Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz, do hotelu dotarliśmy tak ok. 19.00. Poszłam z psami na dłuższy spacer (mimo mrozu). Potem - kolacja dla psów. No i dla mnie cos ciepłego. Wypiłam 2 kubeczki herbaty z cytryną, zjadłam zupkę, 2 mandarynki. W międzyczasie włączyłam TV i znalazłam rosyjski kanał, który nadawał program b.podobny do naszego "Gwiazdy tańczą na lodzie". Troche popatrzyłam, potem zaczął się jakiś koncert piosenki rosyjskiej i w pewnym momencie zorientowałam się, że patrzę w jeden punkt pokoju i nie bardzo wiem, co się ze mną dzieje... A psy po kolacji troszkę pokręciły się i poszły spać.
Erka przytuliła się do Dżezika, a Maśka połozyła się na drugim łóżku. Więc po prysznicu poszłam spać do Maśki, bo tam, gdzie spali Erka i Dżez - nie było już dla mnie miejsca:)

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
Prawdziwi z Was podróżnicy :)
A ja się pochwalę, że wyrobiłam właśnie Saidi paszport ;)

Oooooo, super informacja!
No to teraz trzeba coś wybrac, obliczyc finanse i... jazda na podbój zagranicznych ringów:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hohoho, włos zrobiony i nawet Bobek się załapał na zyczenia:)

Pzdr.

To trochę stara fotka, niedawno byłam u fryzjera i troszkę zmieniłam fryzurę, mam grzywkę na skos i pofarbowałam włosy ;)
Bobiś zawsze jest ze mną na kartkach :)

Posted

Jak nie padnę, to wstawię może jeszcze fotki z II dnia wystawy. Z I dnia - nie mam fotek, no, oprócz tej z Grupy hodowlanej.

Tak więc zaczynamy ocenę od Dżezika:)

Cdn.
Pzdr.

Posted

Cd. oceny Dżezika.

No, wreszcie troszkę biegamy...

Jumcia prezentowany przez Godę (JUMA MONGO Asiaczek FCI).

Dżezik i Juma - porónanie o Najlepszego Psa w Rasie - wygrał tradycyjnie - Jumaszka:)

Cdn.
Pzdr.

Posted

Korenia napisał(a):
Jakie pomęczone psy, na tych zdjeciach z hotelu :evil_lol:

Ale za to w jakiej super kondycji były na ringu! Wygrały wszystko, co na ringu można ugrac:)

Pzdr.

Posted

Cd. Maśki.
Takie troche "zadnie"ujęcie...

Jeszcze troszkę biegu...

O, a to juz fotka z porównania o BOB (Zwyc. Rasy). W głębi fotki - Goda, Jumy - nie widać, sędzia (Pierluigi Buratti) - klęczy i sprawdza głowę...

A tu znowu stójka, ale tym razem na dywanie:)

Cdn.
Pzdr.

Posted

Teraz Erka...

Bez fotki na stoliku - wystawa niezaliczona!

I ostatnia fotka - Juma + Maśka (takie porównanie było po raz pierwszy) - walczą o tytuł Zwyc. Rasy!

Strasznie żaba ucina te fotki. Może wstawiać w mniejszym rozmiarze...?
I to wsio z Wilna. Ale nie ma co się martwić, że fotek nie będzie. Będa jeszcze te, które prześle mi Inga.
No i mam troszkę fotek maluchów; pewnie się za nimi stęskniliście, prawda?

Młode dzisiaj (sroda) będą po raz pierwszy zaszczepione, a w przyszłym tygodniu - tatuaże. A za 2 tygodnie - przegląd w Oddziale... No i jazda do nowych domków... Jakoś to tak szybko się wydaje...

Pzdr.

Posted

Asiu to nie żaba ucina fotki, a dogomania... Niektórzy mają zupełnie normalnie, inni mają poucinane. Ja mam poucinane, ale jak chce zobaczyć fotki to wciskam CRTL razem z - (minusem) i zmniejsza się wtedy stronka, przez co całość jest widoczna normalnie. Potem wciskam CTRL z +(plusem), aby powiększyć, bo inaczej literki są bardzo małe.

Posted

Wszystkie Asiaczki prezentują się jak zwykle przecudnie, chociaz muszę przyznać, ze do Gody z Jumą mam słabość.
Czekamy na więcej fotek z Wilna i oczywiście na szczeniaczki, bo stęskniliśmy się bardzo.
Co do czasu to leci na prawdę w oszałamiającym tempie.

Posted

[quote name='Korenia']Asiu to nie żaba ucina fotki, a dogomania... Niektórzy mają zupełnie normalnie, inni mają poucinane. Ja mam poucinane, ale jak chce zobaczyć fotki to wciskam CRTL razem z - (minusem) i zmniejsza się wtedy stronka, przez co całość jest widoczna normalnie. Potem wciskam CTRL z +(plusem), aby powiększyć, bo inaczej literki są bardzo małe.
O, dobrze wiedzieć.

[quote name='Zuza i Noddy']Wszystkie Asiaczki prezentują się jak zwykle przecudnie, chociaz muszę przyznać, ze do Gody z Jumą mam słabość.
Czekamy na więcej fotek z Wilna i oczywiście na szczeniaczki, bo stęskniliśmy się bardzo.
Co do czasu to leci na prawdę w oszałamiającym tempie.
Ja też uwielbiam patrzeć, jak Goda prezentuje Jume - super z nich para!

[quote name='Izabela124.']Wszystkie baski bardzo ładnie zaprezentowane :loveu:
Dzięki!

[quote name='NATKA'][FONT=&quot][FONT=Arial]Precelki prezentują się rewelacyjnie :loveu: ;)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]ŻYCZONKA
[SIZE=2]kliknij :x-mas::tree1:
[/FONT]

[/FONT]
Hahaha, uwielbiam to określenie - precelki:) Takie smaczne...

[quote name='Pusiakowa']hej . :)
http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/Puszek/witecznypuch.jpg"]klik . :p
Dziękujemy!

Pzdr.

Posted

Fajne zdjęcia, śliczne baski i prezenterki))) Jeszcze raz gratuluję sukcessu!
Pani Asiu wysłałam PM, ale boje się,że nie dostaliście go,więc napiszę jeszcze tu.Elena wysłała płyte z 5 koncertami na adres,który był podany na stronie Asiaczków.Płyta będzie za 1-2 tygodni)
Pozdrawiam,życzę wesolych i udanych świąt! Kartka świąteczna jest w opracowaniu))