Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Agasia napisał(a):Asiaczki! Bardzo dziękuje za karteczke swiateczna! Chciałabym Tobie Asiu i baskom (dla moich ulubiencow calusy w noski, Ty wiesz dla kogo :) ) zyczyc radosnych, pełnych szczęścia i ciepla świat oraz wszystkiego co najlepsze, co sobie marzysz, zeby sie spelnilo w przyszlym roku! Dziękujemy! Pzdr. Quote
Dojo Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Merry Christmas to all of you!!! And HUGE CONGRATULATIONS to the Vilnius-show!!!! Hugs! Katrin Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Matagi napisał(a):Wesołych Świąt!!! Pozdrawiamy! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Alicja napisał(a):Jak po wigilii , psiaki przemówiły ? Coś, Ty! Po kolacji pospały się i nie za bardzo chciały wychodzić na wieczorny spacerek... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Witam wszystkich w I Dzień Świąt! Pogoda w w-wie - super, deszczyk sobie pada równo... Miałam iść na cmentarz, ale może popołudniu albo jutro wybiorę się. W taki deszcz szkoda mi butow i kurtki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Kilka zaległych fotek z pobytu Katrin i Iny u mnie. Najpierw próby wieczornego odpoczynku z baskami... z Felką... ...z Erką... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Cd. ...z Farikiem... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Cd. ...usiłowanie spania z Farikiem... ... z Dżezikiem... Cdn. Pzdr. Quote
Alicja Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Witam wszystkich w I Dzień Świąt! Pogoda w w-wie - super, deszczyk sobie pada równo... Miałam iść na cmentarz, ale może popołudniu albo jutro wybiorę się. W taki deszcz szkoda mi butow i kurtki... Pzdr. u nas nie pada ale pogoda wiosenne ...dziś jadę do mamy i w planach miałam spacerek na Rynek i obfocenie choinki w zimowej scenerii ....a tu wiosna Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Cd. ...z Serkiem... ...i z większością basków.. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Cd. Cholibka, nadal żaba ucina.. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Cd. O jeszcze kilka foteczek... Wytrzymaliście? Pytam nie bez powodu, w zapasie mam jeszcze 2 partie foteczek szczeniakowych:) Pzdr. Quote
Pugsy Malone Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Asiu-pozdrawiam świątecznie :) Buziaki od mopsiastych :lol: Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 My tez pozdrawiamy w I Dzień Świąt! Pogoda deszczowa (jak na Święta przystało...), brzuszki pełne i jeszcze sporo jedzonka w lodówce... Pzdr. Quote
Buszki Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 A u nas pięknie słoneczko świeci(7st.) :crazyeye:,pogoda lepsza niż na Wielkanoc :evil_lol:. Buszi gadała,ale drugą stroną :evil_lol: ,chyba przesadziła z pierożkami :evil_lol::evil_lol:. Szczeniorki,szczeniorki chcę zobaczyć! Bo znowu zaczęłam tęsknić za Olcią :loveu:. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 Będą, będą... A na razie, taka zagadka: Czyje to nóżki? I jedno zdjęcie Żeleczki-Mamuski:) Pzdr. Quote
Buszki Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ja wiem! Ja wiem! Nóżki są baskowe!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 O, jakim to sposobem zgadłaś, co? Ale faktycznie nóżki-śmierdziuszki sa baskowe... Pzdr. Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 wpadłam się rozejrzeć i co widzę sesję łóżkową jak sie patrzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Buszki Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Asiaczek napisał(a):O, jakim to sposobem zgadłaś, co? Ale faktycznie nóżki-śmierdziuszki sa baskowe... Pzdr. Bo ja taka zdolna jestem :cool3:. A co wygrałam ?:p Quote
agaciaaa Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Witamy :) U nas też deszcz :roll: Bardzo fajne te łóżkowe fotki :loveu: http://img695.imageshack.us/img695/2381/resizeofimg5131.jpg zawsze jestem pod wrażeniem, jak baski się pięknie wystawiają :p Quote
Asiaczek Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 dbsst napisał(a):wpadłam się rozejrzeć i co widzę sesję łóżkową jak sie patrzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ha, bo baski uwielbiają łóżeczka... miękko, przytulnie... Buszki napisał(a):Bo ja taka zdolna jestem :cool3:. A co wygrałam ?:p Dzisiajszą, dedykowaną sesję basków-bobasków:) Może byc? agaciaaa napisał(a):Witamy :) U nas też deszcz :roll: Bardzo fajne te łóżkowe fotki :loveu: http://img695.imageshack.us/img695/2381/resizeofimg5131.jpg zawsze jestem pod wrażeniem, jak baski się pięknie wystawiają :p NO, trochę czasu było poświęcone na treningi takiego ustawiania się... pzr. Quote
Recommended Posts