Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Siły ducha, Nadziei, której nic nie ugasi. Spełnienia marzeń, które sięgają dalej niż horyzont. Wielu sukcesów hodowlanych oraz dużo zdrowia życzą Wilczuś Ginuś i Miałczuś :lol:[/FONT]

Posted

[quote name='... ZNowu muszę sama siebie szukac i odnajdywac...
-[/QUOTE']

Nie martw się ,
wysle do Ciebie Najlepszą Tropicielkę -SASANKĘ:multi::multi:
I odnajdzie CIEBIE!!!!

ASIU jesteż za dobra na jakies doły,
życzę TOBIE w Nowym Roku samych RÓWNIN I SZCZYTÓW!!!!!!!!!
Żadnych górek i dołków!!!

Posted

Nie wolno mieć dołów od początku roku :shake:.Trzeba się cieszyć z czego tylko się da.O,mam pomysł : cieszenie się na myśl,że za tydzień przyjadę i będziemy rozganiać smuteczki :multi:. I już jest powód żeby się cieszyć :multi:.
Dużo zdrówka życzę na ten rok,na następny też,i na następny,i jeszcze na następny,następny,następny...

Posted

Asiaczku, masz powód do doła, ale nie daj się, bo niestety z doła czasem rodzi się depresja, która ciągnie się za człowiekiem latami i bardzo utrudnia życie. Więc trzymaj się mocno i wszelkimi sposobami wychodź z tego paskudnego niżu nastrojowego. Wbrew sobie bądź z ludźmi . Trzymam za ciebie kciuki z całych sił i gorąco pozdrawiam.

Posted

Asiaczku, wszystkiego dobrego życzę w nowym roku, sukcesów wystawowych, hodowlanych i nie tylko ;) dużo zdrówka i optymizmu! :) A doła trzeba jak najszybciej zakopać ;)

Posted

Asiaczku drogi!
Witam Cię w Nowym Roku.
Mam ogromną nadzieję, że Twoje dobre samopoczucie i siła do spokojnego i radosnego życia wróci jak najszybciej, a może już dziś jest lepiej?

Serdeczne i ciepłe pozdrowienia i życzenia w Nowym Roku przesyłamy dla Ciebie.
Ania i Ula.

Posted

Ja wstałam o 3.00, spacery z psami, karmienie maluchów i o 5.00 - wyruszyłam z domu, autobus odjeżdżał z dworca o 6.15 - zdażyłam i ... jak zasnęłam w autobusie, to obudziłam się o 8.30. W Olsztynie byłam punktualnie...
Fotki porobiłam, Maśkę wycałowałam, Zulę - tez, Sarcię - wytarmosiłam, Podhalany - nakarmiłam.
Dostałam siatkę pysznych jabłek. Gdybym je zobaczyłam an zdjęciu - to byłby na pewno fotomontaż!;) Chyba nazywają się Closter...?

I czas naglił, jazda do Olsztyna i powrót. Tez trochę pospałam.

W domu - spacery, karmienie, pizza (nie chciało mi się nic gotować) i teraz odpoczynek. Boję się, że jak się położę, to już nie wstanę. To znaczy wstanę, ale... jutro o 5.00!

Pzdr.