Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
J

Dogaduj się z Izą:)

Pzdr.
Poważnie? Wiesz, z Łomży nie miałabym daleko, tylko 3 godz. autobusem. Nie wiem czy na ten miot jeszcze byśmy się załapały. Do kiedy baski-bobaski są u Ciebie? Ciekawe co Iza na to :lol:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja też nie lubię laptoków; chyba sa wolniejsze od stacjonarnych..

Ja mam i laptopa, i stacjonarny, laptop zdecydowanie szybszy ;) ale w dobry trza troche zainwestowac ;) Ja mam HP Pavilion dv7-1240us i polecam ;) W Polsce chyba są jeszcze niedostepne, niestety ;)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Poważnie? Wiesz, z Łomży nie miałabym daleko, tylko 3 godz. autobusem. Nie wiem czy na ten miot jeszcze byśmy się załapały. Do kiedy baski-bobaski są u Ciebie? Ciekawe co Iza na to :lol:

Iza raczej szykuje się na przyszły miot.
A maluszki będa u mnie do 12 stycznia 2010; i chyba 16/17 stycznia będą juz zabierane do nowych domków...

Korenia napisał(a):
Ja mam i laptopa, i stacjonarny, laptop zdecydowanie szybszy ;) ale w dobry trza troche zainwestowac ;) Ja mam HP Pavilion dv7-1240us i polecam ;) W Polsce chyba są jeszcze niedostepne, niestety ;)

Ja mam tylko stacjonarny + netbook; ale ten ostatni do troche wolny jest...
O, taki full wypas masz w domku? Nonono...

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Iza raczej szykuje się na przyszły miot.
A maluszki będa u mnie do 12 stycznia 2010; i chyba 16/17 stycznia będą juz zabierane do nowych domków...
pzdr.
Jak będę miała jakiś wolny weekend i wyrobię się do 12.01 to chętnie bym was odwiedziła, Jakby co to dam znać na pw ;)

Posted

No i dotarłam do końca :)
Niestety po drodze pogubiłam fotki które chciałam zacytować, niestety umiem zachować w pamięci i wkleić linka tylko do jednej fotki, a tu ich tyle było.
Asiaczki przepięknie pokazały się na wystawie w Wilnie, jak one się dumnie prężą :)
Oh, muszę wznowić ćwiczenia, bo Saidi mi się pewnie nieco rozleniwiła

Maluszki jak zawsze rozkoszne, można patrzeć i patrzeć.
Tylko tej 2 nadal nie rozpoznaję
http://img51.imageshack.us/img51/6210/resizeofimg5284.jpg
które to Ola, a który Ori?

Posted

Na górze - ORI, na dole - OLA:)

Ja, jak wiem, że będzie dużo do cytowania, to otwieram notatnik i tam wklejam linki do fotek. A potem to juz tylko kopiuj-wklej i po sprawie! Może jest inny sposób, ale ja znam tylko ten...

Fakt, w Wilnie udało nam się dobrze pokazac, chociaz w konkurencjach finałowych już nie było tak dobrze. Ale i tak zakończenie sezonu - udane:)
Dzezik skończył Championat Litwy.
Maśka uzyskała drugie CWC (duże!)
Erka ma juz 3 litewskie CAC'e, ale brakuje jej czasu...
Serek zachowywał się na wystawie Ok, nie bał się, nie kulił ogonka... No i spędził noc u Ingi:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Ja mam tylko stacjonarny + netbook; ale ten ostatni do troche wolny jest...
O, taki full wypas masz w domku? Nonono...

pzdr.

Z netbookiem nigdy nie miałam doczynienia ;) ciekawam co to takiego :P Tzn, czym sie rozni od laptopa itd ;) Aż taki full wypas nie jest :) ale całkiem dobry. Ja kupowałam w USA, a tam są dużo tańsze niż w Polsce :) Za ten sam model w USA płaci się sporo mniej niż w Polsce no i są bardziej do przodu z nowinkami :)

Posted

Korenia napisał(a):
Z netbookiem nigdy nie miałam doczynienia ;) ciekawam co to takiego :P Tzn, czym sie rozni od laptopa itd ;) Aż taki full wypas nie jest :) ale całkiem dobry. Ja kupowałam w USA, a tam są dużo tańsze niż w Polsce :) Za ten sam model w USA płaci się sporo mniej niż w Polsce no i są bardziej do przodu z nowinkami :)

Netbook - to taki mały laptok. No i pewnie ma mniej możliwości...
A co do USA i sprzętu komputerowego/elektronicznego, to wiem, że tam jest taniej. Mój siostrzeniec pracował przez 4 lata podczas wakacji na Florydzie. Obkupił się w ubrania i w sprzęt. Stąd moja wiedza.

Pzdr.

Posted

Witamy się po baaardzo długiej nieobecności . :)

I na starcie pogratulujemy przecudownych bobasków .. aaa ! :loveu: Śliczne maluchy !

A tekst z porównaniami - genialny .. ! Wiekszość z przykładów już widziałam na demotywatorach, ale one nigdy się nie przejedzą ;D

Posted

Dawno nie zaglądałam z braku tego czegoś... jak to się nazywało? Wolny czas albo jakoś tak :-)
W każdym razie warto było jednak wykraść minutkę i zajrzeć - baski-bobaski rewelacyjne, a tekst od Sylwii genialny :-)
Gratuluję wileńskich sukcesów. A na ostatnich zdjęciach w tej błękitnej bluzce to Asiaczku bardzo ładnie wyszłaś (a co, ciągle psy i psy, a o ludziach to nie wolno? :-))

Posted

Asiaczek napisał(a):
Netbook - to taki mały laptok. No i pewnie ma mniej możliwości...
A co do USA i sprzętu komputerowego/elektronicznego, to wiem, że tam jest taniej. Mój siostrzeniec pracował przez 4 lata podczas wakacji na Florydzie. Obkupił się w ubrania i w sprzęt. Stąd moja wiedza.

Pzdr.

Chyba już różnice się zatarły.

No, Maśka stoi już jak stara weteranka i pomyśleć, że to dopiero młodzież, ale nam konkurencja wyrosła :)

http://img51.imageshack.us/img51/6210/resizeofimg5284.jpg

Posted

Saskja napisał(a):
Dawno nie zaglądałam z braku tego czegoś... jak to się nazywało? Wolny czas albo jakoś tak :-)
W każdym razie warto było jednak wykraść minutkę i zajrzeć - baski-bobaski rewelacyjne, a tekst od Sylwii genialny :-)
Gratuluję wileńskich sukcesów. A na ostatnich zdjęciach w tej błękitnej bluzce to Asiaczku bardzo ładnie wyszłaś (a co, ciągle psy i psy, a o ludziach to nie wolno? :-))

To nie bluzka, to sweterek, a kolorek też nie niebieski, lecz taki jakby, hm... brakuje palety kolorów;)
nie morski
nie szary
nie niebieski
nie błękitny
....
....
Ale dziękuje za dobre słowo:)

jamnicze napisał(a):
Niestety nie mogę edytować postu.
Oczywiście w poprzednim miało być zacytowane inne zdjęcie, to:
http://img706.imageshack.us/img706/4078/resizeofimg7126kaledine.jpg
No ale te następne tez zaraz dorosną ;)

jamnicze - ja klikam dwa razy w ikonkę "Edytuj post". I wtedy działa.

I fakt, miot "O", jak dorośnie, będzie sobie pogrywał na ringach:)

Pzdr.

Posted

Baski Wiwijaski liczę, że będziecie czuwać mi tam nad porządkiem.
Wpadłam tylko ucałować i spadam mam nadzieję, że pojawię się już w duecie pod koniec tygodnia bo jak nie ;)

papappa

Posted

Hm wstawiałą kartke ale jej nie ma.Cały czs nie mogłam sie zalogowac na dogo.Przyjmij Asui zyczenia po świetach wszystkiego dobrego oby wszystko układało sie po twojej mysli.:)))
PS:dziekuej za sliczną kertke z zyczeniami

Posted

Moze to malo odkrywcze, no coz....bede malo odkrywcza
Na Animal Planet HD jest programik o zyciu jakiejs afrykanskiej osady gdzies w afrykanskim buszu w poblizu rownika... poluja oni z psami na szczury, a te psy to basenji :) no takie "tamtejsze" basenji. Maja troche wiecej wlosa ale tak ogolnie to sa podobne....