Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dlaczego prawie nikt nie podziwia ostatnich zdjęć z Wilna + zdjęć Dżastinka, co?!
Gdzie te komentarze pełne podziwu lub zawiści?! No, gdzie?

Eh, towarzystwo najedzone, objedzone, przejedzone, leżące do góry brzuchem i nie reagujące na nic... I ciesz się, człowieku, Świętami...

Ja tam staram się zdjęć z Wilna nie oglądać :placz: , bo mi tylko smutno że nas nie było :shake: . Już Tofisiowi obiecałam, że jak mu się zachce kuleć przed marcowym Wilnem :mad: , to noga w gips, dwie kule i będzie kicał po ringu :evil_lol: .

P.S. To foto z ciastem jest the best :cool3: .

Posted

Anecioreczek - naprawdę z wielką chęcia i ciekawością posłucham terorii innych osób...

Simbik - tak, wiem. A z Teufelkiem zrób tak, jak napisałaś.:evil_lol: Chociaż lepiej, aby noga była zdrowa... A mnie na marcowym Wilnie raczej nie będzie; moje psiaki pierwsze CAC litewskie zdobyły w czerwcu. Tak więc teraz w styczniu Kowno (uzupełnienie CAC'ów) i dopiero jakaś wystawa pod koniec czerwca lub później.
I nadal jestem chętna na posłanko. Pamiętaj. Coś pisałaś, że będziesz w styczniu 2007 r. w W-wie. Kiedy by to miało być? Może byś wdepnęła do Asiaczków, co?
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A teraz gość praktycznie od ok. roku wogóle nie widziany w Galerii - JUST FOR YOU Asiaczek (po domowemu Dzastinek):

No, i jak Wam się podoba Dżastinek? Bo mnie bardzo!:lol:
Pzdr.
fiu fiu ale kolo niezły mój kofany rudzielec

Posted

Cerber napisał(a):
Cześć Asiaczek, co tam słychać??? :)

Witaj, Cerberku - ja ostatnio jestem monotematyczna: Felka i jej stan absorbuje moją uwagę prawie w 100 %. Jeszcze kilka dni i - oby! - podzielę się z Wami radosną nowiną...
A jutro może wypali nam spacerek z zaprzyjaźnionymi akitkami. Zobaczymy.
Pzdr.

Posted

Teraz zerknęłam na "fachową" rozpiskę dni kryć i rozwiązań i wyszło mi, że poród będzie ok. 2-3 stycznia, a nie 4-5. Czyli najbliższy wtorek-środa = stan njwyższej gotowości...
Pzdr.

Posted

Asiu czyli Ty z nowym rokiem powitasz nowych członków w rodzinie:lol:?czego Ci zyczę z całego serca,
oby zdrowe,piękne były
i świat cały też podbiły
alez uzdolniona jestem:loveu: :evil_lol:

Posted

Na jutro, tzn. na dzisiaj zapowiadają lekkie opady sniegu. Ciekawe, jak lekkie...
I chyba nici z dzisiejszego spacerku na Polach; Agappe ma wątpliwości, ja też. Ciekawe, co na to donya...?
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Teraz zerknęłam na "fachową" rozpiskę dni kryć i rozwiązań i wyszło mi, że poród będzie ok. 2-3 stycznia, a nie 4-5. Czyli najbliższy wtorek-środa = stan njwyższej gotowości...
Pzdr.

A może tak sylwestrowo maluchy na imprexe wyskocza??:evil_lol:

Posted

Sylrwia - raczej nie... Chociaż tak do konca to nigdy nie można bć pewnym...

Cerber - nigdy nie robię zdjęć moim ciężarnych sukom i kotkom. Tak więc sesji "brzuszków" nie będzie.
Pzdr.

Posted

[quote name='Anecioreczek']a To ciekawe :):):)
Felka sie pewnie chowa żeby Nikt nie mówił że Lini nie Trzyma ;D
i dlatego zdjeć nie bedzie:lol:

:evil_lol:
Cudowne wyjaśnienie!
Dzieki Anecioreczek!:lol:
Pzdr.

Posted

Na miły poczatek dnia:

Krzyś i Tygrysek siedzą sobie i smażą grilla. Wokół roztacza się bardzo apetyczny zapach pieczonego mięska...
Krzysio i Tygrysek rozmawiają o swoich wspólnych znajomych i przyjaciołach. Jednych lubią, drugich - nie. Krzysio mówi:
- Wiesz, Tygrysku, ja to tego Prosiaczka tak za bardzo nie lubię...
- No, mnie on też nie smakuje... - odpowiada Tygrysek.

Hihihi...
:bigcool::bigcool::bigcool::cool2::cool2::cool2:
Pzdr.