jenis Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [FONT=MS Shell Dlg 2]Tu to dopiero jest zima sami zobaczcie.[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]http://polonia.wp.pl/gid,11851623,galeria.html?ticaid=19742[/FONT][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] Quote
Mudik Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Buszki cudna ta Twoja zima, sopelki też piekne zwłaszcza te w słonku. Jenis dzięki za super link! A baski bobaski cudne stójeczki mają :-D Quote
Asiaczek Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Oj tak zima śliczna. Ja to najbardziej lubię sobie wyglądać przez okno jak wracam ze szkoły pociągiem to za oknem już taka szarówka i zimowy krajobraz wygląda jeszcze bardziej magicznie. To ja czekam na foteczki ;) Fakt. Weiczorem wszystko inaczej wygląda, a zima w szczególności... Ja juz po spacerach wieczornych - oj, idzie mrozik:) [quote name='jenis'][FONT=MS Shell Dlg 2]Tu to dopiero jest zima sami zobaczcie.[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]http://polonia.wp.pl/gid,11851623,galeria.html?ticaid=19742[/FONT][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] Ha, trochę wody, trochę mrozu i od razu kosmiczny widoczek;) [quote name='Mudik']Buszki cudna ta Twoja zima, sopelki też piekne zwłaszcza te w słonku. Jenis dzięki za super link! A baski bobaski cudne stójeczki mają :-D Bo ćwiczą, to i mają! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Obiecane fotki, ale tylko 5, bo juz mi się oczy zamykaja... Zabawy z Serkiem, w klatce:0 I na dobranoc - śpiąca juz kocica... To i ja mówię "Dobranocka!" Pzdr. Quote
Darianna Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 a My mówimy dzień dobry :D Serek fajnie się daje dzieciakom męczyć :) Quote
zielona Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Kaya napisał(a):Ale z Serka to już duży facet jest :) "szkodniki" rozbawione na całego a Serek? hm hm hm chrum chrum,fajny zięć rośnie Quote
Asiaczek Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Darianna napisał(a):a My mówimy dzień dobry :D Serek fajnie się daje dzieciakom męczyć :) On ich traktuje jak rónych sobie, a przeciez jest między nimi kilka miesięcy różnicy... Kaya napisał(a):Ale z Serka to już duży facet jest :) Oj, nawet nie wiem, czy nie za duży... zobaczymy:) zielona napisał(a):"szkodniki" rozbawione na całego a Serek? hm hm hm chrum chrum,fajny zięć rośnie Hahaha, na razie zięciowi w głowie to tylko zabawa i jedzenie. No i pieszczochy:) Pzdr. Quote
Mudik Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Asiaczek napisał(a): Bo ćwiczą, to i mają! Pzdr. Nie bądź taka skromna, inni też ćwiczą, a sama wiem jak nawet pierwsze próby super idą, Twoje baski mają to we krwi, mają talent i tyle. Quote
gosiaja Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 fajne te nowe dziecko :) miłej zabawy zima też świetna ja może w weekend się wybiorę z aparatem na spacer ale nie wiem bo od poniedziałku mama zaczyna remont kuchni i muszę jej pomóc posprzątać Quote
NATKA Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ach śliczne te sopelkowe fotki :lol: Widzę że Serek wyśmienicie się sprawdza w roli opiekunki maluszków :loveu: http://img6.imageshack.us/img6/3193/resizeofimg5417.jpg ps. gratuluje nowego nabytku i co by tylko się sprawdziło to co o nim piszą ;) Quote
Asiaczek Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='Mudik']Nie bądź taka skromna, inni też ćwiczą, a sama wiem jak nawet pierwsze próby super idą, Twoje baski mają to we krwi, mają talent i tyle. Czy we krwi - to nie wiem. Ale wiem, że bez ćwiczeń nic nie ma:) [quote name='gosiaja']fajne te nowe dziecko :) miłej zabawy zima też świetna ja może w weekend się wybiorę z aparatem na spacer ale nie wiem bo od poniedziałku mama zaczyna remont kuchni i muszę jej pomóc posprzątać O, gosiaja, a może Twoja Mama będzie wymieniała kuchenkę? Bo ja nadal mam dylemat, czy wymieniac na gazowo-elektryczną czy elektryczną...? Może Ty robiłaś rozpoznanie w tej sprawie? [quote name='NATKA']Ach śliczne te sopelkowe fotki :lol: Widzę że Serek wyśmienicie się sprawdza w roli opiekunki maluszków :loveu: http://img6.imageshack.us/img6/3193/resizeofimg5417.jpg ps. gratuluje nowego nabytku i co by tylko się sprawdziło to co o nim piszą ;) Serek to taki trochę starszy brat:) A co do mojego nowego dziecka, to na razie jest dla mnie za śliskie i za płaskie... Pzdr. Quote
Korenia Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Asiaczek napisał(a): O, gosiaja, a może Twoja Mama będzie wymieniała kuchenkę? Bo ja nadal mam dylemat, czy wymieniac na gazowo-elektryczną czy elektryczną...? Może Ty robiłaś rozpoznanie w tej sprawie? Ja polecam gaz-elektryka ;) Bo jak pradu nie ma to lipa totalna...Gaz tak często się nie psuje jak prąd ;) A jak prądu nie ma, to nie ma nawet jak ugotować herbatki... Quote
dzasta Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Witaj Asiaczku :) Bardzo fajne fotki i te Serkowe i sopelkowe też :D Quote
Asiaczek Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Korenia napisał(a):Ja polecam gaz-elektryka ;) Bo jak pradu nie ma to lipa totalna...Gaz tak często się nie psuje jak prąd ;) A jak prądu nie ma, to nie ma nawet jak ugotować herbatki... No, niby racja... A dzisiaj koleżanka poddała mi pomysł, aby kuchnię zrobić w zabudowie, a piekarnik - na wysokości oczu:) No i co ja mam z tym fantem zrobić...? dzasta napisał(a):Witaj Asiaczku :) Bardzo fajne fotki i te Serkowe i sopelkowe też :D ...a fotki Maluszków? Nawet ich nie zauważyła, buuu... Pzdr. Quote
dzasta Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Zauważyłam ale że jako Serek na pierwszym planie to napisałam Serkowe :) Ja na nie nie mogę patrzeć bo przykro mi że ich nie widzę na żywo ale niestety zima taka i ślisko i ze względu na kolano nie ruszam się zbytnio z domu nawet z psami raczej Artur wychodzi :( Quote
Cerber Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 łaaaał ależ piękna zima! i sople lodu!!!! kapitalnie, ja u siebie nigdzie takich wielkich nie znalazlam :] a telefonik fajny :) Quote
Tengusia Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 moja Fazula lubi tak spac przytulona do nog ... albo miedzy nogami :diabloti: http://img24.imageshack.us/img24/8657/kiszka0006.jpg Quote
AMIŚKA Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 http://img6.imageshack.us/img6/3193/resizeofimg5417.jpg ale SEREK cierpliwy..:-o gryzie kość,grzdyle mu przeszkadzają,a on nic....:razz::lol: Quote
Asiaczek Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='Cerber']łaaaał ależ piękna zima! i sople lodu!!!! kapitalnie, ja u siebie nigdzie takich wielkich nie znalazlam :] a telefonik fajny :) Jak u nas trochę przygrzało słoneczko, to i od razu sople się pojawiły... A że z dachów nie sprzatali śniegu, to i takto wygląda... [quote name='Tengusia']moja Fazula lubi tak spac przytulona do nog ... albo miedzy nogami :diabloti: http://img24.imageshack.us/img24/8657/kiszka0006.jpg Moje to najbardziej lubią właśnie w takim miejscu, jak Kiszka:) [quote name='AMIŚKA']http://img6.imageshack.us/img6/3193/resizeofimg5417.jpg ale SEREK cierpliwy..:-o gryzie kość,grzdyle mu przeszkadzają,a on nic....:razz::lol: Niech się chłopak wprawia. W końcu życie nie jest lekkie i trzeba walczyć o tę kromkę chleba, prawda? pzdr. Quote
gosiaja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Asiaczek napisał(a): O, gosiaja, a może Twoja Mama będzie wymieniała kuchenkę? Bo ja nadal mam dylemat, czy wymieniac na gazowo-elektryczną czy elektryczną...? Może Ty robiłaś rozpoznanie w tej sprawie? Pzdr. mama nie wymienia kuchenki bo trzeba by w całym domu zrobić remont instalacji elektrycznej a to spory koszt my w domu mamy gazową i mama jest zadowolona Asiaczek napisał(a):No, niby racja... A dzisiaj koleżanka poddała mi pomysł, aby kuchnię zrobić w zabudowie, a piekarnik - na wysokości oczu:) No i co ja mam z tym fantem zrobić...? Pzdr. jak najbardziej dobry pomysł jeśli masz tyle miejsca w kuchni żeby piekarnik był na wysokości oczu to dość duża wygoda nie trzeba się schylać sama bym tak u siebie zrobiła ale nie mam miejsca Quote
Unbelievable Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Asiaczek napisał(a):No, niby racja... A dzisiaj koleżanka poddała mi pomysł, aby kuchnię zrobić w zabudowie, a piekarnik - na wysokości oczu:) No i co ja mam z tym fantem zrobić...? Pzdr. ja tak mam w domu, piekarnik na wysokości rąk mniej-więcej, a mikrofalówka nad nim- mikrofalówka jest trochę za wysoko, ale piekarnik jest w super miejscu ;) bardzo wygodnie się zagląda, wyjmuje, nie trzeba się gimnastykować zbytnio. Kuchenkę mamy na prąd, z dotykowym panelem czego nie polecam- strasznie ten panel wariuje jak jest kuchenka mokra czy coś się na nim postawi. Prąd jak to prąd, wiadomo, jak nie ma prądu to i zjeść nie ma co :evil_lol: ale o wiele wygodniej sprzątać taką płaską powierzchnię niż lawirować między palnikami w gazowej, szczególnie jak coś wykipi ;) Quote
Elitesse Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 ale jestem ostatnio zalatana - wogole nie mam czasu na komputer :( ten telefonik co kupilas od 2 miesiecy ma moj tato - mam nadzieje ze tobie bedzie lepiej sluzyl bo tato juz 2 razy oddawal swoj do serwisu bo mu guziki odpadaja :shake: poza tym jest bardzo funkcjonalny... ale bez klawiatury ciezko cos z nim robic :diabloti: ja wczoraj przy okazji innych spraw we Wroclawiu bylam przedluzyc umowy na swoje telefony i Przemo dostal super hiper dotykowego SAMSUNG AVILA i od wczora siedzi zafascynowany i sie bawi jak male dziecko :lol: a ja tam wole tradycyjne telefony i wzielam najzwyklejsza Nokie jaka mieli :evil_lol: powiedzialam panu ze ja tylko dzwonie i wysylam smsy wiec nie chce dotykowego ekranu, wysuwanej klawiatury i wogole nie chce bajerow hihi Quote
Recommended Posts