Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i sama nie wiem, co robić? Spacer czy rogaliki...

Z porannego spaceru wróciłam lekko przemoczona i obryzgana błotkiem... Na trawnikach chlapa...

Napiszę SMS-a do Donya i poczekam, aż Poświata sie obudzi; pisała, że wstanie dzisiaj ok. 8.00.
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

No więc ustaliłyśmy systkie tsy (za pomocą wszelkich dostepnych nam urządzeń komunikacyjnych), że jednak spacerek trzeba przełożyć. Ciężko mi to pisać, ale w taką pogodę bez sensu jest ciągać zwierzynę i siebie wystawić na przeziębienie...
No i fotek nie będzie...

Może przyszła niedziela nam wypali?
pzdr.

Posted

W taka pogodę, to nawet Sylwek nie cieszy...

A co do przygotowań, to mam zamiar upiec rogaliki wg przepisu Ali z DGM. Dosprzątać mieszkanie i czekać na... NOWY ROK!!! (w zaciszu domowego ogniska...);)
Pzdr.

Posted

Obecnie pogoda na spacerki nawet może być do zaakceptowania. Pojawia się nawet słońce, ale jest b.silny wiatr. I jest - o dziwo - ciepło...
No, ale już przepadło. Liczę, że w przyszłą niedzielę pogoda nie sprawi nam takiej niespodzianki...

Z rakietami, fajerwerkami i innymi racami, proszę, uważajcie! Przy takim wietrze, odpalanie tych cudowności może być naprawdę groźne!
Pzdr.

Posted

no i mi wcielo posta:angryy:

cala noc u nas lalo i byl silny wiatr teraz nawet jest cieplo ale wietrznie chcialam isc z psami na kapliczki ale stwierdzilam ze mi glowe urwie no i ze bylam chora wiec zrezygnowalam i poszlam pochodzic troszke po osiedlu:roll:

Posted

No, I partia rogalików jest już upieczona. Wyszły baaaardzo smaczne. Niech świadczy o tym fakt, iż z 16 rogalików zostało się tylko 9... Jak tak dalej pójdzie, to do zdjęcia zostanie tylko kilka...:razz:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No, I partia rogalików jest już upieczona. Wyszły baaaardzo smaczne. Niech świadczy o tym fakt, iż z 16 rogalików zostało się tylko 9... Jak tak dalej pójdzie, to do zdjęcia zostanie tylko kilka...:razz:
Pzdr.;)to ja czekam na foto

Posted

Mamabazyla - to nie przeze mnie, to przez Alę, że taki dobry przepis dała! Mniam, mniam...

Ala - fotki będą; zawiązałam sobie język na supełek, aby nie próbować każdej partii z osobna...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, I partia rogalików jest już upieczona. Wyszły baaaardzo smaczne. Niech świadczy o tym fakt, iż z 16 rogalików zostało się tylko 9... Jak tak dalej pójdzie, to do zdjęcia zostanie tylko kilka...:razz:
Pzdr.

Dziekuje za zaproszenie :loveu:
To jest wyjatkowo smakowita galeria, moze sie zmotywuje i tez cos upieke :eviltong:

Posted

No, Kochani, rogaliki upieczone! Jedyne zastrzeżenie, to takie, że małowato ich wyszło... Powinnam zrobić z podwójnej porcji i następnym razem tak zrobię.

A tak oto wyglądał efekt mojej pracy:

Wirtualne "Smacznego"!!!

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']No, Kochani, rogaliki upieczone! Jedyne zastrzeżenie, to takie, że małowato ich wyszło... Powinnam zrobić z podwójnej porcji i następnym razem tak zrobię.

A tak oto wyglądał efekt mojej pracy:

Wirtualne "Smacznego"!!!

Pzdr.:multi::multi::multi:mniamniuśne i jakie śliczne równiótkie

Posted

I zapomniałam napisać, że zrobiłam tylko z powidełkami... Myślałam, że mam jeszcze mak z bakaliami, ale się omyliłam...
A jabłek nie chciało mi się przygotowywać...:oops:
Pzdr.