dzasta Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Wszystkiego naj dla Basków !!!! A jak tam Asieńko już odpoczęłaś po remoncie czy to jeszcze nie koniec? Quote
Asiaczek Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Remont juz się kończył, ale ja jeszcze wykańczam. a to pomaluje sufit, ale szafę, a to jeszcze coś innego... Trochę juz to wszystkoogarniam, ale brak komódek w przedpokoju i małym pokoju, utrudnia mi dokończenie porządków. Teoretycznie komódki powinny byc dzisiaj/jutro, ale dzisiaj to ich na pewno nie będzie, a jutro - zobaczymy. Czyli nastęopny weekend się szykuje bez możliwości dokończenia układania rzeczy. Obecnie to robię taką kosmetykę. Przekładam, układam w kupki, przeglądam itp. Dzisiaj np. popakowałam w paczki rzeczy dla Rodziny z Dogomanii (Alicja podawała link niedawno). Ale odbiór tych paczek będzie też chyba w przyszym tygodniu, więc... paczki nadal będa obecne w pokojach... Ot, i tak to wygląda... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Wstawię jeszcze kilka fotek przyrody z Podkowy i lecę do moich obowiązków. Proszę. Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Cd. fotek z przyrody z Podkowy I spadam do obowiązków. Wieczorkiem wstawię foteczki sznaucera o imieniu Jazz:) Pzdr. Quote
Błyskotka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Wszystkiego Najlepszego dla solenizantów :smilecol::new-bday::bday:. Quote
Mudik Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 A ja myślałam,że tym sznaucerem jest Lara vel Lalka:roll::crazyeye: Co to za Jazz? Quote
Asiaczek Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 A, i jeszcze jedno: oddałam głos w ankiecie, do której link przesłała nam Korenia i... proszę: "Z przyjemnością informujemy, że Twoja ankieta znalazła się w gronie nagrodzonych! Otrzymasz od nas kawę MK Cafe Premium w ozdobnej puszce." Super wieści, prawda? pzdr. Quote
Elitesse Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 wczoraj caly dzien bylam we Wroclawiu, dzis od rana nie moge na dogo wlezc wrr ale mam zaleglosci !! Quote
NATKA Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Zdjęcia przyrody śliczne :cool2: [quote name='Asiaczek']No tak. Dzisiaj Erka i Sajdunia skończyły 2 latka, a Dżezik, Żelka i Jumaszka - 4 lata! Tak, tak, to nie pomyłka - oba mioty (lit. "J" i "L") urodziły tego samego dnia: miot "J" - 2.12.2005 r. a miot "L" - 2.12.2007 r. No to pijemy za zdrowie i dłuuugie, ciekawe zycie miotów "J" i "L"!!! Pzdr. Daty narodzin miotu "J" i "L" coś niesamowitego :crazyeye::loveu: Nie pozostaje nic innego jak życzyć precelkom [FONT=Comic Sans MS]wszystkiego najlepszego[/FONT][FONT=Comic Sans MS]!!![/FONT] Quote
Asiaczek Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='bety']Ja spóźnione przesyłam Pzdr Dzięki! [quote name='deer_1987']No to czekam na sznaucera! Jeszczo troche... [quote name='Mudik']To gratki Asiu, mała rzecz,a cieszy :-) A tak, szczególnie, że ja kawy nie pijam WOGÓLE! [quote name='Elitesse']wczoraj caly dzien bylam we Wroclawiu, dzis od rana nie moge na dogo wlezc wrr ale mam zaleglosci !! Ja tez od rama mam problemy z DGM. A to że strony nie ma, a to że strona nieaktywna itp... ładuje się baaaaardzo wolno... [quote name='NATKA']Zdjęcia przyrody śliczne :cool2: Daty narodzin miotu "J" i "L" coś niesamowitego :crazyeye::loveu: Nie pozostaje nic innego jak życzyć precelkom [FONT=Comic Sans MS]wszystkiego najlepszego[/FONT][FONT=Comic Sans MS]!!![/FONT] A moje dwa iewszemiotu na lit. "E i F" tez urodziły się tego samego dnia, tzn. 24.12.2001 r. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='bety']Ja spóźnione przesyłam Pzdr Dzięki! [quote name='deer_1987']No to czekam na sznaucera! Jeszcze troszkę... [quote name='Mudik']To gratki Asiu, mała rzecz,a cieszy :-) tak, tym bardziej, że ja WOGÓLE nie pijam kawy...;) [quote name='Elitesse']wczoraj caly dzien bylam we Wroclawiu, dzis od rana nie moge na dogo wlezc wrr ale mam zaleglosci !! Ja też od rana mam problemy, a to że strony nie ma, a to że czasowo niedostępna, a ładuje się tak wooooooolno, że nieraz wyrzucić mnie zdązy... [quote name='NATKA']Zdjęcia przyrody śliczne :cool2: Daty narodzin miotu "J" i "L" coś niesamowitego :crazyeye::loveu: Nie pozostaje nic innego jak życzyć precelkom [FONT=Comic Sans MS]wszystkiego najlepszego[/FONT][FONT=Comic Sans MS]!!![/FONT] Dzięi. A wiesz, że moje dwa pierwsze mioty na lit "E" i "F" tez urodziły się nie dość, że tego samego dnia, to jeszcze tego samego roku, tzn. 24.12.2001 r.:) pzdr. Quote
Korenia Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='Asiaczek']A, i jeszcze jedno: oddałam głos w ankiecie, do której link przesłała nam Korenia i... proszę: "Z przyjemnością informujemy, że Twoja ankieta znalazła się w gronie nagrodzonych! Otrzymasz od nas kawę MK Cafe Premium w ozdobnej puszce." Super wieści, prawda? pzdr. O świetnie Asiu! Bardzo się ciesze :) Ja w tym roku chyba nic nie dostanę... zabrakło trochę ankiet :( Ale fajnie, że Tobie się udało :* Quote
Asiaczek Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Korenia napisał(a):O świetnie Asiu! Bardzo się ciesze :) Ja w tym roku chyba nic nie dostanę... zabrakło trochę ankiet :( Ale fajnie, że Tobie się udało :* A myślisz, że Oni naprawdę przyślą tę kawę...? deer_1987 napisał(a):No i co beda foty? Mam teraz do wyboru: albo wstawiać fotki albo zrobić przelewy... Muszę coś wybrać. Pzdr. Quote
Korenia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Asiaczek napisał(a):A myślisz, że Oni naprawdę przyślą tę kawę...? Tak :) Oczywiście, że przyślą :) W tamtej edycji ja dostałam kawiarke + 2 śliczne, kwadratowe filiżaneczki i do tego kawę, taki sam zestaw dostała znajoma, która wypełniała mi ankietę :) Tylko trzeba im chyba wysłać adres, prawda? Pytali o adres w tym mailu? Mój mają więc nie musiałam wysyłać, bo od kilku lat jestem jak oni to mówią "expertką stretcomu". Czyli testuje nowości itp. Dostaje co jakiś czas paczuszkę np. ostatnio z pastą blend-a -med witg pearl (ta nowa), zawsze jest jakaś część dla mnie tej paczki, a jakaś do rozdania znajomym. Z 3 tygonie temu przyszły kawy. Kiedyś były jakieś kremy, wodka :evil_lol:, startery na komórkę playa, kawa... Quote
NATKA Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Asiaczek napisał(a): Dzięi. A wiesz, że moje dwa pierwsze mioty na lit "E" i "F" tez urodziły się nie dość, że tego samego dnia, to jeszcze tego samego roku, tzn. 24.12.2001 r.:) pzdr. To Ty masz zdolne te swoje precelki :grins: Fotecki fotecki bo już nie mogę się doczekać - dawaj resztę fotecek :multi::multi::multi: Quote
Bogarka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Piekne te przyrodnicze fotki, szczególnie magnolia :) "deer_1987" napisał(a): No to czekam na sznaucera! Jakiego sznaucera? Quote
taxelina Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Bogarka'] Jakiego sznaucera? Jak to jakiego? tu pisala: http://www.dogomania.pl/threads/18883-Basenji-Asiaczek-przyjaciele?p=13591673&viewfull=1#post13591673 Quote
Bogarka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Przepraszam, przeoczyłam ten post. Ja tez czekam na sznaucera, i tez na Serka i Pero. czy Ural tez był na tym spacerze? Quote
taxelina Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Bogarka napisał(a):Przepraszam, przeoczyłam ten post. Ja tez czekam na sznaucera, i tez na Serka i Pero. czy Ural tez był na tym spacerze? pera zdjecia juz byly :D Quote
Recommended Posts