Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Meldujemy się po wystawowo.Wyniki się nie zmieniły.Zdjęcia(nędzniutkie)wstawiłam do wystaw.Rodzinka Maksa i Benjiego będzie miała lepsze,to może coś wstawią.
A tu może pokażę jak Szepsi zabawiała gości(Benjiego)

Rodzinne zdjęcie,od lewej:Maks,Buszi,Benji.

I na koniec Szepsi

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

A mnie się wydaje, że Szepsi podrywała go...
Proszę, za karczek popodgryzać
http://img11.imageshack.us/img11/7283/resizeofwystgogw2010076.jpg

Jaka uległa...
http://img192.imageshack.us/img192/5665/resizeofwystgogw2010080.jpg

Buszka chyba nie była zadowolona, że ją synkowie postarzają:)
http://img192.imageshack.us/img192/4701/resizeofwystgogw2010043.jpg

Cudeńko!
http://img189.imageshack.us/img189/9251/resizeofwystgogw2010030.jpg

Pzdr.

Posted

Kaya napisał(a):
A ja ferie mam najpóźniej, bo dopiero po wystawie walentynkowej w Bydgoszczy :(

To mamy tak samo, mi tam pasuje taki termin, ferie rozpoczynam Rzeszowską wystawa, więc świadomość, ze po dniu spędzonym na wystawie czekają mnie 2 tygodnie wolnego a nie zaraz do szkoły, bardzo mi pasuje.

A Szepsi cudo dziewczynka, nie mogę się doczekać spotkania maluchów.

Posted

Asiu , ciasto majonezowe palce lizać !!! już połowy tortownicy nie ma , zjedli :)
Tylko dodałam zamiast bakalii czy ananasa , to posiekane migdały i nerkowce .... i trochę soku z cytryny ;)

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
To mamy tak samo, mi tam pasuje taki termin, ferie rozpoczynam Rzeszowską wystawa, więc świadomość, ze po dniu spędzonym na wystawie czekają mnie 2 tygodnie wolnego a nie zaraz do szkoły, bardzo mi pasuje.
A Szepsi cudo dziewczynka, nie mogę się doczekać spotkania maluchów.

Ja mam podobnie: jak wracałam z wystawy i ta wystawa była w sobote, to cieszyłam się jak głupia, że mam przed sobą wolną niedzielę:)
Ciekawe, gdzie uda nam się spotkać: Ty, Buszki no i ja, jak dobrze pójdzie...?

Mudik napisał(a):
Ale się u Ciebie Asiu kulinarnie zrobiło mmmm....

A tak jakoś wyszło...

Vectra napisał(a):
Asiu , ciasto majonezowe palce lizać !!! już połowy tortownicy nie ma , zjedli :)
Tylko dodałam zamiast bakalii czy ananasa , to posiekane migdały i nerkowce .... i trochę soku z cytryny ;)

O, ten sok z cytryny to pewnie dobrze się komponuje... A migdały i nerkowce nie opadły...?

Pzdr.

Posted

Odmeldowywuję się. Za niecałą godzinkę - zbiórka. Pakowanie manatków, klatek , psów. I hajda na Kowno. Zgłoszonych jest 11 basków. Ciekawe, jakie psiaki przyjada, no i co MY wywieziemy...
Trzymajcie kciukasy!

Pzdr.

Posted

Czy są już jakieś przecieki z wystawy? wierzę, że nie wyjedziecie z Kowna z pustymi rękami :) Trzymam kciuki :)
Widzę dzieciaczki się porozchodziły do domków, ale to pewnie miłe uczucie widzieć swoje psiaki w dobrych domach :)
Co do tego artykuły na onecie, to basenji na prawdę są tak drogą rasą?

Posted

[quote name='dzasta']Migdały i nerkowce zapewne opadły ale już nie w tortownicy ;)
Hahaha, niech sie Vectra wypowie...

[quote name='Alicja']jakie ciekawe ciacho .... kurde może zaryzykuję :hmmmm:
uwielbiam pierogi z kapustą i grzybami i ruskie

:kciuki:
To tak jak ja:)

[quote name='Tengusia']dawno mnie tu nie bylo wiem ale czas troszke sie przypomniec :grins:
co zlego to nie ja :loveu:
rozkoszne stadko :loveu:
Noooo, faaaajne sa:)

[quote name='Russellka']Ale rozkoszne te wasze małe! :loveu: No po prostu miód, maliny i orzeszki :razz:
Kolejne championy rosną...
... a kto ich tam wie;)

[quote name='kaskaSz']Czy są już jakieś przecieki z wystawy? wierzę, że nie wyjedziecie z Kowna z pustymi rękami :) Trzymam kciuki :)
Widzę dzieciaczki się porozchodziły do domków, ale to pewnie miłe uczucie widzieć swoje psiaki w dobrych domach :)
Co do tego artykuły na onecie, to basenji na prawdę są tak drogą rasą?
Mniej więcej...

Pzdr.

Posted

Aśka , a wyniki ? :mad:

co do orzechów , to nie opadły , ale ktoś czytał nieuważnie ... ona tak z miłości do mnie ta Dzasta ... ona mnie tak mocno kocha , że się już na niczym nie skupia :evil_lol:
były mielone , pisałam to ... wkręciły się zatem w tłum i nie opadły ..
ciasta już nie , zostało wspomnienie i mam dziś piec kolejne .. ehhhh życie i bądź raz dobrą , potem zmuszają do powielania dobroci

Posted

Jak widać, wróciliśm,y cali i zdrowi z Kowna. Wystawa baaaardzo udana, choc tak mało kciuków było trzymanych;)

Ale wiecie dlaczego wystawa taka udana? Bo... zapomniałam kanapek (zostały w lodówce) i... kasy!Kasa, oczywiście, leżała sobie spokojnie na stoliku w pokoju... Dobrze, że Inga pozyczyła mi eurasków , aby opłacić wystawe,. Bez Jej pomocy - z sukcesów nici...
Inga, jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję za pomoc i zyczliwość:)

A teraz wyniki:
Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - w.o.1, Naj.Szczenię, BIS Szczeniąt2! (debiut wystawowy Serka)

JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - dosk.1, CWC.

JUMA MONGO Asiaczek FCI (Jumaszka) - dosk.1, CWC, NDPwR, BOB, BOG1!!!!!! (Jumaszka czeka na niedzielny BIS:)
Info z ostatniej chwili: [FONT=Comic Sans MS]JUMA MONGO Asiaczek FCI - BIS2!!!!!!
[/FONT]

MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (Maśka) - dosk.1, CAJC, Naj.Junior, BIS Juniorów - pierwsza siódemka. Tutaj, niestety, zabrakło ociupinkę szczęścia, bo Maśka pokazała się świetnie:) NOWY MŁODZIEŻOWY CHAMPION LITWY!!!

LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - dosk.1, CWC, NDSwR.

Para hodowlana - II miejsce.

Grupa hodowlana - II miejsce.

Abotere's WAHZIRI - II miejsce w konk. Młody prezenter, gr. starsza z prezenterką z Łotwy - Marija Ziemlanskaya:)

Aj, jaka jestem zadowolona! Jak kot, który opił się śmietanki:)

Pzdr.

Posted

Vectra napisał(a):
trauma , dobrze wiesz czemu i dlaczego :diabloti:
za każdy taki post , Twoja galeria będzie zamknięta kolejny miesiąc ... tak teraz jestem podła , złośliwa i niedobra.

Witaj Asiu

Przepraszam bardzo ale ze stwierdzenie faktu kto zamknal nie jest niczym zlym za co miala by zamknieta byc galeria jeszcze miesiac. i tak nie wiem do kiedy jest zamknieta i nie obchodzi mnie to bo mam swoje forum na ktorym wszyscy sa mile widziani

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak widać, wróciliśm,y cali i zdrowi z Kowna. Wystawa baaaardzo udana, choc tak mało kciuków było trzymanych;)

A teraz wyniki:
Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - w.o.1, Naj.Szczenię, BIS Szczeniąt2! (debiut wystawowy Serka)

JUMA MONGO Asiaczek FCI (Jumaszka) - dosk.1, CWC, NDPwR, BOB, BOG1!!!!!! (Jumaszka czeka na niedzielny BIS:)

MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (Maśka) - dosk.1, CAJC, Naj.Junior, BIS Juniorów - pierwsza siódemka. Tutaj, niestety, zabrakło ociupinkę szczęścia, bo Maśka pokazała się świetnie:) NOWY MŁODZIEŻOWY CHAMPION LITWY!!!

Pzdr.

Ja trzymałam kciuki oczywiście, ale dogo tak ostatnio mi wolno chodzi, ze pisać mi się nie chce zupełnie :shake:;)

Wyniki typowo Asiaczkowe hihi wy z każdej wystawy wychodzicie z sukcesami ! Oby tak dalej, GRATULACJE :loveu::multi:
Szczególne gratki dla Serka za jego debiut :loveu: Jak się mały pokazał ? nie bał się wystawowej atmosfery ?

[quote name='deer_1987']Przepraszam bardzo ale ze stwierdzenie faktu kto zamknal nie jest niczym zlym za co miala by zamknieta byc galeria jeszcze miesiac. i tak nie wiem do kiedy jest zamknieta i nie obchodzi mnie to bo mam swoje forum na ktorym wszyscy sa mile widziani

Zmień podpis lepiej bo bana dostaniesz zaraz ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak widać, wróciliśm,y cali i zdrowi z Kowna. Wystawa baaaardzo udana, choc tak mało kciuków było trzymanych;)

Ale wiecie dlaczego wystawa taka udana? Bo... zapomniałam kanapek (zostały w lodówce) i... kasy!Kasa, oczywiście, leżała sobie spokojnie na stoliku w pokoju... Dobrze, że Inga pozyczyła mi eurasków , aby opłacić wystawe,. Bez Jej pomocy - z sukcesów nici...
Inga, jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję za pomoc i zyczliwość:)

A teraz wyniki:

Aj, jaka jestem zadowolona! Jak kot, który opił się śmietanki:)

Pzdr.
Ogromne gratulacje, bo wyniki wspaniałe.
My cały czas ćwiczymy, chociaz czasem Ofcio ma humorki.
Na ringówce biega... za torbą z karmą :evil_lol:

Posted

Gratulacje!!!! Ja też zawsze kciuki trzymam, tylko sie nie ujawniłam, brawo szczególnie dla Serka, bo o Jumci to nie ma co pisać, wyjadacz ringowy BRAWO:Cool!::Cool!::smilecol::smilecol: