Florka_xyz Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 WoW!!!! BIG GRATULACJE!!!! Super sukcesy oby bylo ich jeszcze więcej! :) Quote
Asiaczek Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='Vectra']Aśka , a wyniki ? :mad: co do orzechów , to nie opadły , ale ktoś czytał nieuważnie ... ona tak z miłości do mnie ta Dzasta ... ona mnie tak mocno kocha , że się już na niczym nie skupia :evil_lol: były mielone , pisałam to ... wkręciły się zatem w tłum i nie opadły .. ciasta już nie , zostało wspomnienie i mam dziś piec kolejne .. ehhhh życie i bądź raz dobrą , potem zmuszają do powielania dobroci Wyniki podałam w poscie zapisanym minutę po Tobie. Tak więc sa:) dobry pomysł z tym zmieleniem orzechów. A ciasto miało smaczek orzechowy? Upiecz, upiecz kolejne. Zrobisz dobry uczynek i może kiedys będziesz miała sznasę to Panu R. wypomniec;) [quote name='Korenia']Wielkieee gratulacje! :multi: [quote name='Darianna']Gratulacje Asiaczki!! Z przygodami wyjazd, ale widzę, że udany :) [quote name='Alicja']:loveu: moja Ercia idzie jak burza :multi: BRAWO Asiaczki :multi: :klacz: :multi: ale miałaś przygody ....kurcze [quote name='Kaya']Super! gratulacje i od nas ! ;) Wyjazd może i z przygodami, ale za to jaki udany :) [quote name='Iza.']Ja trzymałam kciuki oczywiście, ale dogo tak ostatnio mi wolno chodzi, ze pisać mi się nie chce zupełnie :shake:;) Wyniki typowo Asiaczkowe hihi wy z każdej wystawy wychodzicie z sukcesami ! Oby tak dalej, GRATULACJE :loveu::multi: Szczególne gratki dla Serka za jego debiut :loveu: Jak się mały pokazał ? nie bał się wystawowej atmosfery ? [quote name='sabra']Gratulacje Asiu:multi: Jak zwykle Asiaczki górą;) . [quote name='Tengusia']Gratulacje [quote name='Zuza i Noddy']Ogromne gratulacje, bo wyniki wspaniałe. My cały czas ćwiczymy, chociaz czasem Ofcio ma humorki. Na ringówce biega... za torbą z karmą :evil_lol: [quote name='Mudik']Gratulacje!!!! Ja też zawsze kciuki trzymam, tylko sie nie ujawniłam, brawo szczególnie dla Serka, bo o Jumci to nie ma co pisać, wyjadacz ringowy BRAWO:Cool!::Cool!::smilecol::smilecol: [quote name='Florka_xyz']WoW!!!! BIG GRATULACJE!!!! Super sukcesy oby bylo ich jeszcze więcej! :) Kochane, dziękuję za miłe słowa! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Tak, debiut Serka była naprawdę udany. Co prawda, gdy poprawiam jemu przednie łapki, to czasami ma humorki, pręży się i nie podoba mu się takie coś. Ale widze, że trafia juz do niego to, co powinien robic na wystawie. Pamiętajmy, że ma dopiero 6,5 miesiąca. Na inne psy zwraca, owszem, uwage, ale raczej w celu zabawy. I nie ma znaczenia duzy czy mały, włochaty czy golasek. Wszystkie psy kocha i juz. Na szczekanie nie zwraca uwagi, choć uchole są czujne. Biega spokojnie, nie ciągnie, choć ja wolałabym, aby biegł z większa dynamiką, bo go na to stac. To trzeba jeszcze doćwiczyc:) Macanie, dotykanie przez sędziów - nie ma problemu. Zobaczymy, jak to będzie na nastepnych jego wystawach. Wiadomo, pierwsza wystawa, stresik, to i zachowanie inne. Następne, - moga pojawić się humorki. Trzeba ćwiczyć i juz. Maśka bardzo podobała się sędziemu; porównanie z psem juniorem wygrała elegancją i ruchem. Od czasu Wilna grudniowego schudła i zdecydowanie lepiej wygląda. Teraz wszystko w rękach zielonej, aby szybciutko wysłała kopie dokumentów, opłaciła 20 Eurasków i certyfikat mamy w Maśkowych łapkach:) O ile Jumaszka w ringu nie pokazał się najlepiej (ring, jak dla niego i Gody był trochę za mały), o tyle na finałach - biegł jak król: dumny,skoncentrowany, czujny, główka wysoko, szyja napręzona... Eh. to sa niezapomniane chwile! Walkę o BOG1 wygrał z pieknym SH - w polskich rękach, z hiszpańskiej hodowli Winterfrost - bałam się tego porównania. Ale ruchem Juma zachwycił, choć SH biegł tez pięknie, ale chyba lekkie zmęczenie dało się puchaczowi we znaki. Fotki są i u mnie w aparacie i u Ingi. Postaram się jak najszybciej je wstawić. Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 trzeci raz odpisuje :angryy::angryy: wczoraj w Glogowie caly dzien wymarzlam i wieczorem juz nie mialam sily na koputer - nam nie poszlo - tylko V2 - tak jak myslalam, wygral typowo amerykanski, kopiowany pies w typie teriera a ze belgijska sedzina jest specjalistka wlasnie od terierow wiec to bylo do przewidzenia :roll: ale nic, pojechalam tam glownie w celu pozyczenia Waciaka koledze na JH i calkiem niezle im poszlo :) jeszcze Maciek musi popracowac ale sedzina powiedziala ze ma talent :) za pierwszym razem zdobyl tylko 2 pkt wczoraj juz 4 wiec ida w dobrym kierunku hihi ale ja tu prywate robie a nie o tym chcialam :evil_lol::evil_lol: GRATULUJE z calego serca !! :laola: :laola: szczegolnie osiagniec na finalach !! az milo sie czyta o takich rezultatach :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Elitesse - jeżeli sędzina typowała psy w typie terriera, to i tak bardzo dobrze Wam poszło:) Drugie lokata, oczywiście za "terrierem", nonono.... a może masz takiego nie do końca dorobionego terriera, co? Tak czy siak - gratulacje:) Ja tez cieszę się, jak moje psy coś tam ugrywają na MP. To frajda widzieć "moje dziecko" z innym prezenterem, czasami jeszcze nieporadnym w obcowaniu, czasami robiącym błędy prezenterskie, ale... nikt od razu nie był doskonały, prawda? Ważna, aby do końca to była frajda i przyjemnośc dla młodej osoby. Pzdr. Quote
vkt Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Asiaczek! Gratulacje! U masz bardzo piękne psy! Viktotia and AFRIKANSKIY MOLCUN POVELITELNITSA ZULU(Зула) from Estonia. Quote
Vectra Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Gratuluje z całego serca Asiu :multi: ps właśnie się miesza masa na ciasto , w wersji z kakao :diabloti: tak orzeszki dały smaczek ciasteczkowi , to tego było takie chrupiące w środku Quote
NATKA Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Asiaczek']Jak widać, wróciliśm,y cali i zdrowi z Kowna. Wystawa baaaardzo udana, choc tak mało kciuków było trzymanych;) Ale wiecie dlaczego wystawa taka udana? Bo... zapomniałam kanapek (zostały w lodówce) i... kasy!Kasa, oczywiście, leżała sobie spokojnie na stoliku w pokoju... Dobrze, że Inga pozyczyła mi eurasków , aby opłacić wystawe,. Bez Jej pomocy - z sukcesów nici... Inga, jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję za pomoc i zyczliwość:) A teraz wyniki: Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - w.o.1, Naj.Szczenię, BIS Szczeniąt2! (debiut wystawowy Serka) JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - dosk.1, CWC. JUMA MONGO Asiaczek FCI (Jumaszka) - dosk.1, CWC, NDPwR, BOB, BOG1!!!!!! (Jumaszka czeka na niedzielny BIS:) MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (Maśka) - dosk.1, CAJC, Naj.Junior, BIS Juniorów - pierwsza siódemka. Tutaj, niestety, zabrakło ociupinkę szczęścia, bo Maśka pokazała się świetnie:) NOWY MŁODZIEŻOWY CHAMPION LITWY!!! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - dosk.1, CWC, NDSwR. Para hodowlana - II miejsce. Grupa hodowlana - II miejsce. Abotere's WAHZIRI - II miejsce w konk. Młody prezenter, gr. starsza z prezenterką z Łotwy - Marija Ziemlanskaya:) Aj, jaka jestem zadowolona! Jak kot, który opił się śmietanki:) Pzdr. [FONT=Comic Sans MS]Takie wieści to się super czyta!!! WIELGAŚNE GRATULACJE DLA PRECELKÓW I ICH PAŃCI :cool2::cool2::cool2: [/FONT] Quote
Asiaczek Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='vkt']Asiaczek! Gratulacje! U masz bardzo piękne psy! Viktotia and AFRIKANSKIY MOLCUN POVELITELNITSA ZULU(Зула) from Estonia. Ooooo, mamy Gościa z Estonii! :multi:Witaj w mojej Galerii Asiaczków:):loveu: W jakim języku chcesz pisać tutaj na forum? Po polsku, po angielsku...? Bardzo nam miło, że jesteś z nami. Mam troche zdjęć z wystaw w Kownie, postaram się je wstawić jak najszybciej. Zapraszam! [quote name='Vectra']Gratuluje z całego serca Asiu :multi: ps właśnie się miesza masa na ciasto , w wersji z kakao :diabloti: tak orzeszki dały smaczek ciasteczkowi , to tego było takie chrupiące w środku Hm, z kakao tez może byc fajne w smaku. Juz niedługo Rzeszów i Presov; mam juz w takim razie pomysł na ciasto:) Dzieki;) [quote name='kaskaSz']Gratuluje! Witaj, Kochana i dziękujemy! [quote name='NATKA'][FONT=Comic Sans MS]Takie wieści to się super czyta!!! WIELGAŚNE GRATULACJE DLA PRECELKÓW I ICH PAŃCI :cool2::cool2::cool2: [/FONT] Rzeczywiście, wystawa była super udana dla nas:) Pzdr. Quote
vkt Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 I odczytu i zapisu z polski tłumacza . Fotografia Zhdu. Może mój pies jest na foto ? Quote
shirkan Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Jeszcze raz Asiu wielkie,wielkie gratulację za tak wspaniały występ w Kownie!!! Z Serka niezły gwiazdor,drżyjcie konkurenci!Rewelacyjny debiut. Brawa za kolejnego Mł.Ch.Lt,ale jak dla mnie to była tylko formalność-Maśka jest świetna. A reszta Asiaczków zdążyła Nas już przyzwyczaić do swoich zwycięstw,niemniej jednak im również należą się gorące oklaski! Trzymam mocno kciuki za Jumę na finale. Quote
Alicja Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 melduję , że ciasto majonezowe jest the best Quote
Asiaczek Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='vkt']I odczytu i zapisu z polski tłumacza . Fotografia Zhdu. Może mój pies jest na foto ? Co do zdjęć to nie wiem, czy mam Twoją suczkę. Zdjęcia sa jeszcze w aparaciea jest ich tam sporo:) [quote name='gosiaja']Gratulujemy sukcesów :) O, gosiaja! super, że do nas zajrzałaś. Ale to pewnie z nudów, co...?;) A, jeszcze nic nie dostałam... [quote name='shirkan']Jeszcze raz Asiu wielkie,wielkie gratulację za tak wspaniały występ w Kownie!!! Z Serka niezły gwiazdor,drżyjcie konkurenci!Rewelacyjny debiut. Brawa za kolejnego Mł.Ch.Lt,ale jak dla mnie to była tylko formalność-Maśka jest świetna. A reszta Asiaczków zdążyła Nas już przyzwyczaić do swoich zwycięstw,niemniej jednak im również należą się gorące oklaski! Trzymam mocno kciuki za Jumę na finale. Ja tez mocno ściskam za Jumę:) [quote name='Alicja']melduję , że ciasto majonezowe jest the best Czyżbyś zrobiła samodzielnie? A może u Vectry zjadłaś, co? Ja myślę, że z tym kakao to tez może być fajny smaczek:) Pzdr. Quote
vkt Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Moje najniższy juniorów ( r/w ). Eta- W domu mam jeszcze tricolor Basenji suczkę Quote
vkt Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Moje najniższy juniorów ( r/w ). Eta- W domu mam jeszcze tricolor Basenji suczkę Quote
resurgam Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 "AŚKA - JOAŚKA!" wielkie gratulacje! Zaszalałaś TOTALNIE! A my ćwiczymy bieganie przy minus 15 st. Quote
Alicja Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Asiaczek'] Czyżbyś zrobiła samodzielnie? A może u Vectry zjadłaś, co? Ja myślę, że z tym kakao to tez może być fajny smaczek:) Pzdr. sama zrobiłam tylko dodałam soczku cytrynowego , aromatu pomarańczowego , skórkę pomarańczową , płatki migdałowe , rodzynki ...pyszota Quote
Asiaczek Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='vkt']Moje najniższy juniorów ( r/w ). Eta- W domu mam jeszcze tricolor Basenji suczkę Tak, ta suczka była w Kownie, prawda? A możesz pokazac suczke tri, która jest u Ciebie? Bardzo proszę. Wiesz, ja bardzo lubie to umaszczenie u basenji:) [quote name='resurgam']"AŚKA - JOAŚKA!" wielkie gratulacje! Zaszalałaś TOTALNIE! A my ćwiczymy bieganie przy minus 15 st. Oj, tak. To było szaleństwo... A jeszcze jedna informacja - JUMA MONGO Asiaczek FCI - BIS2!!!!! [quote name='sylrwia']Gratulacje Asiu :) Witaj i dziękujemy za wizytę! Co u Was? Jak tam Fortek? Może jakies foteczki, co? [quote name='Alicja']sama zrobiłam tylko dodałam soczku cytrynowego , aromatu pomarańczowego , skórkę pomarańczową , płatki migdałowe , rodzynki ...pyszota Hm, a nie za duzo bakalii...? Pzdr. Quote
sylrwia Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 heh my Was Asiaczku podglądamy każdego dnia ;) U nas połowa ferii. Co do fotek to z pewnych przyczyn na razie nie będzie, skrobne Ci na pw:), ale już niedługo reaktywuje galerie Forysława :) muszę tylko odszukać płytki ze zdjęciami.: Quote
Asiaczek Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 OK. To czekam i na PW i na reaktywowaną Galerie Forysława:) Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Super ze Jumcia tak szaleje!!! Gratulacje! A ja dzis się regeneruje małymi kroczkami po wczorajszej studniówce :) kurcze... nie myslałam ze to bedzie takie niezapomniane przeżycie :) Quote
Recommended Posts