dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Ha, bo baski uwielbiają łóżeczka... miękko, przytulnie... z moich obserwacji wynika, że najbardziej na tych mięciutkich łóżeczkach lubią podusie z człowieka :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Asiaczek napisał(a):NO, trochę czasu było poświęcone na treningi takiego ustawiania się... Pewnie nawet nie trochę, a duużo ;) ale efekt jest super! Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 dbsst napisał(a):z moich obserwacji wynika, że najbardziej na tych mięciutkich łóżeczkach lubią podusie z człowieka :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...lub w drodze wyjątkowego wyjątku - ciepłe, wygrzane przez człowieka miejsce:) agaciaaa napisał(a):Pewnie nawet nie trochę, a duużo ;) ale efekt jest super! Mi tez się podoba:) Pzdr. Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Asiaczek napisał(a):...lub w drodze wyjątkowego wyjątku - ciepłe, wygrzane przez człowieka miejsce:) Pzdr. hahahahhaha jak na psa ciepłolubego przystało Quote
Izabela124. Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 To nie żaba tylko dogo fotki ucina:cool1: Jeju ja przy tylu baskach nie mogłabym zasnąć:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 dbsst napisał(a):hahahahhaha jak na psa ciepłolubego przystało Rozumiem, że Szpilka tez z Afryki pochodzi? Izabela124. napisał(a):To nie żaba tylko dogo fotki ucina:cool1: Jeju ja przy tylu baskach nie mogłabym zasnąć:evil_lol: I dlatego ani Katri ani Inie to sie nie udało... Pogoniłam towarzystwo i w pokoiku zostały tylko 2 baski - po 1 na osobę:):evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Odmeldowuję się - w TVP2 leci właśnie Wasabi - Hubert Zawodowiec. Nie moge przejść obojętnie obok tego filmu, uwielbiam J. Reno w tej roli:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Świetne te fotki z prób zaśnięcia :lol: Ja już nie mogę się bobaskowych doczekać :loveu: Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Rozumiem, że Szpilka tez z Afryki pochodzi? Pzdr. tak jest coś w tym nawet znaczy teren jak baski czyli podskakuje na drzewo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Buszki Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 No i gdzie ta moja nagroda :mad:? J.Reno nie zając,nie ucieknie,jeszcze nie raz będzie . A ja tu cierpię i usycham z tęsknoty za Olinką :-( . Quote
Iza. Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 http://img96.imageshack.us/img96/8922/resizeofimg5026.jpg Czy to nie są Serkowe nóżki ? :cool3::lol: Quote
Błyskotka Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 ........._,|,_ ............'|`...Gdy pierwsza ............/.\. gwiazdka .........../`,\)... na niebie ........../__\ ... zabłyśnie ........./ . o \....niech Cię ......../_ , *_\_... Aniołek ......../ `, .* \_...ode mnie ......./ ? `~ . \... uściśnie ....../_ . * ., o \...I przekaże ....../ ? o .. ~ \ ? serdeczne ...../ . * .... . o.\? życzenia ..../_ ,,~~ '. * ' _\_'w Święta ..../`~,, .. o.......\::::::Bożego .../ .* ...`' * ? ,',..\ :::: Narodzenia ../_.....o ..~~,, , _\... oraz wiele ./ .. * ......... ,, ~ ' \..... radości i /* .... o ..._~`'*...o \....nadziei `-,,~'`' ...* ... _ ,-´.......w Nowym ........":-------:".......2010 Roku!!!!)) Quote
AMIŚKA Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Izabela124. napisał(a):To nie żaba tylko dogo fotki ucina:cool1: Jeju ja przy tylu baskach nie mogłabym zasnąć:evil_lol: Nie dogo tylko prawdopodobnie zle ustawiony komp:eviltong: na nową dogomanię Aby było dobrze, tzn nie ucinało fot/ literki za to malutkie-CZYLI COŚ ZA COS!!!/ Nalezy nacisnąc- crtl- i przytrzymując naciskać - minus....:lol::lol: i wtedy fotki będą OK! Świąteczne pozdrowionka dla wszystkich asiaczkomaniaków!! Miłego oglądania!!!:p:p Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Świetne te fotki z prób zaśnięcia :lol: Ja już nie mogę się bobaskowych doczekać :loveu: Jeszcze moment... Buszki napisał(a):No i gdzie ta moja nagroda :mad:? J.Reno nie zając,nie ucieknie,jeszcze nie raz będzie . A ja tu cierpię i usycham z tęsknoty za Olinką :-( . Fakt, ja ten film oglądałam chyba juz ze 4 razy, ale za kazdym razem lubię sobie popatrzeć na Huberta w akcji... Iza. napisał(a):http://img96.imageshack.us/img96/8922/resizeofimg5026.jpg Czy to nie są Serkowe nóżki ? :cool3::lol: Musze sprawdzić, bo albo Serkowe albo Dżezikowe... Błyskotka napisał(a):........._,|,_ ............'|`...Gdy pierwsza ............/.\. gwiazdka .........../`,\)... na niebie ........../__\ ... zabłyśnie ........./ . o \....niech Cię ......../_ , *_\_... Aniołek ......../ `, .* \_...ode mnie ......./ ? `~ . \... uściśnie ....../_ . * ., o \...I przekaże ....../ ? o .. ~ \ ? serdeczne ...../ . * .... . o.\? życzenia ..../_ ,,~~ '. * ' _\_'w Święta ..../`~,, .. o.......\::::::Bożego .../ .* ...`' * ? ,',..\ :::: Narodzenia ../_.....o ..~~,, , _\... oraz wiele ./ .. * ......... ,, ~ ' \..... radości i /* .... o ..._~`'*...o \....nadziei `-,,~'`' ...* ... _ ,-´.......w Nowym ........":-------:".......2010 Roku!!!!)) Dziekujemy! AMIŚKA napisał(a):Nie dogo tylko prawdopodobnie zle ustawiony komp:eviltong: na nową dogomanię Aby było dobrze, tzn nie ucinało fot/ literki za to malutkie-CZYLI COŚ ZA COS!!!/ Nalezy nacisnąc- crtl- i przytrzymując naciskać - minus....:lol::lol: i wtedy fotki będą OK! Świąteczne pozdrowionka dla wszystkich asiaczkomaniaków!! Miłego oglądania!!!:p:p E, po prostu wstawiłam mniejsze fotki:) Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 dbsst napisał(a):tak jest coś w tym nawet znaczy teren jak baski czyli podskakuje na drzewo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moje jakoś nie chca wskakiwac na drzewo, jedynie na tapczanik wskakuja... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 No to lecimy z fotkami Maluszków. I znowu prośba - niech każdy szuka swojego/swojej... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Cd. Dla informacji - maluszki były miziane przez Patrycję i jej siostre - Ewelinę:) Cdn. Pzdr. Quote
dzasta Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ile foteczek :0 Najbardziej podobają mi się baskowo -łóżkowe jak zwykle :) Tzn pościelowe :D Quote
Kaya Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 A ja jeszcze świątecznie chciałam złożyć życzenia rozpisywać się ni będę bo wszystko zawarte jest w tym linku http://www.urwanizchoinki.pl/U11zYH Dziękuję za śliczną kartke : ) Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Moje jakoś nie chca wskakiwac na drzewo, jedynie na tapczanik wskakuja... Pzdr. hahah to co to za baski warszawskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: maluchy sa słooooooooooooooooooodkie na maksa :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 dzasta napisał(a):Ile foteczek :0 Najbardziej podobają mi się baskowo -łóżkowe jak zwykle :) Tzn pościelowe :D Hahaha, pościelówy... Kaya napisał(a):A ja jeszcze świątecznie chciałam złożyć życzenia rozpisywać się ni będę bo wszystko zawarte jest w tym linku http://www.urwanizchoinki.pl/U11zYH Dziękuję za śliczną kartke : ) Witaj, urwana z choinki! dbsst napisał(a):hahah to co to za baski warszawskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: maluchy sa słooooooooooooooooooodkie na maksa :loveu::loveu::loveu: Tak, są słoooooodkie! Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 http://img138.imageshack.us/img138/7017/resizeofimg5246.jpg Czyżby to z Ofcia-Tofcia taki gryzoń był?:evil_lol: http://img51.imageshack.us/img51/9619/resizeofimg5262.jpg A tutaj jakie niewiniątko jeśli się tylko nie mylę :lol: Quote
Recommended Posts