Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja jestem i czasami zagladam do dawnych znajomych, ale nie pisze nic bo smutno mi ze nie moge was do naszej galeri zaprosic :( bo Vectra mi zamknela galerie

do Ciebie tez priva pisalam ale chyba nie odp :D

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
ja jestem i czasami zagladam do dawnych znajomych, ale nie pisze nic bo smutno mi ze nie moge was do naszej galeri zaprosic :( bo Vectra mi zamknela galerie

trauma , dobrze wiesz czemu i dlaczego :diabloti:
za każdy taki post , Twoja galeria będzie zamknięta kolejny miesiąc ... tak teraz jestem podła , złośliwa i niedobra.

Witaj Asiu

Posted

[quote name='NATKA']Tak nasza kofaniutka dogo - też mi daje ostatnio popalić bo ma tempo muła :diabloti:
Pozdrowionka :loveu:
Muła...?!?!?! Dgm działa jak... krew z nosa pod górę!

[quote name='gosiaja']a to taka mała niespodzianka mam nadzieję że się spodoba
Oj, jak to ma byc niespodziewajka, to juz mi się podoba!

[quote name='deer_1987']ja jestem i czasami zagladam do dawnych znajomych, ale nie pisze nic bo smutno mi ze nie moge was do naszej galeri zaprosic :( bo Vectra mi zamknela galerie
Nie dostałam żadnego PW. Jak coś pilnego to wyslij jeszcze raz, OK?

[quote name='Izabela124.']http://img62.imageshack.us/img62/4500/resizeofimg5419.jpg jakie rozrabiaki :lol:
http://img14.imageshack.us/img14/3002/resizeofimg5456.jpg po ciężkim dniu czas na sen :p
Widziałam również śliczne sople :)
Iza, jak fajnie, że do nas zawitałas! Jestes w domu na feriach?

[quote name='Vectra']trauma , dobrze wiesz czemu i dlaczego :diabloti:
za każdy taki post , Twoja galeria będzie zamknięta kolejny miesiąc ... tak teraz jestem podła , złośliwa i niedobra.
Witaj Asiu
Olalala, witaj Vectra, Ty podła, złośliwa i niedobra kobieto.
Podaj mi swój adres na PW, to wyślę te polarki. Bo zima się skończy a psom tyłeczki marzną... Poza tym zajmiesz czyms ręcę i nie będziesz sekowała innych, prawda, droga Vectruniu?:)

Pzdr.

Posted

Podam Ci zaraz , z tym że ja mam niestety urlop , bo maszyna mi się popsuła - muszę mojemu producentowi odstawić :) temu co mnie wyprodukował :diabloti: tą niedobrą , wstrętną i podłą , na swój wzór i podobieństwo ...

A Deer , to niech wgłębi się w regulamin tegoż forum JEST regulamin , trzeba umieć znaleźć .... tam dojdzie , że jeszcze aż taka zła i podła nie jestem .... szczególnie na temat dyskysji na temat pewnych rzeczy z pewnymi osobami :)

Posted

wiesz co , ja przez tą zimę i śnieg , jestem uziemiona :( szlag by to .... jestem zależna od kierowców ... bo ja w śnieg i lodowisko za kółko nie wsiadam ...
ale może w sobote się wyrwę z tej dziury , bo już i TZ na mnie krzywo patrzy , że siedze i nie łazikuje nigdzie po nocach ...

Posted

[quote name='Alicja']przyszłam się pokazać ze żyję
Hahaha, jesteś niezawodna!

[quote name='Vectra']wiesz co , ja przez tą zimę i śnieg , jestem uziemiona :( szlag by to .... jestem zależna od kierowców ... bo ja w śnieg i lodowisko za kółko nie wsiadam ...
ale może w sobote się wyrwę z tej dziury , bo już i TZ na mnie krzywo patrzy , że siedze i nie łazikuje nigdzie po nocach ...
Ale mnie w sobote nie ma w PL. Jestem za to na Litwie na wystawie. Może tam do nas wpadniesz...? Bedzie ciasto i ogólnie będzie wesoło, bo wiem, kogo tam spotkam... Na wszelki wypadek biorę kabanoski i czajnik do herbatki;)

Pzdr.

Posted

No to ok .... Asiu ja chciał nie chciał , będę w next tygodniu na mok , bo muszę ;)
to się zdzwonimy ....

trzymam kciuki za wystawę .... my to jeszcze czekamy na rodowód Emilki ... więc sezon zaczniemy za jakiś czas , sezon szołowy

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, jesteś niezawodna!

Ale mnie w sobote nie ma w PL. Jestem za to na Litwie na wystawie. Może tam do nas wpadniesz...? Bedzie ciasto i ogólnie będzie wesoło, bo wiem, kogo tam spotkam... Na wszelki wypadek biorę kabanoski i czajnik do herbatki;)

Pzdr.

TRZYMAM KCIUKI ZA BASKI:lol::lol::lol:

Ucałuj mojego KROKUSIKA:loveu::loveu:

Posted

[quote name='black-manor']Dzien dobry :)
Witaj i też dla Ciebie dobrego dnia zyczę:)

[quote name='Alicja']no to :kciuki: za wystawę i wyniki i cobyście za bardzo nie zmarzli ;)
Oj, mrozik sie szykuje. Dobrze, że chociaz opadów sniegu ma nie byc...

[quote name='AMIŚKA']TRZYMAM KCIUKI ZA BASKI:lol::lol::lol:

Ucałuj mojego KROKUSIKA:loveu::loveu:
A który to Twój Krokusik...?

Pzdr.

Posted

Szykujemy się na tę wystawę w Kownie, szykujemy. Ciasto juz upieczone, ale cosik urosnąć nie chciało. Oj, ta moja kuchenka juz coraz głośniej dopomina się o wymianę...

Pzdr.

Posted

Darianna napisał(a):
a jakie ciasto tym razem upiekłaś? :)

Majonezowiec:)

dzasta napisał(a):
O to trzymam kciukasy za Kowno!!!
Aj za późno się dowiedziałam bo bym też na Litwę pojechała na ciasto :)

To "na ciasto" czy 'na wystawę"...?

pzdr.

Posted

Hahaha, dobre!
Ja w tym roku będę chciała jeszcze raz pojechac na Litwę; nie wiem dokładnie gdzie, może Kowno, może Panevezys, może Vilno, nie wiem. Ale pojadę:)

Pzdr.