Izabela124. Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Asiaczek napisał(a):J Dogaduj się z Izą:) Pzdr.Poważnie? Wiesz, z Łomży nie miałabym daleko, tylko 3 godz. autobusem. Nie wiem czy na ten miot jeszcze byśmy się załapały. Do kiedy baski-bobaski są u Ciebie? Ciekawe co Iza na to :lol: Quote
Korenia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja też nie lubię laptoków; chyba sa wolniejsze od stacjonarnych.. Ja mam i laptopa, i stacjonarny, laptop zdecydowanie szybszy ;) ale w dobry trza troche zainwestowac ;) Ja mam HP Pavilion dv7-1240us i polecam ;) W Polsce chyba są jeszcze niedostepne, niestety ;) Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Izabela124. napisał(a):Poważnie? Wiesz, z Łomży nie miałabym daleko, tylko 3 godz. autobusem. Nie wiem czy na ten miot jeszcze byśmy się załapały. Do kiedy baski-bobaski są u Ciebie? Ciekawe co Iza na to :lol: Iza raczej szykuje się na przyszły miot. A maluszki będa u mnie do 12 stycznia 2010; i chyba 16/17 stycznia będą juz zabierane do nowych domków... Korenia napisał(a):Ja mam i laptopa, i stacjonarny, laptop zdecydowanie szybszy ;) ale w dobry trza troche zainwestowac ;) Ja mam HP Pavilion dv7-1240us i polecam ;) W Polsce chyba są jeszcze niedostepne, niestety ;) Ja mam tylko stacjonarny + netbook; ale ten ostatni do troche wolny jest... O, taki full wypas masz w domku? Nonono... pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Iza raczej szykuje się na przyszły miot. A maluszki będa u mnie do 12 stycznia 2010; i chyba 16/17 stycznia będą juz zabierane do nowych domków... pzdr.Jak będę miała jakiś wolny weekend i wyrobię się do 12.01 to chętnie bym was odwiedziła, Jakby co to dam znać na pw ;) Quote
jamnicze Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 No i dotarłam do końca :) Niestety po drodze pogubiłam fotki które chciałam zacytować, niestety umiem zachować w pamięci i wkleić linka tylko do jednej fotki, a tu ich tyle było. Asiaczki przepięknie pokazały się na wystawie w Wilnie, jak one się dumnie prężą :) Oh, muszę wznowić ćwiczenia, bo Saidi mi się pewnie nieco rozleniwiła Maluszki jak zawsze rozkoszne, można patrzeć i patrzeć. Tylko tej 2 nadal nie rozpoznaję http://img51.imageshack.us/img51/6210/resizeofimg5284.jpg które to Ola, a który Ori? Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Na górze - ORI, na dole - OLA:) Ja, jak wiem, że będzie dużo do cytowania, to otwieram notatnik i tam wklejam linki do fotek. A potem to juz tylko kopiuj-wklej i po sprawie! Może jest inny sposób, ale ja znam tylko ten... Fakt, w Wilnie udało nam się dobrze pokazac, chociaz w konkurencjach finałowych już nie było tak dobrze. Ale i tak zakończenie sezonu - udane:) Dzezik skończył Championat Litwy. Maśka uzyskała drugie CWC (duże!) Erka ma juz 3 litewskie CAC'e, ale brakuje jej czasu... Serek zachowywał się na wystawie Ok, nie bał się, nie kulił ogonka... No i spędził noc u Ingi:) Pzdr. Quote
Korenia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Asiaczek napisał(a): Ja mam tylko stacjonarny + netbook; ale ten ostatni do troche wolny jest... O, taki full wypas masz w domku? Nonono... pzdr. Z netbookiem nigdy nie miałam doczynienia ;) ciekawam co to takiego :P Tzn, czym sie rozni od laptopa itd ;) Aż taki full wypas nie jest :) ale całkiem dobry. Ja kupowałam w USA, a tam są dużo tańsze niż w Polsce :) Za ten sam model w USA płaci się sporo mniej niż w Polsce no i są bardziej do przodu z nowinkami :) Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Korenia napisał(a):Z netbookiem nigdy nie miałam doczynienia ;) ciekawam co to takiego :P Tzn, czym sie rozni od laptopa itd ;) Aż taki full wypas nie jest :) ale całkiem dobry. Ja kupowałam w USA, a tam są dużo tańsze niż w Polsce :) Za ten sam model w USA płaci się sporo mniej niż w Polsce no i są bardziej do przodu z nowinkami :) Netbook - to taki mały laptok. No i pewnie ma mniej możliwości... A co do USA i sprzętu komputerowego/elektronicznego, to wiem, że tam jest taniej. Mój siostrzeniec pracował przez 4 lata podczas wakacji na Florydzie. Obkupił się w ubrania i w sprzęt. Stąd moja wiedza. Pzdr. Quote
Mudik Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Aleście wymęczyli te baski precelki, to jest urocze:loveu::loveu: http://img51.imageshack.us/img51/423/resizeofimg5283.jpg Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Mudik napisał(a):Aleście wymęczyli te baski precelki, to jest urocze:loveu::loveu: http://img51.imageshack.us/img51/423/resizeofimg5283.jpg One nie protestowały;) A OKI na fotce to ma taką minę, że gdybym go nie znała, to by m się wystraszyła... Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Witamy się po baaardzo długiej nieobecności . :) I na starcie pogratulujemy przecudownych bobasków .. aaa ! :loveu: Śliczne maluchy ! A tekst z porównaniami - genialny .. ! Wiekszość z przykładów już widziałam na demotywatorach, ale one nigdy się nie przejedzą ;D Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Witaj, witaj i nie znikaj na tak dłuuuugo..... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Jeszcze kilka fotek Dżezika z Ii dnia w Wilnie. Zdjęcia nadesłane przez Ingę - włąścicielkę Jumaszki:) JAZZY BOY Asiaczek FCI - pies, kl.o Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 ... troszkę Jumaszki... JUMA MONGO Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 ... troszkę Erki... LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 ... troszkę Maśki... MALMSEY IN RED Asiaczek FCI Cdn. Pzdr. Quote
Saskja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Dawno nie zaglądałam z braku tego czegoś... jak to się nazywało? Wolny czas albo jakoś tak :-) W każdym razie warto było jednak wykraść minutkę i zajrzeć - baski-bobaski rewelacyjne, a tekst od Sylwii genialny :-) Gratuluję wileńskich sukcesów. A na ostatnich zdjęciach w tej błękitnej bluzce to Asiaczku bardzo ładnie wyszłaś (a co, ciągle psy i psy, a o ludziach to nie wolno? :-)) Quote
jamnicze Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Netbook - to taki mały laptok. No i pewnie ma mniej możliwości... A co do USA i sprzętu komputerowego/elektronicznego, to wiem, że tam jest taniej. Mój siostrzeniec pracował przez 4 lata podczas wakacji na Florydzie. Obkupił się w ubrania i w sprzęt. Stąd moja wiedza. Pzdr. Chyba już różnice się zatarły. No, Maśka stoi już jak stara weteranka i pomyśleć, że to dopiero młodzież, ale nam konkurencja wyrosła :) http://img51.imageshack.us/img51/6210/resizeofimg5284.jpg Quote
jamnicze Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Niestety nie mogę edytować postu. Oczywiście w poprzednim miało być zacytowane inne zdjęcie, to: http://img706.imageshack.us/img706/4078/resizeofimg7126kaledine.jpg No ale te następne tez zaraz dorosną ;) Quote
Asiaczek Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Saskja napisał(a):Dawno nie zaglądałam z braku tego czegoś... jak to się nazywało? Wolny czas albo jakoś tak :-) W każdym razie warto było jednak wykraść minutkę i zajrzeć - baski-bobaski rewelacyjne, a tekst od Sylwii genialny :-) Gratuluję wileńskich sukcesów. A na ostatnich zdjęciach w tej błękitnej bluzce to Asiaczku bardzo ładnie wyszłaś (a co, ciągle psy i psy, a o ludziach to nie wolno? :-)) To nie bluzka, to sweterek, a kolorek też nie niebieski, lecz taki jakby, hm... brakuje palety kolorów;) nie morski nie szary nie niebieski nie błękitny .... .... Ale dziękuje za dobre słowo:) jamnicze napisał(a):Niestety nie mogę edytować postu. Oczywiście w poprzednim miało być zacytowane inne zdjęcie, to: http://img706.imageshack.us/img706/4078/resizeofimg7126kaledine.jpg No ale te następne tez zaraz dorosną ;) jamnicze - ja klikam dwa razy w ikonkę "Edytuj post". I wtedy działa. I fakt, miot "O", jak dorośnie, będzie sobie pogrywał na ringach:) Pzdr. Quote
dbsst Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Baski Wiwijaski liczę, że będziecie czuwać mi tam nad porządkiem. Wpadłam tylko ucałować i spadam mam nadzieję, że pojawię się już w duecie pod koniec tygodnia bo jak nie ;) papappa Quote
jenis Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Hm wstawiałą kartke ale jej nie ma.Cały czs nie mogłam sie zalogowac na dogo.Przyjmij Asui zyczenia po świetach wszystkiego dobrego oby wszystko układało sie po twojej mysli.:))) PS:dziekuej za sliczną kertke z zyczeniami Quote
PANGEA Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Moze to malo odkrywcze, no coz....bede malo odkrywcza Na Animal Planet HD jest programik o zyciu jakiejs afrykanskiej osady gdzies w afrykanskim buszu w poblizu rownika... poluja oni z psami na szczury, a te psy to basenji :) no takie "tamtejsze" basenji. Maja troche wiecej wlosa ale tak ogolnie to sa podobne.... Quote
Elitesse Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 zaraz wstawie do siebie wigilijne foty - zapraszam ! Quote
Recommended Posts