Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izabela124. napisał(a):

Szczerze mówiąc to i tu tu mam blisko, bo do Ciebie bym jechała z Łomży, a do Zielonej z Suwałk

Mam genialny pomysł :loveu:
w ferie przyjeżdżam do Ciebie do suwałk i razem jedziemy do zielonej do olsztyna :loveu::evil_lol:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
Wiem, że u Ciebie jest miot :p
Szczerze mówiąc to i tu tu mam blisko, bo do Ciebie bym jechała z Łomży, a do Zielonej z Suwałk

To dogaduj się z Izą i z zieloną:)

Florka_xyz napisał(a):
OLA cudowna panienka :)

...yes, very promising...

betel napisał(a):
Cześć, ja też się załapałam na ten przepis na chińszczyznę -z przyjemnością wypróbuję. Pozdrawiam cie Asiaczku serdecznie.
Przy okazji mały off: Proszę wszystkich o pomoc w sprawie biednej Albinki:
http://www.dogomania.pl/threads/177257-Dramatyczna-walka-o-A-ycie-Albinki-pieniAE-dze-na-leczenie-lub-A-mierAE

Mam nadzieję, że będzie smakowało.
A do Albinki zajrzę "na dniach"....

Iza. napisał(a):
Mam genialny pomysł :loveu:
w ferie przyjeżdżam do Ciebie do suwałk i razem jedziemy do zielonej do olsztyna :loveu::evil_lol:

No to hajda!

Pzdr.

Posted

Jak powrót Buszki do domu? Słyszałam dzisiaj w TV, że pociągi Wawa-Kraków mają po 7 godzin opóźnienia, a 3 wyleciały w ogóle z rozkładu. Jak tam trasa Wawa-Leszno?

Posted

agaciaaa napisał(a):
http://img685.imageshack.us/img685/2746/resizeofimg5349.jpg ale liczny miot! Gratulacje :)
http://img341.imageshack.us/img341/7481/resizeofimg5357.jpg wow, takie maluchy, a już tak pięknie stoją!!!!
Ja też chcę :placz::placz:

To dołącz do ekipy, która robi nalot do zielonej:)

Korenia napisał(a):
Jak powrót Buszki do domu? Słyszałam dzisiaj w TV, że pociągi Wawa-Kraków mają po 7 godzin opóźnienia, a 3 wyleciały w ogóle z rozkładu. Jak tam trasa Wawa-Leszno?

Pociąg z W-wy wyjechał o czasie. Buszka jedzie pociągiem "na Wrocław". W Lesznie ma być o 16.23. Zobaczymy. Na pewno się odezwie i dam znać.

zielona napisał(a):
O kurcze,szykuje się zjazd .Mam jeszcze trzy suki podhalany do wzięcia haha.Rozważcie moją propozycję.
Chętnie się nimi podzielę.

A te malce podhalanowe - cudne! Takie puszyste i mięciutkie...

Pzdr.

Posted

zielona napisał(a):
O kurcze,szykuje się zjazd .Mam jeszcze trzy suki podhalany do wzięcia haha.Rozważcie moją propozycję.
Chętnie się nimi podzielę.

Ja bym z ogromną przyjemnością wymiziała nie tylko baski, ale i podhalany :loveu: Ale do domu nie wezme, bo razem z nimi wylece :evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
To dołącz do ekipy, która robi nalot do zielonej:)

Chętnie, tylko że ja mam ferie w innym terminie niż dziewczyny. W ich ferie pewnie będę miała sesję :roll:

Posted

...yes, very promising... - ( Asiaczku nie wiem co Cie naszło zeby mi odpisac po ang :evil_lol:Ale dobrze bo musze sie jezyka uczyc ;-) )

super ;-)
is now waiting for a nice boy from this litter...;-)

Posted

Melduję się po powrocie.Pociąg miał tylko 5 minut spóźnienia,nawet konduktor był zaskoczony.
Wszystkie baski wymiziałam i wyściskałam,strasznie fajnie prezentują się w stadzie.Ale maluszki są jednak najfajniejsze.Moja Olcia właśnie zasnęła i teraz to dopiero jest fajna ... :)
Zuza i Noddy,nie obraź się,ale Twojemu piesiowi dałam pseudonim-ZUZEK(bo mi się imionka myliły).
No i muszę pochwalić Asiaczkowe danie.PYYYCHA !!!

Jutro wstawię zdjęcia Olci z ciocią Buszi(nie była Buszi zadowolona z niespodzianki,oj nie była...).

Posted

Buszki napisał(a):
Melduję się po powrocie.Pociąg miał tylko 5 minut spóźnienia,nawet konduktor był zaskoczony.
Wszystkie baski wymiziałam i wyściskałam,strasznie fajnie prezentują się w stadzie.Ale maluszki są jednak najfajniejsze.Moja Olcia właśnie zasnęła i teraz to dopiero jest fajna ... :)
Zuza i Noddy,nie obraź się,ale Twojemu piesiowi dałam pseudonim-ZUZEK(bo mi się imionka myliły).

Jutro wstawię zdjęcia Olci z ciocią Buszi(nie była Buszi zadowolona z niespodzianki,oj nie była...).

Pewnie, ze się nie obrażę, to na drugie Ofcio będzie miał Zuzek.
Oj ja tez jestem ciekawa jak to moje małe zareaguje :evil_lol:

Posted

Jakie one już są dużo ; ) I do domków już się rozjeżdzają, strasznie ten czas szybko zleciał :) Oby się dobrze chowała i z ciocią Buszi się dogadywała ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Ja bym z ogromną przyjemnością wymiziała nie tylko baski, ale i podhalany :loveu: Ale do domu nie wezme, bo razem z nimi wylece :evil_lol:
Chętnie, tylko że ja mam ferie w innym terminie niż dziewczyny. W ich ferie pewnie będę miała sesję :roll:
Szkoda, że macie ferie w innych terminach; w grupie zawsze raźniej...

[quote name='Elitesse']a chlopcy kiedy wyjezdzaja do nowych domow ?
OFI i OKI - w najbliższy weekend. A Ori, hm... Ina nie może przyjechac w ten weekend, w następny mam wystawę na Litwie. Nie oddam malucha do hotelu. Więc mój wyjazd na wystawę stoi pod duuuużym znakiem zapytania...

[quote name='betel']Asiaczku , wielkie dzięki w imieniu własnym i Albinki!!!!! Buziaki
Nie ma sprawy.

[quote name='Florka_xyz']...yes, very promising... - ( Asiaczku nie wiem co Cie naszło zeby mi odpisac po ang :evil_lol:Ale dobrze bo musze sie jezyka uczyc ;-) )
super ;-)
is now waiting for a nice boy from this litter...;-)
Ja tez nie wiem. Ostatnio sporo rozmawiam po ang., to może dlatego...?
A o co chodzi z tym chłopakiem z tego miotu...? Nie łapię...

[quote name='Buszki']Melduję się po powrocie.Pociąg miał tylko 5 minut spóźnienia,nawet konduktor był zaskoczony.
Będzie dobrze:)

[quote name='Zuza i Noddy']Pewnie, ze się nie obrażę, to na drugie Ofcio będzie miał Zuzek.
Oj ja tez jestem ciekawa jak to moje małe zareaguje :evil_lol:
Podejrzewam, że przez kilka pierwszych dni to będziecie mieli ciekawie w domku;)

[quote name='ewka i haker']a myślałam że się spotkamy:)
No, niestety, nie tym razem...

[quote name='Buszki']Nio.A jaka dumna...Zabrała ciotce Buszi poduszkę.
Hahaha, nieźle się zaczyna...

[quote name='Kaya']Jakie one już są dużo ; ) I do domków już się rozjeżdzają, strasznie ten czas szybko zleciał :) Oby się dobrze chowała i z ciocią Buszi się dogadywała ;)
Będzie dobrze:)

Pzdr.

Posted

gosiaja napisał(a):
ja się tam nie dziwię Buszi że jej się niespodzianka nie spodobała jak już jej poduszkę ukradła

Poduszkę ukradła,ogon chce wyrwać i najgorsze-chce się przytulać.A Buszi przytula się tylko z pańcią :).

Posted

gosiaja napisał(a):
ja się tam nie dziwię Buszi że jej się niespodzianka nie spodobała jak już jej poduszkę ukradła

Dubelek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.