Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse napisał(a):
ale one juz duuuuze :crazyeye::crazyeye:

nie mam ostatnio czasu na nic :placz: a na dgm to juz wogole :placz::placz:

ale nie powinnam plakac - pieski na strzyzenia przedswiateczne przychodza :)
do Waciaka 2 panny przyjechaly :multi::multi:
Madzi robilismy przyjecie urodzinowe :p
czekam na swieta coby chwile oddechu zlapac ;)

U mnie to samo nie pamiętam kiedy ostatnio byłam na dgm :) Także pozdrawiam szybko i zmykam dalej ;)

Posted

[quote name='betka-sp']o rany :multi: w końcu przedarłam sie do fotek maluszków....jak one slicznie rosną :multi::multi::multi:...pogratulować tylko ....... serek jak zwykle uroczy :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:małe "tygrysiątko" ahahahhahaahahah
...raczej mały Aborygenik, póki co:)

[quote name='AMIŚKA']To napisz nieoficjalnie:razz::razz::evil_lol:,
A zdjęcia z Serkiem odjazdowe ,
te z łapulinkami wyciągniętymi,
z minkami,
pomęcz go jeszcze,
Widać ,że lubi bardzo byc meczony przez Ciebie:eviltong:
A u nas śniegu nie ma ,
troszkę przypudrowane trawniki lezące w zacienionych miejscach,
ale jest ciepło:lol::lol:

I poprosze o fotki maluszków,
one juz brykać zaczynają!!
a fotek nie ma....

Fotki wstawiła Dojo.
Zdjęcia zostały zrobione podczas Jej wizyty u nas. Obecna była tez Ina - przyszła właścicielka ORI:)

[quote name='dzasta']W Wilnie podobno ma być śnieżek Joasiu bo znajomi się wybierają ze swoimi buldogami ;D
Dobrze wiedziec. Trzeba się ciepło ubrac (cebulka!). No i wziąć dobre buty...

[quote name='Bogarka']Z którymi baskami sie wybierasz? serek moze tez jedzie?
Biorę Dżeza, Erkę, Maśkę. Serek tez będzie, ale towarzysko. Niech się chłopaczyna otrzaska trochę z wystawami, innymi psami...

[quote name='jamnicze']U nas jak u Amiśki brak śniegu - uroki nadmorskiego klimatu. Za to nasza sprzątaczka się cieszy :) A ja tak lubię jak jest pełno śniegu.
Ja tez lubię, jak jest duuuuzo sniegu....

[quote name='Bogarka']U nas juz po sniegu
Szkoda...

[quote name='Unbelievable']Melduję że jeszcze jest koło 5cm i mróz -6 stopni, ale za to nie pada ;)
O, to tak, jak w W-wie...

Pzdr.

Posted

[quote name='Mudik']Miny Serka przecudneeeeee:loveu::loveu::loveu: To powodzenia w Wilnie i sorki,że tak cię ostatnio zagadałam:oops:
E, nie ma sprawy. Gdybym nie miała czasu, to bym protestowała. A tak, to przynajmniej wiem, co tam u Was, jak się czujesz... Nieustająco trzymam kciuki za Malutką i za Ciebie:)

[quote name='betel']Przepraszam,że tak długo nie zglądałam , ale ta nowa Dogomania źle działa na moje nerwy!!!!
Kapitalne zdjęcia Serka, to podoba mi się najbardziej: http://img691.imageshack.us/img691/9312/img6041d.jpg - Asiaczek i serek grają w łapki;)
Taaaaaa, Serek to mały podgryzacz...

[quote name='Dojo']Hi,
finally I found the time to put some photos into DGM from our wonderful weekend in Warszawa :D
Here they are (hopefully it works):

Many thnx!:)

[quote name='Hiro']Jakie śliczne!takie cudowne! To miłość od pierwszego spójżenia!Szkoda,że już wszystkie mają swój domek!!!! bardzo życzę im sczęścia i zdrowia!!!!
A ja tam się cieszę, że wszystkie mają już nowe domki. I to jakie domku - super domki!:)

[quote name='Buszki']Jakie już psie te maluchy! A jakie śliczne!
Oczywiście,moja Niunia jest naj...,naj...śliczniejsza :loveu::evil_lol:!
Ola jest b.rezolutna. OKI - indywidualista. ORI - najbardziej przedsiębiorczy, OFI - najspokojniejszy, mysliciel:)
Lecz te moje opinie będę weryfikowała w ciągu najbliższego miesiąca; pewnie się zmienią...

[quote name='dzasta']Śliczne są !!! Takie słodkie rozrabiaki :D
Rozrabiaki to one dopiero będą! Przyjdźcie z Vectrą za jakieś 2 tygodnie - oj, Wasze palce, spodnie i inne części garderoby będa w niebezpieczeństwie...

[quote name='gosiaja']http://iloapp.peonydojo.de/data/_gallery/public/15/1260904536_resized.jpg?width=403&height=640
to jest świetne
Małe na razie wogóle nie kojarzą, coto jest kot. A koty - jak to koty - zlewka totalna...

[quote name='Elitesse']ale one juz duuuuze :crazyeye::crazyeye:
nie mam ostatnio czasu na nic :placz: a na dgm to juz wogole :placz::placz:
ale nie powinnam plakac - pieski na strzyzenia przedswiateczne przychodza :)
do Waciaka 2 panny przyjechaly :multi::multi:
Madzi robilismy przyjecie urodzinowe :p
czekam na swieta coby chwile oddechu zlapac ;)
Nie narzekaj!
Madźka zdrowa, ruch w interesie jest (u mnie teraz zastój), Waciak - zakochany, Przemo tez...;)
Nie za dobrze Ci?

Pzdr.

Posted

Pusiakowa napisał(a):
piekne sa. :)

Tfu, tfu, tfu...

Kaya napisał(a):
U mnie to samo nie pamiętam kiedy ostatnio byłam na dgm :) Także pozdrawiam szybko i zmykam dalej ;)

Zmykaj, ale w czasie Świąt chcemy cię widzieć i słyszeć tutaj na DGM, dobrze?

Bogarka napisał(a):
Fajnie wygladaja te szczeniaki :)

A jeszcze lepiej wyglądają na żywo:)

Pzdr.

Posted

Muszę Wam opowiedzieć, jak to Serek zrobił mnie w konia...

W sobotę, podczas ćwiczeń z pokazywania ząbków zobaczyłam, że ma podwójne P w górnej szczęce. Ponieważ w sobotę nie miałam czasu na pójście do weta, to postanowiłam pójśc w poniedziałek. W niedzielę były u nas bety & Co. i psy dostały zamówione friszki rybne (Fish4dogs). Pochrupały sobie i było OK.
W poniedziałek, nie sprawdzając ząbków u Serka, powędrowaliśmy do weta. Lekarz pyta się, co się stało, aj na to, że trzeba usunąć podwójny P. On zagląda do gębusi, maca, spoziera.... patrzy na mnie trochę dziwnie, znowu spoziera w rozwartą gębusię Serka i pyta się, czy ja aby pewna jestem, że on ma usunąć podwójne P? Ja na to, że owszem.
Na to wet: "Juz usunięte!"

Okazało się, że dzięki chrupkom rybnym, Serek bardzo ładnie sam z siebie "usunął" sobie podwójne kiełki, tylko dziurki pozostały:) Zuch chłopak. A ja, razem z wetem, obśmiałam się jak nigdy...
Tak do z Serka wyszedł niezły kawalarz, prawda?

pzdr.

Posted

A mój wet pewnie jeszcze by skasował za wizytę.:shake:
Dobrze, że Serek sam sobie poradził :)

Te zdjęcia od Dojo są rewelacyjne !!! Aż nie wiem które zacytować - wsie fajne :) :) :)
Asiu, a zdradź nam w jakie części Polski (świata) pojadą maluszki :cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):

W sobotę, podczas ćwiczeń z pokazywania ząbków zobaczyłam, że ma podwójne P w górnej szczęce. Ponieważ w sobotę nie miałam czasu na pójście do weta, to postanowiłam pójśc w poniedziałek. W niedzielę były u nas bety & Co. i psy dostały zamówione friszki rybne (Fish4dogs). Pochrupały sobie i było OK.
W poniedziałek, nie sprawdzając ząbków u Serka, powędrowaliśmy do weta. Lekarz pyta się, co się stało, aj na to, że trzeba usunąć podwójny P. On zagląda do gębusi, maca, spoziera.... patrzy na mnie trochę dziwnie, znowu spoziera w rozwartą gębusię Serka i pyta się, czy ja aby pewna jestem, że on ma usunąć podwójne P? Ja na to, że owszem.

Okazało się, że dzięki chrupkom rybnym, Serek bardzo ładnie sam z siebie "usunął" sobie podwójne kiełki, tylko dziurki pozostały:) Zuch chłopak. A ja, razem z wetem, obśmiałam się jak nigdy...

pzdr.

No i widzisz po co Ci wet, wystarczyła bety&co z fishkami i sprawa załatwiona. :evil_lol::diabloti::evil_lol:
Pzdr

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
No to będę miała odmianę w domu :lol:

Wiesz, to jeszcze może się zmienić...

jamnicze napisał(a):
A mój wet pewnie jeszcze by skasował za wizytę.:shake:
Dobrze, że Serek sam sobie poradził :)
Te zdjęcia od Dojo są rewelacyjne !!! Aż nie wiem które zacytować - wsie fajne :) :) :)
Asiu, a zdradź nam w jakie części Polski (świata) pojadą maluszki :cool3:

Naprawdę? Oj, to jakichs macie dziwnych wetów...
Ori - Niemcy
Ofi - Częstochowa
Ola - Jerzmanowa k.Leszna
Oki - nie pamiętam...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Wiesz, to jeszcze może się zmienić...

Naprawdę? Oj, to jakichs macie dziwnych wetów...
Ori - Niemcy
Ofi - Częstochowa
Ola - Jerzmanowa k.Leszna
Oki - nie pamiętam...

Pzdr.
Jestem przygotowana nawet na mała bestyjkę, wiec w razie czego damy radę.

[quote name='Asiaczek']Przeklejam link do Galerii bety, gdzie sa niedzielne fotki maluszków. Zapraszam!
http://www.dogomania.pl/threads/111077-Dwie-amerykanki-Gabcia-i-Inarcia-moja-wesoA-a-twA-rczoA-AE-przyrodnicza/page221

Buszki, Dojo, Zuza i Noddy - zajrzyjcie tam, warto!:)

Pzdr.
Już zerknęłam i zobaczyłam, ze OKI jednak potrafi brykać

Posted

Ale z Serka numerant :D :D
Ori bedzie mieszkał ze swoim tata?
Co do sniegu znowu napadał, i do tego wszedzie pełno soli. Dobrze ze poziom rzeki sie obnizył, inaczej nie moglibysmy pójsc na wybieg

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Jestem przygotowana nawet na mała bestyjkę, wiec w razie czego damy radę.
Już zerknęłam i zobaczyłam, ze OKI jednak potrafi brykać

Potrafi. I to nawet coraz mocniej:)

Bogarka napisał(a):
Ale z Serka numerant :D :D
Ori bedzie mieszkał ze swoim tata?
Co do sniegu znowu napadał, i do tego wszedzie pełno soli. Dobrze ze poziom rzeki sie obnizył, inaczej nie moglibysmy pójsc na wybieg

U nas tez pełno..... soli.:mad:

Dojo napisał(a):
Nie, Ori bedzie mieszkal nie daleko od tata na miasto Köthen ;-) It's only 180 km away.

Chciałam właśnie odpowiedziec, ale mnie ubiegłaś:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

pzdr.

niezły kawalarz z tego Serka :)