Cerber Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ja cierpię na bezsenność, a poza tym przygotowywałam program na pokazy dla dzieci niepełnosprawnych u nas :) Quote
AMIŚKA Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Siczne malusie pregusiowe ASIACZKI :laola::laola: ale najpiekniejszy malusi ASIACZEK to ten dostojny RUDZIELEC:Cool!::Cool!: http://img218.imageshack.us/img218/3089/resizeofimg5374.jpg gratuluje pieknego miociku!!:klacz::klacz::klacz::klacz: a tu widzę prawdziwy grzejnik przydupni!!!!!:lol::lol: http://img24.imageshack.us/img24/8657/kiszka0006.jpg Quote
Asiaczek Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='gosiaja']słodkie maluszki Oj, kochane słodyczki, fakt! [quote name='agaciaaa']http://img27.imageshack.us/img27/1980/resizeofimg5395.jpg przecudny mały tygrysek :loveu: Na stójkę się nie mogę napatrzeć, bomba! Trochę ćwiczeń i taki jest tego efekt:) [quote name='Cerber']ja cierpię na bezsenność, a poza tym przygotowywałam program na pokazy dla dzieci niepełnosprawnych u nas :) A, to chyba, że tak! [quote name='AMIŚKA']Siczne malusie pregusiowe ASIACZKI :laola::laola: ale najpiekniejszy malusi ASIACZEK to ten dostojny RUDZIELEC:Cool!::Cool!: gratuluje pieknego miociku!!:klacz::klacz::klacz::klacz: a tu widzę prawdziwy grzejnik przydupni!!!!!:lol::lol: O, następna zakochana w Rudzielcu! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Grzejniczek! http://img24.imageshack.us/img24/8657/kiszka0006.jpg Z kotem, widzę, symbioza:) http://img21.imageshack.us/img21/812/kiszka005.jpg Pati, pazurki się kłaniają do obcięcia, koniecznie! http://img64.imageshack.us/img64/9254/kiszka012.jpg Pzdr. Quote
Alicja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 no superancko :loveu: http://img191.imageshack.us/img191/6848/resizeofimg5373.jpg Quote
Asiaczek Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='Alicja']no superancko :loveu: http://img191.imageshack.us/img191/6848/resizeofimg5373.jpg Przyszli Właściciele Rudego właśnie mi potwierdzili, że sobota aktualna! Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ale super ze rudzelec jedzie w sobote juz do domku :) Fajnie być taka rudą rodzyneczka ;-) Quote
Asiaczek Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Wiesz, taka Rodzyneczka to nic nie może zbroić, bo wszyscy ją od razu rozpoznają;) Pzdr. Quote
Florka_xyz Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Niby tak :) Asiaczku przpraszam ze pytam byc moze przegapiłam czy wszystkie pręguski zostaja w PL a moze sobie coś zostawiasz ? czy narazie Serek bedzie podbijał mlode klasy ?:) Quote
Asiaczek Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Jeden pręgusek - ORI - jedzie do Niemiec i tam będzie prezentowany na wystawach. Pozostała trójka - zostaje w PL. I z tej trójki, jedynie nie wiem, jakie plany mają właściciele Rudego, tzn. czy są skłonni pokazać go na wystawach czy też nie. Zobaczymy. Na razie to Serek będzie podbijał młode klasy. Ale zaraz po nim - miot "O":) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Asiaczek napisał(a):Przyszli Właściciele Rudego właśnie mi potwierdzili, że sobota aktualna! Pzdr. O to istnieje prawdopodobieństwo ze się spotkamy? Quote
Florka_xyz Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 No to super :) Ale juz sie nie moge doczekać pręgusków na ringach Ajć... :) Będę miała komu kibicować:) Quote
pati Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Asiaczek'] Pati, pazurki się kłaniają do obcięcia, koniecznie! http://img64.imageshack.us/img64/9254/kiszka012.jpg Pzdr. Ona tu trzyma smakoszka i wyciągnęła je w rzeczywistości nie ma co obcinać żeby nie uszkodzic nerwu Quote
shirkan Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Asiu bardzo ładne te Twoje maluchy! Na pewno będę ich wyglądała na wystawach:-). Gorące pozdrowienia w te chłodne dni! Quote
Asiaczek Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):O to istnieje prawdopodobieństwo ze się spotkamy? Pewnie tak. Państwo maja byc tak ok.11-tej. Posiedzą pewnie jakieś 2 godzinki... Florka_xyz napisał(a):No to super :) Ale juz sie nie moge doczekać pręgusków na ringach Ajć... :) Będę miała komu kibicować:) Juz teraz dziękujemy! Sama jestem ich baaaardzo ciekawa na ringach:) pati napisał(a):Ona tu trzyma smakoszka i wyciągnęła je w rzeczywistości nie ma co obcinać żeby nie uszkodzic nerwu A, to chyba że tak. Bo wyglądaja na b.długie... shirkan napisał(a):Asiu bardzo ładne te Twoje maluchy! Na pewno będę ich wyglądała na wystawach:-). Gorące pozdrowienia w te chłodne dni! I wzajemnie, kochana, wzajemnie! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Aaaaa, zapomniałam Wam się pochwalić, jakie mam teraz nowe dziecko. Dziecko, dodam, niezbyt chciane, no, może chciane, ale nie w tej formie... Dziecko troche trudne do ogarnięcia, niemniej, obecnie już wszystko, no prawie, o nim wiem. Co to może byc...? Voila! Dziecko ma byc energooszczędne, o długo działającej bateryjce, no i super dla biznesmenów...;) A tak dokładniej to sobie poczytajcie... To kolejna premiera w serii E - po oryginalnych (głównie pod względem sposobu wprowadzania tekstu) Nokiach E55 i E75 przyszedł czas na klasyczną Nokię E52. E52 ma spory (przynajmniej w porównaniu z poprzednikiem), bo 2,4-calowy ekran o rozdzielczości 320 x 240. System operacyjny to Symbian z interfejsem S60. Najciekawsze są jednak parametry baterii Nokii E52. Potężny akumulator o pojemności 1500 mAh pozwala na maksymalnie 29 dni pracy bez ładowania. Albo na cały dzień (8 godzin) prowadzenia rozmów nonstop. Przy tym, E52 jest jednym z najcieńszych smartfonów dostępnych na rynku - ma tylko 9,9 mm grubości. Nokia ostro promuje Messaging, swoją usługę poczty elektronicznej z natychmiastowym dostarczaniem maili na komórkę oraz obsługą 10, zewnętrznych kont pocztowych. Oczywiście, E52 została przygotowana do współpracy z Messagingiem. I to nie tylko od strony programowej. Mieliśmy okazję przez chwilę przyjrzeć się nowej komórce z serii E. Nokia E52 ma dość duże i całkiem wygodne przyciski. Mimo braku klawiatury QWERTY, pisanie idzie całkiem sprawnie. Finowie nie zapomnieli o multimediach. W cienkiej, bardzo solidnie wykonanej obudowie E52 znalazło się miejsce na aparat fotograficzny z matrycą 3,2-mpix, autofokusem i fleszem. Jest też typowe, 3,5-milimetrowe gniazdko słuchawek mini-jack - od niedawna standard w serii E. Dołączoną, gigabajtową kartę pamięci microSD będziemy mogli wymienić na dużo pojemniejszy model (aż do 16GB). Nokia E52 świetnie sprawdzi się jako modem - ma wbudowaną obsługę szybkiej transmisji danych HSDPA o prędkości do 10 Mb/s. Są też WiFi, Bluetooth i GPS. Dane techniczneNokia E52Wymiary116 x 49 x 9,9 mmMasa98 gSystem operacyjnySymbian S60v3Transmisja danychGPRS, EDGE, HSDPA (10 Mb/s), HSUPA (2 Mb/s)Wyświetlacz2,4 cala, rozdzielczość 320 x 240Aparat3,2 mpix, autofokus, lampa LEDNagrywanie wideotak, rozdzielczość VGAPamięćkarta 1 GB microSD w zestawie, możliwość rozszerzenia do 16 GBWiFitak, 802.11b/gGPStakBluetoothtak, 2.0 z EDROdtwarzacz MP3takRadio FMniePojemność akumulatora1500 mAhCena (poza promocją)ok. 245 euro A ja za moje najnowsze dziecko zapłaciłam ... 29 PLN:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Prawie w każdejGalerii są fotki zimowe, śnieżne... A u mnie jeszcze nic z tej serii nie było. Dlatego, aby nadrobić - sopelki dniowe i wieczorne. Zapraszam! Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Cd. sopelków z dnia, nawet słoneczko wyszło:) I wieczorno-nocne; te same ujęcia:) Pzdr. Quote
Buszki Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 To może ja coś wstawię zimowego... I moje ulubione... Może być? Dość zimowo? Quote
Asiaczek Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Oooo, jacie! Śliczna jest ta Wasza zima... Taka bajkowa... I jakies zwierzątka tez się zapodziały, a jedna to nawet ma taki puchaty ogonek:) Pzdr. Quote
Buszki Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Asiaczek napisał(a):Oooo, jacie! Śliczna jest ta Wasza zima... Taka bajkowa... I jakies zwierzątka tez się zapodziały, a jedna to nawet ma taki puchaty ogonek:) Pzdr. Bo to zimowy ogonek :evil_lol:. A zdjęcia są z przed wielkich śniegów,dlatego takie ładne. Te śniegowe wstawię następnym razem.Coby nie było za dużo tego zimna ;). Quote
Kaya Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Super są te zimowe fotki, jednego tej zimie nie można zarzucić przynajmniej widoki i tła do zdjęć są super :P Quote
Asiaczek Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Ja zaraz wychodzę z psami. Ale po powrocie planuję wstawić fotki zrobione podczas Twojego pobytu u nas:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Oj tak zima śliczna. Ja to najbardziej lubię sobie wyglądać przez okno jak wracam ze szkoły pociągiem to za oknem już taka szarówka i zimowy krajobraz wygląda jeszcze bardziej magicznie. To ja czekam na foteczki ;) Quote
Recommended Posts