ... no i Jumaszka... Bo najpierw po0konał wszystkie baski, potem wszystkie psy na Grupie, a potem 8 psów na BIS'ie... Ah, jaka jestem dumna z Jumaszki i wogóle z Asiaczków:) Pzdr. Quote
jenis Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 GRATULACJE!!! Asiaczki jak zwykle szaleja. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Sobota! Będziesz, Kochana? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Czyli jest szansa na spotkanie, co? Oczywiście, jak czas pozwoli. Bo ja w Rz. mam 5 psów do wystawienia, wysikania itp.:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 agnethka napisał(a):no pewnie, że jest szansa ;) jadę z jedną, którą daję na przechowanie hodowczyni - więc w zasadzie to będę miała luz, blues i swobodę ;) przyciągnę ze sobą swe dziecię :D wszak trza się pochwalić jedynaczką ;) Piszesz, oczywiście, o...?:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Spóźnione serdeczne gratulacje!!!!!!!!!! Czekam na zdjęcia :) Quote
Asiaczek Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Cos mi multicytat nie działa... Iza - chyba jednak jutro. Dzisiaj jeszcze przede mna spacery, spójrz na godzinę... agnethka - hohoho, jak ten czas leci, co? ;) Alojzynka na wystawie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Tak wiem o Twoich problemach. Jestem na bieżąco w temacie wystawy w Rz.:) Liczę, że się uda! Pzdr. Quote
Alicja Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 przyszłam się przywitać i powiedzieć dobranoc :hand:dogo mnie dobija tymi numerami z serwerem i tysiącami powielonych postów Quote
Asiaczek Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='agnethka']oj...to kwestia jednego nr telefonu ;) taki problem to nie problem ;) a jeśli nawet nie dostaną nr rej. to i tak będą ;) Ja wszędzie i zawsze - wszystko zalezy od drugiego człowieka, prawda?;) [quote name='Alicja']przyszłam się przywitać i powiedzieć dobranoc :hand:dogo mnie dobija tymi numerami z serwerem i tysiącami powielonych postów Wierzę, bo mnie też! Pzdr. Quote
gosiaja Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Asiaczek napisał(a): Matkooooo, dziewczyno, a przyznaj się, czego Ty w zyciu jeszcze nie robiłaś, co? Może jakąś firmę remontowo-budowlaną otworzycie? Podziwiam! jaszcze nie kładłam kafelek ale mam do położenia w komórce na podłodze to sobie potrenuję a i jeszcze w kuchni na ścianie i pewnie jeszcze by się trochę rzeczy znalazło których nie robiłam a co do firmy to mam za małe umiejętności żeby u kogoś robić sobie jak coś zknocę to jeszcze ujdzie ale u kogoś to już nie bardzo Quote
Recommended Posts