Kashdog Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Razem z Fifką życzymy wesołych i miło spędzonych świąt bożego narodzenia i udanego sylwka Quote
kaskaSz Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Świetna fotka! http://img245.imageshack.us/i/resizeofimg5017.jpg/ Kobieto, my tu odpoczywamy, a Ty zdjęciami męczysz! Baski były super prezentowane, więc się nie dziwię, że zgarnęły wszystko :) Wesołych świąt i szczęśliwego Nowego Roku! Quote
jenis Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Dziekuej Asiu za sliczna kartke i pamięć. Quote
shirkan Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Super fotki z Wilna! Bardzo lubię ich wystawy. Asiu Wszystkiego Najlepszego z Okazji Świąt,Szczęśliwego Nowego Roku!!! Spełnienia marzeń tych wystawowych,hodowlanych i najbardziej prywatnych. Oraz wielu okazji do wspólnych spotkań. Quote
Asiaczek Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Hiro']Fajne zdjęcia, śliczne baski i prezenterki))) Jeszcze raz gratuluję sukcessu! Pani Asiu wysłałam PM, ale boje się,że nie dostaliście go,więc napiszę jeszcze tu.Elena wysłała płyte z 5 koncertami na adres,który był podany na stronie Asiaczków.Płyta będzie za 1-2 tygodni) Pozdrawiam,życzę wesolych i udanych świąt! Kartka świąteczna jest w opracowaniu)) Rzeczywiście, nic od Ciebie nie dostałam. Dziękuję za informację i prześlij Elenie moje podziękowania:) [quote name='Kashdog'] Razem z Fifką życzymy wesołych i miło spędzonych świąt bożego narodzenia i udanego sylwka Moja Kochana Brodata Panienka Fifka:) Dziękujemy! [quote name='kaskaSz']Świetna fotka! Kobieto, my tu odpoczywamy, a Ty zdjęciami męczysz! Baski były super prezentowane, więc się nie dziwię, że zgarnęły wszystko :) Wesołych świąt i szczęśliwego Nowego Roku! Witaj i dziękujemy za życzenia! [quote name='jenis']Dziekuej Asiu za sliczna kartke i pamięć. E, kartka nie taka śliczna, jak Twoja... [quote name='shirkan']Super fotki z Wilna! Bardzo lubię ich wystawy. Asiu Wszystkiego Najlepszego z Okazji Świąt,Szczęśliwego Nowego Roku!!! Spełnienia marzeń tych wystawowych,hodowlanych i najbardziej prywatnych. Oraz wielu okazji do wspólnych spotkań. Wzajemnie, Kochana! Dużo dobrego na Święta i w Nowym Roku! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Dla wszystkich, którzy tutaj zaglądają lub zaglądną - moje życzenia: RADOSNYCH I POGODNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ SAMYCH DOBRYCH DNI W NOWYM ROKU! Pzdr. Quote
Buszki Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Ja zaglądam i odwzajemniam życzenia. Wszystkiego naj,naj,najlepszego! Do życzeń dołącza się Buszi pomagająca ubierać choinkę. Albo udająca choinkę:evil_lol:.Jak kto woli. Quote
Asiaczek Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Rzeczywiścia: albo pomaga albo udaje...:) Pzdr. Quote
sabra Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [FONT=Verdana][FONT=Verdana]Merry Christmas and a Happy New Year![/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana] [FONT=Verdana][SIZE=5][FONT=Verdana]Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]życzy[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana]sabra[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana]i podhalany :-) [/FONT][/FONT] [/FONT][/FONT] Quote
sabra Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Asiu, jak możesz to prześlij stawki podhalanów z Wilna na rasypolskie@wp.pl Będę bardzo wdzięczna :-) Quote
Asiaczek Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Paula&Goofi napisał(a): Pozdrawiamy! My równie pozdrawiamy i przesyłamy same serdeczne zyczenia:) sabra napisał(a): Wzajemnie, Kochana, same serdeczności dla Was! sabra napisał(a):Asiu, jak możesz to prześlij stawki podhalanów z Wilna na rasypolskie@wp.pl Będę bardzo wdzięczna :-) Nie ma problemu. Pzdr. Quote
gosiaja Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Asiu dziękuje serdecznie za karteczkę z życzeniami Życzę Tobie spełnienia wszystkich marzeń, przychylności wszechświata, siły w ramionach i czystego ognia w sercu, co zapali wszystko wokół Ciebie szczęściem i radością. Niech wszystko czego się dotkniesz, stanie się pomocne w spełnieniu marzeń, a każda najdrobniejszą nawet czynność przybliża Ciebie do bycia najszczęśliwszą i najbardziej uśmiechniętą osobą spośród wszystkich ludzi życzą Morki ;) Quote
pati1033 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 i ja wpadlam zlozyc najlepsze swiateczne zyczenia i podzielic sie swiatecznym pierniczkiem :tree1: Quote
Florka_xyz Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Super foteczki z Wilna ;-) "Moj" Dzezik jest przepiękny i pełen formy ;-) Niestety ja nie umiem na dgm wstawiać zdjec i nie moge wstawic kartki światecznej :( Więc napisze życzonka : Idą święta, widać gości - Wydłub z karpia wszystkie ości. Powyjadaj z barszczu uszy. A gdy Cię za bardzo suszy, Siądź wygodnie z flachą wina, I obejrzyj dziś Kevina ;-) Zdrowych,pogodnych,pełnych miłości Świat Bożego Narodzenia :) Życzy Florka Quote
Asiaczek Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 gosiaja napisał(a):Asiu dziękuje serdecznie za karteczkę z życzeniami Życzę Tobie spełnienia wszystkich marzeń, przychylności wszechświata, siły w ramionach i czystego ognia w sercu, co zapali wszystko wokół Ciebie szczęściem i radością. Niech wszystko czego się dotkniesz, stanie się pomocne w spełnieniu marzeń, a każda najdrobniejszą nawet czynność przybliża Ciebie do bycia najszczęśliwszą i najbardziej uśmiechniętą osobą spośród wszystkich ludzi życzą Morki ;) Piekne zyczenia, ale czy to nie za dużo dla jednej osoby...? pati1033 napisał(a):i ja wpadlam zlozyc najlepsze swiateczne zyczenia i podzielic sie swiatecznym pierniczkiem :tree1: Mniam, mniam, mniam... uwielbiam pierniczki:) Najlepsze serdeczności dla Ciebie i Rodziny! Florka_xyz napisał(a):Super foteczki z Wilna ;-) "Moj" Dzezik jest przepiękny i pełen formy ;-) Niestety ja nie umiem na dgm wstawiać zdjec i nie moge wstawic kartki światecznej :( Więc napisze życzonka : Idą święta, widać gości - Wydłub z karpia wszystkie ości. Powyjadaj z barszczu uszy. A gdy Cię za bardzo suszy, Siądź wygodnie z flachą wina, I obejrzyj dziś Kevina ;-) Zdrowych,pogodnych,pełnych miłości Świat Bożego Narodzenia :) Życzy Florka Rrrrrany, Florka, nie wiedziałam, żeś taka utalentowana! Ucałowania:) Pzdr. Quote
Matusz Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Asiu, wysłałem smsa z życzeniami ale nie dostarczono, nie wiem dlaczemu....:shake: więc tutaj napiszę: Asiu, zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt Ci życzę, no i aby Nowy Rok był lepszy od tego, który mija :) Wszelkich sukcesów hodowlanych i wystawowych. Głaski dla wszystkich Asiaczków :loveu: Życzy Matusz;) Quote
Asiaczek Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Hej, nic nie dostałam od Ciebie; nie mam pojęcia, dlaczego...może sieć przeciążona? Ale pieknie dziękuję za życzenia i tez wysyłam serdeczności dla Was. A w przyszłym roku liczę na więcej spotkań wystawowych:) Pzdr. Quote
Matusz Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Asiaczek napisał(a):Hej, nic nie dostałam od Ciebie; nie mam pojęcia, dlaczego...może sieć przeciążona? Ale pieknie dziękuję za życzenia i tez wysyłam serdeczności dla Was. A w przyszłym roku liczę na więcej spotkań wystawowych:) Pzdr. nr masz ten sam ? no ja też na to liczę, że będzie więcej spotkać wystawowych... ;) pozdr. Quote
Asiaczek Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Tak, nic się nie zmieniło... Pzdr. Quote
Matusz Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak, nic się nie zmieniło... Pzdr. No to może rzeczywiście coś z siecią :) Quote
Asiaczek Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 To jeszcze raz - samych serdeczności dla Was! A ja uciekam do kuchni, trzeba powoli zacząć smażyć rybkę i szykować stół... Pzdr. Quote
Matusz Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Asiaczek napisał(a):To jeszcze raz - samych serdeczności dla Was! A ja uciekam do kuchni, trzeba powoli zacząć smażyć rybkę i szykować stół... Pzdr. dzięki, dzięki :) Dla Was też jeszcze raz wszystkiego dobrego :) smacznego karpia :P Quote
Agasia Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Asiaczki! Bardzo dziękuje za karteczke swiateczna! Chciałabym Tobie Asiu i baskom (dla moich ulubiencow calusy w noski, Ty wiesz dla kogo :) ) zyczyc radosnych, pełnych szczęścia i ciepla świat oraz wszystkiego co najlepsze, co sobie marzysz, zeby sie spelnilo w przyszlym roku! Quote
Recommended Posts