Asiaczek Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 ewelinabuck napisał(a):a ja mam pytanko czy mamy szanse sie spotkac w szczecinie????;) Oj, może być problem z wystawą w Szczecinie. Zobaczymy. Nie chcę nic obiecywać, bo obecnie jestem w trakcie rozpisywania wystaw. Została mi jeszcze Estonia, Łotwa, Słowacja... Pzdr. Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ojej no ja tylko z grzeczności pytałam no... ja sie na hodowlach nie znam... a poza tym kto wie, zczy bede miala hodowle... mimo wszystko chcialabym wiedziec jak najwiecej Quote
Poświata Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Asiaczek napisał(a):Eeee, tak bladym świtem to nie ma co! Chociaż im wcześniej, tym jest większa szansa, że będzie mniej ludzi... No to może ok. 10.00? I w zależności od temperatury (baski!) tak półtorej godziny do dwóch, co? Pzdr. :-D o 10:00 pasuje i ok. dwóch godzin też :-D, ale dzieciarni raczej nie będę brała, oboje z choróbska dopiero co wychodzą:hmmmm: , no chyba że będzie ładna pogoda. Asiu a my niezależnie od kaprysów aury, czy jak ??? Bo na Poświacie kaprysy pogody nie robią wrażenia, ale baskom to chyba nie jest obojetne ??? Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Jeżeli będzie lało - to raczej nie! Ale jeżeli będzie np. tak jak dzisiaj - to nie ma sprawy. Poza tym możemy jeszcze rano zdzwonić się i upewnić. Na PW dam Ci moja komórkę, OK? I poproszę Twoją. I może będzie jeszcze jedna koleżanka z akitkiem-chłopakiem. Pzdr. Quote
Poświata Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 OK, pasi :-D ! Zdzwonimy się i upewnimy, ale już się cieszę :multi: !!! Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Ja też! Ja też! Ja też!:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Asiaczek napisał(a):Ja na "Championy" jeszcze czekam, bo nie wiem, ile psiaków brać. I jeżeli mi koleżanka pomoże zaprezentować jednego psa , to wtedy wezmę 3, a jak nie - to tylko Żelkę i Dżezika. A poza tym termin jest chyba do końca stycznia 2007 r. Zdążę! Pzdr. ja mam zgloszonko - tym razem dla Tess juz wypisane - i jeszcze mysle czy Wacia nie zglsoic dla towarzystawa bo szans w starciu z pania S to on nie ma ale moze wpadnie w oko jakiejs przystojnej dziewczynce ? :eviltong: Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Elitessku - jak masz finanse na tę wystawę - to zgłaszaj i Pana Wacława (juz zapomniałaś, jak należy zwracać się do Pana W.?). Ja, niestety, muszę poczekać na odp. koleżanki. Myślę, że na poczatku przyszłego tygodnia zacznę Ja atakować, jezeli do tego czasu nie uzyskam od niej odpowiedzi. Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 finansow to ja nie mam - jak zwykle :evil_lol: - ale jak to mowia dla chcacego nic trudnego i na wystawke zawsze sie cos tam wyskrobie !! TZ czasem na mnie naskakuje ze nazekam ze pieniedzy na to czy tamto nie mam a sie szlajam z psami po swiecie i pyta jak ja to robie ? Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Powiedz mu, że umiesz robić cuda!!!:lol: Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Asiaczek']Powiedz mu, że umiesz robić cuda!!!:lol: Pzdr. wiesz czasami sama w to wierze :evil_lol: Quote
SuperGosia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Asiu, pan od Vito sie - delikatnie mowiac - popsul :chlup: :mad: Rozmawialam z jego zona -> :sadCyber: Nie wiedzialam, ze on taki psujasty bywa :p Quote
Asiaczek Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Gosik - dzięki za info. W takim razie - szukam dalej. Pzdr. Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ;)dzień dober Asiu rogaliki zrobione:razz:..... No i czekam na fotki spacerowe Asiaczkowo-Poświatkowe:multi: Quote
Asiaczek Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)dzień dober Asiu rogaliki zrobione:razz:..... No i czekam na fotki spacerowe Asiaczkowo-Poświatkowe:multi: Nieeee, rogalików jeszcze nie ma... Może zrobię je jutro albo dopiero w Nowym roku...? Przepis wydaje się b.prosty, ale mam kilka pytań: - drożdże rozkruszone bardzo drobno czy tak sobie (aby zrobić kulę), - blacha wysmarowana czy wystarczy pergamin, - czy do ciasta mozna dodać cukier waniliowy? Za chwilę wychodzę i idę zrobić ostatnie w tym roku zakupy; kupię też produkty do rogalików (nie lubię mleka i dlatego nie mam tego napoju w domu...). Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Tradycyjnie na "okrągły" post wybrałam moją Galerię: Spadł bąk na strąk, a strąk na pąk. Pękł pąk, pekł strąk, a bąk się zląkł. Pzdr. Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Asiaczek']Tradycyjnie na "okrągły" post wybrałam moją Galerię: Spadł bąk na strąk, a strąk na pąk. Pękł pąk, pekł strąk, a bąk się zląkł. Pzdr. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Poświata Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] No i czekam na fotki spacerowe Asiaczkowo-Poświatkowe:multi: Obejrzałam właśnie pogodynkę w Panoramie i normalnie szok :eek: . Jakiś front właśnie do Polski dotarł, co to przyniósł nam deszcze i wichury :eek2:. Nienawidzę wiatru, zaraz czuję się jak na karuzeli i błędnik mi wariuje :angryy: :huh: . Nie darowałabym sobie starorocznego spacerku Asiaczkowego:bigcry:, nic to idę spać, budzik nastawiam na 8:00 i zobaczymy co jutro dzień nam przyniesie :lol: . Quote
Asiaczek Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Jakiego "starorocznego"!?!?!?! Jeszcze nadal nam panujący "tegoroczny"... Ja tam nie patrzyłam na prognozę i będę na PM ok. 10.00 No, chyba żeby lało jak z cebra, śnieżyło jak za dawnych czasów itp... Zobaczymy. Pzdr. Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Asiaczek']Nieeee, rogalików jeszcze nie ma... Może zrobię je jutro albo dopiero w Nowym roku...? Przepis wydaje się b.prosty, ale mam kilka pytań: - drożdże rozkruszone bardzo drobno czy tak sobie (aby zrobić kulę), - blacha wysmarowana czy wystarczy pergamin, - czy do ciasta mozna dodać cukier waniliowy? Za chwilę wychodzę i idę zrobić ostatnie w tym roku zakupy; kupię też produkty do rogalików (nie lubię mleka i dlatego nie mam tego napoju w domu...). Pzdr. ja drożdże kruszę do szklanki wsypuję cukier i mieszam łyżeczką aż drożdze sie rozwodnią i w takiej postaci wlewam do pozostałych skladników ja smaruję tłuszczem ...na pergaminie nie robilam:oops: jak robisz na słodko to śmiało możesz dodać cukru waniliowego:p Quote
Asiaczek Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Dzięki,Alu. Jeżeli się jutro wyrobię, to może spróbuję. Chciałabym zrobić z jabłuszkiem lub z powidełkami... Ale zobaczymy, jaka będzie pogoda, bo przecież jesteśmy z Poświatą i Donya umówione na spacerek na Polach Mokotowskich. Poświata twierdzi, że pogoda będzie do doooopy, ale ja mam nadzieję, że będzie OK. Sie zobaczy... Pzdr. Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Asiaczek']Dzięki,Alu. Jeżeli się jutro wyrobię, to może spróbuję. Chciałabym zrobić z jabłuszkiem lub z powidełkami... Ale zobaczymy, jaka będzie pogoda, bo przecież jesteśmy z Poświatą i Donya umówione na spacerek na Polach Mokotowskich. Poświata twierdzi, że pogoda będzie do doooopy, ale ja mam nadzieję, że będzie OK. Sie zobaczy... Pzdr.wyjda na pewno ....debeściaczek piekła przez GG;)i wyszły . Powidełka albo mus nie powinne być za bardzo lejące bo mogą wyciec w czasie pieczenia ;) No i liczę ze uda sie wam spacerek:multi: Quote
Recommended Posts