Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,

Joanna, I have wrote you an email and sms, please contact me soon!!! It's about Ori, I know a woman that really is in love with Ori and wants to have him :-*

Posted

[quote name='bonsai_88']Fotki ważniejsze :P
Nieee, musiałam zrobić przelewy - czas naglił:)

[quote name='Korenia']Tak :) Oczywiście, że przyślą :) W tamtej edycji ja dostałam kawiarke + 2 śliczne, kwadratowe filiżaneczki i do tego kawę, taki sam zestaw dostała znajoma, która wypełniała mi ankietę :) Tylko trzeba im chyba wysłać adres, prawda? Pytali o adres w tym mailu? Mój mają więc nie musiałam wysyłać, bo od kilku lat jestem jak oni to mówią "expertką stretcomu". Czyli testuje nowości itp. Dostaje co jakiś czas paczuszkę np. ostatnio z pastą blend-a -med witg pearl (ta nowa), zawsze jest jakaś część dla mnie tej paczki, a jakaś do rozdania znajomym. Z 3 tygonie temu przyszły kawy. Kiedyś były jakieś kremy, wodka :evil_lol:, startery na komórkę playa, kawa...
Tak, w mailu była prośba o podanie adresu, pełnych danych osobowych.
Jak przyjdzie - to dam znać:)

[quote name='deer_1987']Milego dnia Asiaczku!!

O, dziękuję!
Nawet nie wiesz, jak mi dzisiaj sa potrzebna miłe słowa. Byłam pierwszy dzień po zwolnieniu lekarskim w pracy. I dowiedziałam się tyyyyle rzeczy na mój temat, że ąz przykro mi się zrobiło. Juz nie jestem im potrzebna...

[quote name='NATKA']To Ty masz zdolne te swoje precelki :grins:
Fotecki fotecki bo już nie mogę się doczekać - dawaj resztę fotecek :multi::multi::multi:
Postaram się dzisiaj dać sznaucerka:)

[quote name='Bogarka']Piekne te przyrodnicze fotki, szczególnie magnolia :)
Jakiego sznaucera?
Psa moich znajomych z takiej miejscowości pod W-wą - Podkowy Leśnej.

[quote name='Dojo']Witam,
Joanna, I have wrote you an email and sms, please contact me soon!!! It's about Ori, I know a woman that really is in love with Ori and wants to have him :-*
Dojo - I sent you the answer:)

[quote name='AMIŚKA']Wpadłam na fotki :lol::lol:
a tuu puuustoo....
nawet sznupka obiecanego nie ma;)
Pozdrowienia ze SZCZECINA:lol::lol:

Kochana Amiśko, fotki będą, ale troszkę później.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nawet nie wiesz, jak mi dzisiaj sa potrzebna miłe słowa. Byłam pierwszy dzień po zwolnieniu lekarskim w pracy. I dowiedziałam się tyyyyle rzeczy na mój temat, że ąz przykro mi się zrobiło. Juz nie jestem im potrzebna...

Hm, i co Ty się przejmujesz tymi z pracy - nam byłaś, jesteś i będziesz potrzebna choćby tylko samą swoją obecnością :) - a oni niech się wypchają sianem jak nie doceniają Ciebie.
Pzdr

Posted

Darianna napisał(a):
Ło rany, to współczuje towarzystwa w pracy... Ja swoją opuszczam za tydzień, nawet w jakiś sposób się cieszę, bo będę mogła się skupić na chłopakach...

Ja w sumie też się cieszę, bo skupię się na baskach, będę mogła poświęcić im więcej czasu. Jak juz, oczywiście, skończę sprawy poremontowe i doczekam się zamówionych komódek i wersalki.

bety napisał(a):
Hm, i co Ty się przejmujesz tymi z pracy - nam byłaś, jesteś i będziesz potrzebna choćby tylko samą swoją obecnością :) - a oni niech się wypchają sianem jak nie doceniają Ciebie.
Pzdr

Wiesz, tak bardzo chcieli mnie wypchnąć na emeryturę w grudniu, że to było aż żenujące dla mnie. Ponieważ byłam po tabletce, to siedziałam i patrzyłam na nich z takim spokojem , jakbym stała z boku. A po złożeniu raportu o zwolnienie usłyszałam, że nie jestem już im potrzebna...
Hm, znowu zaskoczenie in minus...

Zuza i Noddy napisał(a):
Odpisałam już na maila ;):loveu:

Ja tez, Kochana, ja tez:)

Pzdr.

Posted

Komuś obiecałam podać dane obiektywu, jakim posługuje się Inga od Jumaszki. Ale nie pamietam komu...
Ale wpisuję:
CANON EF 16-35 mm 1:2.8 L II USM

Je4st po prostu super! Ale kosztuje sporawo - ok. 5.500 PLN. Może za rok trochę stanieje...?Jak myślicie?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Komuś obiecałam podać dane obiektywu, jakim posługuje się Inga od Jumaszki. Ale nie pamietam komu...
Ale wpisuję:
CANON EF 16-35 mm 1:2.8 L II USM

Je4st po prostu super! Ale kosztuje sporawo - ok. 5.500 PLN. Może za rok trochę stanieje...?Jak myślicie?

Pzdr.

ja proponuję poszukać po komisach ze sprzętem można czasami kupić tanio fajny sprzęt

szkoda że z pracą tak wyszło
ale ja bety pisze my Cię potrzebujemy :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Calkiem Cie wyrzucli?

Sama odeszłam...

gosiaja napisał(a):
ja proponuję poszukać po komisach ze sprzętem można czasami kupić tanio fajny sprzęt
szkoda że z pracą tak wyszło
ale ja bety pisze my Cię potrzebujemy :)

Ja tam się nie martwię. Zrobię komisję lekarską i wreszcie będę miała czas dla basków:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dzisiaj miot "M" obchodzi swoje pierwsze urodziny. z tej okazji - dużo prezentów i cudnych spacerków!!!

Pzdr.

[quote name='Asiaczek']No tak. Dzisiaj Erka i Sajdunia skończyły 2 latka, a Dżezik, Żelka i Jumaszka - 4 lata!
Tak, tak, to nie pomyłka - oba mioty (lit. "J" i "L") urodziły tego samego dnia: miot "J" - 2.12.2005 r. a miot "L" - 2.12.2007 r.
No to pijemy za zdrowie i dłuuugie, ciekawe zycie miotów "J" i "L"!!!

Pzdr.Spóźnione 100 lat :multi:

Widziałam fotki basków bobasków, chętnie bym je wymiziała, są urocze :loveu:

Lilu i Pero też fajni:loveu:

Pozdrawiam:p

Posted

Pestka napisał(a):
Hej wpadłam się przywitać sobotnio ;)

I my witamy sobotnio...

Izabela124. napisał(a):
Spóźnione 100 lat :multi:
Widziałam fotki basków bobasków, chętnie bym je wymiziała, są urocze :loveu:
Lilu i Pero też fajni:loveu:
Pozdrawiam:p

Witaj, Iza! Dobrze, że masz wolny weekend:)

Pzdr.

Posted

Witaj Asiaczku :) też ubolewam że te obiektywy takie drogie :placz: ja i tak miałam szczęście bo kupiłam przed kryzysem kiedy złotówka mocna była ... a teraz ten sam obiektyw 700 zł droższy jest

Posted

I tak musze poczekać do przyszłego roku; może jak dostanę odprawę z pracy, to cos pokombinuję. Poszukam na Allegro i w sklepach foto. zobaczymy. A jak nie kupie, to świat tez się nie zawali, prawda?

Pzdr.

Aaaaa, Małysz wreszcie na pudle! Dzisiaj w Pucharze Świata w Skokach w Lillehamer - III miejsce!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wczoraj wieczorem i dzisiaj rano chciałam wstawić fotki sznaucera, ale znowu mam problemy z żabą. Muszę spróbowac z innego kompa.
Pzdr.

Wiem ze rano dzis to dogo w ogole nie dzialalo

Posted

ASiaczku :calus: ważne ze TY znasz SWOJĄ wartość i są jednak ludzie co Cię doceniają , widze że nasze pokolenie przegrywa z wyścigiem szczurów jakie wprowadzono wraz z wejściem tzw polskiej demokracji i pędu wszystkich do tzw ELYTY i na szczyt

Posted

a ja od wczoraj chce wpisac sie z pocieszajacym przytulasem ale cos mi dogo szwankowalo :(
a kazdym razie udalo sie- wiec na pocieszenie przytulas :calus:
i mam nadzieje, ze juz dzis Pani nastroj troszke choc lepszy...

Posted

Ja mam dobry nastrój.
A moje odejście z pracy kiedys przeciez musiało nastąpic...

A dobry nastrój mam i tego powodu, że program Mam talent wygrał mój faworyt - akordeonista Marcin Wyrostek. Co prawda głosowałam tez na Annę T.Ciekawe, ile głosów otrzymała Ania...?

No nic. Idę na spacerek wieczorny...

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja mam dobry nastrój.
A moje odejście z pracy kiedys przeciez musiało nastąpic...

A dobry nastrój mam i tego powodu, że program Mam talent wygrał mój faworyt - akordeonista Marcin Wyrostek. Co prawda głosowałam tez na Annę T.Ciekawe, ile głosów otrzymała Ania...?

No nic. Idę na spacerek wieczorny...

pzdr.

Mnie się najbardziej podobał Kony :evil_lol: Wyrostek fajnie, ale ja bym nie dała mu wygranej ;)

Miłego spacerowania, my też zaraz spadamy na spacerek ;)