Buszki Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Meldujemy się po wystawowo.Wyniki się nie zmieniły.Zdjęcia(nędzniutkie)wstawiłam do wystaw.Rodzinka Maksa i Benjiego będzie miała lepsze,to może coś wstawią. A tu może pokażę jak Szepsi zabawiała gości(Benjiego) Rodzinne zdjęcie,od lewej:Maks,Buszi,Benji. I na koniec Szepsi Quote
Asiaczek Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 A mnie się wydaje, że Szepsi podrywała go... Proszę, za karczek popodgryzać http://img11.imageshack.us/img11/7283/resizeofwystgogw2010076.jpg Jaka uległa... http://img192.imageshack.us/img192/5665/resizeofwystgogw2010080.jpg Buszka chyba nie była zadowolona, że ją synkowie postarzają:) http://img192.imageshack.us/img192/4701/resizeofwystgogw2010043.jpg Cudeńko! http://img189.imageshack.us/img189/9251/resizeofwystgogw2010030.jpg Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Kaya napisał(a):A ja ferie mam najpóźniej, bo dopiero po wystawie walentynkowej w Bydgoszczy :( To mamy tak samo, mi tam pasuje taki termin, ferie rozpoczynam Rzeszowską wystawa, więc świadomość, ze po dniu spędzonym na wystawie czekają mnie 2 tygodnie wolnego a nie zaraz do szkoły, bardzo mi pasuje. A Szepsi cudo dziewczynka, nie mogę się doczekać spotkania maluchów. Quote
Mudik Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Ale się u Ciebie Asiu kulinarnie zrobiło mmmm.... Quote
Vectra Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Asiu , ciasto majonezowe palce lizać !!! już połowy tortownicy nie ma , zjedli :) Tylko dodałam zamiast bakalii czy ananasa , to posiekane migdały i nerkowce .... i trochę soku z cytryny ;) Quote
Asiaczek Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):To mamy tak samo, mi tam pasuje taki termin, ferie rozpoczynam Rzeszowską wystawa, więc świadomość, ze po dniu spędzonym na wystawie czekają mnie 2 tygodnie wolnego a nie zaraz do szkoły, bardzo mi pasuje. A Szepsi cudo dziewczynka, nie mogę się doczekać spotkania maluchów. Ja mam podobnie: jak wracałam z wystawy i ta wystawa była w sobote, to cieszyłam się jak głupia, że mam przed sobą wolną niedzielę:) Ciekawe, gdzie uda nam się spotkać: Ty, Buszki no i ja, jak dobrze pójdzie...? Mudik napisał(a):Ale się u Ciebie Asiu kulinarnie zrobiło mmmm.... A tak jakoś wyszło... Vectra napisał(a):Asiu , ciasto majonezowe palce lizać !!! już połowy tortownicy nie ma , zjedli :) Tylko dodałam zamiast bakalii czy ananasa , to posiekane migdały i nerkowce .... i trochę soku z cytryny ;) O, ten sok z cytryny to pewnie dobrze się komponuje... A migdały i nerkowce nie opadły...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Odmeldowywuję się. Za niecałą godzinkę - zbiórka. Pakowanie manatków, klatek , psów. I hajda na Kowno. Zgłoszonych jest 11 basków. Ciekawe, jakie psiaki przyjada, no i co MY wywieziemy... Trzymajcie kciukasy! Pzdr. Quote
dzasta Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Migdały i nerkowce zapewne opadły ale już nie w tortownicy ;) Quote
Alicja Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 jakie ciekawe ciacho .... kurde może zaryzykuję :hmmmm: uwielbiam pierogi z kapustą i grzybami i ruskie :kciuki: Quote
Tengusia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 dawno mnie tu nie bylo wiem ale czas troszke sie przypomniec :grins: :lol: http://img696.imageshack.us/img696/2383/resizeofsopleiszepsi041.jpg co zlego to nie ja :loveu: http://img13.imageshack.us/img13/7013/resizeofimg5423.jpg rozkoszne stadko :loveu: http://img44.imageshack.us/img44/3671/resizeofimg5440.jpg Quote
Russellka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Ale rozkoszne te wasze małe! :loveu: No po prostu miód, maliny i orzeszki :razz: Kolejne championy rosną... Quote
kaskaSz Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Czy są już jakieś przecieki z wystawy? wierzę, że nie wyjedziecie z Kowna z pustymi rękami :) Trzymam kciuki :) Widzę dzieciaczki się porozchodziły do domków, ale to pewnie miłe uczucie widzieć swoje psiaki w dobrych domach :) Co do tego artykuły na onecie, to basenji na prawdę są tak drogą rasą? Quote
Asiaczek Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='dzasta']Migdały i nerkowce zapewne opadły ale już nie w tortownicy ;) Hahaha, niech sie Vectra wypowie... [quote name='Alicja']jakie ciekawe ciacho .... kurde może zaryzykuję :hmmmm: uwielbiam pierogi z kapustą i grzybami i ruskie :kciuki: To tak jak ja:) [quote name='Tengusia']dawno mnie tu nie bylo wiem ale czas troszke sie przypomniec :grins: co zlego to nie ja :loveu: rozkoszne stadko :loveu: Noooo, faaaajne sa:) [quote name='Russellka']Ale rozkoszne te wasze małe! :loveu: No po prostu miód, maliny i orzeszki :razz: Kolejne championy rosną... ... a kto ich tam wie;) [quote name='kaskaSz']Czy są już jakieś przecieki z wystawy? wierzę, że nie wyjedziecie z Kowna z pustymi rękami :) Trzymam kciuki :) Widzę dzieciaczki się porozchodziły do domków, ale to pewnie miłe uczucie widzieć swoje psiaki w dobrych domach :) Co do tego artykuły na onecie, to basenji na prawdę są tak drogą rasą? Mniej więcej... Pzdr. Quote
Vectra Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Aśka , a wyniki ? :mad: co do orzechów , to nie opadły , ale ktoś czytał nieuważnie ... ona tak z miłości do mnie ta Dzasta ... ona mnie tak mocno kocha , że się już na niczym nie skupia :evil_lol: były mielone , pisałam to ... wkręciły się zatem w tłum i nie opadły .. ciasta już nie , zostało wspomnienie i mam dziś piec kolejne .. ehhhh życie i bądź raz dobrą , potem zmuszają do powielania dobroci Quote
Asiaczek Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Jak widać, wróciliśm,y cali i zdrowi z Kowna. Wystawa baaaardzo udana, choc tak mało kciuków było trzymanych;) Ale wiecie dlaczego wystawa taka udana? Bo... zapomniałam kanapek (zostały w lodówce) i... kasy!Kasa, oczywiście, leżała sobie spokojnie na stoliku w pokoju... Dobrze, że Inga pozyczyła mi eurasków , aby opłacić wystawe,. Bez Jej pomocy - z sukcesów nici... Inga, jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję za pomoc i zyczliwość:) A teraz wyniki: Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - w.o.1, Naj.Szczenię, BIS Szczeniąt2! (debiut wystawowy Serka) JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - dosk.1, CWC. JUMA MONGO Asiaczek FCI (Jumaszka) - dosk.1, CWC, NDPwR, BOB, BOG1!!!!!! (Jumaszka czeka na niedzielny BIS:) Info z ostatniej chwili: [FONT=Comic Sans MS]JUMA MONGO Asiaczek FCI - BIS2!!!!!! [/FONT] MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (Maśka) - dosk.1, CAJC, Naj.Junior, BIS Juniorów - pierwsza siódemka. Tutaj, niestety, zabrakło ociupinkę szczęścia, bo Maśka pokazała się świetnie:) NOWY MŁODZIEŻOWY CHAMPION LITWY!!! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - dosk.1, CWC, NDSwR. Para hodowlana - II miejsce. Grupa hodowlana - II miejsce. Abotere's WAHZIRI - II miejsce w konk. Młody prezenter, gr. starsza z prezenterką z Łotwy - Marija Ziemlanskaya:) Aj, jaka jestem zadowolona! Jak kot, który opił się śmietanki:) Pzdr. Quote
taxelina Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Vectra napisał(a):trauma , dobrze wiesz czemu i dlaczego :diabloti: za każdy taki post , Twoja galeria będzie zamknięta kolejny miesiąc ... tak teraz jestem podła , złośliwa i niedobra. Witaj Asiu Przepraszam bardzo ale ze stwierdzenie faktu kto zamknal nie jest niczym zlym za co miala by zamknieta byc galeria jeszcze miesiac. i tak nie wiem do kiedy jest zamknieta i nie obchodzi mnie to bo mam swoje forum na ktorym wszyscy sa mile widziani Quote
Darianna Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Gratulacje Asiaczki!! Z przygodami wyjazd, ale widzę, że udany :) Quote
Alicja Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 :loveu: moja Ercia idzie jak burza :multi: BRAWO Asiaczki :multi: :klacz: :multi: ale miałaś przygody ....kurcze Quote
Kaya Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Super! gratulacje i od nas ! ;) Wyjazd może i z przygodami, ale za to jaki udany :) Quote
Iza. Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Asiaczek']Jak widać, wróciliśm,y cali i zdrowi z Kowna. Wystawa baaaardzo udana, choc tak mało kciuków było trzymanych;) A teraz wyniki: Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - w.o.1, Naj.Szczenię, BIS Szczeniąt2! (debiut wystawowy Serka) JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - dosk.1, CWC. JUMA MONGO Asiaczek FCI (Jumaszka) - dosk.1, CWC, NDPwR, BOB, BOG1!!!!!! (Jumaszka czeka na niedzielny BIS:) MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (Maśka) - dosk.1, CAJC, Naj.Junior, BIS Juniorów - pierwsza siódemka. Tutaj, niestety, zabrakło ociupinkę szczęścia, bo Maśka pokazała się świetnie:) NOWY MŁODZIEŻOWY CHAMPION LITWY!!! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - dosk.1, CWC, NDSwR. Para hodowlana - II miejsce. Grupa hodowlana - II miejsce. Pzdr. Ja trzymałam kciuki oczywiście, ale dogo tak ostatnio mi wolno chodzi, ze pisać mi się nie chce zupełnie :shake:;) Wyniki typowo Asiaczkowe hihi wy z każdej wystawy wychodzicie z sukcesami ! Oby tak dalej, GRATULACJE :loveu::multi: Szczególne gratki dla Serka za jego debiut :loveu: Jak się mały pokazał ? nie bał się wystawowej atmosfery ? [quote name='deer_1987']Przepraszam bardzo ale ze stwierdzenie faktu kto zamknal nie jest niczym zlym za co miala by zamknieta byc galeria jeszcze miesiac. i tak nie wiem do kiedy jest zamknieta i nie obchodzi mnie to bo mam swoje forum na ktorym wszyscy sa mile widziani Zmień podpis lepiej bo bana dostaniesz zaraz ;) Quote
sabra Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Gratulacje Asiu:multi: Jak zwykle Asiaczki górą;) . Quote
Zuza i Noddy Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Asiaczek']Jak widać, wróciliśm,y cali i zdrowi z Kowna. Wystawa baaaardzo udana, choc tak mało kciuków było trzymanych;) Ale wiecie dlaczego wystawa taka udana? Bo... zapomniałam kanapek (zostały w lodówce) i... kasy!Kasa, oczywiście, leżała sobie spokojnie na stoliku w pokoju... Dobrze, że Inga pozyczyła mi eurasków , aby opłacić wystawe,. Bez Jej pomocy - z sukcesów nici... Inga, jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję za pomoc i zyczliwość:) A teraz wyniki: Kanibaru FROMAJE FRAIS (Serek) - w.o.1, Naj.Szczenię, BIS Szczeniąt2! (debiut wystawowy Serka) JAZZY BOY Asiaczek FCI (Dżezik) - dosk.1, CWC. JUMA MONGO Asiaczek FCI (Jumaszka) - dosk.1, CWC, NDPwR, BOB, BOG1!!!!!! (Jumaszka czeka na niedzielny BIS:) MALMSEY IN RED Asiaczek FCI (Maśka) - dosk.1, CAJC, Naj.Junior, BIS Juniorów - pierwsza siódemka. Tutaj, niestety, zabrakło ociupinkę szczęścia, bo Maśka pokazała się świetnie:) NOWY MŁODZIEŻOWY CHAMPION LITWY!!! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI (Erka) - dosk.1, CWC, NDSwR. Para hodowlana - II miejsce. Grupa hodowlana - II miejsce. Aj, jaka jestem zadowolona! Jak kot, który opił się śmietanki:) Pzdr. Ogromne gratulacje, bo wyniki wspaniałe. My cały czas ćwiczymy, chociaz czasem Ofcio ma humorki. Na ringówce biega... za torbą z karmą :evil_lol: Quote
Mudik Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Gratulacje!!!! Ja też zawsze kciuki trzymam, tylko sie nie ujawniłam, brawo szczególnie dla Serka, bo o Jumci to nie ma co pisać, wyjadacz ringowy BRAWO:Cool!::Cool!::smilecol::smilecol: Quote
Recommended Posts