taxelina Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ja jestem i czasami zagladam do dawnych znajomych, ale nie pisze nic bo smutno mi ze nie moge was do naszej galeri zaprosic :( bo Vectra mi zamknela galerie do Ciebie tez priva pisalam ale chyba nie odp :D Quote
Izabela124. Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 http://img62.imageshack.us/img62/4500/resizeofimg5419.jpg jakie rozrabiaki :lol: http://img14.imageshack.us/img14/3002/resizeofimg5456.jpg po ciężkim dniu czas na sen :p Widziałam również śliczne sople :) Quote
Vectra Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 deer_1987 napisał(a):ja jestem i czasami zagladam do dawnych znajomych, ale nie pisze nic bo smutno mi ze nie moge was do naszej galeri zaprosic :( bo Vectra mi zamknela galerie do Ciebie tez priva pisalam ale chyba nie odp :D trauma , dobrze wiesz czemu i dlaczego :diabloti: za każdy taki post , Twoja galeria będzie zamknięta kolejny miesiąc ... tak teraz jestem podła , złośliwa i niedobra. Witaj Asiu Quote
Asiaczek Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='NATKA']Tak nasza kofaniutka dogo - też mi daje ostatnio popalić bo ma tempo muła :diabloti: Pozdrowionka :loveu: Muła...?!?!?! Dgm działa jak... krew z nosa pod górę! [quote name='gosiaja']a to taka mała niespodzianka mam nadzieję że się spodoba Oj, jak to ma byc niespodziewajka, to juz mi się podoba! [quote name='deer_1987']ja jestem i czasami zagladam do dawnych znajomych, ale nie pisze nic bo smutno mi ze nie moge was do naszej galeri zaprosic :( bo Vectra mi zamknela galerie do Ciebie tez priva pisalam ale chyba nie odp :D Nie dostałam żadnego PW. Jak coś pilnego to wyslij jeszcze raz, OK? [quote name='Izabela124.']http://img62.imageshack.us/img62/4500/resizeofimg5419.jpg jakie rozrabiaki :lol: http://img14.imageshack.us/img14/3002/resizeofimg5456.jpg po ciężkim dniu czas na sen :p Widziałam również śliczne sople :) Iza, jak fajnie, że do nas zawitałas! Jestes w domu na feriach? [quote name='Vectra']trauma , dobrze wiesz czemu i dlaczego :diabloti: za każdy taki post , Twoja galeria będzie zamknięta kolejny miesiąc ... tak teraz jestem podła , złośliwa i niedobra. Witaj Asiu Olalala, witaj Vectra, Ty podła, złośliwa i niedobra kobieto. Podaj mi swój adres na PW, to wyślę te polarki. Bo zima się skończy a psom tyłeczki marzną... Poza tym zajmiesz czyms ręcę i nie będziesz sekowała innych, prawda, droga Vectruniu?:) Pzdr. Quote
Vectra Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Podam Ci zaraz , z tym że ja mam niestety urlop , bo maszyna mi się popsuła - muszę mojemu producentowi odstawić :) temu co mnie wyprodukował :diabloti: tą niedobrą , wstrętną i podłą , na swój wzór i podobieństwo ... A Deer , to niech wgłębi się w regulamin tegoż forum JEST regulamin , trzeba umieć znaleźć .... tam dojdzie , że jeszcze aż taka zła i podła nie jestem .... szczególnie na temat dyskysji na temat pewnych rzeczy z pewnymi osobami :) Quote
Asiaczek Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 O, to poczekaj z tym odstawieniem maszyny do czasu otrzymania ode mnie przesyłii. Bo tam w środku będzie dla Tego Producenta - zaległa kawencja:) Pzdr. Quote
Vectra Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 wiesz co , ja przez tą zimę i śnieg , jestem uziemiona :( szlag by to .... jestem zależna od kierowców ... bo ja w śnieg i lodowisko za kółko nie wsiadam ... ale może w sobote się wyrwę z tej dziury , bo już i TZ na mnie krzywo patrzy , że siedze i nie łazikuje nigdzie po nocach ... Quote
Asiaczek Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 [quote name='Alicja']przyszłam się pokazać ze żyję Hahaha, jesteś niezawodna! [quote name='Vectra']wiesz co , ja przez tą zimę i śnieg , jestem uziemiona :( szlag by to .... jestem zależna od kierowców ... bo ja w śnieg i lodowisko za kółko nie wsiadam ... ale może w sobote się wyrwę z tej dziury , bo już i TZ na mnie krzywo patrzy , że siedze i nie łazikuje nigdzie po nocach ... Ale mnie w sobote nie ma w PL. Jestem za to na Litwie na wystawie. Może tam do nas wpadniesz...? Bedzie ciasto i ogólnie będzie wesoło, bo wiem, kogo tam spotkam... Na wszelki wypadek biorę kabanoski i czajnik do herbatki;) Pzdr. Quote
Vectra Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 No to ok .... Asiu ja chciał nie chciał , będę w next tygodniu na mok , bo muszę ;) to się zdzwonimy .... trzymam kciuki za wystawę .... my to jeszcze czekamy na rodowód Emilki ... więc sezon zaczniemy za jakiś czas , sezon szołowy Quote
Asiaczek Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Jasne. Czekam nieustająco na telefon sygnalizacyjny;) Pzdr. Quote
Alicja Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 no to :kciuki: za wystawę i wyniki i cobyście za bardzo nie zmarzli ;) Quote
AMIŚKA Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='Asiaczek']Hahaha, jesteś niezawodna! Ale mnie w sobote nie ma w PL. Jestem za to na Litwie na wystawie. Może tam do nas wpadniesz...? Bedzie ciasto i ogólnie będzie wesoło, bo wiem, kogo tam spotkam... Na wszelki wypadek biorę kabanoski i czajnik do herbatki;) Pzdr. TRZYMAM KCIUKI ZA BASKI:lol::lol::lol: Ucałuj mojego KROKUSIKA:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='black-manor']Dzien dobry :) Witaj i też dla Ciebie dobrego dnia zyczę:) [quote name='Alicja']no to :kciuki: za wystawę i wyniki i cobyście za bardzo nie zmarzli ;) Oj, mrozik sie szykuje. Dobrze, że chociaz opadów sniegu ma nie byc... [quote name='AMIŚKA']TRZYMAM KCIUKI ZA BASKI:lol::lol::lol: Ucałuj mojego KROKUSIKA:loveu::loveu: A który to Twój Krokusik...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Szykujemy się na tę wystawę w Kownie, szykujemy. Ciasto juz upieczone, ale cosik urosnąć nie chciało. Oj, ta moja kuchenka juz coraz głośniej dopomina się o wymianę... Pzdr. Quote
dzasta Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 O to trzymam kciukasy za Kowno!!! Aj za późno się dowiedziałam bo bym też na Litwę pojechała na ciasto :) Quote
Asiaczek Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Darianna napisał(a):a jakie ciasto tym razem upiekłaś? :) Majonezowiec:) dzasta napisał(a):O to trzymam kciukasy za Kowno!!! Aj za późno się dowiedziałam bo bym też na Litwę pojechała na ciasto :) To "na ciasto" czy 'na wystawę"...? pzdr. Quote
dzasta Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Hmmm na ciasto na pewno a co do wystawy by się zobaczyło ;) Quote
Asiaczek Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Hahaha, dobre! Ja w tym roku będę chciała jeszcze raz pojechac na Litwę; nie wiem dokładnie gdzie, może Kowno, może Panevezys, może Vilno, nie wiem. Ale pojadę:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Asiaczek napisał(a): Iza, jak fajnie, że do nas zawitałas! Jestes w domu na feriach? Pzdr.Tak, już jestem na ferie :) Quote
Asiaczek Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 O, ale masz super! Dwa tygodnie laby...zazdroszczę:) Pzr. Quote
Izabela124. Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Asiaczek napisał(a):O, ale masz super! Dwa tygodnie laby...zazdroszczę:) Pzr. Też się bardzo cieszę! Przynajmniej więcej czasu z Bobim spędzę Quote
Recommended Posts