Asiaczek Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Uczciwie mówiąc,to ja "sercem" byłam przy ani T. No, ale i tak dziewczyna wysoko zaszła. Liczę, że jeszcze usłysze Jej głos w radio lub na zywo... Pzdr. Quote
taxelina Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Asiaczki widze w innych galeriach a u siebie zdjec nie dadza :D Quote
Asiaczek Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Deer - nadal żaba nie działa na moim kompie. aby wstawić fotki musze zalogowac sią na kompie Jacka ["]. Ale on jest trochę trudno dostępny, bo nadal porządkuję szafki i inne takie. Naprawdę, jak tylko się z tym uporam, to wstawię, może nawet dzisiaj wieczorkiem... pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Pewnie dziś już nie doczekam się fot, ale w weekend zajrzę :) Quote
Asiaczek Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Napisałam, że może wieczorkiem uda mi się znaleźc chwilę czasu na "odkopanie kompa Jacka["] i wstawienie fotek. Ale Ciebie może już nie być w domu, tak? Rozumiem, że w następny weekend będziesz w domu? No to na pewno fotek się doczekasz... pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Napisałam, że może wieczorkiem uda mi się znaleźc chwilę czasu na "odkopanie kompa Jacka["] i wstawienie fotek. Ale Ciebie może już nie być w domu, tak? Rozumiem, że w następny weekend będziesz w domu? No to na pewno fotek się doczekasz... pzdr.O 14:15 już z Suwałk wyjeżdżam. Nie wiem czy do domu przyjadę, ale na pewno na dogo zajrzę Quote
Frytela Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 No i nie obejrzałam Mam Talent... kurczeeeee Ja tam od początku byłam za Kony`m ale kurka nie wiem co w finale wymyślił. Kiedy powtórka? Quote
dzasta Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Witaj Asiaczku. Do mnie przyplątało się jakieś dziwne chorubsko wirusowo przeziębieniowe... Ja Asiu też gdybym nie dostała od ZUS-u świadczenia rehabilitacyjnego na 3 miesiące to od piątku 11.12 byłabym bez robotna bo od dawna wiem że chcą mnie zwolnić. Bo jak pracowałam byłam potrzebna a jak się rozchorowałam i poszłam na zwolnienie to traktowali gorzej niż śmiecia... Ile nerwów mnie to kosztowało i przykrości ale było minęło...Jak się świadczenie z ZUS skończy sama się zwolnię nie dam im tej satysfakcji !!! Czekam na fotki ale mnie żaba tez nie działa i generalnie DGM muli i się rozłącza... Quote
Asiaczek Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Izabela124. napisał(a):O 14:15 już z Suwałk wyjeżdżam. Nie wiem czy do domu przyjadę, ale na pewno na dogo zajrzę OK, może nawet zaraz wstawię kilka. Zobaczymy, czy to wogóle będzie możliwe... Frytela napisał(a):No i nie obejrzałam Mam Talent... kurczeeeee Ja tam od początku byłam za Kony`m ale kurka nie wiem co w finale wymyślił. Kiedy powtórka? Chyba dzisiaj... Poszukaj w programie. dzasta napisał(a):Witaj Asiaczku. Do mnie przyplątało się jakieś dziwne chorubsko wirusowo przeziębieniowe... Ja Asiu też gdybym nie dostała od ZUS-u świadczenia rehabilitacyjnego na 3 miesiące to od piątku 11.12 byłabym bez robotna bo od dawna wiem że chcą mnie zwolnić. Bo jak pracowałam byłam potrzebna a jak się rozchorowałam i poszłam na zwolnienie to traktowali gorzej niż śmiecia... Ile nerwów mnie to kosztowało i przykrości ale było minęło...Jak się świadczenie z ZUS skończy sama się zwolnię nie dam im tej satysfakcji !!! Czekam na fotki ale mnie żaba tez nie działa i generalnie DGM muli i się rozłącza... dzasta - ja, po śmierci Jacka ["] wiedziałam, że do pracy nie wrócę. Ale nie spodziewałam się, że zostane potraktowana w ten sposób. Ale trudno. Zato juz przestłam się dziwić, że ludzie, którzy odchodzą, tak źle wspominają Firmę... Może, gdyby był inny naczelnik, bo obecnego to ja jakos nie trawię, to kto wie... Ale nie ma co gdybac. Jest dobrze, dostane odprawę, nie będę musiała wypatrywac po gazetach, czy zmienia się nasza Ustawa czy nie. Ile mi zabiorą i co nowego będa ode mnie wymagali. Będę miała czas na baski-babaski-bobaski:) Jedynie co jeszcze muszę, to zrobić Komisję Lekarską; może dostanę parę procent w związku z 2 oparacjami na prawa rękę. Licze na to. Pzdr. Quote
C&B Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Witaj! Śliczne te maluchy, aż by sie chciało jednego do domu wziąć :D Zapraszamy do nas na zdjęcia kota - podobno lubisz taką maść :) Quote
Asiaczek Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 No to przed spacerkami - kilka fotek sznaucera olbrzyma o imieniu JAZZ. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 C&B napisał(a):Witaj! Śliczne te maluchy, aż by sie chciało jednego do domu wziąć :D Zapraszamy do nas na zdjęcia kota - podobno lubisz taką maść :) Zajrzę na pewno, ale ppłd. Pzdr. Quote
C&B Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 http://img525.imageshack.us/img525/1302/resizeofimg4619.jpg Cud, miód i orzeszki :D Quote
Asiaczek Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Cd. JAZZ'a. Jazz'ik padł... ale tylko na chwilę:) No, to jak JAZZ'ik padł, to ja idę na spacerki. Po spacerach dokończę sesję sztucerka:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='C&B']http://img525.imageshack.us/img525/1302/resizeofimg4619.jpg Cud, miód i orzeszki :D JAZZ'ik, chyba jak każdy sznaucer, uwielbia aportowanie.Piłeczka, patyczek, szmatka, obojętne co to miałoby być. Nalezy przynieść i czekać na rzut:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Z tą myślą je wstawiałam:) Pzdr. Quote
Korenia Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Sznupek to chyba młodziutki? Bo broda jeszcze skąpa :evil_lol: w porównaniu do Kreeona [*] Erii :loveu: Edit: Młodziutki :P Widać na fotkach :P Quote
Asiaczek Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 A wiesz, że nawet nie wiem, ilema lat... Może 3-4...? Nie wiem. Natomiast brody nie będziemiec super, bo szorują nią po ziemi, po ogrodzeniu itp... A i w czasie strzyżenia tez ciutkę została skrócona:) Pzr. Quote
NATKA Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Witanko :loveu: udało mi się przebrnąć przez kapryśną dogomanie :razz: Moja piłka i nie zamierzam jej oddać bez walki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img687.imageshack.us/i/resizeofimg4618.jpg/ Quote
Asiaczek Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='NATKA']Witanko :loveu: udało mi się przebrnąć przez kapryśną dogomanie :razz: Moja piłka i nie zamierzam jej oddać bez walki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img687.imageshack.us/i/resizeofimg4618.jpg/ Hahaha, tak to jego ukochana piłeczko-jezyk:) Pzdr. Quote
Elitesse Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 aaa trafilam akurat na foty sznupaska :) :) :) Quote
taxelina Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Fajnie ze sie udalo wrzucic Jazza! Rozumiem ze jeszcze nie do konca w domu wszystko na swoim miejscu;) Quote
Asiaczek Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 O, wiedziałam, że sie tutaj zjawisz i oglądniesz sztucerka:) Niby troszkę większy od Waszych, ale w sumie - taka sama,prawda? Za chwilę dalsze fotki JAZZ'a. Pzdr. Quote
Recommended Posts