Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Remont juz się kończył, ale ja jeszcze wykańczam. a to pomaluje sufit, ale szafę, a to jeszcze coś innego...
Trochę juz to wszystkoogarniam, ale brak komódek w przedpokoju i małym pokoju, utrudnia mi dokończenie porządków. Teoretycznie komódki powinny byc dzisiaj/jutro, ale dzisiaj to ich na pewno nie będzie, a jutro - zobaczymy. Czyli nastęopny weekend się szykuje bez możliwości dokończenia układania rzeczy.

Obecnie to robię taką kosmetykę. Przekładam, układam w kupki, przeglądam itp. Dzisiaj np. popakowałam w paczki rzeczy dla Rodziny z Dogomanii (Alicja podawała link niedawno). Ale odbiór tych paczek będzie też chyba w przyszym tygodniu, więc... paczki nadal będa obecne w pokojach...

Ot, i tak to wygląda...

Pzdr.

Posted

A, i jeszcze jedno: oddałam głos w ankiecie, do której link przesłała nam Korenia i... proszę:

"Z przyjemnością informujemy, że Twoja ankieta znalazła się w gronie nagrodzonych! Otrzymasz od nas kawę MK Cafe Premium w ozdobnej puszce."

Super wieści, prawda?

pzdr.

Posted

Zdjęcia przyrody śliczne :cool2:

[quote name='Asiaczek']No tak. Dzisiaj Erka i Sajdunia skończyły 2 latka, a Dżezik, Żelka i Jumaszka - 4 lata!
Tak, tak, to nie pomyłka - oba mioty (lit. "J" i "L") urodziły tego samego dnia: miot "J" - 2.12.2005 r. a miot "L" - 2.12.2007 r.
No to pijemy za zdrowie i dłuuugie, ciekawe zycie miotów "J" i "L"!!!

Pzdr.
Daty narodzin miotu "J" i "L" coś niesamowitego :crazyeye::loveu:
Nie pozostaje nic innego jak życzyć precelkom
[FONT=Comic Sans MS]wszystkiego najlepszego[/FONT][FONT=Comic Sans MS]!!![/FONT]

Posted

[quote name='bety']Ja spóźnione

przesyłam
Pzdr
Dzięki!

[quote name='deer_1987']No to czekam na sznaucera!
Jeszczo troche...

[quote name='Mudik']To gratki Asiu, mała rzecz,a cieszy :-)
A tak, szczególnie, że ja kawy nie pijam WOGÓLE!

[quote name='Elitesse']wczoraj caly dzien bylam we Wroclawiu, dzis od rana nie moge na dogo wlezc wrr ale mam zaleglosci !!
Ja tez od rama mam problemy z DGM. A to że strony nie ma, a to że strona nieaktywna itp... ładuje się baaaaardzo wolno...

[quote name='NATKA']Zdjęcia przyrody śliczne :cool2:
[FONT=Comic Sans MS]wszystkiego najlepszego[/FONT][FONT=Comic Sans MS]!!![/FONT]

A moje dwa iewszemiotu na lit. "E i F" tez urodziły się tego samego dnia, tzn. 24.12.2001 r.

Pzdr.

Posted

[quote name='bety']Ja spóźnione

przesyłam
Pzdr
Dzięki!

[quote name='deer_1987']No to czekam na sznaucera!
Jeszcze troszkę...

[quote name='Mudik']To gratki Asiu, mała rzecz,a cieszy :-)
tak, tym bardziej, że ja WOGÓLE nie pijam kawy...;)

[quote name='Elitesse']wczoraj caly dzien bylam we Wroclawiu, dzis od rana nie moge na dogo wlezc wrr ale mam zaleglosci !!
Ja też od rana mam problemy, a to że strony nie ma, a to że czasowo niedostępna, a ładuje się tak wooooooolno, że nieraz wyrzucić mnie zdązy...

[quote name='NATKA']Zdjęcia przyrody śliczne :cool2:

Dzięi.
A wiesz, że moje dwa pierwsze mioty na lit "E" i "F" tez urodziły się nie dość, że tego samego dnia, to jeszcze tego samego roku, tzn. 24.12.2001 r.:)

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A, i jeszcze jedno: oddałam głos w ankiecie, do której link przesłała nam Korenia i... proszę:

"Z przyjemnością informujemy, że Twoja ankieta znalazła się w gronie nagrodzonych! Otrzymasz od nas kawę MK Cafe Premium w ozdobnej puszce."

Super wieści, prawda?

pzdr.

O świetnie Asiu! Bardzo się ciesze :)
Ja w tym roku chyba nic nie dostanę... zabrakło trochę ankiet :( Ale fajnie, że Tobie się udało :*

Posted

Korenia napisał(a):
O świetnie Asiu! Bardzo się ciesze :)
Ja w tym roku chyba nic nie dostanę... zabrakło trochę ankiet :( Ale fajnie, że Tobie się udało :*

A myślisz, że Oni naprawdę przyślą tę kawę...?

deer_1987 napisał(a):
No i co beda foty?

Mam teraz do wyboru: albo wstawiać fotki albo zrobić przelewy... Muszę coś wybrać.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A myślisz, że Oni naprawdę przyślą tę kawę...?

Tak :) Oczywiście, że przyślą :) W tamtej edycji ja dostałam kawiarke + 2 śliczne, kwadratowe filiżaneczki i do tego kawę, taki sam zestaw dostała znajoma, która wypełniała mi ankietę :) Tylko trzeba im chyba wysłać adres, prawda? Pytali o adres w tym mailu? Mój mają więc nie musiałam wysyłać, bo od kilku lat jestem jak oni to mówią "expertką stretcomu". Czyli testuje nowości itp. Dostaje co jakiś czas paczuszkę np. ostatnio z pastą blend-a -med witg pearl (ta nowa), zawsze jest jakaś część dla mnie tej paczki, a jakaś do rozdania znajomym. Z 3 tygonie temu przyszły kawy. Kiedyś były jakieś kremy, wodka :evil_lol:, startery na komórkę playa, kawa...

Posted

Asiaczek napisał(a):

Dzięi.
A wiesz, że moje dwa pierwsze mioty na lit "E" i "F" tez urodziły się nie dość, że tego samego dnia, to jeszcze tego samego roku, tzn. 24.12.2001 r.:)

pzdr.

To Ty masz zdolne te swoje precelki :grins:
Fotecki fotecki bo już nie mogę się doczekać - dawaj resztę fotecek :multi::multi::multi: