Dojo Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Witam, Joanna, I have wrote you an email and sms, please contact me soon!!! It's about Ori, I know a woman that really is in love with Ori and wants to have him :-* Quote
AMIŚKA Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Wpadłam na fotki :lol::lol: a tuu puuustoo.... nawet sznupka obiecanego nie ma;) Pozdrowienia ze SZCZECINA:lol::lol: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='bonsai_88']Fotki ważniejsze :P Nieee, musiałam zrobić przelewy - czas naglił:) [quote name='Korenia']Tak :) Oczywiście, że przyślą :) W tamtej edycji ja dostałam kawiarke + 2 śliczne, kwadratowe filiżaneczki i do tego kawę, taki sam zestaw dostała znajoma, która wypełniała mi ankietę :) Tylko trzeba im chyba wysłać adres, prawda? Pytali o adres w tym mailu? Mój mają więc nie musiałam wysyłać, bo od kilku lat jestem jak oni to mówią "expertką stretcomu". Czyli testuje nowości itp. Dostaje co jakiś czas paczuszkę np. ostatnio z pastą blend-a -med witg pearl (ta nowa), zawsze jest jakaś część dla mnie tej paczki, a jakaś do rozdania znajomym. Z 3 tygonie temu przyszły kawy. Kiedyś były jakieś kremy, wodka :evil_lol:, startery na komórkę playa, kawa... Tak, w mailu była prośba o podanie adresu, pełnych danych osobowych. Jak przyjdzie - to dam znać:) [quote name='deer_1987']Milego dnia Asiaczku!! O, dziękuję! Nawet nie wiesz, jak mi dzisiaj sa potrzebna miłe słowa. Byłam pierwszy dzień po zwolnieniu lekarskim w pracy. I dowiedziałam się tyyyyle rzeczy na mój temat, że ąz przykro mi się zrobiło. Juz nie jestem im potrzebna... [quote name='NATKA']To Ty masz zdolne te swoje precelki :grins: Fotecki fotecki bo już nie mogę się doczekać - dawaj resztę fotecek :multi::multi::multi: Postaram się dzisiaj dać sznaucerka:) [quote name='Bogarka']Piekne te przyrodnicze fotki, szczególnie magnolia :) Jakiego sznaucera? Psa moich znajomych z takiej miejscowości pod W-wą - Podkowy Leśnej. [quote name='Dojo']Witam, Joanna, I have wrote you an email and sms, please contact me soon!!! It's about Ori, I know a woman that really is in love with Ori and wants to have him :-* Dojo - I sent you the answer:) [quote name='AMIŚKA']Wpadłam na fotki :lol::lol: a tuu puuustoo.... nawet sznupka obiecanego nie ma;) Pozdrowienia ze SZCZECINA:lol::lol: Kochana Amiśko, fotki będą, ale troszkę później. Pzdr. Quote
Darianna Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ło rany, to współczuje towarzystwa w pracy... Ja swoją opuszczam za tydzień, nawet w jakiś sposób się cieszę, bo będę mogła się skupić na chłopakach... Quote
bety Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Asiaczek napisał(a):Nawet nie wiesz, jak mi dzisiaj sa potrzebna miłe słowa. Byłam pierwszy dzień po zwolnieniu lekarskim w pracy. I dowiedziałam się tyyyyle rzeczy na mój temat, że ąz przykro mi się zrobiło. Juz nie jestem im potrzebna... Hm, i co Ty się przejmujesz tymi z pracy - nam byłaś, jesteś i będziesz potrzebna choćby tylko samą swoją obecnością :) - a oni niech się wypchają sianem jak nie doceniają Ciebie. Pzdr Quote
Asiaczek Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Darianna napisał(a):Ło rany, to współczuje towarzystwa w pracy... Ja swoją opuszczam za tydzień, nawet w jakiś sposób się cieszę, bo będę mogła się skupić na chłopakach... Ja w sumie też się cieszę, bo skupię się na baskach, będę mogła poświęcić im więcej czasu. Jak juz, oczywiście, skończę sprawy poremontowe i doczekam się zamówionych komódek i wersalki. bety napisał(a):Hm, i co Ty się przejmujesz tymi z pracy - nam byłaś, jesteś i będziesz potrzebna choćby tylko samą swoją obecnością :) - a oni niech się wypchają sianem jak nie doceniają Ciebie. Pzdr Wiesz, tak bardzo chcieli mnie wypchnąć na emeryturę w grudniu, że to było aż żenujące dla mnie. Ponieważ byłam po tabletce, to siedziałam i patrzyłam na nich z takim spokojem , jakbym stała z boku. A po złożeniu raportu o zwolnienie usłyszałam, że nie jestem już im potrzebna... Hm, znowu zaskoczenie in minus... Zuza i Noddy napisał(a):Odpisałam już na maila ;):loveu: Ja tez, Kochana, ja tez:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Komuś obiecałam podać dane obiektywu, jakim posługuje się Inga od Jumaszki. Ale nie pamietam komu... Ale wpisuję: CANON EF 16-35 mm 1:2.8 L II USM Je4st po prostu super! Ale kosztuje sporawo - ok. 5.500 PLN. Może za rok trochę stanieje...?Jak myślicie? Pzdr. Quote
gosiaja Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Asiaczek napisał(a):Komuś obiecałam podać dane obiektywu, jakim posługuje się Inga od Jumaszki. Ale nie pamietam komu... Ale wpisuję: CANON EF 16-35 mm 1:2.8 L II USM Je4st po prostu super! Ale kosztuje sporawo - ok. 5.500 PLN. Może za rok trochę stanieje...?Jak myślicie? Pzdr. ja proponuję poszukać po komisach ze sprzętem można czasami kupić tanio fajny sprzęt szkoda że z pracą tak wyszło ale ja bety pisze my Cię potrzebujemy :) Quote
Asiaczek Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 deer_1987 napisał(a):Calkiem Cie wyrzucli? Sama odeszłam... gosiaja napisał(a):ja proponuję poszukać po komisach ze sprzętem można czasami kupić tanio fajny sprzęt szkoda że z pracą tak wyszło ale ja bety pisze my Cię potrzebujemy :) Ja tam się nie martwię. Zrobię komisję lekarską i wreszcie będę miała czas dla basków:) pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj miot "M" obchodzi swoje pierwsze urodziny. z tej okazji - dużo prezentów i cudnych spacerków!!! Pzdr. [quote name='Asiaczek']No tak. Dzisiaj Erka i Sajdunia skończyły 2 latka, a Dżezik, Żelka i Jumaszka - 4 lata! Tak, tak, to nie pomyłka - oba mioty (lit. "J" i "L") urodziły tego samego dnia: miot "J" - 2.12.2005 r. a miot "L" - 2.12.2007 r. No to pijemy za zdrowie i dłuuugie, ciekawe zycie miotów "J" i "L"!!! Pzdr.Spóźnione 100 lat :multi: Widziałam fotki basków bobasków, chętnie bym je wymiziała, są urocze :loveu: Lilu i Pero też fajni:loveu: Pozdrawiam:p Quote
Asiaczek Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Pestka napisał(a):Hej wpadłam się przywitać sobotnio ;) I my witamy sobotnio... Izabela124. napisał(a):Spóźnione 100 lat :multi: Widziałam fotki basków bobasków, chętnie bym je wymiziała, są urocze :loveu: Lilu i Pero też fajni:loveu: Pozdrawiam:p Witaj, Iza! Dobrze, że masz wolny weekend:) Pzdr. Quote
Vectra Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Witaj Asiaczku :) też ubolewam że te obiektywy takie drogie :placz: ja i tak miałam szczęście bo kupiłam przed kryzysem kiedy złotówka mocna była ... a teraz ten sam obiektyw 700 zł droższy jest Quote
Asiaczek Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 I tak musze poczekać do przyszłego roku; może jak dostanę odprawę z pracy, to cos pokombinuję. Poszukam na Allegro i w sklepach foto. zobaczymy. A jak nie kupie, to świat tez się nie zawali, prawda? Pzdr. Aaaaa, Małysz wreszcie na pudle! Dzisiaj w Pucharze Świata w Skokach w Lillehamer - III miejsce! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano chciałam wstawić fotki sznaucera, ale znowu mam problemy z żabą. Muszę spróbowac z innego kompa. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Jeżeli ktoś z Wam zajrzy i zechce pomóc (nawet 10-20 zł się liczy), to byłoby super! http://www.dogomania.pl/threads/174964-Maltretowana-gA-odzona-bita-przez-rok-W-depresji-Pilnie-zbieramy-na-hotel-dla-Bojki/page4 Pzdr. Quote
taxelina Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano chciałam wstawić fotki sznaucera, ale znowu mam problemy z żabą. Muszę spróbowac z innego kompa. Pzdr. Wiem ze rano dzis to dogo w ogole nie dzialalo Quote
Alicja Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 ASiaczku :calus: ważne ze TY znasz SWOJĄ wartość i są jednak ludzie co Cię doceniają , widze że nasze pokolenie przegrywa z wyścigiem szczurów jakie wprowadzono wraz z wejściem tzw polskiej demokracji i pędu wszystkich do tzw ELYTY i na szczyt Quote
pati1033 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 a ja od wczoraj chce wpisac sie z pocieszajacym przytulasem ale cos mi dogo szwankowalo :( a kazdym razie udalo sie- wiec na pocieszenie przytulas :calus: i mam nadzieje, ze juz dzis Pani nastroj troszke choc lepszy... Quote
Asiaczek Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Ja mam dobry nastrój. A moje odejście z pracy kiedys przeciez musiało nastąpic... A dobry nastrój mam i tego powodu, że program Mam talent wygrał mój faworyt - akordeonista Marcin Wyrostek. Co prawda głosowałam tez na Annę T.Ciekawe, ile głosów otrzymała Ania...? No nic. Idę na spacerek wieczorny... pzdr. Quote
Korenia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja mam dobry nastrój. A moje odejście z pracy kiedys przeciez musiało nastąpic... A dobry nastrój mam i tego powodu, że program Mam talent wygrał mój faworyt - akordeonista Marcin Wyrostek. Co prawda głosowałam tez na Annę T.Ciekawe, ile głosów otrzymała Ania...? No nic. Idę na spacerek wieczorny... pzdr. Mnie się najbardziej podobał Kony :evil_lol: Wyrostek fajnie, ale ja bym nie dała mu wygranej ;) Miłego spacerowania, my też zaraz spadamy na spacerek ;) Quote
Recommended Posts