Florka_xyz Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Asiaczku wszystkiego dobrego w nowym roku :) Trzymaj sie bedzie wszystko dobrze !!!! Twarda babeczka z Ciebie :) nie do zdarcia!!! Quote
bonsai_88 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Asiaczku jesteś silna kobietą i wierzę, że szybko znajdziesz to czego szukasz - siebie ;) Quote
Angelika_Roser Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Siły ducha, Nadziei, której nic nie ugasi. Spełnienia marzeń, które sięgają dalej niż horyzont. Wielu sukcesów hodowlanych oraz dużo zdrowia życzą Wilczuś Ginuś i Miałczuś :lol:[/FONT] Quote
AMIŚKA Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='... ZNowu muszę sama siebie szukac i odnajdywac... -[/QUOTE'] Nie martw się , wysle do Ciebie Najlepszą Tropicielkę -SASANKĘ:multi::multi: I odnajdzie CIEBIE!!!! ASIU jesteż za dobra na jakies doły, życzę TOBIE w Nowym Roku samych RÓWNIN I SZCZYTÓW!!!!!!!!! Żadnych górek i dołków!!! Quote
gosiaja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Asiaczku dużo zdrowia szczęścia i pociech z psiaków. Jesteś silną kobietą i na pewno znajdziesz to czego szukasz a my jesteśmy z Tobą myślami :) Quote
Buszki Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Nie wolno mieć dołów od początku roku :shake:.Trzeba się cieszyć z czego tylko się da.O,mam pomysł : cieszenie się na myśl,że za tydzień przyjadę i będziemy rozganiać smuteczki :multi:. I już jest powód żeby się cieszyć :multi:. Dużo zdrówka życzę na ten rok,na następny też,i na następny,i jeszcze na następny,następny,następny... Quote
jenis Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU Bedzie dobrze Asiu głowa do góry pozytywne myslenei da ci słe. Pozdrawiam M Quote
betel Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Asiaczku, masz powód do doła, ale nie daj się, bo niestety z doła czasem rodzi się depresja, która ciągnie się za człowiekiem latami i bardzo utrudnia życie. Więc trzymaj się mocno i wszelkimi sposobami wychodź z tego paskudnego niżu nastrojowego. Wbrew sobie bądź z ludźmi . Trzymam za ciebie kciuki z całych sił i gorąco pozdrawiam. Quote
Kaya Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Wszystkiego dobrego w nowym roku! Jak zwykle wiele radości z psiaków, sukcesów, dobrego samopoczucia : ) Quote
anetta Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ZA 2010 :drinking::drinking: Fiolecik na dobry początek roku :drinking::drinking: Widziałam maluchy, są fantastyczne :loveu::loveu: Quote
J.G Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Witam. Wszystkiego dobrego życzę w Nowym 2010 Roku. Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Witamy :loveu: Szczęśliwego Nowego Roku! Quote
Korenia Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 My również życzymy szczęśliwego Nowego Roku :) Quote
agaciaaa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Asiaczku, wszystkiego dobrego życzę w nowym roku, sukcesów wystawowych, hodowlanych i nie tylko ;) dużo zdrówka i optymizmu! :) A doła trzeba jak najszybciej zakopać ;) Quote
dzasta Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Wszystkiego Dobrego Asiaczku w nowym roku!!! Wierzę że Ci ciężko ale dasz radę bo twarda kobitka z Ciebie!!! Quote
gosiaja Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 a ja mam takie pytanie pewnie pisałaś ale ja nie pamiętam jedziesz w lutym na jakąś wystawę?? Quote
Anna Rapp Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Asiaczku drogi! Witam Cię w Nowym Roku. Mam ogromną nadzieję, że Twoje dobre samopoczucie i siła do spokojnego i radosnego życia wróci jak najszybciej, a może już dziś jest lepiej? Serdeczne i ciepłe pozdrowienia i życzenia w Nowym Roku przesyłamy dla Ciebie. Ania i Ula. Quote
Asiaczek Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 gosiaja napisał(a):a ja mam takie pytanie pewnie pisałaś ale ja nie pamiętam jedziesz w lutym na jakąś wystawę?? Tak, jadę do Rzeszowa i Presova/SK. pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='Alicja']Asiu , Jasiek już na świecie :knajpa: Tak, wiem. Byłam i gratulowałam Debestce synka:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Wszystkiego naj, naj w Nowym Roku :) Gratuluje kolejnych pociech (pewnie dzisiaj lub jutro jedziesz je pomiziać ;)) Quote
Asiaczek Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Tak, dzisiaj o 6.15 wyjeżdzam do zielonej zobaczyć maluchy. Nie ukrywam, że liczę na to, że Zulika pozwoli nam porobić fotki:) Pzdr. Quote
dzasta Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 No to życzę przyjemnej podróży :) I miłego dzionka ja też już na nóżkach :) Quote
Asiaczek Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Ja wstałam o 3.00, spacery z psami, karmienie maluchów i o 5.00 - wyruszyłam z domu, autobus odjeżdżał z dworca o 6.15 - zdażyłam i ... jak zasnęłam w autobusie, to obudziłam się o 8.30. W Olsztynie byłam punktualnie... Fotki porobiłam, Maśkę wycałowałam, Zulę - tez, Sarcię - wytarmosiłam, Podhalany - nakarmiłam. Dostałam siatkę pysznych jabłek. Gdybym je zobaczyłam an zdjęciu - to byłby na pewno fotomontaż!;) Chyba nazywają się Closter...? I czas naglił, jazda do Olsztyna i powrót. Tez trochę pospałam. W domu - spacery, karmienie, pizza (nie chciało mi się nic gotować) i teraz odpoczynek. Boję się, że jak się położę, to już nie wstanę. To znaczy wstanę, ale... jutro o 5.00! Pzdr. Quote
Recommended Posts