Asiaczek Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Jak sobie przypomnisz, to chętnie posłucham.:lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 taaaa... własne Teorie ;D... O Nobla walczycie? ;D Quote
simbik Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Asiaczek napisał(a):Dlaczego prawie nikt nie podziwia ostatnich zdjęć z Wilna + zdjęć Dżastinka, co?! Gdzie te komentarze pełne podziwu lub zawiści?! No, gdzie? Eh, towarzystwo najedzone, objedzone, przejedzone, leżące do góry brzuchem i nie reagujące na nic... I ciesz się, człowieku, Świętami... Ja tam staram się zdjęć z Wilna nie oglądać :placz: , bo mi tylko smutno że nas nie było :shake: . Już Tofisiowi obiecałam, że jak mu się zachce kuleć przed marcowym Wilnem :mad: , to noga w gips, dwie kule i będzie kicał po ringu :evil_lol: . P.S. To foto z ciastem jest the best :cool3: . Quote
Asiaczek Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Anecioreczek - naprawdę z wielką chęcia i ciekawością posłucham terorii innych osób... Simbik - tak, wiem. A z Teufelkiem zrób tak, jak napisałaś.:evil_lol: Chociaż lepiej, aby noga była zdrowa... A mnie na marcowym Wilnie raczej nie będzie; moje psiaki pierwsze CAC litewskie zdobyły w czerwcu. Tak więc teraz w styczniu Kowno (uzupełnienie CAC'ów) i dopiero jakaś wystawa pod koniec czerwca lub później. I nadal jestem chętna na posłanko. Pamiętaj. Coś pisałaś, że będziesz w styczniu 2007 r. w W-wie. Kiedy by to miało być? Może byś wdepnęła do Asiaczków, co? pzdr. Quote
agabass Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Asiaczek']A teraz gość praktycznie od ok. roku wogóle nie widziany w Galerii - JUST FOR YOU Asiaczek (po domowemu Dzastinek): No, i jak Wam się podoba Dżastinek? Bo mnie bardzo!:lol: Pzdr. fiu fiu ale kolo niezły mój kofany rudzielec Quote
Asiaczek Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Cerber napisał(a):Cześć Asiaczek, co tam słychać??? :) Witaj, Cerberku - ja ostatnio jestem monotematyczna: Felka i jej stan absorbuje moją uwagę prawie w 100 %. Jeszcze kilka dni i - oby! - podzielę się z Wami radosną nowiną... A jutro może wypali nam spacerek z zaprzyjaźnionymi akitkami. Zobaczymy. Pzdr. Quote
lothia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 czekamy,czekamy razem z Tobą absorbujemy się stanem Felki a raczej rozwiazaniem:cool3: Quote
Asiaczek Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Teraz zerknęłam na "fachową" rozpiskę dni kryć i rozwiązań i wyszło mi, że poród będzie ok. 2-3 stycznia, a nie 4-5. Czyli najbliższy wtorek-środa = stan njwyższej gotowości... Pzdr. Quote
lothia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Asiu czyli Ty z nowym rokiem powitasz nowych członków w rodzinie:lol:?czego Ci zyczę z całego serca, oby zdrowe,piękne były i świat cały też podbiły alez uzdolniona jestem:loveu: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 No, jesteś uzdolniona! Doceniam to, doceniam...:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Na jutro, tzn. na dzisiaj zapowiadają lekkie opady sniegu. Ciekawe, jak lekkie... I chyba nici z dzisiejszego spacerku na Polach; Agappe ma wątpliwości, ja też. Ciekawe, co na to donya...? pzdr. Quote
sylrwia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Asiaczek napisał(a):Teraz zerknęłam na "fachową" rozpiskę dni kryć i rozwiązań i wyszło mi, że poród będzie ok. 2-3 stycznia, a nie 4-5. Czyli najbliższy wtorek-środa = stan njwyższej gotowości... Pzdr. A może tak sylwestrowo maluchy na imprexe wyskocza??:evil_lol: Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Witam śpichy :0 Ej Asiaczek a weś sflkeszuj Matkę jej potomstwa i pokaż nam jaka już gruba jest/.... Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Sylrwia - raczej nie... Chociaż tak do konca to nigdy nie można bć pewnym... Cerber - nigdy nie robię zdjęć moim ciężarnych sukom i kotkom. Tak więc sesji "brzuszków" nie będzie. Pzdr. Quote
Basenji Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Jakie ładne pieski na tych fotkach. A co to za rasa? Zdrówko:lol: Quote
Anecioreczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 a To ciekawe :):):) Felka sie pewnie chowa żeby Nikt nie mówił że Lini nie Trzyma ;D i dlatego zdjeć nie bedzie:lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 ...taka sobie... ...jedyna na świecie... ...dziwne, że jej nie znasz... NAJCUDOWNIEJSZA NA śWIECIE!!! :loveu::loveu::loveu:BASENJI:loveu::loveu::loveu: [SIZE=3]Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Anecioreczek']a To ciekawe :):):) Felka sie pewnie chowa żeby Nikt nie mówił że Lini nie Trzyma ;D i dlatego zdjeć nie bedzie:lol: :evil_lol: Cudowne wyjaśnienie! Dzieki Anecioreczek!:lol: Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Nowa Teoria:lol: Nobla prosze!:lol::cool3: Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Na miły poczatek dnia: Krzyś i Tygrysek siedzą sobie i smażą grilla. Wokół roztacza się bardzo apetyczny zapach pieczonego mięska... Krzysio i Tygrysek rozmawiają o swoich wspólnych znajomych i przyjaciołach. Jednych lubią, drugich - nie. Krzysio mówi: - Wiesz, Tygrysku, ja to tego Prosiaczka tak za bardzo nie lubię... - No, mnie on też nie smakuje... - odpowiada Tygrysek. Hihihi... :bigcool::bigcool::bigcool::cool2::cool2::cool2: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Anecioreczek']Nowa Teoria:lol: Nobla prosze!:lol::cool3: Ależ, proszę: NOBEL dla Anecioreczek! Zadowolona? Pzdr. Quote
Anecioreczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :lol:Dobre Dobre:lol: Dziekuje za Nobla postawie na Póleczce obok pozostałych:lol::cool3: Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 No, dobra. Idę na krótkie "siku" z Felką i Żelką, potem poczta. Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 hehehhehheheheehehehehhehehhehehhehe:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: nie no super:cool3: Quote
Recommended Posts