Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dojo napisał(a):
Yes Joanna, I recieved the mails, will answer you right now. I have a new computer and internet didn't work, so I couldn't answer earlier.

OK. I'll wait...

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Debestka ma termin na 4 stycznia. Będzie rachu-ciachu albo nie...

W domu! Szampan, galaretka z owocami, szampan i zaraz potem łóżeczko:)

Pzdr.

Ja teoretycznie na 20tego, ale mam już nieregularne skurcze i dzisiaj lekarka powiedział,że według niej to bedzie wcześniej, a 4 mam swoje własne urodziny:lol::loveu::evil_lol:

A dania mam te same na jutro , no może jak dam radę zrobię sałatkę jarzynową, i do galaretki z owocami mam bitą śmietanę:razz:

Posted

A ja idę do koleżanki na urodziny sylwestrowe :cool3:.W związku z tym Buszi balowała już wcześniej.Oto świadectwo...

Przy okazji: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!! :multi::multi::multi:

Posted

Pestka napisał(a):

Pewnie! Żelka musi miec pieknego męża:)

Buszki napisał(a):
A ja idę do koleżanki na urodziny sylwestrowe :cool3:.W związku z tym Buszi balowała już wcześniej.Oto świadectwo...
Przy okazji: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!! :multi::multi::multi:

Rany boooowskie! A to nam się kobiecina upiła...

Pzdr.

Posted

Przepiękny pręgusek będzie mężem Żelki. Rozumiem więc, że ten przystojniak pochodzi z innej hodowli?
A Buszi to chyba smakował szampan, tak się oblizuje. :D

Posted

nie szło zacytować. Skoro Asiu mówisz, że parzysty lepszy niż nieparzysty to niech będzie :evil_lol:

Mudik napisał(a):
Ja teoretycznie na 20tego, ale mam już nieregularne skurcze i dzisiaj lekarka powiedział,że według niej to bedzie wcześniej, a 4 mam swoje własne urodziny:lol::loveu::evil_lol:

ja mam na 10 stycznia ale jak Asia wspomniała ide na łatwiznę i El Drr rodzi za mnie czyli robi mi ciach ciach więc jak już nic sie nie wydarzy to 04 Stycznia to będzie Ta data :evil_lol:

czyli jest szansa, ze "spotkamy" sie na porodówce i ja na 99% zrobie to tobie prezent a może i ty zrobisz sobie super extra prezent :cool3:

chłopak czy dziewczyna :cool3:

Posted

kaskaSz napisał(a):
Przepiękny pręgusek będzie mężem Żelki. Rozumiem więc, że ten przystojniak pochodzi z innej hodowli?
A Buszi to chyba smakował szampan, tak się oblizuje. :D

Ten sliczny pręgusek nazywa się Old Legend's DOJO-HOSHI i JEST JUŻ mężem Żelki. Małżeństwo zostało skonsumowane i obecnie niuniam 4 przepiękne szczeniaczki! A Panna to chyba wogóle nie czyta mojej Galerii. Wpadasz nieregularnie i stąd Twoja niewiedza...

dbsst napisał(a):
nie szło zacytować. Skoro Asiu mówisz, że parzysty lepszy niż nieparzysty to niech będzie :evil_lol:
ja mam na 10 stycznia ale jak Asia wspomniała ide na łatwiznę i El Drr rodzi za mnie czyli robi mi ciach ciach więc jak już nic sie nie wydarzy to 04 Stycznia to będzie Ta data :evil_lol:
czyli jest szansa, ze "spotkamy" sie na porodówce i ja na 99% zrobie to tobie prezent a może i ty zrobisz sobie super extra prezent :cool3:
chłopak czy dziewczyna :cool3:

Z tego, co pamiętam, to u Mudikowej urodzi się chyba dziewczynka. No, chyba, że el Dottore źle odczytał USG i będzie chłopak... hahaha...

Pzdt.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Z tego, co pamiętam, to u Mudikowej urodzi się chyba dziewczynka. No, chyba, że el Dottore źle odczytał USG i będzie chłopak... hahaha...
Pzdt.

oooooo to będzie koleżanka z rocznika dla Jana :D u nas teściu ciągle ma nadzieję, że nasz El Drr się pomylił i że będzie wnusia hahahahahhahaa

witamy z rańca :D

Posted

Ja mam nadzieję,że się nie zmieni i bedzie dziewczynka, u mnie nie ma przeciwskazań do porodu sn więc ciachu nie bedzie , no chyba ,żeby cos sie stało w trakcie oby nie, tfu, tfu. Tylko spotkać się nie spotkamy, bo ja rodze w Łodzi ;-)

Posted

Jak już poruszamy temat dzieciów,to moje po USG było na 90% dziewczynka(po znajomości sprawdzane :cool3:). I co wyskoczyło?Podpowiem,że nie dziewczynka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Posted

Mudik napisał(a):
Ja mam nadzieję,że się nie zmieni i bedzie dziewczynka, u mnie nie ma przeciwskazań do porodu sn więc ciachu nie bedzie , no chyba ,żeby cos sie stało w trakcie oby nie, tfu, tfu. Tylko spotkać się nie spotkamy, bo ja rodze w Łodzi ;-)

no ja tez mam nadzieję, że u nas chłopiec bo jesli wyskoczy dziewczynka to będzie bardzo męska wszystko ma w samochody, samoloty a jeden kocyk w policjantów i złodziei :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale jak będziemy rodziły jednego dnia to zupełnie nie ważne gdzie wszystkie porodówy to będzie jedna :evil_lol:
tylko ja na łatwiznę więc nie będe krzyczeć chyba że z radosci hahahahahha:evil_lol::evil_lol:

Buszki napisał(a):
Jak już poruszamy temat dzieciów,to moje po USG było na 90% dziewczynka(po znajomości sprawdzane :cool3:). I co wyskoczyło?Podpowiem,że nie dziewczynka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

mam nadzieję, że w drugą stronę trudniej się pomylic :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no to teraz jeszcze nerwowiej przebieram nóżkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Asiu i widzisz nawet u ciebie się panoszę ja i mój brzuch :roll::oops::evil_lol:

Posted

Buszki napisał(a):

Mi dwa razy mówil na usg,że kobitka, zwłaszcza na ostatnim było ponoć świetnie widać, mam nadzieję,że nie chłopak, choc to nie istotne,ale sporo ubranek w rózu mam hihihihihihi

Posted

Po niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa dobre i złe. Uśmiech igrający ze łzami.
A ja życzę Ci, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku 2010 były jak najlepsze. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, pełne miłości i przyjaźni.

Posted

Dziewczyny ja wam życzę takiego porodu jak sama miałam - w sumie bez komplikacji, wbrew pozorom nie za długi [niby 13 godzin, ale de facto tylko 2 silnych bóli... wcześniej to lekkie skurcze były], płeć dziecka taka, jaka miała być ;). Tylko cięcia wam nie życzę - bez tego na pewno się obejdziecie :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ten sliczny pręgusek nazywa się Old Legend's DOJO-HOSHI i JEST JUŻ mężem Żelki. Małżeństwo zostało skonsumowane i obecnie niuniam 4 przepiękne szczeniaczki! A Panna to chyba wogóle nie czyta mojej Galerii. Wpadasz nieregularnie i stąd Twoja niewiedza...
Pzdt.

Ohoho i znowu 'wtopa'. Rzeczywiście jakoś ostatnio dokładnie nie czytam wszystkiego, ale pocieszający jest fakt,że nie tylko tej w galerii :D I tylko to mam na swoje usprawiedliwienie. Jednakże coś pamiętałam o szczeniaczkach i wczoraj się zastanawiała: ''to znowu w Asiaczkowie będą małe psiaki?''.
To ja lepiej już się nie będę odzywała, bo wiem, że takie pytania są wkurzające. Żartuje oczywiście i postaram się dokładniej wszystko czytać,choć np. po tygodniu nieobecności mam straaaszne zaległości. Chyba już znalazłam postanowienie noworoczne :D
Przepraszam i pozdrawiam :)

Posted

betel napisał(a):
Po niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa dobre i złe. Uśmiech igrający ze łzami.
A ja życzę Ci, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku 2010 były jak najlepsze. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, pełne miłości i przyjaźni.

Piękne i prawdziwe...

Pzdr.

Posted

Chciałam Wam złożyc zyczenia na Nowy Rok 2010:
chwil dla siebie i bliskich,
długich spacerów po plażach
znajdowania bursztynów nad ranem
odwagi
szukania grzybów i czasami ich znalezienia
podjadania masy czekoladowej w kuchni
rozdania książek, które juz przeczytaliśmy
oprawienia fotografii, na które chcemy patrzec codziennie
- obyscie wszystko to robili RAZEM...

Pzdr.
P.S. A ja mam dakiego doła, że juz nic więcej nie napiszę... ZNowu muszę sama siebie szukac i odnajdywac...
-